18
jul
Seneste opdatering: 18/7-15 kl. 1856
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Video: Tysk utekstet) – I en ophedet debat i den bayerske parlament kommenterede de kristelige CSU’ s parlamentariske leder Thomas Kreuzer oplysningerne om de forventede asyltal: “Når vi næste år får en million og om to år to millioner asylsøgere, kan vi ikke længere overkomme problemerne i vores eget land.« Derefter bryder et skænderi ud med de med rød-grønne, som Kreuzer med al ret kalder ‘populister’.

Tyskland og Sverige er i samme situation: De nuværende asylstrømme er uholdbare selv på kort sigt. Magten over situationen er ved at glide dem af hænde. I Danmark er Venstre langt om længe ved at inddrage konventionernes skadelige virkning i diskussionen, hvorved vi muligvis undgår det kaos, som Sverige af manglende seriøs ledelse ikke undgår. Det er ikke bare et land uden asylpolitik, det er et land uden ledere. I Tyskland og Sverige er den politiske reaktion på ubehagelige sandheder, som den Bajads mødte hos Kirkegaard, skønt man nok kan forvente at tyskerne først kommer i tanker om, at de er voksne mennesker:

»Det hendte paa et Theater, at der gik Ild i Coulisserne. “Bajads” (en klovn, gøgler m.m.), kom for at underrette Publicum derom. Man troede, det var en Vittighed og applauderede; han gjentog det; man lo og jublede endnu mere. Saaledes tænker jeg, at Verden vil gaae til Grunde under almindelig Jubel af vittige Hoveder, der troer, at det er en Witz.« Kirkegaard– Enten-Eller I (SKS 2,39; SV3 2,33)

Gæt et land

Tickets please! Chaotic scenes as hundreds of migrants clamber on board packed trains in Macedonia in desperate bid to start new life in Europe

Makedonien ligger nord for Grækenland, syd for Bulgarien og Kosovo. Det er via Balkan, EU nu invaderes. Bulgarerne har opdaget det, EU foretager sig ikke noget videre. Ruten via Balkan oplever et stigende pres.

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
LawrenceachantusArmadilloJakob WibroeJohn Hansen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Armadillo
Guest
Armadillo

Herregud, det ser jo ud som formiddagsbussen mod socialen i Ishøj!

Jakob Wibroe
Guest
Jakob Wibroe

Når folkevandringerne har varet 10-20 år længere, vil de sidste oprindelige indbyggere forlade det gl. Europa med samme desperation. Men hvor tager vi hen ? N.Z. ?

Armadillo
Guest
Armadillo

Gå mod nord, jo koldere det er, jo færre ‘araber’ findes der!
Der er masser af plads på Grønland, i de nordlige dele af Skandinavien og så klart i det nordlige Rusland, områder hvor man skal klare sig selv.

achantus
Guest
achantus

Også Grønland har sine imamer.

Armadillo
Guest
Armadillo

Tja, der er vel en, skolelæreren Akkari, ellers er det ganske tyndt med månedyrkere på verdens største ø.
Men ved du bedre så illimuniere mig gerne…

Lawrence
Guest
Lawrence

Hvis en røver flytter ind i dit hjem, flytter du så ind ind hos naboen for at undgå ufreden?

Hellere smid tyven ud. Hvert folk har et hjemland. Vi har vores, de har deres – der er ingen der skal få mig til at rejse nogen steder hen. Næh, snart skal alle vores uvelkomne gæster rejse hjem igen, med det gode eller det onde.

John Hansen
Guest
John Hansen

Makedonia ja, tippet egentlig Sverige men.

Lazze
Guest
Lazze

Hvor er Fru Holger? Mit gæt er, at det må være personen med ryggen til i det orange tørklæde!? Resten af de forventningsfulde og eventyrsøgende økonomijægere ser unægtelig ud til at indehave både et X- og et Y-kromosom! Måske er hun blot ude og vinke farvel og ser frem til gensyn, den dag familiesammenføringen falder i god hak og orden!?