9
maj
Seneste opdatering: 9/5-15 kl. 1616
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Har du tænkt på, hvorfor Pamela Geller er en “onsindet islamofob”, mens Charlie Hebdo, Vilks og Brix bare er “kontroversielle” i MSM? Winkel-Holm skriver om det politiserende hykleri i Alle var Charlie, men ingen er Pamela Geller. Selvom Geller ikke er min personlige kop the, tror jeg nok jeg kender hende lidt bedre end danske journalister, og jeg kan godt skelne personen fra sagen trods mine egne animositeter.

ET andet eksempel på journalistisk humbug, ser man i dag, hvor den canadiske morder og terrorist Omar Khadr prøveløslades, og BT bebrejder Nicolai Sennnels, at han overhovedet blev fængslet. Dansker hjalp med at spærre 15-årig inde i terrorfængsel, er den luskede rubrik.

Omar Khadr og hele hans familie er forbenede jihadister. Faderen var Al Qaeda medlem. Omar dræbte lægen Christopher Speer i en langvarig ildkamp, der efterhånden involverede 100 amerikanske soldater, og som han nu hævder, han ikke kan huske. Han har aldrig undtryk nogen anger over det. På Guantanamo spyede han racistiske eder ud over sorte og kvindelige fangevogtere. Ezra Levant har fulgt sagen i årevis, og samlet ind til Speer’s enke og børn. Han har skrevet bogen The Enemy Within: Terror, Lies, and the Whitewashing of Omar Khadr.

Ja, ja, BT, Nicolai fik fængslet en uskyldig dreng. I den udstrækning, vi er på vej ud i en krig, ja, at vi allerede befinder os i den, er main-stream medierne rigtig nok på fjendens side. 80 procent af danske journalister er røde eller Radikale, så det skal ikke komme bag på nogen, at den journalistiske alliance med fjenden er stærk.

De sælger dit land på Facebook

Folk der aldrig har sat deres ben i Danmark, sidder i Egypten og Tyrkiet og sælger det. Uden de vigtigste ågerkarle, dine politikere, ville det aldrig kunne lade sig gøre. I Danmark går salget lidt trægt,  cirka 8000 asylansøgninger og familiesammenføringer i år. I Sverige går det lidt mere tjept. 16.999 asylansøgninger og 2323 familiesammenføringer i år. 80.000 af de første forventes i år, plus 40.000 af de sidste. Du betaler, og snart vil du stemme for mere af det samme, f.eks. på V, K eller LA.

People smugglers using Facebook to lure migrants into ‘Italy trips’ Using phrases more suited to tourist magazines and images of luxury yachts, smugglers based in Egypt and Turkey openly advertise services on social media

It reads like the website of a travel agency. “A trip to Italy next week in a big fast tourist yacht,” says the Facebook post beneath a picture of a luxury ocean liner. “Two floors, air-conditioned, prepared for tourists. Recommended for families.” People smugglers using Facebook to lure migrants into ‘Italy trips’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 9 maj 2015 - 15:27 - Svar

Folket må ta tilbake makten i Europa.

  Armadillo

  Posted: 9 maj 2015 - 15:49 - Svar

  Det kommer ikke at ske før majoritetsbefolkningen der i dag stemmer på de røde, de blå eller ‘pisliberaler’, selv får problemerne ind på livet og bliver udsatte på samme måde som de almindelige mennesker, der bor enten i eller nær områder hvor man ikke bør røre sig ude efter solen har gået ned.
  Da har uret måske passeret klokken tolv og det bliver meget problematisk at vende udviklingen.

   snaphanen

   Posted: 9 maj 2015 - 16:22 - Svar

   Hvor jeg tidligere har haft en behersket optimisme på Danmarks vegne, har jeg i dette halvår efter Charlie Hebdo og Krudttønden sjældent været mere mismodig på landets og Europas vegne. For få har fattet alvoren, opinionen mod islam og indvandring er stor, men folk stemmer ikke efter det, og når de ikke gør det, presser de ikke politikerne til enten at tage stilling for Danmark eller FN-EU.
   Vi vil gå Sveriges vej, bare langsommere. Vi der ikke er unge længere, har den beherskede glæde, at alt det gode ved vores land i det mindste vil holde vores tid ud. Hvis de yngre og dem med børn, ikke vil forsvare deres fremtid, er der ikke mere, jeg kan gøre ved det end jeg allerede har gjort.

