5
maj
Seneste opdatering: 5/5-15 kl. 1552
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Festival of Free Speech. Han ankom med fem livvagter. Helikoptrer svævede over begivenheden, på gaden talstærkt “riot-police.” Ytringsfriheden er trængt ind bag næsten militær beskyttelse, der tydeligt viser, at dens fjender nu er blevet gjort til vores naboer. Hollandsk PEN havde trukket sig fra arrangementet, da “de ikke kunne tage ansvar for sikkerheden.” Snart skal fritænkere mødes på militærbaser.

I går var jeg i Mindelunden og høre Thornings uhyre ringe tale, men den kommende valgkamp er åbenbart så vigtig, at hun har mistet enhver selvkritik. Sikkerheden var rigorøs og generende, jeg kom aldrig på skudhold af noget med kameraet. Jeg havde håbet, at publikum havde protesteret over hende, men de var for noble og til fals for flosklerne om kamp for frihed,  fra det ene parti, der er hovedskyldig i, at vi har mistet en del af den.

Hvorfor er der ingen af alle disse nydelige mennesker, der er vrede over det socialdemokratiske hykleri? “Hvorfor står de i Mindelunden og klapper af en landsforræder?” er et nogenlunde loyalt referat af, hvad jeg tænkte, som Thornings platituder væltede ud af højttalerne. Hendes parti, hvis statsminister Wilhelm Buhl, opfordrede til at angive sabotører. Hun står der og flæber over et brev af Kim Malthe Bruun, og det gør ikke indtryk. Thorning, i hvis tid muslimsk krigsførelse mod danskere, har kostet menneskeliv. Thorning, der lukker flere og flere fjender ind i landet. Åh, jo, nydelighedens kødrand klappede. Jeg gjorde ikke.

TV forstår at møve sig ind i takt med sin tiltagende ligegyldighed. Højt hævet, som i  en VM boksering, sad sminkede høns fra den ene og den anden TV station i skarpt projektørlys, og over dem svævede kraner med kameras. Måske de anmeldte dronningens garderobe, jeg vil ikke opdage det. Jeg så Krone 1, men ikke hende selv.

Westergaard klarer sig pænt på sit skrøbelige engelsk. Bedre end Thorning på dansk. Måtte hun tabe det kommende valg ad Helvede til, som Thomas Nielsen sagde. Jeg og min ledsager tog tidligt hjem og trøstespiste og drak. To flasker vin og en skinkesandwich, helt nøjagtigt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Gunnar Biering

Posted: 5 maj 2015 - 11:49 - Svar

Jeg var også i Mindelunden i aftes. Jeg kunne heller ikke komme til at se eller høre meget, men jeg så dog Lars Hedegaard – det var mere opløftende end at høre på Thorning.

Lawrence

Posted: 5 maj 2015 - 11:56 - Svar

“To flasker vin og en skinkesandwich, helt nøjagtigt.”

Lyder som dagens højdepunkt. Velbekomme.

Historymandk

Posted: 5 maj 2015 - 17:27 - Svar

I Mindelunden i den nedgående sols sidste lange stråler.

Jeg deltog også i mindehøjtideligheden fra Mindelunden i går
Mandag d.4. Thornings tale var intetsigende, hun talte til folket hjemme bag TV
skærmen. Kim Malthe Bruun er en fantastisk moralsk skudsikker vest, og ved at
gemme sig bag ham viser hun sin ydmyghed, noget der nok er brug for overfor den
alm. socialdemokratiske vælger. Specielt når man tager hendes privat økonomiske
niveau i betragtning. Havde hun haft nosser(- ja, undskyld udtrykket)så havde hun adresseret det politiske systems fejlbedømmelser og alt, alt, ALT for store tilpasnings evne til besættelsesmagten.

