5
aug
Seneste opdatering: 6/8-15 kl. 1224
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 05-08-2015 220702

af Henrik M. Jensen

Således sagde engang Hans Scherfig, der stammede fra en tid, hvor kommunister i det mindste påstod, at repræsentere folket, og derfor måtte reagere med ironi mod dem, der talte ned til folket.

Anderledes står det til med vor tids socialister (kommunister er der næsten ingen, der længere tør kalde sig). De af dem, der samtidig repræsenterer indvandrerlobbyen og asylindustrien repræsenterer et aristokrati, der ikke engang gider skjule deres dybe foragt for folket.

Et godt eksempel er socialisten og flygtningelobbyisten Michala Clante Bendixen, der i agurketidens ‘døende minutter’ nåede at få lidt opmærksomhed omkring sin person med et indlæg i britiske “The Guardian”, hvor hun opfordrede asylanter til at søge asyl i Danmark.

Allerede i foråret var hun på banen med følgende udtalelse: “Jamen det ville være rigtigt godt at få fjernet asylpolitik fra det demokratiske, for det er faktisk ikke noget folk skal bestemme.” (Notat 1.5.15)

4.8. blev hun så interviewet til Deadline af Jacob Rosenkrands, og i starten fik hun luftet det synspunkt, som nok bedst forklarer hendes ønske om åbne grænser: Den aldrende danske befolkning skal udskiftes med højtuddannede hentet ind fra Asien og Afrika.

Kunne hun ellers leve op til sine åndsaristokratiske og nedladende udgydelser fra Notat 1.maj? Ja, hør bare:

“Mange danskere har overhovedet ikke noget begreb om, hvordan asylreglerne rent faktisk er i dag.”

Jacob Rosenkrands: Du anerkender ikke valget og at et flertal af danskerne vil lade færre flygtninge komme hertil.

“Nej, det gør jeg ikke. Jeg tror ikke, at de nødvendigvis ved, hvad det er, de bliver spurgt om”.

JR: Har politikerne et folkeligt mandat til at invitere flere flygtninge til Danmark?

“Jamen, folkeligt mandat. Hvem har fået dem derhen, hvor de er? Folk bliver jo manipuleret af medierne og politikerne i meget høj grad også.”

JR: Men er der et folkeligt mandat til at tage imod flere flygtninge?

“Det er umuligt at stille det spørgsmål. Det forudsætter jo, at folk ved, hvordan tingene er og hvad det er, de snakker om. Og det gør folk altså ikke.”

Skal vi ikke lige lade den stå lidt, denne udtalelse fra det nye aristokrati på venstrefløjen:

“Folk ved ikke hvordan tingene er, og hvad det er, de snakker om.”

Nej, for folk er så dumme – siger folk.

Indsamlingsregnskab 2014 for Refugees Welcome

Dato: 27. juni 2015

Indsamlet: 68.425

Indtægter i alt: 68.425

Udbetalt støtte: 6.058

Div. administration 62.367

Udgifter i alt: 68.425

Administration indeholder udgifter til bla. transport, telefon, porto, tryksager, hjemmeside, honorarer.
Støtte gives til asylansøgere/flygtninge i særlige situationer, som modtager penge til transport og diverse underhold.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Niels Henriksen

Posted: 6 august 2015 - 00:11 - Svar

Dagens gode grin 😉

Ja, det er faktisk nærmest tragiskomisk – hvorfor har ingen dog forberedt manden på, at det er et ikke-muslimsk land, han uinviteret har valgt at slå sig ned i, hvor han ikke bare kan forvente alting indrettet efter sine åndformørkede religiøse regler og barbariske klannormer fra den allermørkeste middelalder?

