22
jul
Seneste opdatering: 22/7-15 kl. 1924
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Nu hvor Obama’s æra lakker mod enden, er det ikke ganske let at forstå hans popularitet i Europa. Hvor har han ikke jokket i spinaten udenrigspolitisk, især i Mellemøsten? Han tog ikke chancen i Syrien og med ISIS, da den var der i 2012. Angrebet på Benghazi-konsulatet var et rent fuck-up af Obama og Clinton. Han støttede Det Muslimske Broderskab i Egypten, som ingen egypter støttede. Mullahernes atomambitioner skal plage os i årtier endnu. ISIS bliver halvhjertet bombet. Hvad Obama har foretaget sig i Mellemøsten, er værre end hvis han intet havde gjort overhovedet.

Man fristes til at tro, populariteten var ren pop: Obama var (halv) sort, ja ifølge den europæiske offentlighed er han helsort, for det er sådan de racefikserede vil se ham, det rører deres sentimentale, lyserøde hjerter. Hans teint gjorde dem imidlertid blinde for, at han har været værre end Jimmy Carter. Den postamerikanske verden er nu, og det er en mere farlig verden. Krauthammer: The Iran nuclear deal is worse than we could have imagined

Fjordman: The Breivik Myths, Part 1

On July 22, 2011, Anders Behring Breivik murdered 77 people in Norway. First with a car bomb that killed eight people in central Oslo, and then with a shooting massacre that killed 69 people on the island of Utøya outside Oslo. Years later ABB can still make headlines in international media. In July 2015, it was confirmed that he will be allowed to study political science at the University of Oslo from his prison cell. This was mentioned in mass media throughout the Western world, from the BBC to Fox News. However, the mass media are very selective regarding what they say about Breivik.

Breivik and the media

In early 2014, Breivik sent a letter in English from prison to various Western media. He there stated in plain words that he is not an anti-Islamic activist. On the contrary, he wanted to use the mass media to damage peaceful Islam-critical writers. Hardly any established Western media mentioned this revelation with a single word in 2014. Presumably, it did not suit their agenda. Some alternative media did mention this, however.

Breivik has become something of a modern myth. He is being presented as a rational and sane mass murderer, a white heterosexual right-wing extremist, a “Christian terrorist” and an alleged “Islamophobic” activist. The only facts that are indisputable is that he is a white man and a mass murderer. The remaining claims are either highly questionable or just plain wrong. Læs videre


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Niels Henriksen

Posted: 22 juli 2015 - 11:03 - Svar

Skal man le eller græde? 😉

Komiker fyret af svensk tv for at bruge ordet neger

http://ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/tv/komiker-fyret-af-svensk-tv-fo r-at-bruge-ordet-neger/5655095

Racisme-sag deler Sverige i to – rapperen Adam Tensta forlod i protest svensk morgen-tv, fordi de tidligere havde inviteret komikeren Louise Anderson Bodin i studiet

21. jul. 2015 – kl. 20:09
Af: Kim Kastrup

I den lille by Grums i Sverige bor den unge komiker Louise Andersson
Bodin, der er blevet kendt for at lave satiriske You Tube-indslag om alt
mellem himmel og jord set ud fra en ‘ikke Stockholmsk vinkel’. Men da
hun for nylig i et video-indslag brugte ordet ‘neger’ kom himmel og hav i
bevægelse i det politisk korrekte Sverige, der straks reagerede med
bandlysning, fyring og offentlig henrettelse af den unge komiker på de
sociale medier.

Men Louise Andersson har også fået støtte af masser af svenskere, der
hylder hende for hendes mod og langer ud mod den store krænkelses-
kultur, der er i Sverige.

– Jeg sagde et ord, nemlig neger. Jeg sagde, at negere er et meget
fint folkeslag med fantastiske mennesker, forklarer Louise om den
sætning, der i den grad fik sindene i kog i Sverige.

– Jeg vidste ikke, at negere ikke var et folkeslag. Og fordi jeg
måske er en dum idiot, der ikke ved bedre, så bliver jeg pludselig
udskreget som racist i hele Sverige. Jeg er ikke racist. Der findes
intet racistisk i mig, forklarer Louise Andersson Bodin, der flere gange
i video-indslaget bryder ud i gråd.

Komiker blev truet med voldtægt

Louise Andersson fortæller også, at hun på de sociale medier er blevet
truet og tilsvinet på den mest modbydelige måde.

