24
jul
Seneste opdatering: 25/7-15 kl. 0922
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Norske forlag vil ikke ha den – «Fjordman» gir ut omstridt bok på dansk forlag. Utkommer så snart den er trykka.

– Jeg kritiserer ganske mange offentlige personer i Norge ved navn. Det inkluderer personer i mediene, dessuten en del sentrale politikere og visse akademikere. Det er sjelden at noen kritisk tar for seg så store deler av landets maktelite samtidig. Min bok har over 900 kildehenvisninger, noe som er uvanlig mye, skriver Nøstevold Jensen.Han forteller at han måtte til Danmark for å få boka gitt ut, etter at flere norske forlag takket nei til muligheten.

– Norske forlag takket nei til et tidligere manuskript, som ikke er helt identisk med den teksten som kommer på trykk. Blant de som ga avslag var Juritzen, Cappelen Damm, Kagge, Spartacus og Dreyers Forlag, skriver han og fortsetter: Dette er kommersielle foretak som selvsagt har full rett til å si nei. Det er likevel litt påfallende at ingen norske forlag ønsker å gi ut ei bok som har fått så ekstremt mye forhåndsomtale.

»Folkevandring kan ødelægge det Europa, vi kender«

Karen Jespersens artikler i Berlingske er blandt de vigtigste, der bliver skrevet i danske presse for tiden bortset fra Mikael Jalving, Morten Uhrskov og lejlighedsvise andre som Asger Aamund, Kasper Støvring, Kai Sørlander og Lone Nørgaard og masser af andre kronikører, som er sjældnere, men trækker deres læs. I Danmark har de i modsætning til i Sverige ikke behøvet frygte ekskommunikation. Vi har en fri debat, men gør den andet end at flytte et fåtal stemmer? Betyder den noget egentligt på Borgen? I EU?

Jeg holdt med at stemme efter 40 år op med at stemme ved dette valg, fordi jeg mærkede at jeg ikke på nogen måde var i samtale med de siddende politikere. De repræsenterer ikke mig eller ‘folk’.De mente, “masseindvandringen ikke egnede sig til en folkeafstemning.” Vi har stemt 6 gange om komplicerede EU-spørgsmål, men vi betro’s ikke at stemme om noget så enkelt som, hvem der skal være statsborgere i vores land. Dette er ikke mine repræsentanter.

Når de flæber over terror-døde, flæber de over en sag, der ikke er min. De kan stå sammen med sig selv, som jeg skrev. Syng en kvalmende pop-sang, jeg er borte. De døde er deres, ikke mine. Vi er ikke på nogen måde fælles om en skyld.

Europa oplever en folkevandring som øger presset for en islamisering. Hvis den udvikling skal bekæmpes, er to grundlæggende ting nødvendige [..]

For det første skal man ikke alene bekæmpe terrorismen. Man skal imødegå hele det tankesæt, der lægger op til et religiøst styret samfund, som følger Koranens anvisninger. For det andet er man nødt til at reagere langt mere konsekvent for at forhindre en folkevandring til Europa af helt uoverskuelige dimensioner. Sætter man ikke ind på disse to afgørende punkter, vil resultatet blive en ødelæggelse af det Europa, vi kender. »Folkevandring kan ødelægge det Europa, vi kender«


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 24 juli 2015 - 21:23 - Svar

Helt ærligt. Er der nogensinde nogen af jer herinde der har prøvet at diskuterer med en muslim?.
Det er ekstremt fordummende og ender altid med, at man trækker på skuldrene og går sin vej.
Det er ikke bare den store indvandring der er problemet. Problemet er, at vi allerede har taget en ordentlig røvfuld af disse totalt fordummende individer ind. Og det kommer naturligvis til at hævne sig.
Husk nu det der “hvad sagde vi!” – your gonna need it..!

  machiavelli

  Posted: 25 juli 2015 - 09:19 - Svar

  Peter Zichau har fuldstændig ret. Og med mindre der hurtigt sker en hurtig omfattende erkendelse hos politikerne er det for sent. Moskeer og Sharia love hvor muslimerne slår sig ned vil vinde frem, Og nationalstaten og danskernes opfattelse af at være et folk vil være endelig forbi. Samtidig vil de unge muslimer begynde at terrorisere i gaderne, samtidig med at den politiske terrorisme vil brede sig som benzin på et bål.

  Og det er tilmed så indlysende, at det er chokerende, at politikerne og pressen i et demokratisk samfund bliver ved med at overser disse fænomener, som overalt for tiden vokser frem i de europæiske byer på baggrund af den muslimske indvandring, Det er selvmord for den vestlige kultur at fortsætte indvandringen, og det er forudbestilt mord og terrorisme på sin egen befolkning hverken mere eller mindre.

  Derfor må denne ødelæggende indvandring af mennesker fra de afrikanske og mellemøstlige kulturer stoppes med alle midler. Men ikke desto mindre skriver en intellektuel tosse af den værste slags-dagbladet Politikens litteraturredaktør Jes Stein ikke desto mindre: “Vi bliver nødt til at dele ud af Europa, selv om vi gerne vil have det for os.” ( Politikken 21. jul). Ja det skriver han. På samme tid bliver venstres Inger Støjberg angrebet af medlemmer af sit eget parti,fordi hun vil have stoppet den ødelæggende indvandring.