Måske skulle man i stedet begynde at udbrede dette budskab i de muslimske lande, hvor de såkaldte ”
asylansøgere jo typisk kommer fra? Hvis de fandt ud af, hvor meget af deres muslimske normer, livsstil
og mentalitet de bliver nødt til at lægge af sig her i DK, og at vore love har meget lidt med shaira at gøre,
og at de ikke kan forvente, at der skal tages hensyn til alle deres særkrav i religiøs henseende, så ville
en stor portion af dem formentlig overveje at søge helt andre græsgange …

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7910355/St%C3%B8jberg-g%C3%A5r-i- rette-med-arbejdsl%C3%B8s-muslimsk-tandl%C3%A6ge/

Støjberg går i rette med arbejdsløs muslimsk tandlæge

Indland 05.08.2015 kl. 09:49

En muslimsk mand, som har fået en klage afvist af Ligebehandlingsnævnet, møder ikke stor sympati.

BERIT ERTMANN

Står man til rådighed for arbejdsmarkedet, hvis man ikke vil arbejde med kvinder, som ikke er tildækkede, hvis man ikke vil tage rengøringsjob, og hvis man ikke vil arbejde med spiritus eller svinekød?

Nej, mener jobcentret i Københavns Kommune, og derfor har kommunen trukket en muslimsk tandlægeuddannet [!!!] mand i kontanthjælp i en sag, som har fået integrationsminister Inger Støjberg (V) op i det røde felt.

Manden havde, inden kommunen besluttede sig for at bruge økonomiske sanktioner, klaget over sin sagsbehandler, som han mente opførte sig racistisk. [!!!]

Jobcentret havde ifølge Ligebehandlingsnævnet bl.a. bedt manden om at søge arbejde i supermarkeder og
rengøringsfirmaer, men manden ønskede af kulturelle årsager ikke at arbejde som rengøringsassistent, og i en ansøgning til et supermarked havde han anført, at han ikke vil håndtere visse varegrupper – f.eks.
alkohol og ikke-halalslagtet kød.

Da kommunen besluttede sig for at trække manden i kontanthjælp, klagede han til Ligebehandlingsnævnet over jobcentret, fordi han ikke mente, at sagsbehandleren “respekterede hans religion og kultur”.

  snaphanen

  Posted: 6 august 2015 - 00:19 - Svar

  Det er det, der hedder “raser” i det menste af pressen. Borgerlige raser altid. Mærkeligt de ikke bliver udmattede.

Niels Henriksen

Posted: 6 august 2015 - 00:22 - Svar

Hun stråler jo ligefrem af endeløs selvgodhed … på andres bekostning naturligvis 😉

Her kan selv Zenia Stampe, Mee Allerslev og Sofie Carsten Nielsen overhovedet ikke være med …

John Hansen

Posted: 6 august 2015 - 01:07 - Svar

Kvinner og islamister bruker demokratiet til å avskaffe det. Litt av en gjeng.

Peter Zichau

Posted: 6 august 2015 - 02:58 - Svar

Og herfra skal der lyde en stor tak til Michala Bendixen, på vegne af samtlige fornuftsvæsner i Danmark. Hun formår – som få – at gi’ den som naiv hattedame med kikset make-up og udstille godhedsindustrien, som de store fjolser de jo er…

Godt at se hvordan det stille og roligt er ved at lykkes flertallet af danskerne, at få rystet loonierne ud af busken.

Hun siger så mange dumme ting, så Jakob Rosenkrantz dårligt kan li’ at gå til hende. Ja, selv en revy-forfatter burde ikke ku’ få penge for at lave grin med det tomhjernede kvindemenneske. Det ville trods alt være alt for letkøbt.

ramonafransson

Posted: 6 august 2015 - 08:05 - Svar

Den kvinnan bör nog tas bort ur politiken snarast möjligt eller om hon nu är tjänsteman, så bör hon ges sparken med omedelbar verkan. En sådan förvriden syn på människor som hon har är likvärdigt med en diktators och en sådan person ska inte befinna sig på en post där hon utövar diktatorsskap.

