28
jul
Seneste opdatering: 29/7-15 kl. 0232
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I tiden op til konferencen i KĂžbenhavn den 26 september, holder jeg sĂŠrlig Ăžje med videoes af dens deltagere: Mark Steyn, Henryk Broder og Douglas Murray.

HĂ„ndgranater. Hvorfor?

Politiet prĂžver med den her lamme: “Vi har haft tio femton Ă„r av stigande arbetslöshet, vĂ€xande klyftor och sjunkande skolresultat.” SĂ„dan taler en politiker. SĂ„ dumme er de ikke, men DR 2 Deadline havde sammen med to dansk-svenske kopieret den intetsigende sniksnak. Lidt Zlatan her, lidt innovation der. Adam Holm nĂŠvnede noget med en indvadrerandel pĂ„ 40 procent, men oprindelige svenskere kom i mindretal i januar 2014. Det var en rigtig sommerferie-Deadline.

Det vigtigste, fik de ikke sagt: Byen er et fallitbo med 4.5 mia i underskud. ArbejdslÞsheden er over dobbelt sÄ hÞj som i KÞbenhavn. Der er tusinder, der ikke taler svensk, som er analfabeter. For et Är siden bad den om indvandringsstop, men der er ingen beslutningsevne i Sverige pÄ dette omrÄde. Alt sejler. Byen er svensk multikulturs udstillingsvindue, og det er et rÊdselskabinet af fiaskoer.

Deadline skĂžjter videre: “Det er en bandekonflikt.” Det er der intet der tyder pĂ„, andet end at de plejer at vĂŠre bander gennem tyve Ă„r. MĂ„lene virker vilkĂ„rlige, der er ingen mening i rĂŠkken af “forurettede.” Der er intet der tyder pĂ„ andet, end at en samling mennesker kan lide at se hĂ„ndgranter eksplodere, noget de i betragtning af Sveriges stĂžrrelse sagtens kunne foretage sig mange andre steder uden at forstyrre  nogen. Man mĂ„ brede sin forestilling lĂŠngere ud, og det gĂžr politiet givetvis ogsĂ„. Der er frit slag pĂ„ mange hylder:

En gissning Ă€r att det Ă€r ett pĂ„gĂ„ende utpressningsförsök mot MKB. Helt enkelt en “bötning” som straff för att man avhyste nĂ„gra blattar frĂ„n lĂ€genheten. Det var ju sĂ„ det hela började. Sen grumlas bilden lite av att det Ă€ven skett en del andra attacker mellan olika kriminella blattar, sĂ„ bilden Ă€r inte entydig. Men det ena utesluter ju inte det andra.

I den mere uheldsvangre afdeling fik jeg tilsendt dette. Hvorfor ikke?

Hur gör ISIS nÀr de ska ta över en stad? Det första steget i deras taktik Àr att lÄta bilbomber explodera pÄ slumpvis utvalda platser i staden. DÀrefter kommer sjÀlvmordsbombare enligt ett liknande mönster. NÀr panik och kaos nÄtt en kritisk punkt rullar de in, attackerar myndigheter, polis, rÀttsvÀsende osv. NÀr de har kontroll över staden upphör plötsligt bomberna att explodera (och en helt annan, Ànnu grymmare form av terror tar över).

SĂ„g du den hĂ€r? Sveriges vĂ€g mot katastrof Kan det vara sĂ„ att en islamistgrupp har bestĂ€mt sig för att göra en “dry run” i Malmö med hjĂ€lp av en lĂ„da serbiska handgranater?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Mark Steyn mener at Obamas aftale er vĂŠrre end Chamberlains (via Snaphanen) […]

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Den om hvordan ISIS overtager en by virker trovĂŠrdi. – uhyggelig. Og er jo fantastisk billig lavteknologi.

Ramona Fransson
8 years ago

Den dagen dessa jubelidioter vaknar Ă€r det försent. De har kramat fel kudde i sĂ„ mĂ„nga Ă„r att de inte ens mĂ€rkte nĂ€r kudden började mögla …

Ramona Fransson
8 years ago

Sorry, men sĂ„ fort Aftonbladet har en artikel i sin blaska handlar det om klyftor och orĂ€ttvisor, vilket Ă€r bullshit. Om du vill vara en rĂ€ttskaffens medborgare VÄLJER du det. Ingen har pĂ„stĂ„tt att du kan bli nĂ€sta Zlatan och tjĂ€na hundratals miljoner. Men vad sĂ€gs om att bli en hederlig medborgare och tjĂ€na nĂ„gra hundratusen om Ă„ret? Vad sĂ€gs om att inte mörda, vĂ„ldta, slĂ„ sönder andras egendom? Vad sĂ€gs om att respektera att du kanske inte Ă€r en Nobelpristagare? Vad sĂ€gs om att helt enkelt bara vara en sjysst medborgare? Är det sĂ„ svĂ„rt?

alexx3211
alexx3211
8 years ago

Kanaltunnelen mellem Frankrig og Storbritannien forsĂžgt gennembrudt i nat af 2200 “migranter”

http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2015/07/28/01016-20150728ARTFIG00260-la-nuit-o-2200-migrants-sont-entres-dans-l-enceinte-d-eurotunnel.php

ForsĂžgte at nĂ„ “det engelske Eldorado” (fra artiklen)

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Østrig efterforsker Geert Wilders for at opildne til had

Anklagemyndighed i Wien efterforsker den hollandske politiker Geert Wilders,
men vil ikke sige hvilke udtalelser, der kigges pÄ.

http://www.dr.dk/nyheder/udland/oestrig-efterforsker-geert-wilders-opildne-til-had

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x