16
jun
Seneste opdatering: 17/6-15 kl. 0331
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Videoen skulle komme i dag, tirsdag, redigeret ned til et kvarters tid. men jeg syntes at hele timen fortjener at komme ud til offentligheden. Jeg synes, diskussionen er vigtig, også selvom den burde have varet i tre timer, også uden salen. Det er vor tids vigtigste diskussion i forhold til hvilken, resten af folkemødet blegner. Rigtig mange interesserede i Allinge kunne jo heller ikke komme ind til mødet.

Det var min hollandske ven Jan W., der mindede mig om, at jeg havde back up af lyden, og jeg uploadede den pronto. Det var lykkedes mig at glemme den omgivet af mennesker og turist, som jeg er indtil tirsdag aften.

Katrine Winkel-Holm og Aia Fogh indleder indtil minut 4:40. Flemming Rose slutter minut 15:33, hvor Wilders begynder. Lyden er taget fra højttaleren tæt ved, da jeg ikke kunne placere mikrofonen foran taleren, som jeg plejer. Lyden er dog helt acceptabel.

Trykkefrihedsselskabet annoncerer til sidst en konference den 26 september på Christiansborg med Mark Steyn, Douglas Murray, Henryk Broder og Flemming Rose. København er stadig Europa’s dissens-by, som den var Europa’s jazz-hovedstad i 60’erne og 70’erne. Det gør én stolt som indfødt på Christianshavn.

 

Poul Christian Matthiessen, professor, dr. polit., og Gunnar Viby Mogensen, dr.phil.
“Indvandringstallene er en katastrofe”

Det er denne slags kronikker fra de største autoriteter på området, politikerne konsekvent har ignoreret og ikke kommenteret. Det er derfor jeg tager dem som lutter varm luft ved dette valg. Det er ikke mine repræsentanter længere, jeg deltager ikke. Der foregår – uanset mange ikke har opdaget det,- et irreversibelt, historisk forræderi mod den danske befolkning i disse årtier, og jeg legitimerer det ikke ved at stemme for nogen af de involverede politikere. Tværtimod er min bestræbelse, at de skal komme til at stå med hele det tunge ansvar, som er deres, og det kan kun gå for langsomt her 32 år efter 1983 og 14 år efter 2001.

De nye vandringsstrømme kommer altså til os i en situation, hvor vi under alle omstændigheder for længst har passeret maksimum for, hvor mange borgere fra underudviklede lande, vi kan modtage uden alvorlig skade på velfærden for den befolkning, som er født her, eller som tidligere er indvandret til Danmark. [..]

Den internationale demografiske udvikling generelt peger altså entydigt på, at den voldsomme stigning i vandringerne mod Danmark fra de ikke-vestlige lande vil fortsætte. I SR-regeringens tid, hvor vores udlændingepolitik samtidig er blevet markant lempet, har det årlige antal nye indvandrere fra de ikke-vestlige lande gennemsnitligt ligget omkring 50 pct. over niveauet under de forudgående borgerlige regeringer (Nyt fra Danmarks Statistik 10.02.2015).

Det er derfor af betydelig interesse, at Danmarks Statistik netop har offentliggjort nye tal for integrationen af de indvandrere fra ikke-vestlige lande (Statistikbanken). Tallene er beregnet efter en ny og forbedret teknik, og de dækker perioden fra og med 2008 til og med 2013. For disse seks år kan man aflæse beskæftigelsesfrekvenserne efter personernes herkomst, så man får et præcist mål for, hvor godt det danske samfund har været i stand til at integrere disse nye medborgere på vort arbejdsmarked.

Ville man kalde talserien for en katastrofe, skulle det være, fordi talserien er udtryk for en katastrofe. I 2008 var efter de nye tal 77.9 pct. af persongruppen med dansk oprindelse beskæftiget, mod kun 54.6 pct. for indvandrere fra ikke-vestlige lande. Efterslæbet var altså dengang på 23.3 procentpoint. I 2013 var efterslæbet i beskæftigelse øget til 26.1 procentpoint. Integrationen går altså dårligere og dårligere.

Som det tidligere er blevet dokumenteret af Danmarks Statistik (Indvandrere i Danmark 2014) dækker det mistrøstige billede af en fejlslagen integration over ganske store forskelle mellem oprindelseslandene. Indvandrere fra lande i Østasien er klart de bedst integrerede på arbejdsmarkedet. Dårligst integrerede er indvandrere fra muslimske lande, altså fra lande med svag tradition ikke blot for et offentligt liv uden for den religiøse sfære, men også med svag tradition for kvinders beskæftigelse uden for hjemmet. De laveste beskæftigelsesfrekvenser overhovedet finder Danmarks Statistik for indvandrere fra Libanon, det vil sige overvejende palæstinensere, fra Somalia, og netop fra det Syrien, som lige nu præger vores udlændingedebat så stærkt.

De ikke-vestlige indvandreres efterkommere klarer sig i vort velfærdssamfund ganske vist en smule bedre end forældregenerationen, men har dog kun en 4,5 procentpoint højere beskæftigelsesfrekvens. I traditionelle indvandrerlande med mindre generøse velfærdsordninger som feks. USA har efterkommere ofte en beskæftigelsesfrekvens på helt samme niveau som – eller ligefrem over – gennemsnittet for dem, der er født i landet.