  niklasr

  Posted: 6 august 2015 - 10:45 - Svar

  Hon är en helt vanligt socialist. De kan och vet bäst – oavsett vad väljarna tycker. Titta bara på vilken socialistisk stat som helst så ser du samma beteendemönster.
  Senaste exemplet på socialistiskt vanstyre är Zimbabwe där den socialistiske presidenten Mugabe kommit på att det var nog inte så smart att kasta ut de vita och överlåta deras gårdar till svarta för 15 år sedan. Som brukar hända när socialister tar över är att landet går åt helvete. Zimbabwe, som en gång var Afrikas brödkorg måste importera säd och deras ekonomi är halverad mot vad den var för 20 år sedan. En annan symptomatisk effekt av socialist styre är att folket börjar fly sitt eget land. Men när zimbabwier flyr till Sydafrika så benämner inte SVT dem som flyktingar, som de gör när de flyr till Europa, utan då benämns de som “migranter”.

   ramonafransson

   Posted: 6 august 2015 - 12:13 - Svar

   Instämmer i varje ord. Och en sak till: Det var Sverige och sossarna som hjälpte Mugabe till makten.

    niklasr

    Posted: 6 august 2015 - 12:44 -

    Naturligtvis, sossarna har hjälp många socialistiska massmördare och diktatorer till makten, Castro på Kuba, ANC i Sydafrika, Arafat i Judeen/ Samarien samt Gaza. Deras lista av oskyldigt blod är tjockare än telefonkatalogen från 80-talet.

    ramonafransson

    Posted: 6 august 2015 - 12:59 -

    Ja dessvärre!

Søren Petersen

Posted: 6 august 2015 - 08:42 - Svar

Denne sag viser jo, at vi er oppe mod desperate folk, som ikke er helt uden resourcer – de har jo også fordel af mediernes bias – jeg er sikker på at det ikke er det sidste desperate stunt fra den lejr.

Godhedsindustrien? pseudo godhed? hvad med de millioner af flygtninge i nærområderne: syge, handicappede, ældre, som kunne få det lidt bedre hvis vi sendte alle de penge til dem som vi bruger på resourcestærke flygtninge i DK, – flygtninge som er stærke unge mænd som har rejst halvdelen af kloden rundt..

Men forøvrigt burde Bendixens syv argumenter for at flygtninge skal foretrække DK jo vække interesse: f.eks. hvorfor er den danske sagsbehandling så hurtig? folk venter måneder på livsvigtige operationer og sagsbehandling af myndighederne – kunne resourcerne ikke re allokeres? – også her svigter DF – og jeg har skrevet det før – hvorfor accepterer politikerne – også DF at Flygtningenævnet for måneder siden ændrede praksis således at DKs anerkendelsesprocent er højere end andre landes.

Birthe2015

Posted: 6 august 2015 - 10:01 - Svar

Tja … der er mange måder at gøre sig (uheldig) bemærket på. Hvis ikke det var så alvorligt et emne, kunne man jo blot skraldgrine 😉

GustaWasa

Posted: 6 august 2015 - 12:21 - Svar

Kommunister vill ha diktatur.

Kommunister vill ha islam eftersom islam är diktatur.

Kommunister hatar Putin eftersom han inte blev den nye Stalin.

Kommunister bryr sig inte om att “religion är ett opium för folket”.

Kommunisterna är bara ute efter en diktator hur de är försöker att påtala annat.

Men det kan de väl få om de vill. Och eftersom de inte vill ha demokrati eller yttrandefrihet eller tryckfrihet så måste väl kontinentens medborgare upplysa kommunisterna “att de bor på fel kontinent”.

Vad passar då inte bättre än att när islam kastas ut från denna vår kontinent så kastar man även ut kommunisterna. Vad kan de klaga på?

Islam vet ju att de försöker att invadera denna kontinent, så de vet att de kommer att möta motstånd.

Kommunisterna vet vi ju avskyr allt vad denna vår kontinent står för, så därmed så är det bara att kasta ut dem. De kan ju inte klaga. De får därefter i islamska länder samsas med sin islamske bundsförvant. Önskar de att därmed strida mot denna kontinents medborgare. Ja, då vet vi att de därmed är fiender.

Som det är numera så är de enbart ondskan hatlangare och de kommer aldrig att sluta att var det.

Skall denna kontinents medborgare få någon frid och ro samt framtidshopp så måste nu beslut tas.

