7
jul
Seneste opdatering: 7/7-15 kl. 0044
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

7/7- 2005 London, England, Europa. Glöm inte bort varför det hände

Av Thomas Nydahl

Idag är det tio år sedan islamisterna slog till i London. Vem var mördarna? Om jag svarar spontant skulle jag säga att de var en samling bortklemade “brittiska” muslimska ungdomar (tre pakistanska och en jamaicansk muslim från London).

Vad gjorde dem så galna att de mördade massor med människor i London? Islam är mitt bud. Islamism är andras bud. Jag är lite trött på distinktionen eftersom jag är av den bestämda uppfattningen att det inte skulle finnas någon islamism utan Koranen, moskéerna och imamerna.

Se denna brittiska dokumentär om hur människor i de sprängda tunnelbanevagnarna bistod varandra. Man fäller förstås många tårar men man blir framför allt ganska övertygad om vad människor förmår göra i extrema situationer. Den lärdomen är kanske den viktigaste, eftersom hela Europa och inte minst Sverige nu är på väg djupt in i den mest extrema epoken efter kalla kriget.

Denna situation kräver egentligen bara en sak av oss: att vi aldrig glömmer varför dessa vidriga terrordåd äger rum, eller vem det är som beslutar om och utför dem. I detta ligger också det uppfordrande kravet på oss alla att med behärskat lugn studera islamismen för att förstå vad det är för rörelse som vill oss så illa.

Alla som ser Rapport på tv har hört talas om Islamiska staten – men det räcker sannerligen inte. Islamismens styrkor är både större och mycket mer än IS. Den som avstår från kunskapen ska inte bara göra bort sig i de mest elementära diskussioner över kaffet, utan också visa att det är just okunskapen som är själva förutsättningen för islamismens framsteg.

Räcker det inte att lära av det europeiska 1900-talet och de katastrofer som totalitära ideologier ledde till? Är inte nazismen och kommunismen tillräckliga stora läxor för att man ska förstå islamismens djupaste avsikter, metoder och mål?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lenn

Posted: 7 juli 2015 - 01:09 - Svar

Bra skrevet! Jeg husker dagen tydeligt.. sad og arbejdede, da kollegerne sagde, at en bombe var sprunget i London. Det er i store dele af verden blevet ‘business as usual’, og medier og mange politikere i Vesten lader til ligefrem at ville skubbe på dén holdning, at vi ligeså godt kan vænne os til det.

På et tidspunkt ville jeg se, om der var nogle gæt på, hvor mange af disse jihad-djævle, der findes i verden, og jeg fandt et par kvalificerede gæt, som dog er op mod næsten 10 år gamle: https://sites.google.com/site/islamicthreatsimplified/home/how-many-mu slims-are-there-how-many-are-jihadis

Her siges det, at ca. 7% af verdens muslimer er ‘jihadister’, det vil egentlig blot sige: Mordere og lemlæstere! Hvis man siger 5%, som et rent, rundt tal, så svarede det for nogle år siden til 75.000.000 muslimske mordere! I dag tæller ISIS ca. 200.000 mordere/pædofile/voldtægtsforbrydere, og regner man alle dem med, som bifalder al-Qaeda, Hezbollah, ISIS osv, så kommer tallet så højt op som 375.000.000 – altså 375 MILLIONER mord-supportere! Igen: tallet er endda nogle år gammelt. Det er simpelthen så alvorligt, at vi tager disse mennesker med mord på hjernen og ondskab i sind og sjæl ind i hundredtusindvis i vore lande! Jeg fatter ikke, at Italien ikke blot sejler bådene retur ved at skubbe dem hele vejen hjem til Libyen!

Daniel Pipes kom også for nogle år siden (2006) med nogle tal. Han siger, at den potentielle jihad-pool er ca. 300 millioner, så det svarer nogenlunde til ovenstående artikels estimat: https://sites.google.com/site/islamicthreatsimplified/home/how-many-mu slims-are-there-how-many-are-jihadis

  snaphanen

  Posted: 7 juli 2015 - 01:41 - Svar

  Mange, mange mindeartikler i dag, men er europæiske politikere specielt klogere i dag end for ti år siden? Det er også Halvt år sedan terrorattentatet i Paris i dag. Alt er blevet værre og mere labilt siden 2005,og politisk set forsvarer Europa sig stadig ikke mod den indvandrede fare. Vi har soldater og politi ude, der overvåges, men Europa invaderes stadig af mennesker, der hader os. Vi har det værste tilgode.

  Mange artikler

  https://news.google.com/news/rtc?ncl=daZyPu_Q0wdTTRM5uMEN0SCrmUIsM&aut huser=0&ned=uk&topic=h&siidp=c007e62a1cec102ea11b6fe0952ce2132c2b

   Armadillo

   Posted: 7 juli 2015 - 13:09 - Svar

   jeg ser ikke ‘skrækfilm’ mere, det er ikke godt for nattesøvnen.
   Det er nok at vide.