Vore ikke-vestlige efterkommeres beskæftigelsesfrekvens lå ifølge Danmarks Statistiks nye tal i 2008 syv procentpoint under efterkommere fra vestlige lande. I 2013 var dette efterslæb steget til 12 procentpoint.

De ikke-vestlige indvandreres og efterkommeres svage integration på arbejdsmarkedet betyder naturligvis også, at de modtager væsentligt større beløb for eksempel som dagpenge, kontanthjælp og førtidspension, end de selv betaler i skat. Det reducerer den øvrige befolknings muligheder for offentligt velfærd. Et seriøst og omfattende analysearbejde i centraladministrationen nåede i sin første rapport i 2010 frem til, at der var tale om af størrelsesordenen mindst 16 mia. kr. Med den foreliggende teknik havde man ikke kunnet inddrage en del ret betydelige udgiftsposter, og udvalget ville nu i sit fortsatte arbejde forbedre analyserne. Imidlertid standsede SR-regeringen ved sin tiltræden håndfast dette arbejde i centraladministrationen.

De nye vandringsstrømme kommer altså til os i en situation, hvor vi under alle omstændigheder for længst har passeret maksimum for, hvor mange borgere fra underudviklede lande, vi kan modtage uden alvorlig skade på velfærden for den befolkning, som er født her, eller som tidligere er indvandret til Danmark.

Og selv en tilbagerulning af vores udlændingepolitik til situationen før SR-regeringen vil, som det fremgår af tallene, ikke gøre situationen for det danske velfærdssamfund holdbar. Udlændingene i valgkampen. Af Poul Christian Matthiessen, professor, dr. polit., og Gunnar Viby Mogensen, dr.phil.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


FelixKrull

Posted: 16 juni 2015 - 03:38 - Svar

Wilders & Rose

Tnx.

  FelixKrull

  Posted: 16 juni 2015 - 03:56 - Svar

  “Thank you for inviting me to this beautiful city of Bornholm.”

  🙂

   Thinktank

   Posted: 16 juni 2015 - 10:43 - Svar

   Under den stress med konstant dödshot som Wilders lever under så kan det vara förståeligt med felsägningar.

    FelixKrull

    Posted: 16 juni 2015 - 16:55 -

    Nu skal du ikke oedelaegge det for mig.

Steinadler

Posted: 16 juni 2015 - 09:52 - Svar

I 2008 var efter de nye tal 77.9 pct. af persongruppen med dansk oprindelse beskæftiget, mod kun 54.6 pct. for indvandrere fra ikke-vestlige lande. Efterslæbet var altså dengang på 23.3 procentpoint. I 2013 var efterslæbet i beskæftigelse øget til 26.1 procentpoint. Integrationen går altså dårligere og dårligere.

Tallene er jo ille nok som de er. Men hadde man istedet investert den kapitalen som benyttes på innvandrere på folk av dansk opprinnelse (og tilsvarende for de andre vesteuropeiske nasjoner) ville ganske sikkert også sysselsettingen blant de siste ligget flere prosentpoeng høyere. Bak tallet 54.6% kan man vel trygt gå utfra at det ligger en uforholdmessig kapitalinnsats med tanke på avkastningen. Det dreier seg derfor her om minst et tredobbelt økonomisk tap: Man skal for det første sørge for livsopphold for det nevnte “Efterslep” blant innvandrere. For det andre så er avkastningen av de sysselsatte innvandreres arbeid sannsynligvis lavere (hvis i det hele tatt positiv) fordi det her følger med ekstra omkostninger i form av alt fra språkopplæring til utbygging av infrastruktur. For det tredje faller altså en betydelig større andel av folk med dansk opprinnelse utenfor arbeidslivet fordi deler av den tilgjengelige kapitalen brukes opp på å sysselsette innvandrere.

Lenn

Posted: 16 juni 2015 - 12:50 - Svar

Jeg forstår dig, Steen. Man er træt og opgivende, og kaos venter. “Thorning & Kaos”. Eller: “Løkke & Kaos”. Ingen af dem vil rulle indvandringen og den langsomme kvælning af vort engang så velfungerede kultur og samfund tilbage! De er EU-puppets. Men jeg vil alligevel traske ned og stemme, og jeg gør det kun for de danske børns skyld. De er uskyldige, og de kommer til at betale dyrt for deres forældres og bedsteforældres selvmorderiske valg.

Skåning

Posted: 17 juni 2015 - 01:51 - Svar

Jag tycker Fleming Rose kammar hem den största poängen i den här debatten. Vi ska inte förbjuda vare sig Koranen, Mein Kampf, Das Kapital eller Förintelseförnekelse. Vi kan lätt återta vår yttrandefrihet, men samtidigt slå stenhårt ner på muslimer i Väst. Förbjud Halal/Koscher OCH import av dessa köttstycken. Utnyttja lagen om uppvigling till max. Gå igenom de senaste 20 årens invandrares “papperslöshet”, slå stenhårt ner på parallella rättssystem, med utvisning som straff. Och ffa, släpp inte tillbaks IS-terrorister.

Det går att göra livet outhärdligt för ortodoxa muslimer i Väst. Våra politiker saknar inte bara stake. De säljer sitt land till högstbjudande. Jag föredrar ändå ett land där jag kan läsa Koranen, Das Kapital och Mein kampf. 1900-talshistorien blir obegriplig utan källorna. Wilders är lite av en McCarthyist, även om han undviker den sovjetiska terrorn som pesten och alltid hänvisar tillbaks till 30-talet. Vem har lärt sig av historien egentligen?

Leave a Comment