Da Anders Fogh Rasmussen gav undskyldningen til de danske
jøder over det samarbejde som DSB medvirkende til under krigen i 2005 (60 året
for besættelsens ophør) var der idet mindste en form for erkendelse at nogle
havde svigtet. Jeg tror for øvrigt, at det er noget af den tale, som hun har
haft som forlæg for talen i går. se. http://stm.dk/_p_7500.html

Jeg mærkede også at sikkerheden var skruet op. Men de to hvide plastik telte var bare så malplacerede, som noget kunne være. Og kunne nogen overhoved høre hornorkestret, for der hvor jeg stod, kunne man kun høre dem svagt.

De eneste der satte klasse og streg under begrebet MINDEHØJTIDELIGHED, var N. Zahles kor, men det kan være, at det er mig der er forud indtaget, pga. at det er min gamle skole. Det er jo ikke længere et pigekor, men nu voksende kvinder. Minna Hess Thayse(korets leder, min gamle musik lærer) gik bort i 2006, og uden hende havde koret ikke opnået den standart der gør at man stadig kan benytter dem. De
klare fint år efter år at sætte en tone der er højtideligheden værdig.

Og det er det, der var hele arrangementets problem, manglen på klasse og indføling med en MINDEHØJTIDLIGHED. Hele den snakkende klasse var der, for fuld udblæsning, med DR´s Niels Krause
Kæer på en til-lejligheden bygget TV-platform, der nærmest var placeret ovenpå gravene, og inde på selve gravpladsen, dette var kvalmende.

WTF!!!

Hvad i hele, hule helvede har I gang i, I lallende spader.
Hvad fanden, kan I ikke tænke jer om, bare 5 fucking sekunder. Har I mistet selv den mindste form for pli, respekt og dømmekraft. Dette nærmer sig nekrofili, usømmelig omgang med de døde, om ikke i fysisk tilstand, så i rent mentalt. FOR FANDEN DET ER ULÆKKERT AT SE PÅ

DR og TV2 har med deres teutoniske tumlende adfærd ramt endnu et lav-punkt for den danske journalist stand (er dette overhoved muligt??) Er der ingen med indsigt og anstændighed ansat disse steder?

Jeg er så vred over den befamling og omklamring, som hele arrangementet kom til at lide under. Er vi i Ryvangen for at genvælge en upopulær statsminister, eller er vi her for at mindes de døde?

Hvis ikke Helle Thorning Smiths meningsmålings tal stiger på baggrund af denne utilslørede leflen og røvslikning så er der bare IKKE noget at gøre. I kære journalister må lade jeres ynglings projekt død i synden. – det er bare ærgerligt.

Jeg har bagefter set på TV2`s hjemmeside nogle uddrag af udsendelsen fra TV2 news, Cecilie Beck kaudervælsk vrøvlende sig igennem ligegyldige intetsigende meningsløsheder, man må korse sig. Hvor finder man journalister der så dumme, historieløse og idiotiske?

Socialdemokratiet kan endnu svømme rundt med H.C. Hansen og Hans Hedtoft som de moralske redningsbælter for den landsforræderiske politik man førte i 30`erne og frem til 29/8 – 1943. Men man ændre ikke grundforklaringen. ”Der var ikke andet at gøre”, ”Danmark slap jo billigt, sammenlignet med Norge”,et cetera.

Når det gælder indvandrerloven af 1983 kan der ikke gives helt samme snor, og accepteres de samme dårlige bortforklaringer. Drabene 14/15 Feb.I år viser at problemerne er ved at vokse den store moder stat overhoved. Politiet er spændt til bristepunktet i overarbejde. Deres antal er reduceret
med ca. 500 betjente. I årevis er Socialdemokratiet blevet tuet ørene fulde med at de skal stoppe indvandringen af muslimer til landet. Og alligevel, med selvmorderisk fremdrift forsætter
ledelsen af partiet deres mareridtsagtige politik. Jeg er ikke den der snakker om borgerkrig og dets lige, men hvis dette forsætter vil Socialdemokratiet, parti såvel som medlemmer, komme til at undgælde for den nuværende politik. For der findes mennesker i dette land som ikke har min engle blide natur og tolerant sind.

