26
jul
Seneste opdatering: 27/7-15 kl. 0134
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Den velhavende delstat Bayern’s ministerpræsident Horst Seehofer (CDU) fortæller, hvordan alle sektorer er overbelastede af asylstrømmen, og at vitale samfundsfuntioner må nedskæres, hvis det fortsætter. Han appellerer ikke til EU eller Merkel, men siger i sin tale at asylmisbruget må ophøre.“Asylmissbrauch abstellen”.

Det nytter heller ikke at appellere til en handlingslammet EU. Italien’s tidligere forsvarschef siger i dag, at EU’s nye operation bringer flere, ikke færre, migranter til Europa. Det er helt åbenbart, at hvis nogen vil forsvare os imod hvad der nu er en veritabel invasion, skal det være de nationale parlamenter.

“Der er behov for en fælles europæisk løsning,” siger Jens Rohde (V). Rohde har ikke “brug” for noget, han har “behov.” Ja, mon ikke, men den udebliver jo, hvad Rohde skulle være den første til at vide, da han netop befinder sig i Bryssel.

Aus Brüssel nichts Neues, EU og Jens Rohde er en del af problemet, og hvis ikke  Folketinget kender deres besøgelsestid, er der dækket op til, at Danmark får en svensk skæbne. Støjberg’s annoncer og starthjælp udstiller bare Venstre’s hidtidige afmagt. (Video, tysk utekstet) – SE også Danmark vurderer “australsk løsning” på migrantproblemet, Folkelig opbakning til Venstres asylstramninger og Europe’s Existence Threatened by Influx of Migrants, Says Hungary’s Orban.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Britta Due Andersen

Posted: 26 juli 2015 - 11:20 - Svar

“Støjberg’s annoncer og starthjælp udstiller bare Venstre’s afmagt” – Jeg tror IKKE på annoncer, der oplyser om det nuværende grundlag. Ja, de får lidt færre penge, men ellers får de jo ALT….bolig, gratis udd / læge… Vel næsten alle, der har mulighed, vil da forsøge sig herop. Der skal noget helt andet dramatisk til.

Birthe Høyer

Posted: 26 juli 2015 - 12:12 - Svar

Nøgtern, afbalanceret og fuldstændig korrekt fremstilling af en ulykkelig situation, der bare bliver værre og værre for hver dag, der går. Der er jo nemlig ikke tale om, at vi er “onde mennesker” fordi vi nødigt ser vore egne nationalstater gå under. Vist er det sørgeligt, at så mange mennesker fra de såkaldte “failed states” finder det nødvendigt at flygte til mere succesfulde stater, der ved hårdt arbejde og mange års sejt træk har fået stablet velfungerende samfund på benene. Er det da ikke en mulighed, at forsøge at vælte evt. diktatorer og SELV tage kampen op i egne stater? Hvis den halve (fattige) verden flytter til Vesten, bliver vi jo bare allesammen endnu fattigere og vores lande endnu mere ustabile … og de forladte lande bliver endnu ringere og endnu mere håbløse. Jeg vil gerne være med til at hjælpe disse nødstedte mennesker (og gør det forresten også) – men grænsen for immigration til Vesten er nået, ja, overskredet. Hvis dette fortsætter ret meget længere, venter der os alle en rædselsfuld fremtid. Situationen er meget alvorlig, hvornår mon det for alvor forstås af magthaverne?

  Pantherinae

  Posted: 26 juli 2015 - 12:28 - Svar

  Alle grænser for hvad befolkningerne ønskede har været overskredet i snart 40 år. Der er tydeligvis en global elite som konspirerer/handler imod borgernes interesser for at fremme elitens egne magtambitioner. Det er en grundlæggende fejl i vores demokratier, at de har en tendens til at udvikle sig i den retning, og uden en revidering af forfatningerne og en form for direkte demokrati bliver demokratiet aldrig reelt.