Gabrovitcs

Posted: 6 august 2015 - 14:28 - Svar

Denna “kvinna” är en fullfjädrad folkförräderska och borde lagföras som en sådan.

Niels Henriksen

Posted: 6 august 2015 - 17:49 - Svar

Meanwhile in Germany ;-(

German Police Warn of De Facto No-Go Zones

http://www.clarionproject.org/analysis/german-police-warn-de-facto-no- go-zones#

In Germany’s politically correct milieu, Roman Reusch, a top public prosecutor in Berlin, was removed for attempting a crackdown.

By Soeren Kern
Mon, August 3, 2015

Spiraling levels of violent crime perpetrated by immigrants from the Middle East and the Balkans are turning parts of Duisburg, a key German industrial city, into “areas of lawlessness” — areas that are becoming de facto “no-go” zones for police, according to a confidential police report that was leaked to the German newsmagazine Der Spiegel.

The report, produced by the police headquarters of North Rhine-Westphalia, the most populous state of Germany (and also the state with the largest Muslim population in Germany), warns that the government is losing control over problem neighborhoods and that the ability of police to maintain public order “cannot be guaranteed over the long term.”

Duisburg, which has a total population of around 500,000, is home to an estimated 60,000 mostly Turkish Muslims, making it one of the most Islamized cities in Germany. In recent years, however, thousands of
Bulgarians and Romanians (including Sinti and Roma “gypsies”) have flocked to Duisburg, creating a volatile ethno-religious cauldron.

According to Der Spiegel:

“There are districts where immigrant gangs are taking over entire metro trains for themselves. [!!!] Native residents and business people are being intimidated and silenced. People taking trams during the evening and nighttime describe their experiences as ‘living nightmares.’ Policemen, and especially policewomen, are subject to ‘high levels of aggressiveness and disrespect.’

“In the medium term, nothing will change, according to the report. The reasons for this: the high rate of unemployment, the lack of job prospects for immigrants without qualifications for the German labor market and ethnic tensions among migrants. The Duisburg police department now wants to reinforce its presence on the streets and track offenders more consistently.

“Experts have warned for some time that problem neighborhoods could become no-go areas. The president of the German Police Union, Rainer Wendt, told Spiegel Online years ago: ‘In Berlin or in the north of Duisburg there are neighborhoods where colleagues hardly dare to stop a car — because they know that they’ll be surrounded by 40 or 50 men.’ These attacks amount to a ‘deliberate challenge to the authority of the state — attacks in which the perpetrators are expressing their contempt for our society.'”
[ !!!!! – begynder det at lyde bekendt med denne evindelige herrefolksmentalitet og dybe foragt over for værtssamfundet og dets myndigheder og kultur etc. ? ]

….

  GustaWasa

  Posted: 7 august 2015 - 11:53 - Svar

  Kan det bli annat än så här när maoisten Barroso och DDR Angela Merkel har sådana maktbefogenheter.

  Det är väl inte konstigt att Angela Merkel snart varje månad utropar att islam är en del av Tyskland.

  De vet helt enkelt om att de aldrig kommer att få med sig medborgarna på ett system som innebär att det liknar det tidigare Sovjet. Det är genom Bryssel de försöker att bygga upp en “politbyrå” som varken kontinentens medborgare kan avsätta eller tillsätta. Med andra ord ett totalitärt system.

  Därmed kanske det inte är så konstigt att Grekland håller på att kollapsa. Det gäller att förstöra så mycket som möjligt av “demokratins urmoder” som Grekland historiskt är.

  Att Angela Merkel och Barroso är sprungna ur kommunismen och att de inte därmed skulle försöka att bygga upp ett totalitärt system och ideologi, när de sitter på sådan makt som de nu har. Om det råder det inga tvivel om när man ser deras politiska gärningar.

  Att de önskar islam hit till kontinenten är ju enbart därför att de vet med sig att de aldrig får med sig medborgarna på en ny “kommunistisk stat”. De behöver soldater. De behöver diktatur. Därmed så har de tagit fan i båten genom att tro sig ha kontroll över islam och att islam kommer att som tack för alla gåvor som de gett dem (enklaver och pengar stulna från medborgarna). Men islam är islam.

