22
apr
Seneste opdatering: 22/4-15 kl. 1615
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er rart at hĂžre, der er nogen der har det ligesom en selv. Den kommende danske valgkamp – reklamebureauernes kamp mod reklamebureauerne – vil jeg gĂ„ til yderligheder for at undgĂ„. Af partier er der grader af Helvede, og jeg vil da anbefale at stemme pĂ„ det mindst forfĂŠrdelige til den tid.  At vĂŠre TV-fri, er en god begyndelse og en god profylakse, hvis man vil undgĂ„ kvalme.

Sandheden er ilde hĂžrt

Torben Hansen, historiker om Aia Fogh og DF, natur og kultur:

Mennesker som art er flokdyr, fordi ungerne skal lĂŠre at overleve. Instinkterne er for svage, og derfor SKAL der overfĂžres erfaringsbaseret viden fra voksne til bĂžrn. En antilopeunge kan lĂžbe en times tid efter at vĂŠre blevet fĂždt og kan altsĂ„ tage flugten. Det lĂŠrer den ikke af sin mor. Det er NATUR – sĂ„dan er den fĂždt.

Den urokkelige forudsĂŠtning eller paradigmet for mennesker og antiloper er at bevare livet. Derfor slutter mennesker sig sammen i kollektiver. De normer, et kollektiv fungerer efter, og som ungerne fĂ„r indlĂŠrt, hedder KULTUR. Hvad ved politikerne om kultur – udover at der sendes penge til sĂ„kaldte “kunstnere”?

Den islamofile venstreflĂžj nĂŠgter at bruge begreberne natur og kultur. Derfor hĂŠnger undervisningssystemet fra folkeskole til universiteter i laser. For her er et segment af biologisk voksne, der mentalt er bĂžrn, og som nĂŠgter at forsyne de biologiske bĂžrn og unge med erfaringsbaseret viden og instruere dem i at trĂŠne sindet med henblik pĂ„ at omgĂ„es med andre mennesker. Disse pseudo-undervisere har en religiĂžs tro pĂ„, at staten kan frembringe DET NYE MENNESKE, som altid opfĂžrer sig pĂŠnt og hensynsfuldt. SĂ„dan var det, da Sovjetunionen blev oprettet, og sĂ„dan var det i den cubanske revolution, anfĂžrt af Castro og Che Guevara. Deres trosbekendelse var “el hombre nuevo”. Men de skrotter erfaring og empiri, og derfor er medier og politik lĂžsrevet fra virkeligheden.

Overlevelsesdriften er den stĂŠrkeste blandt mennesker og dyr. SĂ„ er der andre drifter, der under gunstige vind- og vejrforhold kan administreres ved fornuft. Behovsudskydelse og AFFEKTKONTROL er fornuftige forholdsregler i visse kulturer, der har frembragt adfĂŠrdsmĂžnstre og mentale mekanismer som frihed og samvittighed. Det kan og skal altsammen lĂŠres, og det begynder med DANNELSE og kendskab til fakta. Og det kommer fra fortiden, som de politiske korrekte islamofile undervisere og journalister hader. Derfor smadrede de historieundervisningen.

Andre menneskegrupper har ikke udviklet disse instrumenter, og aktuelt er over halvanden milliard muslimer pÄ vej ned i inferno. Derfor er det landsforrÊderi, ondskab og nihilisme at importere personer fra den kant til Vesten uden at sortere dem. Aia Fogh har helt ret: Det Radikale Venstre har ansvaret for de to ritualmord i KÞbenhavnstrup fornylig.

Men hvorfor organiserer vi ikke en frihedsbevÊgelse, der kan forklare fru Jensen, at de ulykker, hun udsÊttes for, skyldes staten? Hun fÄr tÊsk af Abdullah og co. men forbinder det ikke med Marianne Jelved og Gammeltoft-Hansen. Her er en oplagt informationsopgave, som DF-ledelsen svigtede ved at give Aia mundkurv pÄ.

Kommentar by Torben Snarup Hansen

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Louis B Knockel
Louis B Knockel
9 years ago

God kort evolutionsbeskrivelse, hr. Torben Hansen. Kunne man dog bare bringe fĂŠdrenes visdom videre til bĂžrn og bĂžrnebĂžrn.

Vidste ikke, at fr. Aia Fog havde fÄet mundkurv pÄ. HÄber hun snart river den af og rÄber hÞjt igen.

snĂžfte
snĂžfte
9 years ago

Stemmer dette egentlig? Jeg minnes mine besteforeldre og foreldre, fĂždt sent pĂ„ 1800-tallet og tidlig pĂ„ 1900-tallet og deres omsorg for sine barn og den oppvoksende slekt, og hvordan de ivaretok oss barn med de fĂ„ ressurser de hadde til rĂ„dighet. De var enda ikke sĂ„ sosialistisk “skolert” av propaganda fra det sosialistiske styringsapparat pĂ„ den tiden, men som nabo tak man seg helt naturlig av andre ogsĂ„ andre naboers barn. Som liten husker jeg enda at vi kunne banke pĂ„ i nabohuset og be om et glass vann om vi var tĂžrste, og var vi sultne gikk det ogsĂ„… Read more »

achantus
achantus
9 years ago
Reply to  snĂžfte

Akk, det var en lykkeligere tid.

Peter Zichau
Peter Zichau
9 years ago

DF udĂžver vel blot behovsudskydelse og affektkontrol. BĂ„de de og deres vĂŠlgere vĂ©d at Aia Fogh har ret – og at dagen vil komme, hvor regnskabet bliver gjort op..!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x