9
maj
Seneste opdatering: 9/5-15 kl. 1616
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Har du tænkt på, hvorfor Pamela Geller er en “onsindet islamofob”, mens Charlie Hebdo, Vilks og Brix bare er “kontroversielle” i MSM? Winkel-Holm skriver om det politiserende hykleri i Alle var Charlie, men ingen er Pamela Geller. Selvom Geller ikke er min personlige kop the, tror jeg nok jeg kender hende lidt bedre end danske journalister, og jeg kan godt skelne personen fra sagen trods mine egne animositeter.

ET andet eksempel på journalistisk humbug, ser man i dag, hvor den canadiske morder og terrorist Omar Khadr prøveløslades, og BT bebrejder Nicolai Sennnels, at han overhovedet blev fængslet. Dansker hjalp med at spærre 15-årig inde i terrorfængsel, er den luskede rubrik.

Omar Khadr og hele hans familie er forbenede jihadister. Faderen var Al Qaeda medlem. Omar dræbte lægen Christopher Speer i en langvarig ildkamp, der efterhånden involverede 100 amerikanske soldater, og som han nu hævder, han ikke kan huske. Han har aldrig undtryk nogen anger over det. På Guantanamo spyede han racistiske eder ud over sorte og kvindelige fangevogtere. Ezra Levant har fulgt sagen i årevis, og samlet ind til Speer’s enke og børn. Han har skrevet bogen The Enemy Within: Terror, Lies, and the Whitewashing of Omar Khadr.

Ja, ja, BT, Nicolai fik fængslet en uskyldig dreng. I den udstrækning, vi er på vej ud i en krig, ja, at vi allerede befinder os i den, er main-stream medierne rigtig nok på fjendens side. 80 procent af danske journalister er røde eller Radikale, så det skal ikke komme bag på nogen, at den journalistiske alliance med fjenden er stærk.

De sælger dit land på Facebook

Folk der aldrig har sat deres ben i Danmark, sidder i Egypten og Tyrkiet og sælger det. Uden de vigtigste ågerkarle, dine politikere, ville det aldrig kunne lade sig gøre. I Danmark går salget lidt trægt,  cirka 8000 asylansøgninger og familiesammenføringer i år. I Sverige går det lidt mere tjept. 16.999 asylansøgninger og 2323 familiesammenføringer i år. 80.000 af de første forventes i år, plus 40.000 af de sidste. Du betaler, og snart vil du stemme for mere af det samme, f.eks. på V, K eller LA.

People smugglers using Facebook to lure migrants into ‘Italy trips’ Using phrases more suited to tourist magazines and images of luxury yachts, smugglers based in Egypt and Turkey openly advertise services on social media

It reads like the website of a travel agency. “A trip to Italy next week in a big fast tourist yacht,” says the Facebook post beneath a picture of a luxury ocean liner. “Two floors, air-conditioned, prepared for tourists. Recommended for families.” People smugglers using Facebook to lure migrants into ‘Italy trips’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
LawrenceNiels HenriksenIqTheReligiousCynicsnaphanen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Uansvarlige forældre http://www.b.dk/kommentarer/uansvarlige-foraeldre Af Henrik Dahl, sociolog og forfatter 6. maj 2015, 22:00 Der er én og kun én forklaring på, at så mange indvandrerdrenge i 15-16-års-alderen ikke kan dansk: At deres forældre er så tåbelige, at de ikke er i stand til at indse nytten af solide danskkundskaber, hvis man bor i Danmark. Alt for ofte er samfundsvidenskab en akademisk uddannelse i at benægte, at ethvert menneske har et personligt ansvar. Det vil sige: også det menneske, der har det svært. Med mindre du rammes af en sygdom, der opløser din personlighed, kan du aldrig blive så sølle, at… Read more »

Iq
Guest
Iq

Jeg har altid været en nærmest fanatisk P1 lytter. Det er utroligt, hvad jeg har suget til mig af oplysnnger og viden i årenes løb. Især, når man foretager sig andre ting, opvask, madlavning og andre sysler. Nu er der også radio 24/7, så jeg skifter lidt. Idag kom jeg så lige ind i en udsendelse, hvor Huxi B. samler et panel af afdankede forhenværende politikere. Gud Fader bevares, som om det ikke er nok at høre på de “nu Levende” . Nå, det handlede jo som sædvanlig om flygtninge/indvandrere. Og en sagde så(ved ikke hvem det var) , med… Read more »

invernes
Guest
invernes

Folket må ta tilbake makten i Europa.

Armadillo
Guest
Armadillo

Det kommer ikke at ske før majoritetsbefolkningen der i dag stemmer på de røde, de blå eller ‘pisliberaler’, selv får problemerne ind på livet og bliver udsatte på samme måde som de almindelige mennesker, der bor enten i eller nær områder hvor man ikke bør røre sig ude efter solen har gået ned.
Da har uret måske passeret klokken tolv og det bliver meget problematisk at vende udviklingen.