29
apr
Seneste opdatering: 29/4-15 kl. 1545
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Asylansøgere rejser mod lande med højere velfærdsydelser

I 2014 registrerede EU det højeste antal ulovlige krydsninger af grænser, siden man begyndte at indsamle data for otte år siden.Hele 280.000 gange skete det – heraf blev de fleste ulovligheder opdaget i Middelhavet, hvor flygtninge og migranter i både forsøger at komme fra Afrika og ind i EU for at søge asyl.

Det er EU’s agentur for grænsekontrol, Frontex, som i en ny rapport påpeger, hvilke problemer EU står overfor, når der kommer et stort antal flygtninge og migranter ind over grænserne. Bl.a. er det et problem, at man på grund af manglende ressourcer ikke formår at tjekke migranternes nationalitet og identitet ved grænsen i f.eks. Italien.

“Idet migranterne, som opholder sig ulovligt i EU, hurtigt fortsætter deres rejse til andre medlemsstater, udgør det en risiko for EU’s interne sikkerhed,” skriver Frontex i sin rapport. JP, FRONTEX ANNUAL RISK ANALYSIS 2015

Geert Wilders suggests the Australian model for immigration

EU asylum plan a direct threat to our civilisation


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


snøfte

Posted: 29 april 2015 - 12:21 - Svar

Enda en grunn til å gi ham et nådeskudd:
I media eller på gaten.

  machiavelli

  Posted: 29 april 2015 - 12:33 - Svar

  Hvad mener du? Hvem skal have et nådeskud?

   snøfte

   Posted: 30 april 2015 - 13:05 - Svar

   Ikke bokstavelig ment, men et uttrykk for grov vestnorsk ytring, som ikke egner seg i de dannede danske salonger, beklager!

    Armadillo

    Posted: 30 april 2015 - 19:19 -

    Der ingen ‘dannede’ saloner, bare dannede mennesker!

    Niels Henriksen

    Posted: 30 april 2015 - 23:47 -

    Ja, men problemet er, at den slags uigennemtænkte grove ytringer desværre lynhurtigt bliver brugt imod os og overdrevet helt ud i det absurde i medierne, uanset hvor humoristisk, ubogstaveligt eller sarkastisk det så ellers var ment i den konkrete situation.

    I visse af de frelste, selvgode og virkelighedsfjerne kredse anses enhver, der læser med eller kommenterer på denne blog, jo på det nærmeste for at være racist, nazist, fremmedhader, antisemit ( ??? – hvor det nærmest er det modsatte, der er realiteten 😉 ) eller endog potentiel Breivik-fan. Der er jo ingen grund til ligefrem at give dem ammunition til deres rablende vanvittige vrangforestillinger, uanset hvor forbitret man så er over de dybt naive, uvidende og groft uansvarlige politikeres, “elitens” og PK-mnedierns forrædderi imod og foragt for deres eget folk i samtlige EU-lande, vel?

  Niels Henriksen

  Posted: 29 april 2015 - 14:28 - Svar

  Den slags trusler bruger vi ikke her – lad venligst vore venstrefascistiske modstandere om det, tak 😉

Lazze

Posted: 29 april 2015 - 21:19 - Svar

Måske helt O/T, men jeg faldt lige over denne interessante link: http://www.faktalink.dk/titelliste/racehygiejne/udbredelsen-af-racehyg iejne

(Kom sig lidt af denne idiotiske tweed fra en kulturradikal socialist:

Anders Törnblad ‏@anderstornblad 5 t.5 timer siden:

I Köpenhamn finns nästan inga tiggare, säger SD. I München 1945 fanns nästan inga judar, kan man ju svara då. #malmopol #malmokf #kfmalmo)

“For eksempel skrev den kulturradikale læge og seksualoplyser J. H. Leunbach i værket “Racehygiejne, arvelighed og Udvikling – Om bestræbelserne for at forbedre menneskets arveanlæg” i 1925: ”Trods alt – det er maaske en slags galskab – bevarer jeg mit lyse haab om, at socialismen og racehygiejnen ved intimt samarbejde vil være i stand til at redde den hvide race fra undergang!”.

“Det var også i mellemkrigstiden, at især socialdemokrater i de nordiske lande arbejdede systematisk med racehygiejniske ideer i socialpolitikken. Den skandinaviske eugenik blev begrundet som en del af planen for en velfærdsstat.”

Altid interessant at skue tilbage i tiden og konstatere hvordan verden så ud da i forhold til nu og at holdninger og politiske budskaber kan skifte 180 grader rundt, fra rødt til sort!

Nå, jeg må videre og lade mig underholde af klovnene i det vanvid af et cirkus jeg åbenbart er født ind i.

Leave a Comment