    Armadillo

    Posted: 9 maj 2015 - 19:22 -

    Jeg er helt enig, med snart 66 år i kufferten, kan jeg nok klare den sidste del af rejsen mod Styx, uden større problemer.
    Hvad skal man gøre? Tja jeg skriver lidt her og snakker med et fåtal mennesker en gang i mellem, men som regel er det til og med ligesindede og det flytter jo ikke nogen bjerge overhovedet.
    Jeg ligesom du har angst for hvordan det skal gå for de kommende generationer, børn og børnebørn og jeg må erkende at det jeg ser er ikke opløftende overhovedet, vi har allerede et par digitale generationer der med smartphones og hovedtelefoner, bevæger sig omkring i en slags virtuel realitet, ledsaget af rytmisk dunkende i en endeløs kavalkade af subtile billeder.
    Det er vel ved at være tiden hvor jeg skal læse min godt brugte 1984 af George Orwell og med en kop Sejergin synke ind i vemodet.

    TheReligiousCynic

    Posted: 9 maj 2015 - 19:27 -

    Vi Europeere er døende, og har vært det lenge. Verden er i forandring, men vi mangler evnen til å forandre oss med den. Våre tanker, ideer, vaner, drømmer hører hjemme i en verden som ikke lenger eksisterer. Så gjør vi vår slapphet, vår udugelighet, vår manglende evne til å orientere oss i samtiden til ett panser og tror oss moralsk overlegne.

    Bare det stadig å sette sin lit til politikere, økonomer, journalister… Vi forbanner dem daglig, men forventer allikevel at de redder vår verden, som om en dreining noen grader hit eller dit vil ha noen virkning overhodet.

    Rudolf Steiner hevdet en gang at hvis Europeerne fortsetter som før så vil Europa barbariseres, men Skandinavene dø ut. Det er tryggest å anta han får rett.

    Lawrence

    Posted: 15 maj 2015 - 14:01 -

    Steiner sagde i et foredrag at det ikke kan undgås at voldsomme kampe imellem den hvide menneskehed og den brune menneskehed vil opstå. Jeg ved dog ikke om han havde set at det skulle foregå på de europæiske landmasser, eller så snart. Så burde han måske have dedikeret lidt mere af sin energi på at oplyse om dette. Se ca midt i denne tekst:

    http://www.thebee.se/Steiner/GA174b-s38.gif

Iq

Posted: 10 maj 2015 - 00:37 - Svar

Jeg har altid været en nærmest fanatisk P1 lytter. Det er utroligt, hvad jeg har suget til mig af oplysnnger og viden i årenes løb. Især, når man foretager sig andre ting, opvask, madlavning og andre sysler.
Nu er der også radio 24/7, så jeg skifter lidt. Idag kom jeg så lige ind i en udsendelse, hvor Huxi B. samler et panel af afdankede forhenværende politikere. Gud Fader bevares, som om det ikke er nok at høre på de “nu
Levende” . Nå, det handlede jo som sædvanlig om flygtninge/indvandrere. Og en sagde så(ved ikke hvem det var) , med belærende stemme, at danskerne var nødt til at importere mennesker, da vores befolkningstilvækst er stagnerende.
Jamen for pokker, vi fik jo p piller, fri abort, . Vi skulle uddanne os , kvinderne ud af hjemmet.
Vi gjorde jo, hvad der blev sagt.
Jeg skiftede til en anden station, der handlede det også om islam.
Man bliver vanvittig.

Niels Henriksen

Posted: 10 maj 2015 - 16:28 - Svar

Uansvarlige forældre

http://www.b.dk/kommentarer/uansvarlige-foraeldre

Af Henrik Dahl, sociolog og forfatter

6. maj 2015, 22:00

Der er én og kun én forklaring på, at så mange indvandrerdrenge i
15-16-års-alderen ikke kan dansk: At deres forældre er så tåbelige, at
de ikke er i stand til at indse nytten af solide danskkundskaber, hvis
man bor i Danmark.

Alt for ofte er samfundsvidenskab en akademisk uddannelse i at
benægte, at ethvert menneske har et personligt ansvar. Det vil sige:
også det menneske, der har det svært. Med mindre du rammes af en sygdom,
der opløser din personlighed, kan du aldrig blive så sølle, at du ikke
har en forpligtelse til være den bedst mulige udgave af dig selv.

Jeg har beklaget den sørgelige tilstand, de sociale videnskaber
befinder sig i, tidligere. Og forleden fik jeg anledning til at gøre det
igen. Ifølge Berlingske mandag, klarer en tredjedel af de drenge, der
har indvandrerbaggrund, ikke folkeskolens afgangsprøver i dansk og
matematik.

Jo, det er et indvandrerproblem.

Hvorfor i alverden har drenge, der er født i Danmark omkring år 2000,
ikke fået at vide af deres forældre, at det er deres forbandede pligt
at tale og skrive perfekt dansk? Det er jo ikke, fordi forældre i denne
gruppe ligefrem er dårlige til at sætte deres vilje igennem, hvis de
ellers gider.

Derfor er der én og kun én forklaring på, at så mange
indvandrerdrenge i 15-16-års-alderen ikke kan dansk: At deres forældre
er så tåbelige, at de ikke er i stand til at indse nytten af solide
danskkundskaber, hvis man bor i Danmark.

Leave a Comment