22
apr
Seneste opdatering: 22/4-15 kl. 2327
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

For at kunne opstille som kandidat til Folketinget, mangler jeg 100 underskrifter på en særlig formular, fra dem der bor i Københavns Omegns Storkreds, der omfatter Gentofte, Lyngby, Gladsaxe, Rødovre, Herlev, Bagsværd, Hvidovre, Brøndby, Taastrup og Ballerup. Enhver der vil støtte min kandidatur, sende til mig et telefon nr. eller besked på Facebook, eller sms til 28 15 59 91, så kan vi aftale videre mht. underskriften.

Bevar Danskernes Frihed, Velstand og Tryghed

Danmarks værdigrundlag skal forsvares effektivt på egen jord!

Ved Folketingsvalget vil jeg, Cherif El-Ayouty, repræsentere Københavns Omegns Storkreds som løsgænger. Jeg vil introducere nye lovforslag baseret på nytænkning og vil aldrig stemme for beslutninger, der svækker vores danskhed.

Jeg er ikke en politiker med erfaring på Christiansborg, men er det ikke ved at være på tide, at nyt blod og ny tankegang introduceres på “Borgen”? Uvant med politik er jeg dog ikke og har gennem årene haft mange typer af arbejde. Fra håndværker til administrerende direktør af internationale firmaer. Fra servicemand til ingeniør. Jeg har skrevet bøger, artikler, holdt foredrag, deltaget i TV interviews og debatteret politiske emner.

Med 50 års livserfaring fra 111 lande, har jeg kunnet konkludere, at Danmark er verdens bedste land at leve i. Det, som danskerne har opnået gennem deres lange historie, er det allerbedste, menneskeheden har opnået. Dette kan vi være stolte af.

I dag er Danmark angrebet af kræfter indefra, som landet ikke er rustet til at bekæmpe på grund af manglede erfaring og viden på området. Jeg vil sørge for, at flere danskere kommer til at forstå, at de har herboende fjender, der åbent afviser og bekæmper alt, hvad der er dansk. Derfor er det tvingende nødvendigt at lægge en forsvarsstrategi i stedet for hovsaløsninger, idyllisering af parallelkultur og smukke hensigtserklæringer.

Min særlige viden om flygtninge, indvandring, ekstremisme, terror, radikalisering og fundamentalisme har jeg opnået på egen hånd gennem forskning i “marken” og ikke bag et skrivebord. Jeg ønsker at opnå en ægte, klar og positiv løsning på Danmarks aktuelle demografiske problem.

Vi kan fortsat være medlem af det europæiske samarbejde uden at forringe de gevinster, vi har opnået gennem tiderne. Vi bør eksistere i et partnerskab; ikke i et diktatur der er kamufleret som et demokrati. Derfor, skal vores love, internationale aftaler og straffe-barometer opdateres; og tilpasses nutiden og fremtiden.

Jeg vil støtte Folketinget i alt, hvad der kan sikre os et liv med tryghed.

Danmarks befolkning er udråbt til verdens lykkeligste.
Vi skal sikre bevarelsen af dette.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Iq

Posted: 22 april 2015 - 23:56 - Svar

Jeg ville stemme på ham, hvis jeg boede i Københavns omegn. Man har jo fulgt ham i mange år. Jeg husker ham fra krigen i Irak , hvor han ofte var i TV. Han virkede så glad. Endelig et frit Irak. ! Ja, godmorgen. Et yderst begavet og sympatisk menneske. Han har vist også nogle døtre, man har set af og til.

Lenn

Posted: 23 april 2015 - 01:21 - Svar

Super! I like! Ja, vi skal have en guttermand som Cherif ind på Borgen, for intelligenskvotienten trænger gevaldigt til at blive løftet – hvilket dog heldigvis alligevel vil ske, når Thorning og Strikkeklubben bliver vippet af hønsepindene derinde (især hvis nu Venstre finder en mere egnet statsministerkandidat end bette-Løkke!).

Gudmund

Posted: 23 april 2015 - 12:02 - Svar

Ligesom Sareen, Rashid, Özlem, må Cherif lade vores folkestyre være i fred. Det der i højeste grad delegitimerer vores demokrati, udover selve det eksploderende antal af fremmede, er deres inklusion i vore valg. Fremmede, hvor sympatiske man end finder dem, må og skal respektere at de er gæster, og affinde sig med at de må se på vores politiske liv som tilskuere den stund de befinder sig her. Ellers vil vore kommune- og folketingsvalg fortsat være tegneserievalg og moralsk ugyldige.

  snaphanen

  Posted: 23 april 2015 - 14:09 - Svar

  det kan man mene. De tåler dog ingen sammenligning med Cherif, som jeg antager du ikke kender nærmere?

  Peter Zichau

  Posted: 24 april 2015 - 03:10 - Svar

  Cherif El-Ayouty er ikke bare én eller anden “fremmed”.
  Han har blandet sig i samfundsdebatten i ganske mange år og har aldrig været politisk korrekt, som visse andre…

  Torben Snarup Hansen

  Posted: 24 april 2015 - 09:47 - Svar

  Er Cherif el Ayouty ikke dansker? Skal han lade demokratiet i “fred” og ikke blande sig?

  Nej, han skal tværtimod have tak for sin patriotiske indsats. Alt for mange danskere undlader at blande sig i politik. Der er behov for kritiske røster, uanset om man er født i Cairo eller Brønderslev.

  Var Peter Wessel / Tordenskjold, Ludvig Holberg og Olaf Rye ikke danskere? De var født i Norge, og så kan de bare holde sig væk!

  Ikke just imponerende visdom her!

   snaphanen

   Posted: 24 april 2015 - 10:08 - Svar

   Han er muslimsk indvandrer fra Egypten, taler flydende dansk og har forsørget sig selv, siden han kom til landet i 1968 for at arbejde som civilingeniør og blev dansk statsborger. – står der her

   http://www.avisen.dk/muslim-naegtet-optagelse-i-df_11946.aspx

   men nu er jeg usikker på, om han ikke er blevet kristen forlængst??

Rune Hansen

Posted: 26 april 2015 - 00:33 - Svar

Jeg går ud fra, at “Københavns Omegns Storkreds” betyder, at os, der bor
inde i København, ikke kan stemme på Cherif El-Ayouty (eller på Lars
Hedegaard), så jeg vil nøjes med ønske held og lykke.

  snaphanen

  Posted: 26 april 2015 - 07:43 - Svar

  @ Rune: Det kommer an på, om du mener “inde i København” på samme måde som jeg. Områderne er nærmest Storkøbenhavn minus Københavns Kommune

  http://da.wikipedia.org/wiki/K%C3%B8benhavns_Omegns_Storkreds

  Gentoftekredsen

  Lyngbykredsen

  Gladsaxekredsen

  Rødovrekredsen

  Hvidovrekredsen

  Brøndbykredsen

  Taastrupkredsen

  Ballerupkredsen

Leave a Comment