    Lenn

    Posted: 10 juli 2015 - 18:30 -

    Enig, Armadillo! Jeg så lidt af begyndelsen af den iscenesatte eksekvering af 25 kurdere i et romersk amfiteater, men jeg kan ikke se, når de dræber dem. Jeg vil ikke lægge linket ind, for man bliver formørket af at se den muslimske ondskab, som kommer fra Helvedes dyb!

Lenn

Posted: 7 juli 2015 - 01:31 - Svar

Man kan ikke se dokumentaren, når man ikke bor i Sverige, lader det til.

  Niels Henriksen

  Posted: 7 juli 2015 - 20:46 - Svar

  Det er vist nok dette program 😉

  The 7/7 Bombing – Survivors’ Stories
  https://www.youtube.com/watch?v=JCxaHpMkiPM

   Niels Henriksen

   Posted: 7 juli 2015 - 22:23 - Svar

   Nej, det er nok snarer dette Channel-4 program fra 2008:

   “7/7: The Angels of Edgware Road”

   “On 7 July 2007, a bomb exploded on a tube train at
   Edgware Road station. Hear these uplifting stories of people who, in the
   aftermath, put their own lives at risk …”

   Jeg kan desværre ikke finde nogle online-versioner af dette program,
   men der findes jo andre metoder 😉

   Et andet samtidigt program fra den samme producent om den samme terror-
   begivehed i London d. 7/7 2007

   “7/7: The Miracle of Carriage 346”

    Lenn

    Posted: 10 juli 2015 - 18:35 -

    Tror ikke, jeg gider se mere om det, faktisk. Jeg finder det langt værre, at muslimer halshugger og korsfæster helt små kristne børn i Syrien og Irak. Helt ned til 3-års alderen. Verden siger ingenting, ikke rigtigt. Paven har sagt lidt for et par dage siden. Medierne, især de selvfede og hjernedøde på TV2 og DDR-tv, gider i hvert fald ikke spilde tid på de kristne!! Dem afskyr de nemlig. De vil hellere bringe noget om blæsevejr i Thyborøn, og hvilke fisk der er gode at grille. Vellevned og vellyst står over alt andet for disse afstumpede mennesker, også kaldet journalister!!

    Niels Henriksen

    Posted: 10 juli 2015 - 19:51 -

    Ja, historien om, at Hjem-IS biler nu ikke længere kan komme i visse belastede
    områder skulle vi så sjovt nok heller ikke lige høre mere om på DR og TV2. Man forsøgte endda at camouflere den ubehagelige sandhed ved at antyde, at problemet var, at folk der er negative og vrede over, at der bliver ringet med en lille klokke i et minuts tid sammenlagt et par gange om måneden.

    Så vi kommer jo nok desværre aldrig til at se nogle optagelser med skjult kamera på disse stationer af, hvad der i virkeligheden foregår, og hvad HI-sælgerne bliver udsat for af ubehageligheder, deciderede trusler og endog overfald og røverier.

    Min respekt for de såkaldte journalister og deres redaktører daler dag for dag og nærmer sig nu kraftigt bunden. Magen til virkelighedsfjerne og højrøvede PK-storbytosser med frelste holdninger på andres bekostning og foragt for almindelige danskere og deres problemer med “kulturberigelsen” skal man da godt nok lede længe efter 😉

    Lenn

    Posted: 10 juli 2015 - 20:09 -

    Ja, vi er nogle få kloge, som ser hvilken grusom og fatal – irreversibel – vej, det går. Godt, at vi er flere! Jeg vil opfordre jer til at bombardere disse såkaldte journalister med mails! Skriv til dem. Fx består TV2-journalisters mails ofte af sammensatte bogstaver: de to første bogstaver i fornavn og de to sidste i efternavn. Ring også! Skriv på jeres FB, dem af jer, som er på den. Udpeg dem som de islam-leflende, uduelige og decideret farlige mennesker, de er! En dag vil man rejse skamstøtter over dem og de ligeså uduelige politikere. (Dét vil nok kræve hele Fælledparken).

   Lenn

   Posted: 10 juli 2015 - 18:31 - Svar

   Tak, Henriksen. 🙂

GustaWasa

Posted: 7 juli 2015 - 04:50 - Svar

Var tid har sin egen strid sägs det. Men frågan är väl mera denna. Ska vi bo här eller ska vi inte. Islam har ju hur mycket områden som helst i arabstaterna. Och nu ska de ta denna kontinent också har det tänkt sig. Men inte utan god hjälp av vänsterliberalerna/kulturmarxisterna/kommunistmarxisterna och maoisten Barroso.

Ska de införa en totalitär statsideologi så måste de ha utlänska knektar för att lyckas = islamisterna inom islam. Och en vapensäljande Barack “Husseini” Obama (BHO). Ja, han som begrät Brödraskapet i Egypten när de kastades ut från regeringsbyggnaden. B.H.O försökte att tvinga militär och sekulära i Egypten att ändra sina planer men militärledningen i Egypten varnade BHO att lägga sig i Egyptens inre angelägenheter, för då kunde det bli så att Egypten avsade sig USA:s hjälp och sökte sig till någon annan. Det räckte för att BHO skulle vika ned sig.