– Jeg er af flere blevet truet med, at jeg skal knaldes i røven af en kæmpe
stor sort pik. [ ! 😉 ] Og folk har truet med at sprætte mine katte op, lyder
det fra den unge komiker, der oven i købet har undskyldt for sin uvidenhed
og for at bruge ordet neger.

….

  Ramona Fransson

  Posted: 22 juli 2015 - 14:01 - Svar

  Det sjuka i hela den här historien är att Adam Tensta själv brukar ord som ” Hora, bitch och nigger” i sina texter och försvarat detta. Så det Tensta åstadkom med sitt påhopp var inte en fördel för honom, tvärtom.

   ɱØяñιηg$ʇðя

   Posted: 22 juli 2015 - 16:46 - Svar

   Tydligen är han dessutom halv-finne. Hört att hans mamma kommer från Finland. Märkligt hur alla mulatter identifierar sig med den mörka delen av släkten. Reinfeldt och Obama inga undantag från den regeln. Men bo i hooden vill dom helst inte göra.

Ramona Fransson

Posted: 22 juli 2015 - 13:59 - Svar

Jag begriper inte varför de överhuvudtaget nämner hans namn, varje gång de minns det fruktansvärda som hände på Utöya. Nämn inte hans namn! De har ställt färdigt ett museum för offren och hur det hände. Gissa hur glad massmördaren blir varje gång detta visas i teve och hans namn blir uppläst! Så för guds skull sluta nämna hans namn. Prata om det utifrån offrens namn men inte hans!

  snaphanen

  Posted: 22 juli 2015 - 15:52 - Svar

  Jeg husker, hvor mange nordmænd der sagde, de bare ville have ham gemt i et sort hul og aldrig høre om ham mere. Nu laver de et museum, nemlig !

  Peter Grafström

  Posted: 23 juli 2015 - 20:20 - Svar

  Jo nämn hans namn och nämn alla de omständigheter som pekar på att han bara spelade med i en Nato/Gladio falsk flagg operation. Det pågick ju en antiterrorövning med precis det scenario som inträffade exakt samtidigt. Vem tror på allvar att detta var slump. Däremot var det naturligtvis bra för att passa på att minera regeringshögkvarteret. Britterna lyckades få ett 100 miljarders kontrakt med Norge och fick Norge att bryta med Ryssarna i oktober efter massakern. Norge straffades för olydnad i flera avseenden. Olydnad beträffande Libyen, beträffande Rysslandssamarbete, beträffande skarp kritik mot Israel.
  En olycka, kanske arrangerad, inträffade lägligt som försenade bilen (med ABB i antas det) så att ett annat gäng hann med till Utöya innan.
  ABB kanske är kapabel att mörda men de som agerade på ön var mycket professionella. Stor andel av skotten träffade och många hylsor fattades. Det styrker vittnesmål om flera skyttar försedda med hylsfångare.
  Det rör sig under alla förhållanden om en präktig konspiration av de sedvanliga förövarna. ABBs påståenden bör tas med en stor nypa salt.

Pantherinae

Posted: 23 juli 2015 - 08:48 - Svar

Udover Obamas støtte til Mursi skal vi også mindes hans manglende støtte til Irans demokratiske oprørsbevægelse, som han flot undlod at støtte i 2009. Ligesom han også var medvirkende til at få valgt en muslimsk præsident i Nigeria, ved at sabotere kampen mod Boko Haram. Obama har vi virkelig været heldige med.

Ole Burde

Posted: 23 juli 2015 - 09:13 - Svar

Iran : I de næste 10 år er banen kridtet op til ”konventionel” asymetrisk krigsførelse over en bred front i mellemøsten , hvor Iran vil være stadig mere aktivt involveret på alle tænkelige måder . Det ligner alle-mod-alle for viderekommende , men faktisk er der kun to konfliktflader som er direkte aktive : Shia mod sunni og IS mod alle andre … Resten er lagt på is . Feks er Hamas ALT for bange for IS til at risikere en omgang mere med Israel …….

Pantherinae

Posted: 23 juli 2015 - 09:16 - Svar

Jeg har en pdf af en “Andrew Berwick” med titlen “2083” på over 1500 sider, hvor der gøres rede for hvorfor islam og muslimer skal bekæmpes og hvordan det gøres.

Leave a Comment