24
jul
Seneste opdatering: 24/7-15 kl. 2026
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Dette er i ramme alvor den muslimske komiker, Yacine Hasnaoui, vi tidligere sĂ„ vĂŠlte cafeborde, fordi pariserne tillod sig at indtage mad offentligt under ramadanen. Hans forkĂŠrlighed for at chikanere andre, er sĂŠrdeles umorsom. Vi er langt fra mit Paris, der mere ligner kommissĂŠr Maigret’s og det i en sĂ„dan grad at jeg for nylig tillavede Mme Maigret’s Coq Au Vin.

Madame Maigret var en af de kvinder, jeg mÞdte inden jeg egentlig kendte dem, for jeg gik i en drengeskole til jeg var 16 Är. En vis idé om Êgteskabet fik jeg gennem hende, hvorved jeg ogsÄ lettere forstod, hvorfor hr. kommissÊren var nÊrmest alt-drikkende. Calva, Pernod, belgisk Þl og fransk vin. Kendskabet til hende blev heldigvis senere revideret i mere kÊrlig retning siden hine puerile dage.

Drengeskoler skaber usunde myter om kvinder, men de gÞr en god til at forsvare sig rent fysisk og udholde smerte. Man fik tÊsk, og man lÊrte ikke at grÊde, selvom der var grund til det. Et menneske og et samfunds smertetrÊskel er af betydning for dets overlevelse. Det er vigtigt at kunne tÄle, ikke mindst hvis man skal ud i krig. Og hvem skal ikke ud i krig ?

Det er stadig muligt for mig, at drĂžmme sig tilbage til svundne, mere civilliserede tider: Alcohol and Drinking in George Simenon’s Maigret Novels og Maigret and Food. Brasserie Dauphine lever endnu i mine drĂžmme som det ideelle asyl for en aldrende mand, der er truet af kvinder, surhed og vinterens mĂžrke. En mand, der helst vil have fred.

“Sluta sabotera mitt land!”

Med den seneste Sentio-mĂ„ling, som svenske medier ikke vil gengive (bortset fra Gudmundsson i SvD), rinder tiden hastigt ud for Syvpartiet i noget, der ikke bliver en kontrolleret demolering. I 08 fĂžrerbunkeren flyttes der nu rundt med hele armĂ©er, der ikke lĂŠngere findes. Sidste Ăžjebliks marionetterne LöfvĂ©n og Kinberg-Batra kommer nu til at tage skraldet for partiledere gennem 40 Ă„r’s dumheder og forsĂžmmelser, der tangerer, hvad nogle i befolkningen helt klart opfatter som forbrydelser. Advarede jeg dem ikke for femten Ă„r siden? Nu er der ingen ende pĂ„, hvad dette kan fĂžre til. De brede massers vrede mod disse personer, har ikke nĂŠr nĂ„et det niveau, som det vil nĂ„.

Sverige er i en accelererende ud- og afvikling. Jeg har skrevet om det her i Ă„rvis, og af og til tĂŠnkt “ja, ja, den er god med dig, Steen” over mine egne dommedagsprofetier, for jeg er tvivler af natur, og tvivlen kan ogsĂ„ omfatte det, jeg ser med egne Ăžjne. Nu ser det ud til at indhente mig, det Ăžjeblik jeg egentlig ville forebygge. Hos socialdemokraten Johan Westerholm mĂžder man main-stream Sosse- og Moderatsverige, og jeg vil anbefale at lĂŠse kommentarerne til gĂŠstekronikĂžren Jens Kittel ogsĂ„:

CKmSnVnWoAAssHc

”Vi fortsĂ€tter pĂ„ Reinfeldts inslagna linje och fĂ„r enligt Migrationsverket sjĂ€lva en totalt okontrollerad invandring frĂ„n 2017-2018. SD sitter i regeringen from 2018 och Ă€r regeringsbildare 2022.”

Raderna ovan kommer frÄn en av mina krönikor förra hösten och det finns starka skÀl att resonera lite kring dessa rader. Migrationsverket sjÀlva gjorde bedömningen att kontrollen över invandringen gÄr fullstÀndigt förlorad 2017-2018.

Jag mĂ„ste dĂ€remot be att fĂ„ revidera förra Ă„rets uppfattning om att SD blir regeringsbildare 2022, det kommer ske redan 2018 med dagens politik, eller kanske Ă€nnu tidigare. Dagens mĂ€tning frĂ„n Sentio visar att SD nu passerat M vilket var helt vĂ€ntat och deras mĂ„l att bli Sveriges största parti ligger bara nĂ„gon enstaka mĂ„nad bort….Jag drar slutsatsen att kontrollförlusten över invandringen och starten pĂ„ vĂ€lfĂ€rdssamhĂ€llets totala systemkollaps ligger betydligt nĂ€rmare Ă€n 2017-2018. Kapten BlĂ„skĂ€gg: Sluta sabotera mitt land! + indtil nu 76 kommentarer, der nĂŠsten er det mest sigende.

En skriver:

Heja Jens nu Àr du uppe pÄ Julia Ceasars nivÄ i analysen om vad som hÀnder i landet. En eloge till Johan W som ger oss tillgÄng till dessa inlÀgg.

Se ogsĂ„ Morten Uhrskov’s Ingen grĂŠnse for Sverigedemokraterne

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Her er det korrekte link til Gudmundssons artikel i SvD om den sensationelle Sentio-meningsmÄling,
der sender SD afgĂžrende foran M ( = Moderaterna – de svenske “konservative” 😉 ).

http://www.svd.se/sd-nast-storst-m-ner-pa-20-procent

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x