17
jul
Seneste opdatering: 17/7-15 kl. 1411
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(Terroristen med sin familie i orange øverst.) Mannen som skjøt ihjel fire marinesoldater på et vervekontor i Chattanooga, Tennessee torsdag morgen, skal være en 24 år gammel mann fra Kuwait, Muhammad Youssef Abdulazeez. Minst tre andre ble såret. Abdulazeez kom i bil, stilte seg opp og skjøt inn mot kontorene. Så kjørte han videre til et annet vervekontor.

Det begynner å bli ganske mange angrep på militære anlegg i USA, og de kommer tettere. De kan ikke unnlate å gjøre dypt inntrykk. De militære har en høy status i USA. At soldater angripes på sine baser i hjemlandet er noe amerikanere ikke vil godta i det lange løp. Chattanooga identifisert

‘This life is short and bitter’: How Chattanooga gunman posted cryptic Islam blog three days before shooting dead four Marines as SWAT team raid his home. CNN forsvarede den lyserøde alliance med islam ind i det sidste: Er Muhammad Youssef Abdulazeez nu et muslimsk navn? Terroristen havde for en uge siden oprettet en religiøst præget blog: MYABDULAZEEZ.

Svenske medier er et kapitel for sig. I USA hed det tidligt en terrorhandling, men i Sverige hedder det endnu her til morgen uspecificeret “en skottlossning” over hele linjen. Lidt som i Malmø og Gøteborg, må man forstå. SVT vil ikke engang navngive ham, men skriver til gengæld forsonende:

Han var vänlig, rolig, snäll. Jag skulle aldrig ha kunna tro att det var han som gjorde det här.Han var verkligen en lugn, smart och cool person som brukade skämta, berättar en 28-årig man som har gjort skol-tv-program tillsammans med 24-åringen. “Vi är alla chockade och bedrövade. Han orsakade aldrig några problem. Vi kan inte tro att detta har hänt.”

Nej, det er nok slet ikke ham, “24-åringen”, når det kommer til stykket. Om sandsynligheden for at det alligevel er sket, talte jo Tage Danielson engang. Terroristernes fædre og mødre i journalistkredse er i blank fornægtelse.

Nu falder muslimske terrorangreb- og forsøg i Vesten virkelig tæt. England og Frankrig forhindrer flere om ugen. I går skulle en fransk soldat have været halshugget, en af de anholdte tjente i den franske flåde.

Vi skal nok værdsætte den fred, der endnu er tilbage. Importen af potentielle fjender er ikke bare uformindsket, den accelererer, og i den højeste risikogruppe befinder Sverige sig. Deraf sikkert den metertykke fornægtelse, der også har grebet formanden for det svenske advokatsamfund, Anna Ramberg. Ivar Arpi tager hende under behandling: Det är för jobbigt att kriga mot terrorism. Videoen her siger, terroristen agerede alene, men, men – bag enhver muslimsk terrrorist er der en moské. Jævn den med jorden.

PEW: Brat stigende bekymring for muslimsk ekstremisme i Vesten

Concern about Islamic Extremism Rising in Many Western and Muslim Countries

Concern about Extremism Rising in West, but Falling in RussiaWestern Nations More Worried about Extremism than Countries with Significant Muslim Populations

Concern about Islamic Extremism Rising in Many Western and Muslim Countries


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


machiavelli

Posted: 17 juli 2015 - 08:56 - Svar

Endnu en bekræftelse på at Sverige er en syg nation. Det mærkelige er at det fortsætter.

Pantherinae

Posted: 17 juli 2015 - 09:10 - Svar

Forbyd i-slam, udvis alle muslimer af Danmark

Ramona Fransson

Posted: 17 juli 2015 - 10:25 - Svar

Har delat artikeln på Facebook i två grupper. Ja, SVT är en katastrof, men det är alla andra medier också. Alla duckar för verkligheten. Det jag nu väntar på, och som jag tror kommer till hösten, är att den krönikan som Julia Caesar skrev för tre år sedan: “Egen härd är guld värd” kommer att bli verklighet i Sverige, men då hoppas jag att de har klivit över den magiska gränsen och att svenskarna gör motstånd!

  snaphanen

  Posted: 17 juli 2015 - 20:53 - Svar

  Ja, nu hvor alle kommuner tvinges til at modtage, vil nogle nok blive kreative og tænke på fritidshusene. Det nærmer sig

   Armadillo

   Posted: 18 juli 2015 - 08:44 - Svar

   Jag har varnat för detta i snart fem år…
   “4 § Expropriation får ske för att bereda utrymme åt
   näringsverksamhet eller anläggning därför av större betydelse för riket
   eller orten eller för viss befolkningsgrupp.”

