25
maj
Seneste opdatering: 25/5-15 kl. 2144
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Marchen bliver livetransmitteret her fra kl 17.45. Svenske Mona Walter har været omtalt på bloggen her og her og i Jyllands Posten her. Hun har også medvirket i Mikael Jalving’s program Danmarks Röst med Aje Carlbom. – Jeg lægger Walters tale her i morgen, når den er klar. Hun blev også interviewet af BBC, jeg forsøger at få fat i det. Indtil da findes den sendte mobilvideo:

Foto: Tanja Groth

mona W

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

  • S Pdlr

    Svagt arrangemang, dåliga högtalare, svag organisation, ingen styrning av arrangemanget. Som en skolklass som gått vilse. Mona Walter hamnade till slut bland publiken, hur smart var det? Finns det inte mer stake i anti-PK, anti-islam-verksamheterna? Skärpning!