26
jun
Seneste opdatering: 26/6-15 kl. 0922
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Akif Pirincci. En af mine yndlingstyskere, en tyrker. En polsk jøde, Henryk Broder, eller en egypter, Hamed Abdel Samad. Han mener grundlæggende, at Europa skal give asyl til ofre for islam, ikke til gerningsmændene, muslimer. Muslimer der er ofre for islam, må søge asyl i den muslimske verden. Islam må inddæmmes. Ideen at tage den til Europa for at moderere den, er russisk roulette. Det er ingen spådom, der er allerede en erfaring. Det sagde jeg. “Es ist deren scheiss Religion.” Det sagde han. Hvis man har appetit på et langt interview, er der Auf eine Zigarre mit Akif Prinicci (ikke tekstet). Han har også arbejdet på et bryggeri. Enhver der forstår tysk, kan slippe helt for at kede sig i over en time.

Han har jo ret: En frækhed uden lige

Schengen-aftalen består i sin grundsubstans kun af to elementer, hvor det ene er indlysende afhængigt af det andet. Nationalstaterne indvilger i at nedlægge egen grænsekontrol, og til gengæld forpligter EU sig til sikre Europas (Schengen-landenes) ydre grænser. Det sidste er aldrig sket. Her små 15 år efter aftalens ikrafttræden står det lysende klart, at EU hverken kan eller vil overholde sin del af aftalen. Derfor er det faktisk en frækhed uden sidestykke, at EU insisterer på, at vi skal overholde vores del.

Hertil kommer, at Dublin-konventionen, som tilsiger, at en asylansøger skal have sin sag behandlet i det første land, han kommer til, i praksis er sat helt ud af kraft. Det samlede billede er et totalt kaos. En frækhed uden lige HENRIK WEGMANN

“Alle i Rumænien taler om Sverige”

Uploadet igår, men den oprindelige upload er Roma beggars Shantytown in Malmoe, Sweden feb 2015. Et rystende syn.

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
FelixKrullArmadilloIqBritta Due AndersenLouis B Knockel Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Armadillo
Guest
Armadillo

Det behøver ikke at være ‘bomme’, man kan med moderne teknologi tjekke biler, anvende IR-kamera og lignende, når det er biltrafik det drejer sig om.
Personkontrol er enklere, det er bare at visa ID og at blive scannet.

Iq
Guest
Iq

Schengen kan af og til sættes i bero. Når EU adelen holder deres evindelige topmøder, for at opfinde nye straffe for de europæiske befolkninger. Der skulle jo nødigt ske dem noget.
Imorges hørte jeg i Sveriges Radio, om en ny lov, med det formål. at begrænse retten til at fotografere offentlige bygninger eller noget i den stil. Sig mig , keder de sig, eller er de løbet tør for ideer?
Inter, absolut intet er blevet bedre, efter vores indtræden i EU.

FelixKrull
Guest
FelixKrull

Imorges hørte jeg i Sveriges Radio, om en ny lov, med det formål. at begrænse retten til at fotografere offentlige bygninger eller noget i den stil.

Det tror jeg fsv. allerede er ulovligt i Danmark. I hvert skulle jeg soege tilladelse, da jeg for omkring tyve aar siden ville lave en fotoserie fra hovedbanegaarden.

Britta Due Andersen
Guest
Britta Due Andersen

Schengen-aftalen: Jeg tror ikke, DF kan overbevise alle de andre om det aftalebrud. Løkke og andre borgerlige politikere kan godt se det, men tør ikke acceptere permanent kontrol. Det ender med stikvis kontrol.

Louis B Knockel
Guest
Louis B Knockel

Fortrinligt indlæg fra hr. Wegmann om EU’s grænsevanvid. Kan danske politikere ikke se det, eller vil de ikke? Hvis man kalder det russisk roulette, så er det en særlig variant med fem patroner i seksløberen og altså en ret beskeden chance for overlevelse.

Armadillo
Guest
Armadillo

Jeg mener at der bare er en patron i tromlen, men bare det er jo skræmmende odds!

John Hansen
Guest
John Hansen

De muslimske asylsøkerne som reiser til Europa er jo bare taperne i sekterende konflikter, de er ikke det spor mindre voldelige enn dem de flykter fra, noe svenske kriminalstatistikker sikkert kan bekrefte. Og hvor mye flyktning er man da.