9
jun
Seneste opdatering: 9/6-15 kl. 0644
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

76.000 overvejende sorte afrikanere er landet bare i 2015. Tilstande af opløsning, optøjer og mord. De lokale er svigtet og forladt af den politiske klasse og EU og barrikaderer sig. Italien har meldt pas og sender opløsningen nordpå. I Sverige er samfundsopløsningen ikke længere til at skjule. I Danmark har den røde regering givet asyl til ni ud af ti. Et genvalg sender os videre mod svenske tilstande. Uden fortrydelsesret.

Wien: Identitære demonstrerer mod “den store folkeudskiftning”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Christian Skaug

Posted: 9 juni 2015 - 07:51 - Svar

Youtube-klippet er tatt opp på et mafiaterritorium hvor det har vært tendenser til krig mellom mafiaen og innvandrere, som er blitt forsøkt utnyttet også til kriminelle affærer. Det har vært et forferdelig sted lenge. Castel Volurno-massakren i 2008 vitner om det.

  snaphanen

  Posted: 9 juni 2015 - 09:15 - Svar

  Tak. Det er nyuploadet, men der er ikke så meget info ved. Det omtaler en vej ved en kyststrækning på 50 kilometer. Vejret i klippet antyder, at det ikke er optaget lige på denne årstid

   Christian Skaug

   Posted: 9 juni 2015 - 10:41 - Svar

   Det er riksveien langs bukten mellom Pozzuoli og Formia. Det er ikke alle de femti kilometrene som er like skremmende, ifølge en bekjent som for en tid tilbake var i et bryllup langs veien et sted. Men det var visstnok lett å observere virkningene av det polygame ekteskapet mellom camorraen, byggebransjen, innvandringen og EU-midlene til requalification av omegnen.

   Fergehavnen Pozzuoli er en scruffy forstad til Napoli hvor jeg har vært innom rett som det er. Den er ikke noe verre enn selve storbyen.

   Strekningen mellom Lago Patria og Castel Volturno sies å være det verste området.

   Dette er heller ikke langt fra området Roberto Saviano kaller “la terra dei fuochi”, hvor man brenner giftavfall ulovlig og hyppigheten av visse kreftformer er tre ganger det nasjonale gjennomsnittet. Jeg tror nok det er blant de eller verste stedene i Europa.

   Og ikke mange kilometrene unna finner man poshe turistdestinasjoner som Amalfikysten, Capri etc. Det kan være en litt sjokkartet overgang å krysse fjellet som skiller Amalfikysten fra slummen sør for Napoli med tyngdepunkt litt sør for Pompeii. Fra øverst til nederst på en drøy halvtime.

    Armadillo

    Posted: 9 juni 2015 - 11:42 -

    Må Versus vulkanen snart sætte stop for denne elendighed!

  larsnord

  Posted: 9 juni 2015 - 10:05 - Svar

  Det sier seg selv at disse monkey elementene må sendes tilbake til Afrika, de hører hjemme i jungelen, ikke i Europa.

  Steinadler

  Posted: 9 juni 2015 - 10:06 - Svar

  Stemmer at det er fra opptøyene i Castel Volturno. Al Jazeera laget et program om disse forholdene. Mitt inntrykk er vel at man her, som sedvanlig, sørger for å skape en ramme der de illegale innvandrerne ganske entydig fremstilles som ofre – ved nok en gang å fokusere på barn, her drapet på datteren til en nigeriansk prostituert som ble fratatt dette barnet av italienske myndigheter. Men det kommer ihvertfall godt frem hvor ille dette området er. Det skal visst være ca 40% afrikanere der. Langs den veien, Domitiana, er det også at nigerianske prostituerte “arbeider”.

  https://www.youtube.com/watch?v=tMef3Xt0IHk

  https://www.youtube.com/watch?v=xw-aaFPLOdw

ripss 2

Posted: 9 juni 2015 - 11:18 - Svar

http://mobile.francetvinfo.fr/monde/europe/migrants/les-migrants-manif estent-a-paris_940425.html

Immigrantene som den britiske marine nå HENTER langs den libyske kyst, demonstrerer her i Paris. Det samme mantraet: Papirer og bolig.

Frankrike er nesten i samme båt som Italia, trykket er enormt.

Denne invasjonene sammen med den nesten regulære, altså den politikerne tillater, gjør at landet er i kaos.

Tillsammen har feks totalt 500 000 nordafrikanere fått innvilget visum. I tillegg er de overrent av reisende (sigøynere), rom-folket og andre lignende grupper.

Så er det alle illegale som gjemmer seg og alle de andre som squatter helt åpenlyst overalt.

Frankrike er IKKE sommerdestinasjonenen jeg ville valgt.

EU har forøvrig valgt seg den svarte politikeren Kyenge, avdanket minister fra Italia, som mener at de som motsetter seg innvandringen, immigrasjonen frar Afrika bør forfølges av rettssystemet. Hun passer godt til Eu systemet. Som alltid folkets beste for man bør rett og slett forby partier som forsvarer etniske europeeres interesser.

http://www.washingtonpost.com/world/hundreds-of-migrants-bound-for-ita ly-rescued-from-boats-off-libyas-coast/2015/06/06/8c48d298-0c95-11e5-a 7ad-b430fc1d3f5c_story.html

http://civilwarineurope.com/2015/03/06/kyenge-responsable-de-lue-pour- limmigration-veut-la-mise-hors-la-loi-et-la-prison-pour-les-opposants- a-limmigration/

Breidablikk

Posted: 9 juni 2015 - 15:23 - Svar

Ligner på scener man kan se fra Hellas. Ligger videoer ute på Youtube.

Armadillo

Posted: 9 juni 2015 - 16:30 - Svar

Jeg så begge film og kan bare konstatere at dette ikke tilfører Europas I Q-reserve noget som helst!
Lidt haneblod i øllet, under tiden en ‘JU-JU’ forbandelse udtales, da er vejen til Europa asfalteret.
Vi går mod en katastrofe, dette kommer aldrig at stoppe sålænge vi lever i velfærd, nogenlunde i hvert fald.

Det ser ‘sort’ ud indfor fremtiden.

  Lenn

  Posted: 10 juni 2015 - 15:01 - Svar

  Haha! Ja, det ser mere og mere sort ud for Eurabia. Den samlede IQ-pulje er for stærkt nedadgående og gad vide, hvordan det ender. Hvis ikke der bliver Dommedag snart, så sidder de overlevende efterkommere nok i skindkjortler om 100 år og slår flint sammen for at få ild i lejrbålet. Back to Square One, som Mellemøsten og Afrika sådan set aldrig har kunnet få sig selv væk fra – kun har olierigdommen hevet den muslimske neanderthaler ind i det 20. århundrede, og det skete for blot 40 år siden.

GustaWasa

Posted: 10 juni 2015 - 02:31 - Svar

Varje stjärna på EU flaggan bekräftar lika många ministars svek mot sitt eget folk.

Lenn

Posted: 10 juni 2015 - 14:56 - Svar

I 1996 boede jeg i en periode i Rom og Firenze. Det var skønt – dengang! Venlige, hvide italienere med overskud. Nu har jeg ikke engang lyst til at konstatere, at Italien nok mere ligner en nordafrikansk stat. Man græmmes og får lyst til at bide voldsomt hårdt i en pude!!

Leave a Comment