Det var väl inte för inte som statsminister Fredrik Reinfeldt med flera ministrar och den kulturmarxistiska etermedia inte hade denna nyhet om “självmordsbombaren i Stockholm 2010” i många dagar i sina nyhetsutsändningar. Det räckte med fyra rader och några ord av statsminister Fredrik Reinfeldt, för att inse att den massaker som den i Stockholm kunde ha utmynnat i inte betydde mer än några ord och rader. Stasministerns ord var mer som ett slag i ansiktet på det svenska folket med ett uttalande om inte göra detta till ett “vi och dom”.

Men det avslöjades med gudomligt avslöjande efter Breiviks massmord i Norge, till vilket land som statsminister “Fredrik Reinfeldt inte kunde avboka sin semesterresa”. Och det var till Turkiet och övernattningar hos Turkiets president. Vilka fler som statsministern träffade där är ännu dolt i dunkel. Då skall man veta att massmorden i Norge nyligen hade hänt. Inte ens detta kunde få statsminister Fredrik Reinfeldt att avboka sin semesterresa till Turkiet. Alla världens ledare skulle ha haft full förståelse om statsministern stannat hemma i Sverige och visat sin aktning till det norska folket från ett broderland Sverige. Det måste ha varit en mycket viktig resa detta till Turkiet.

En ideologi i Bryssel-EU gör nu allt för att få till ett krig mot Ryssland och president Putin. De har till sin hjälp en vapenförsäljare BHO som håller på att angripa Ryssland med NATO. Men det är ju klart skulle folket få för sig att skydda en Bryssel-EU elit, och NATO får offerten att via skattebetalarna på denna kontinent betala för angreppet mot Ryssland. Ja, då så sitter Bryssel-EU eliten betydligt säkrare i sin maktbyrå. Och bHo kan se på när islam kryper än mera in på livet hos folken på denna vår kontinent.

Jag avslutar med att citera vad den världsberömde siaren Nostradamus sade om denna tid “en tysk befälhavare dödas” och “en annan tysk befälhavare avslöjas som förrädare. Här vänder krigslyckan”. Med krigslyckan så menade han mot islam.

Steinadler

Posted: 7 juli 2015 - 09:03 - Svar

Är inte nazismen och kommunismen tillräckliga stora läxor för att man ska förstå islamismens djupaste

avsikter, metoder och mål?

Man bør nok også kaste et nærmere blikk på den herskende ideologien omkring det påstått politiske “sentrum”. Den selvtilfredse forestilling om at man selv representerer det ubetingede gode, en forestilling som nettopp oppstod som følge av “seieren over nazismen og kommunismen” har i den grad bidratt til at “Vesten” har underminert forutsetningene for sin egen makt og velstand. At dette har dreid seg om en form for allmaktsfantasier som ikke står stort tilbake for islamistenes i sin galskap kan det neppe heller være mye tvil om. At man har hatt (presumptivt) mere menneskeverdige mål endrer ikke det faktum at dette dreier seg om allmaktsfantasier og dermed også om hybris. En hybris som fremforalt oppstod i kjølvannet av “murens fall” og Sovjetunionens sammenbrudd. Noe tilsvarende gjaldt jo etter 1945. Men i de første tiår etter den andre verdenskrigen ble tross alt denne tendensen noe moderert – nettopp på grunn av sovjetkommunismen – i retning en politisk realisme. Men den dypere forestilling om egen uangripelig fortreffelighet ble vel etablert på nettopp den tiden. Med “murens fall” og Sovjetunionens sammenbrudd ser imidlertid det meste av det som stadig fantes av realisme til å ha forsvunnet ut vinduet hos så godt som hele den politisk-administrative klassen i “vesten”. Man tok steget over i en pseudoidealisme nærmest blottet for bakkekontakt. Ser man på skadevirkningene dette har hatt i form av ødeleggelse av samfunnssystemer og antall drepte så står forøvrig “våre egne” politikere knapt tilbake for islamistenes herjinger. I utgangspunktet har da dette faktisk også dreid seg om allierte antikommunistiske krefter, hver for seg like hellig overbevist om sin egen uangripelige selvfortreffelighet.

https://www.youtube.com/watch?v=OJTv2nFjMBk

Rune Hansen

Posted: 7 juli 2015 - 18:38 - Svar

Tænk, er det virkelig 10 år siden, at fire enkeltpersoner totalt misforstod Islams fredelige væsen og voldtog en af verdens største religioner?

Og bare 2 uger senere var der igen fire enkeltpersoner, der også havde misforstået Islams fredelige væsen, og igen blev den store religion voldtaget. Det er altid de få, der ødelægger det for de mange..
https://en.wikipedia.org/wiki/21_July_2005_London_bombings

Det var godt at disse bomber (21/7) ikke gik af, for tænk på al den islamisme og fremmedhad, de ville have forårsaget.

  Niels Henriksen

  Posted: 7 juli 2015 - 20:51 - Svar

  Det er vist efterhånden nærmere de mange, der ødelægger det for de få 😉

Leave a Comment