  Lawrence

  Posted: 26 juli 2015 - 14:57 - Svar

  Mange af magthaverne forstår ganske fint hvad der foregår og arbejder ivrigt for det (video). Det er meget fint at Bayerns ministerpræsident taler lidt imod udviklingen, men han gør det jo pga. af praktiske problematikker der kommer af at kolonisere Europa. Hvad med om han i stedet talte imod at kolonisere og balkanisere vores ældgamle kontinent, og indføre befolkningsgrupper som historisk altid har været i etnisk, religiøs og kulturel konflikt med os?!! Det er dét der slår mig ved denne tale: at han netop ikke forsvarer vores ret til at eksistere som en oprindelig befolkning og bevare vores etniske og kulturelle integritet. Hans udgangspunkt er at vi ingen ret har til vores etniske kulturelle kontinuitet, men at udskiftningen og den etniske dekonstruktion af vores kommende generationer lige nu går hurtigere end han kan administrere. Se kontrasten til denne video af lederen for Tysklands tredje største parti Die linke, som åbent taler for afskaffelsen af det tyske folk. Sagen er den, at de jo faktisk begge arbejder for det samme, den konservative vil bare gerne have at det foregår i et mere, for hans administration, praktisk overkommeligt tempo. I virkeligheden er den venstresnoede politiker at foretrække, fordi han ikke opstiller det der foregår som om det bare er et spørgsmål om at håndtere overdragelsen af Europa på en mere glat måde.

  https://www.youtube.com/watch?v=riQh4Qpvxm4

Søren Petersen

Posted: 26 juli 2015 - 12:44 - Svar

Der er to store elementer i denne problematik. Dels er der selve konventionsbruddet – hvor V bliver bløde i knæene når det kommer til reel handling – det er klart at det er en proces som det brede flertal skal vænne sig til – og derfor er det nødvendigt at DF og andre finder ud af reelt hvad der skal opsiges af konventioner/alternativt reformeres. – og så skal de konkrete krav italessættes!!! mere mere end nu. –
Sådan er det med alle ændringer – de starter med at ideen italesættes seriøst – ikke i flæng og sporadisk -men stædigt, gentagent og seriøst.

Det andet ben i problemstillingen, er hvad man kan gøre for alle flygtninge jf. den australske model, og her er der altså behov for at “nogen” gør noget mht at udtænke nogle realistiske og kompetente forslag – det nytter ikke noget at DF uden videre blot i en hed debat nævner et tilfældigt afrikansk land og siger, at vi kan lave en lejr der. Nej, her skal virkelig laves et solidt grundarbejde – og det er ærgerligt at man ikke har en borgerlig tænketank eller lign. som kunne undersøge området/kommet med kompetente indspark. Når Inger Støjberg siger i dagens Berlingske, at hun vil undersøge den australske model, – betyder det så ikke – i bedste fald – at en lille PK embedsmandsgruppe undersøger sagen og finder ud af at dette er ikke muligt pga det ene og andet, hvorefter Støjberg kan sige, at sagen har været undersøgt…

Der er så også nogle lidt andre problemstillinger som på kort sigt kan have betydning, men som PT slet ikke er oppe at vende i den offentlige debat:
-Flygtningenævnets sammensætning etc? er den hellig?

-hvorfor er anerkendelsesprocenten for flygtninge så høj i DK?
-og hvorfor holder DF ikke fast på at alle flygtninge først kan få familiesammenføring efter et år?
(det blev nævnt i valgkampen gang på gang af Løkke, at denne socialdemokratiske “stramning” kun havde berørt ca. 60 personer – men hvorfor ændrer regeringen så ikke loven til at omfatte flere…?)

Ramona Fransson

Posted: 26 juli 2015 - 14:16 - Svar

Ja, du milde … Bayern är snart utfattigt och för en gångs skull är det befriande att höra en hög politiker säga sanningen om den massiva flyktingströmmen som inte bara översvämmar Tyskland, Frankrike, Sverige, Norge, Danmark osv. utan också INTE har de ASYLSKÄL som alla länder skrivit på för att försvara. En större del av alla de som kämpar sig till väst kommer för att få ett BÄTTRE LIV, och detta på bekostnad av resten av den hårt arbetande befolkningen. Och med tanke på alla de miljoner människor som är fattiga och inte har tillgång till västerländsk sjukvård, barnomsorg, barnbidrag, socialbidrag, skolor är det ju givetvis oerhört lockande att fly till ett land och få allt detta. Sedan på toppen av allt kommer islamister och inte bara får allt detta utan också kräver ännu mer … som de fått i Sverige i alla fall …

Thinktank

Posted: 26 juli 2015 - 20:41 - Svar

Läste just om att en turkisk långtradarchaffis tagits av grekisk polis med 110 syrier i lasten. De hade betalat 1800 euro var, sammanlagt 200 000 euro för att smugglas in i EU. Jag undrar på vilket sätt de var hotade i Turkiet?

http://greece.greekreporter.com/2015/07/26/migrants-seeking-ways-to-ex it-greece-after-drop-in-trucks-traveling-to-italy/

Leave a Comment