16
maj
Seneste opdatering: 16/5-15 kl. 1521
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

asyl_jan_april

Under årets första fyra månader var proportionerna likartade. Mellan januari och april sökte drygt 17.000 asyl i Sverige medan det rör sig om 1.300 i Finland, 1.500 i Danmark och 2.200 i Norge. Tre gånger så många söker asyl i Sverige som i övriga nordiska länder TILLSAMMANS! Siffrorna fördubblas sedan ungefärligen med den påföljande anhöriginvandringen. Gunnar Sandelin, Ny statistik: Sverige fortsatt extremt.

“Svensker er svake”

Når aviserne – ikke de svenske, naturligvis – begynder at ligne Snaphanen, tager jeg det som en stærkt forsinket kompliment. Norske Aftenposten besøger Södertälje 30 km sydvest for Stockholm

En kommune utenfor Stockholm er Oslo-politiets skrekkeksempel på integrering som går skeis.

Rundt bordene faller det bemerkninger om muslimer, grove fornærmelser som at “Koranen tilhører djevelen” og at “profeten Muhammed var en bløff og en pedofil”. Disse mennene spår en dyster fremtid for Sverige og Norge med islamsk innvandring.

– Svensker er svake. Det er faktisk helt sant. Nordmenn og dansker er mye mer kritiske, og det skal dere være glad for. Den svenske identiteten vil være borte i løpet av 20-30 år. Folk som kommer til Sverige trenger jo ikke engang lære seg svensk, sier han.

– Problemet er at svenske politikere ikke tør ta tak i situasjonen, bortsett fra Sverigedemokratene da, men dem liker vi jo ikke. Andre politikere tør ikke ta tak i problemet fordi de frykter et rasiststempel, sier han.

– Det er så å si ingen svenske butikker igjen her. Klaner krever beskyttelsespenger. Vi vet ikke hvem disse er, men de som kjenner miljøet, vet det nok. Konkurrenter trakasseres vekk ved at de for eksempel rammes av branner. Det er ikke lenger fri etableringsrett i Södertälje. Vi bor alle i samme by, men ikke i samme verden

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Olav Ødegaard

  “- Hvor mange kan dere ta imot?

  – Det kommer an på hvor mange kriger som finnes i verden. Jeg skulle ønske flere land gjorde som oss i Sverige, sier Godner.”

  Ja, slik skal man tenke, om man ønsker å skape en velferdsstat, ikke sant?
  Eller vedlikeholde en som alt er skapt, likt svenskene..

  Si meg, – finnes det ikke noen som stiller motspørsmål i dette, på kort tid, underlige nabolandet?

  • snaphanen

   Ja, det er standardsvaret, fordi det har partiet dekreteret deres soldater, så det gentager de. For et år siden spurgte DR 2 sossen Ylva Johansson: “Har Sverige nogen øvre grænse?” – “Nej”, svarede hun.

   Det er selvfølgelig nonsens. Der er masser af tænkelige grænser. De mest iøjenfaldende er den økonomiske og boligsituationen og indrastrukturen i det hele taget. Eksempel: En operation på sygehus, der i Danmark er 50 dages ventetid på, er der 140 til 300 på i Sverige. Det ka sagten bliver 500 eller 800. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6166482
    
   I horisonten nærmer den politiske sig meget hurtigt: Sverigedemokraterne.

   • Armadillo

    Sverige er i dag som en fuld lokumstønde i sommervarme som nogen har smidt 500 gram gær i.
    Det er bare et tidsspørgsmål inden der sker noget alvorligt!

    • snaphanen

     Jeg har selv haft svenske lokumstønder, du ved fire huller på rad. (Savsmuld ned i og dejlig gødning til min køkkenhave)

     Jeg gemmer dit yderst malende udtryk til en senere lejlighed, tak 🙂

    • Armadillo

     Ha ha, jag har haft to tønder ved siden af hinanden i småland og brønden lå bare ti meter borte, så engang i mellem fik man ‘racermave’, da kunne man skide i det ene hul og brække sig i det andet, det var tider 🙂

    • Niels Henriksen

     Det er dejlligt at se, at det intellektuelle niveau stadig er lige højt her på Snaphanen 🙂

    • Armadillo

     På en lørdagsaften er det i orden at tage ud svingene lidt og kalde en spade for en spade 😉

 • John Hansen

  Svenskene sliter litt med spillteorien.