Når vi fejer 4/5 maj, så fejer vi netop at vi ”slap billig”, også når det gælder retsopgøret. Der kom
jo netop ikke ”de lange knives nat” (for den kunne havde ramt Socialdemokratiet). 46 henrettede var trods alt ”billigt sluppet”, nogle vil endda sige ”alt for billigt” sluppet. Ved Socialdemokratiet, at hvis det indvandrings politiske eksperiment slår fejl, vil nogle måske ønske en skrappere retsforfølgelse og dom over ”de skyldige”, og her er 46 måske ikke nok. Og med den politik og punktmæssige døvhed man har udvist overfor kritikerne af indvandrings-politikken, har Socialdemokratiet de facto sat sig selv på anklagebænken.

Nu har jeg raset ud, og sagt min mening om arrangementet i Ryvangen d. 4/5 -2015, jeg undskylder på forhånd hvis nogle syntes, at mit sprog har været for stærkt.

PS. HUSK, INGEN KLAPPER EFTER ”Altid frejdig, når du går”, at nogen gjorde i går var totalt malplaceret.
Mvh.
Historyman

Nicke99

Posted: 5 maj 2015 - 19:41 - Svar

Westergaards attentatsman in spe tog sin tillflykt till Turkiet.

Här kan vi läsa mer om Turkiets affärer:

http://www.nytimes.com/2015/05/05/world/europe/fertilizer-also-suited- for-bombs-flows-to-isis-territory-from-turkey.html

Iq

Posted: 5 maj 2015 - 22:19 - Svar

Ja HTS er rigtig i vælten i øjeblikket.når hun SPANKULERER rundt på sine høje hæle og taler om frihed .
man kan dårlig skelne den ene tale fra den anden.
friheden fra nazismen er nu byttet ud med EU diktatur.
Min familie var flygtninge i Sverige. Rigtige flygtninge, som rejste hjem til Danmark da krigen var forbi.

Som verden ser ud idag, orker man ikke at høre mere om Danmarks befrielse.

Lazze

Posted: 5 maj 2015 - 23:16 - Svar

Denne optagelse fra juli 1945 i Berlin er fantastisk. En sønderbombet by, et slagen folk, et land i apati. Og alligevel går livet stille i gang igen og en fremtid skal bygges op, atter engang. Vi kommer til at opleve præcis det samme, måske uden bomber fra fly og tanks, men helt sikkert fra og af de sociale eksplosioner vores elendige politikere udløser med deres vanvidsgranater af idiotiske beslutninger, som de tyrer direkte ind i vores velfærdssamfund. Et velfærdssamfund opbygget af den unge generation af slidere og slæbere, som oplevede og overlevede en tragedie for kun 3 generationer siden. Vi har intet lært og nægter åbenbart at lære! https://www.youtube.com/watch?v=R5i9k7s9X_A

machiavelli

Posted: 6 maj 2015 - 02:43 - Svar

Advarsel mod Kristeligt dagblad. Ny politisk korrekt avis.Lad være med
at sende kronikker eller kritiske indlæg til bladet med den manglende
moral-de gider ikke at svare.Jeg er rasende.Hjælp mig med at sprede det
på Facebook.

    Lenn

    Posted: 6 maj 2015 - 14:03 - Svar

    Ja, drop dem! De er intet værd. De forlanger desuden, at man skal skrive sin privatadresse under indlæg og små læserbreve, og det kan jo gå hen og blive farligt. Det ser vi næsten ugentligt nu.
    Mange mediers journalistik er evasiv og går tilsyneladende mest ud på at bruge kræfter på at UNDGÅ at bringe sandheden om islam og muslimers terrorisering af danskere og Danmark – ja, hele Verden, og så mener de tydeligvis – ligesom de lalleglade venstrefløjs-nazi’er på TV2 og al-DR, at hvis man nu ikke bringer de slemme nyheder, fx at muslimer hver dag slagter og halshugger kristne, så bliver der nok ved med at være ‘fred og ingen fare’ på vore kanter! ‘Ja, måske forsvinder problemet af sig selv!’ Tro om igen! Det kaldes strudsesyndromet, og muslimerne er – DESVÆRRE – ikke forsvundet, når strudsen igen vover at stikke hovedet op.

Leave a Comment