29
maj
Seneste opdatering: 29/5-15 kl. 1711
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Uwe Max Rundetårn 29.05.2015 012

Citizens of Sweden—a welfare-state society—probably never thought that they would see the day when shantytowns dotted their major cities.

Sharing this worldview, Swedish political elites are reluctant to vacate the shantytowns and discourage begging. Instead, they pledge additional public resources that will serve only to enable the begging behavior and ensure that the problem continues to grow, to the real detriment of the social fabric. Even Sweden’s largest center-right party recently announced that it supported criminalizing “organizers” of begging but keeping the act itself legal. Sweden shows every sign of repeating the destructive story of many American cities a generation ago, as Myron Magnet chronicled in his 1993 book, The Dream and the Nightmare: in which elites churn out the dreams, but society pays the cost. Johan Wennström: Shantytown Sweden The welfare-state country finds itself engulfed by international beggars.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 29 maj 2015 - 17:33 - Svar

Billedet er fra Frederiksborggade, nær Nørreport i retningen mod Kultorvet i København, tror jeg, hun var der hændervridende i går, med pappet hvorpå der stod at læse, hun havde tre børn, i min hukommelse.

  snaphanen

  Posted: 29 maj 2015 - 17:51 - Svar

  Det er rigtigt. I dag kl 13. Men efter at have været godt rundt omkring, må jeg sige København er meget lidt præget af tiggere sammenlignet med masser af svenske byer. Svenske politikere har virket som magneter på dem. De har syv Radikale partier, der tilmed er mere eller mindre marxistiske

  Peter Zichau

  Posted: 29 maj 2015 - 21:13 - Svar

  Og hvis det er den måde hun har tænkt sig at forsørge dem på, skulle hun jo nok aldrig have haft dem..!

   snaphanen

   Posted: 29 maj 2015 - 21:32 - Svar

   hun ser for velplejet og velklædt ud, til at være særligt fattig. I Sverige ser man også mange i ret dyre biler. Her kan du se en meget handikappet tigger, som ikke er spor handikappet efter “arbejde”

   https://www.youtube.com/watch?v=dHbziZRejQo

    ɱØяñιηg$ʇðя

    Posted: 30 maj 2015 - 02:28 -

    Det står en sådan utanför Gleerups i Lund. Tror det var första gången jag såg en sådan med för kort krycka i verkligheten. Det är en sak att se dom på film eller foto. Men att se en i verkligheten är så absurt att det nästan blir skrattretande.

chainmail

Posted: 31 maj 2015 - 09:16 - Svar

I wish there was one Romanian/Bulgarian gypsy beggar in every street corner of Söder, Bromma, Täby, Saltsjöbaden, Djursholm, Danderyd, Stocksund, Kungsholmen and where the f*ck else all these anti-swedish traitors that let this happen live. I hope them gypsies take a dump on their doorstep every single day!

Leave a Comment