23
apr
Seneste opdatering: 23/4-15 kl. 1247
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Dette er af en sådan karakter, at det er hårdt nok at læse det. Jeg afstår fra kommentarer andet end den i rubrikken, som jeg mener helt bogstaveligt.

Groomed to be a sex slave and branded a racist for bringing my sex abusers to justice: One woman reveals her horrific ordeal in a tell-all book. Extracted from Girl For Sale by Lara McDonnell, published today.

On the surface, I probably seemed an unlikely target for a paedophile ring. I had a loving mother, Elizabeth, and a comfortable middle-class home near the centre of Oxford. Elizabeth was my adoptive mother, however; she had taken me on when I was ten, and already a troubled child.

Men who exploit children have a way of sniffing out the most vulnerable, and I was an easy victim. For months, Mohammed posed as a caring friend. One night, he finally persuaded me to try crack cocaine.

Then he had me. To pay him back for the drugs, he said I would have to have sex with men he invited to his grubby crack den. He slapped me around, threatening to kill my mum and Snowy, my dog. So I did as I was told. Whenever Mohammed called or texted, I tried to engineer rows with Mum so I could storm out. In my 13-year-old mind, I had no choice: if I didn’t go, he would come for me.

Mohammed was selling me for £250 to paedophiles from all over the country. They came in, sat down and started touching me. If I recoiled, Mohammed would feed me more crack so I could close my eyes and drift away. I was a husk, dead on the inside……..Groomed to be a sex slave and branded a racist for bringing my sex abusers to justice: One woman reveals her horrific ordeal in a tell-all book, Larry Madonnel i The Mail:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lucifer451

Posted: 23 april 2015 - 13:15 - Svar

“My view is clear: they behaved that way because of differences in how they viewed women.”

Kan det ha noe med religion aa gjoere?

TheReligiousCynic

Posted: 23 april 2015 - 14:55 - Svar

Våre politikere har erklært oss krig. Noen med viten og vilje, de fleste fordi de ikke vet bedre. Det siste er ikke lenger noen unnskyldning.
De vil gjøre oss til barbarer, og når vi har drept den første av dem, har de lykkes.

Armadillo

Posted: 23 april 2015 - 21:44 - Svar

Mine øjne svider, men det er nok fordi at jeg lige har hørt på Elvis gamle sang ‘Love me tender’, fra 1956, flere burde tænke på mere kærlighed.
https://www.youtube.com/watch?v=Txh5l7cQXa0

Morten - - -

Posted: 24 april 2015 - 08:53 - Svar

Det, der er det virkeligt interessante her er, at det er i “vores” interesse, at vi kan “fodre” seksuelt hjem- og rodløse, muslimske mænd med “marginaliserede” europæiske piger. Så derfor lukker pædagoger og socialpædagoger øjnene for misbrugsfænomener. Fordi teorien er, at når muslimske mænds seksualitet får afløb på svigtede danske og engelske piger – så farer de lidt mindre rundt og reagerer lidt mindre aggressivt i almindelighed. For så kan de fokusere på disse piger og deres køn. Jeg har set det fænomen udvikle sig løbende siden 80’erne. Det er “positivt”, når de muslimske drenge får en dansk kæreste, der kan “sætte lidt skik på dem”. Denne eufemistiske måde at beskrive og sanktionere et dominansfænomen på, er fortsat stik mod bedre vidende langt ind i det korrumperede.
For ikke længe siden fortaltes i “Zornig’s Zone” på Radio 24/7 en historie om en ung pige, der på grund af uoverensstemmelser med sin mor havde forladt hjemmet og bedt “myndighederne” om hjælp. Hun røg lige, og bevidstløst, ind i det samme system som de mest udsatte danske piger. Her var “en til”. Og blev således anbragt på en institution, hvor – som hun fortalte – “utilpassede” drenge havde “ret” til pigerne seksuelt. – Hvilket betød, at en dreng straks kom til hende med krav om seksuelle ydelser! Han voldtog hende reelt. En “pædagog” kom tilfældigt til stede, men da han så, hvad der foregik, sagde han: “Nå! I hygger jer – så skal jeg ikke forstyrre!” Hun bevidnede, at den praksis, der var tale om, accepteredes fuldt ud af det danske personale. Den var “positiv”.
Historien var afetnificeret. Men den viser os, at dette her også finder sted i Danmark, lige nu. Og at hjerteløse mennesker iblandt os dels ser deres fordel i det, og dels ikke vil vide af det.
Selvfølgelig sker det her! Vores “pædagoger” drives af nøjagtigt de samme motiver, som de engelske i forhold til aggressive, muslimske mænd med en hjemløs seksualitet. Og ser nøjagtigt de samme “løsninger”, som letter dem i deres “integrationsarbejde”.
N a t u r l i g v i s.
– – –

    snaphanen

    Posted: 24 april 2015 - 09:30 - Svar

    Ja, jeg tror du har ret, hvorfor skulle det ikke. Men vi har ikke mange håndgribelige sager – endnu.

    Pædagogreaktionen virker lige så sandsynlig, som den er foragtelig.

Leave a Comment