27
jun
Seneste opdatering: 27/6-15 kl. 0812
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Da sitet er nede, gengiver jeg lidt mere, end jeg ellers ville have gjort:

Sådan er det ikke med de menneskeskabte guder, f.eks. Allah. Han er en ørkengud, der passer som fod i hose til et beduinsamfund, hvor stammens overlevelse afhang af at kunne demonstrere magt, bevise hæder og indgyde frygt blandt nabostammerne. Stammens eksistens beroede på, at den kunne røve kvinder fra konkurrerende stammer, for ellers gik den under af indavl. Samtidig var det afgørende, at drengebørnene forblev mandens ejendom, fordi klanens styrke afhang af mændenes antal.

I et område uden de store naturlige ressourcer, måtte ethvert middel tages i brug for at forøge livsgrundlaget. Derfor gennemførte man regelmæssige ”razziaer” mod naboerne for at stjæle deres kvinder, kameler og andre ejendele. Den, der kunne stjæle mest, overlevede. De andre gik under.

I et sådant samfund findes ingen anden samvittighed end loyaliteten mod stammen. Hvad der gavner stammen er godt. Hvad der skader er ondt. Og i et sådant samfund opfinder man naturligvis en gud, der giver stammen kraft og opmuntring til at føre den daglige krig med brutal beslutsomhed. Muhammeds genistreg var at postulere, at de arabiske klaner havde en fælles mission over for de omkringboende ikke-arabere og at de kunne forene deres egeninteresser med dyrkelsen af en gud, som han selv havde opfundet.

Det blev en gud, der netop påbød en ”etik”, som lå de arabiske stammer i blodet: Permanent krig mod alle, der ikke frivilligt afgav deres kvinder og kameler – og foragt for de svage, der ikke kunne eller ville forsvare deres besiddelser. Som var æreløse nok til at indlade sig på forhandlinger – eller med et moderne ord: dialog – i stedet for at slå fra sig. For yderligere at styrke sit projekt fandt Muhammed – eller hvem der nu har formuleret det – på, at hele verden tilhører ørkenguden Allah og at alle mennesker fødes som hans undergivne. Hvis der derfor er områder, som endnu ikke har underkastet sig Allah, er de ulovligt okkuperede. Og hvis er findes mennesker, der ikke er muslimer, betyder det, at de har vendt ryggen til den gud, som de skylder alt.

Derfor kommer rettroende muslimer ikke til Vesten med hatten i hånden. De kommer ikke for at blive integreret i vore lande og vore folk. De kommer som de retmæssige herrer med et mandat fra Muhammeds gud og bliver dybt fornærmede og rasende, hvis vi ikke bøjer os for deres krav om underkastelse.

Hvis muslimernes flertal havde ønsket at omformulere deres blodtørstige ideologi, har de haft 1400 år til at gøre det. Det er ikke sket. De opfører sig stadig som en klan med rødder i 600-tallets arabiske ørken. Problemet er, at de fleste vesterlændinge ikke forstår, hvad vi er stillet over for. LEDER: Ørkenguden banker på

“Jag går sönder”

Jag går sönder. Ali går sönder. Sverige går sönder. Allt går sönder. Detta samtidigt som det enda som stör mannen i hörnrummet på Rosenbad, han som kan göra skillnad, är suset från luftkonditioneringen och den diskreta harklingen från statssekreteraren. Allt går sönder

Jeg har nævnt den vrede og sorg, man støder på udenfor svenske medier, efter hvis overflade man skulle tro, alt var det samme i Sverige, som det altid har været. Det er det ikke. Der går noget i svang, som varsler rigtig ilde. Vrede er måske for mildt er ord. Svenske medier spejler med omhu ikke stemningen i landet. Den naturlige, svenske reaktion, er at “gå sönder” og vende det indad, som Westerholm, men presser man dem hårdt nok, vil de reagere som alle andre.

De indtil i dag 74 personer, der har kommenteret Westerholms kronik, er uddannede, de kan skrive, og mange er kvinder.

Disse kommentarer viser fortvivlelsen over, at Sverige falder fra hinanden og indtages af fremmede. De viser enhver svensk politiker, at deres underlag smuldrer, og at de er på vej ud for at skulle forsvare deres handlinger på egen hånd.

De viser, at vi ikke skal bedømme situationen i Sverige på dens medieoverflade. Det er en middelklasse, skikkelige sosser og moderater, der har opdaget, at de mister deres land. Den kan finde på at drastiske ting.

Lad mig læse underteksten højt for de svenske politikere:  “Tag jer i agt, tag jer Statans i agt.”