  Konklusion: Der er ikke nogen politisk afklaring på vej. Tosserne vil tværtimod ødelægge Europa, fuldstændig uvidende om de katastrofale konsekvenser for den danske befolkning. Fx har professor Helmuth Nyborg for længe siden skrevet en videnskabelig afhandling om den vestlige civilisations genetiske forfald.

  Som Nyborg selv udtrykker det: med den nuværende udvikling vil “…i 2072 omkring 60 % af fødslerne i Danmark komme fra mennesker af ikke-vestlig oprindelse og danskerne vil være en minoritet i 2085. Samtidig har professor og befolkningsforsker Poul Christian Mathiesen, som bekendt advaret om masseindvandring og ustabilitet i fremtiden. (“Den aktuelle indvandring vil ændre Danmark for altid. i løbet af få årtier vil danskerne ophøre med at være en ensartet befolkning med rødder i samme religion, kultur, sprog, traditioner og værdinormer. ( Jyllands-Posten, 29/8-1999 ).

  Men den slags ting læses ikke af de intellektuelle tosser, som samtidig i godhedens lys angriber Nationalstaten og danskheden og fuldstændig glemmer, at det er værdier og traditioner der
  holder et samfund sammen i meningsfuldhed. De svagtbegavede politikere burde derfor lytte lidt mere til Salman Rushdie vise ord:

  I

   machiavelli

   Posted: 25 juli 2015 - 09:23 - Svar

   De vise ord fra Salman Rushdie forsvandt vist.

  Armadillo

  Posted: 25 juli 2015 - 11:31 - Svar

  Jeg har gjort nogle hæderlige forsøg, både med nogle fra MENA og fra Bosnien.
  Det var helt udsigtsløst at overhovedet nå noget der kan ligne en slags konsensus.
  Vi snakker om mennesker, familier, hvor der bare findes EN bog i hjemmet.
  Gæt hvilken bog der er 🙂

   machiavelli

   Posted: 25 juli 2015 - 12:06 - Svar

   Bibelen eller Koranen

    Per Pedersen

    Posted: 25 juli 2015 - 12:27 -

    Hvorfor siger du Bibelen?

    machiavelli

    Posted: 25 juli 2015 - 14:23 -

    Det var en joke!!!!!

    Armadillo

    Posted: 25 juli 2015 - 16:53 -

    Eneste bogen i flertallet muslimske hjem plejede at være Koranen og jeg kan love at det ofte var virkelig pragteksemplarer i A4 format med smukt tryk, liggende i kabinet af rosentræ eller lignende.
    Jeg havde den store fornøjelse at arbejde nogle år som ejendomsfunktionær i Sverige og har været i flere hundrede boliger hvor der bare fandtes en bog og faktisk heller ikke et eneste ‘kunstværk’ på nogen væg.
    Det er sgu lidt anderledes Machiavelli.

Britta Due Andersen

Posted: 25 juli 2015 - 10:55 - Svar

Ukraine forbløder rent økonomisk. De er næsten vores naboer, hvem taler om dem? Ingen! Men folk fra Mellemøsten og Afrika, dem skal vi bare lukke ind eller forsørge i hoved og røv ellers er vi racister.

John Hansen

Posted: 25 juli 2015 - 11:55 - Svar

Det er utvilsom nok av landssvikere å ta av når både mediene, politikerne og rettsystemet havarerer på samme tid. Hadde Riksadvokaten f.eks tiltalt et par politikere for landssvik i tide ville Breivik vært et ukjent navn i dag.

Iq

Posted: 25 juli 2015 - 19:53 - Svar

Vi skal tænke på vores børn og børnebørn, siger de gode, når debatten handler om klimaforandringer. Det er åbenbart ikke nødvendigt, når det drejer sig om den uhæmmede muslimske indvandring, der ændrer vores land og øvrige Europa for altid. Jeg er opvokset i et yderst kulturelt hjem, ja nærmest kulturradikalt, da ordet havde en positiv betydning. Alle slags mennesker med forskellige nationaliteter, høj og lav, kan man sige, færdedes i mit hjem, og gav mig et tolerant og nysgerrigt livssyn. Alt dette har de skiftende regeringer taget fra mig, så jeg nærmest er blevet en intolerant racist.
Jeg er desværre temmelig pessimistisk. Nedgangen for den vestlige kultur begyndte efter anden verdenskrig, med oversvømmelsen af den amerikanske lavkultur. 68 generationen satte så fuld turbo på. Vi blev tømt for historisk hukommelse, og det er for sent at indhente nu. Flere generationer, kan man sige, er gået tabt.
Vi har selv banet vejen for den nuværende situation, vi er villige ofre for en ny dominerende “kultur”. Desuden gad vi ikke sætte børn i verden. Så nu er der jo plads og økonomi til de invaderende masser.

  machiavelli

  Posted: 25 juli 2015 - 22:43 - Svar

  Ja også enig med dig.q.

GustaWasa

Posted: 25 juli 2015 - 20:03 - Svar

Många är dem som önskat se kristendomen förtäras i eld och rök. Visst var det roligare när det så skedde i Mellanöstern. Men så kom den “historiska dräparen” hit till denna kontinent med ett enda syfte. Att dräpa kristna!

Inbjuden av dem som hatade kristendomen så innerligt att de i sitt hat aldrig riktigt vet när islam “kom som en tjuv om natten”.

Men nu så är islam här och kommer att ta för sig som en ockupant gör. De kommer inte göra skillnad på om de ar troende eller ateister.

Leave a Comment