16
maj
Seneste opdatering: 16/5-15 kl. 1521
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

asyl_jan_april

Under årets första fyra månader var proportionerna likartade. Mellan januari och april sökte drygt 17.000 asyl i Sverige medan det rör sig om 1.300 i Finland, 1.500 i Danmark och 2.200 i Norge. Tre gånger så många söker asyl i Sverige som i övriga nordiska länder TILLSAMMANS! Siffrorna fördubblas sedan ungefärligen med den påföljande anhöriginvandringen. Gunnar Sandelin, Ny statistik: Sverige fortsatt extremt.

“Svensker er svake”

Når aviserne – ikke de svenske, naturligvis – begynder at ligne Snaphanen, tager jeg det som en stærkt forsinket kompliment. Norske Aftenposten besøger Södertälje 30 km sydvest for Stockholm

En kommune utenfor Stockholm er Oslo-politiets skrekkeksempel på integrering som går skeis.

Rundt bordene faller det bemerkninger om muslimer, grove fornærmelser som at “Koranen tilhører djevelen” og at “profeten Muhammed var en bløff og en pedofil”. Disse mennene spår en dyster fremtid for Sverige og Norge med islamsk innvandring.

– Svensker er svake. Det er faktisk helt sant. Nordmenn og dansker er mye mer kritiske, og det skal dere være glad for. Den svenske identiteten vil være borte i løpet av 20-30 år. Folk som kommer til Sverige trenger jo ikke engang lære seg svensk, sier han.

– Problemet er at svenske politikere ikke tør ta tak i situasjonen, bortsett fra Sverigedemokratene da, men dem liker vi jo ikke. Andre politikere tør ikke ta tak i problemet fordi de frykter et rasiststempel, sier han.

– Det er så å si ingen svenske butikker igjen her. Klaner krever beskyttelsespenger. Vi vet ikke hvem disse er, men de som kjenner miljøet, vet det nok. Konkurrenter trakasseres vekk ved at de for eksempel rammes av branner. Det er ikke lenger fri etableringsrett i Södertälje. Vi bor alle i samme by, men ikke i samme verden


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Niels HenriksenJohn HansenArmadillosnaphanenOlav Ødegaard Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
John Hansen
Guest
John Hansen

Svenskene sliter litt med spillteorien.

Olav Ødegaard
Guest
Olav Ødegaard

“- Hvor mange kan dere ta imot?

– Det kommer an på hvor mange kriger som finnes i verden. Jeg skulle ønske flere land gjorde som oss i Sverige, sier Godner.”

Ja, slik skal man tenke, om man ønsker å skape en velferdsstat, ikke sant?
Eller vedlikeholde en som alt er skapt, likt svenskene..

Si meg, – finnes det ikke noen som stiller motspørsmål i dette, på kort tid, underlige nabolandet?