En tidligere, svensk elitesoldat har netop udgivet en bog, der forestiller sig et tungt bevæbnet terrorangreb på Sveriges magtelite, når den er samlet i Almedalen. Alt kan tænkes, når forholdene konsekvent gøres labile af en politisk klasse, f.eks. kan man forestille sig  en rationel Breivik. – Se dem alle 74

Barbro M Lindell

Jag har redan gått sönder. Jag sörjer det vi byggde upp och det vi var stolta över och som nu raseras. Sörjer orden som förvandlats och tunnats ut till att ingenting betyda längre. Sörjer det som såg ut att utvecklas vidare i en riktning men som nu störtar brant utför när alla sammanhållande regler och överenskommelser bryts och löften som ser ut att vara hederliga ena dagen är ogiltiga dagen därpå. Mitt hjärta har brustit. Man skändar min flagga, slarvar med mitt språk, river upp våra levnadsregler som präglat oss och våra samhällen i hundratals år, kastar det som är vårt utför ättestupan och skriker till oss som vill behålla vår särart och våra värderingar ett enda ord: Rasist! Skyller oss med avvikande mening för att vara fascister och främlingsfientliga eller åtminstone sverigedemokrater, när vi inte utan protester ser hur vår egen kultur sätts i andra hand, hur man fjäskar för andra, hur vi blir nonchalerade och mobbade och att andras rättigheter sätts i första rummet.

Ja, mitt hjärta har brustit. Jag sörjer den ljusnande framtid som jag skulle tro på men som förvandlades till ett bubblande kaos, styrt av karriärlystna politiker, käbblande journalister och allsköns tyckare, aningslösa uppkomlingar och medlöpare. Jag har hissat svenska flaggan på halv stång, för någonting har dött och Sverige, mitt fosterland, känns inte tryggt längre. Kalla mig för vad ni vill, jag är inte politiskt korrekt, jag tycker inte som ni som har makten, jag använder min yttranderätt och min åsiktsfrihet, så länge den finns! Hata mig, håna mig, häckla mig! Jag står för mina åsikter och tankar.

Gun-Britt Holmer

Även jag går sönder. Och även min väninna som jobbar på ett skyddat boende där fler och fler platser upptas av kvinnor som utsatts för hedersvåld. Vårt land utsätts nu för flera stora brottsvågor och det kommer bara att bli värre. T.o.m. här i Helsingborg detonerade en bomb i natt. Plus de vanliga bilbränderna. Skolor brinner, människor blir knivdödade och ihjälskjutna, misshandlade och rånade. Invånarna gör samhället och ju fler vi importerar från MENA-ländernas oroshärdar, ju mer likt blir Sverige de länderna med allt våld och grov kriminalitet som följd. Man blir inte demokrat för att man passerar en landsgräns.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


kurt

Posted: 27 juni 2015 - 09:09 - Svar

Udmærket artikel. Jeg Kurt Machiavellie Rosenstrøm bøje sig ikke for ørken guden Allah. Og så vil jeg IGEN anbefale Hedegård at læse min bog, nu må der være tid nok.Og den er ikke på arabisk men på dansk.

  Niels Henriksen

  Posted: 27 juni 2015 - 16:02 - Svar

  Prøv at lade den oversætte til arabisk – så skal du nok få opmærksomhed om den, Kurt 😉

TheReligiousCynic

Posted: 27 juni 2015 - 10:45 - Svar

Hedegaards konklusjon er riktig nok, han har forstått at det er en sivilisasjonskamp, men hans forståelse av årsakssammenhengene er plat som en dansk hede.

Rune Hansen

Posted: 27 juni 2015 - 11:26 - Svar

Hedegaards analyse af koranens budskab er lige i øjet, mens hans indledning med Det Nye Testamente er noget ævl.

Enten er det noget, han en gang har hørt af sin søndagsskolelærer, eller også må han have læst Bibelen, som Zenia Stampe læser Koranen.

Peter Zichau

Posted: 27 juni 2015 - 13:21 - Svar

Paradokset i islam er, at hvis hele verden blev omvendt, ville lortet falde fra hinanden. Så havde man jo ikke noget at bekrige – eller leve af..!?
Når ideologien ikke har ændret sig synderligt gennem årene, skyldes det islams indbyggede brutalitet. Når et samfund først er blevet islamiseret, står det tilbage uden hverken historie eller empati. Alle har enten set familie og venner blive slagtede eller omvendt af ren overlevelse. En åndelig ørken…
Det er hvad de nulevende muslimer har været igennem – og hvad vi har at se frem til, hvis ikke vi står imod..!

  Armadillo

  Posted: 27 juni 2015 - 18:56 - Svar

  Helt korrekt, når græshopperne har ædt alt, dør de af sult!
  Det indgår ikke i muslimsk tænkende at udvikle, skabe og producere noget, ellers havde det jo været beskrevet i Koranen!

Niels Henriksen

Posted: 27 juni 2015 - 16:51 - Svar

Mikael Jalving kigger på Eva Smith – endnu en fuldstændigt virkelighedsbefriet Hækkerup 😉

Tilfældet Eva Smith

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE7830283/Tilf%C3 %A6ldet-Eva-Smith/

26. juni. 2015

En af Danmarks mest prominente jurister viser os den socialdemokratisk-humanistiske idealisme,
så alle må være advaret, til og med socialdemokrater.