   (Expropriationslag (1972:719)
   http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/19720719.htm

invernes

Posted: 17 juli 2015 - 13:12 - Svar

Eneste positive er at han nå blir voldtatt daglig av 1000 kameler i helvete.

Jesper

Posted: 17 juli 2015 - 20:38 - Svar

Jeg holder af at være paranoid en gang imellem – måske fordi jeg kan. Forleden så jeg et klip i tv, der viste en smuk gammel Saab 96. Med det samme fik jeg den tanke, at dette var et udtryk for det svenske samfunds teknologiske og ingeniørmæssige kunnen. Et genialt billede på (undskyld) den hvide mands stræben efter ny viden og perfektion. Det var kreativitet, skaberkunst og nordisk genialitet på sit højeste. Med få midler formåede de svenske bilmærker i deres storhedstid at placere sig blandt de bedte i verden ved at satse på nicheproduktion, kvalitet og teknisk kunnen.

Det svenske samfund stod i årtier som et forbillede for Verden. Det borgerlige Sverige. Ingeniørerne, industrifamilierne og de verdensomspændende virksomheder kendt langt ud over landets grænser. Men med sin geografiske placering imellem øst og vest tæt knyttet til den tidligere østblok, var Sverige også præget af en ekstrem politisk retning. Mest tydelig under Palme, der mere end flirtede med Cuba, kommunismen og antiamerikanismen.

Med hans død kom denne ekstreme udenrigspolitiske linje også til sin afslutning – og ingen tror vel for alvor på, at Krister Petterson stod bag. Men var Palmes død et kup orkestreret af det magtfulde, reaktionære Sverige og Sæpo som en følge af hans aktivistiske politik, og kunne det samme ske igen? Var det måske sådanne tanker Løfven måske kom på forleden, da han fik sit ildebefindende i Arlanda på vej hjem fra Afrika med tanken på sig eget ekstreme eksperiment, som nu for alvor ser ud til at kuldsejle? Hvem ved.

  snaphanen

  Posted: 17 juli 2015 - 20:55 - Svar

  Vi må sgu ikke håbe, Løfven har den fantasi. (Jeg ville have den) Der er ingen, der tiltænker ham nogen gnistrende begavelse. Han er en stakkels stråmand for VU

  Nilsv

  Posted: 17 juli 2015 - 22:21 - Svar

  Sveriges dybe stat tager ikke så grove midler i brug som at foranledige, at statsministeren myrdes på åben gade, da det ville bryde med god smag, og i eminent grad være “out of character” for dem, der trækker i trådene i Sverige.

  Hvad Löfven angår, så behøver han næppe livvagter, da ingen vil ofre en kugle på ham. Hvis han dør af sig selv, er der en ny situation, som er den samme som den gamle situation. Inden for en overskuelig årrække er Jimmie Åkesson statsminister, da selv de besiddende klasser har en vis interesse i “ordning och reda”. Stabilitet er godt, men den totale lammelse, man har fået skabt med DÖ, er måske lidt for meget af det gode.

machiavelli

Posted: 18 juli 2015 - 08:18 - Svar

Man skal være ualmindelig svagt begavet, hvis man ikke kan se, hvad der venter i fremtiden, hvis politikerne ikke tager drastiske midler i brug. Men det gør de ikke-ikke mindst på grund af EU. Desforuden har store dele af befolkningen heller ikke forstået, hvad der er ved at ske med Danmark og Europa. Samtidig har demokratiets vagthund – pressen – mistet dets tænder.. Danskerne vil selvmordet, så enkelt er det.

Leave a Comment