Der er nu engang noget særligt over disse politikerfamilier, der avler den
ene arving efter den anden. Hvor adelen formelt set blev afskaffet i Danmark
for længe siden, lever disse prominente familiers indflydelse videre inden for
et lukket kredsløb med postnummer 1218 København K.

Du kender dem på efternavnet og ser dem jævnligt trille rundt i ministerbiler,
på Christianiacykler og tv: Auken, Helveg-Petersen, Hækkerup, Ellemann m.fl.
Dygtige folk, bestemt. Nogle af dem endda intelligente og de fleste udstyret
med en imponerende intakt selvopfattelse til trods for tidernes skiften og de
uundgåelige knubs, som den politiske og sociale virkelighed giver alle dødelige
over tid, herunder erfaringen med, at det går op, og det går ned, før lyset
slukkes til sidst.

Interviewet i Politiken handler om den forandring, som Eva Smith mener,
Danmark har undergået fra at være et rummeligt bondesamfund, der hjalp
jøderne til Sverige under krigen og siden tog imod flygtninge fra bl.a. Bosnien,
til et blive et egoistisk samfund af kræmmere. I stedet fremhæver hun Sverige
som et humanistisk foregangsland. På spørgsmålet om, hvad nu hvis Sverige
tager imod flere indvandrere, end økonomien og den svenske kultur i realiteten
kan bære, svarer Hækkerups datter:

»Jeg vil ikke afvise, at der kan opstå meget store problemer [!!!] i Sverige.
For der er en murrende utilfredshed blandt folk (…) [ Nåda ???] Svenskerne
har måske været naive, men de har i hvert fald ikke givet køb på solidaritet og
medmenneskelighed. Hvis Sverige ender med problemer, får de det i hvert fald
med selvforståelsen i behold«.

[ Og så ellers skide være med at det svenske folk lider, overfaldes, trues, tyranniseres
og bliver mere og mere utrygge på grund af “kulturberigelsens” karakter og enorme
omfang af alt for ofte uintegrerbare folk med middelalderlige klannormer og intolerant
og kvindeundertrykkende balladereligion samt alvorlige konflikter og krige i deres
mentale bagage, og at nationen Sverige og dermed den svenske kultur, som vi kender,
elsker og beundrer dem, sandsynligvis vil bryde helt sammen under den enorme
belastning om bare få årtier og støt og “roligt” blive forvandlet til en tredjeverdens failed
state uden sammenhængskraft … og det endda lige uden for vores egen gadedør her i
Danmark med deraf følgende meget alvorlige konsekvenser for vores sikkerhed! … , når
altså bare man kan spille endeløst god og pudse løs på humanistglorierne på andres
bekostning i stedet for at tage ansvar i disse selvgode kredse. Hvor bor Eva Smith og hendes
storfamilje mon egentlig selv henne? Og hvorfor foregår hun og hendes store familie af
åh-så-rummelige og åh-så-tolerante mennesker med deres på det tørre mon så ikke alle
os bekymrede “fremmedskeptiske” ved selv at komme “kulturberigelsen” i møde med
udelt begejstring? 😉 ]

Det er den sidste del af citatet, der er interessant. Når Sverige får meget store
problemer på grund af den ulyksalige cocktail af indvandring og velfærdsstat,
så sker det ifølge Eva Smith ”med selvforståelsen i behold”, og så er alting jo godt.

Jeg har ledt med lys og lygte – og dog fulgt debatten en rum tid – men har ikke
kunnet hitte en mere ærlig og selvafslørende metafor for den socialdemokratisk-
humanistiske moral end netop denne.

Eva Smiths udtalelse er, undskyld udtrykket, smittende, oplysende, fældende og
må tjene som en knaldrød advarselslampe for såvel socialdemokrater som den nye
regering. Her har vi den: Indrømmelsen af, at humanisme slet ikke er politik, men
metapolitik. Humanisme, sådan som Eva Smith forstår begrebet, er moral, ren og
skær moral, løsrevet fra konteksten og den jordiske virkelighed, magten og afmagten.
Selvforståelsen er ikke blot det primære, men altafgørende. Virkeligheden, selv den
grumme af slagsen, må vige for det indre adelsmærke, Eva Smith mener at finde i,
hvad hun endda erkender som naivitet. Det er ærligt talt ærlig snak. Virkeligheden
kan strækkes som gummi. Selvopfattelsen er varig, godheden evig. Fuck dit fædreland,
fuck din næste – så længe du har selvforståelsen i behold.

—————————————————————————

Interviewet i Politiken:

http://politiken.dk/magasinet/interview/ECE2717547/det-kunne-jo-aldrig -aldrig-aldrig-ske-i-danmark/

  snaphanen

  Posted: 27 juni 2015 - 17:05 - Svar

  Ja, det er en skøn Eva Schmidt tanke, han har fanget hende i : Det er i orden at begå et helt unødvendigt selvmord, bare selvgodheden er uplettet. Og jeg som troede, jurister kunne tænke. Ja, tak og lov hun ikke blev politiker

Leave a Comment