  Men när detta ideologiska system som de försökt att bygga upp nu håller på att gå under av sin egen tyngd. Då skall det komma ledare i varje nation som proklamerar krig mot islam och att detta islam skall kastas ut från kontinenten med alla till buds stående medel.

  När det ideologiska kommunistiska systemet faller så faller hela kommunismen och det blir slutet för dem att undergräva demokratierna i nation efter nation. Då skall de ställas inför domstol som de aldrig har behövt göra eftersom det kommunistiska systemet har tillhört “segrarmakten efter andra världskriget”.

  De städer i Europa och Skandinavien som utlänska knektar har tagit i besittning kommer att bombas till grus om de inte ger upp och överlämnar sig så att de kan repatrieras bort från denna vår kontinent.

  Ja, vi går mot svåra tider men det är inget skrämmande. Det som är skrämmande är om vi ger upp denna kontinent utan att ha gjort motstånd mot ideologier som kommunismen och islam.

  Det är väl inte så att det skall stå på våra gravstenar “vi gav upp utan strid eftersom vi var så fega”.

  Och när Barack “Hussein” Obama inte längre är president så kommer de att tappa sin bundsförvant. Då kommer NATO att stå där som deras “verktyg” som var den som drev upp spänningen mot Ryssland enbart för att inte kontinentens medborgare skall se den Trojanska häst som befinner sig i samhälle efter samhälle = islam och islamister.

Niels Henriksen

Posted: 6 august 2015 - 18:33 - Svar

Nationalstaterne betaler gildet

http://denkorteavis.dk/2015/nationalstaterne-betaler-gildet/

06. Aug 2015
Lone Nørgaard

Har mennesker ret til at krydse grænser? Det er der nogen, som mener. Bl.a. Kieran Obermann, født 1980 i Storbritannien, ph.d. på afhandling om indvandring som menneskerettighed, og lektor ved University College Dublin, Irland.

Her følger i punktform en række af hans argumenter klippet fra et interview i 2012.

* Indvandring fra et land til et andet er en menneskerettighed på linje med retten til fri bevægelighed inden for et lands grænser, religionsfrihed, retten til at stifte familie og ytre sig politisk.

*Det er blot et spørgsmål om tid, før flertallet accepterer den logik, som ligger bag denne konklusion. Hvis man bevæger sig ned ad menneskerettighedernes spor, bringer det uomgængeligt også retten til fri bevægelighed over landegrænserne op til overvejelse.

*Hvis man vil anerkende et menneskes frie ret til at vælge sine livsmuligheder, indebærer det også en accept af bevægelighed på tværs af landegrænser.

*Indvandring er en moralsk menneskerettighed, som af politiske og historiske grunde ikke blev taget med, da FN vedtog menneskerettighedserklæringen.

*Jo mere integreret verden bliver, jo mere absurd virker det at indsnævre folks muligheder for at flytte rundt.

*Mennesker, der lever i et givet land, har ikke fortrinsret til at bestemme over deres territorium. [!!!] En nations suverænitet er ikke det samme som at have privat ejendomsret til arealet. [!!!!!]

*Vedr. frygt for indvandring: Det folk ikke forstår, bliver de let bange for, men der er ofte tale om en ubegrundet frygt – og i øvrigt er frygt ikke i sig selv nok til at begrænse en menneskerettighed.

….

Morten - - -

Posted: 7 august 2015 - 01:17 - Svar

Der er noget svensk, næsten monasahlinagtigt over denne Michala Bendixen.

– – –

  snaphanen

  Posted: 7 august 2015 - 02:23 - Svar

  “få fjernet asylpolitik fra det demokratiske” – det var jo det den var fra 1983 til mindst 2001, og det er derfor der er gået helt kage i den. Hvad hun ligner? Jeg synes jeg knipsede screenshot’et i det rigtige øjeblik

   Niels Henriksen

   Posted: 7 august 2015 - 02:32 - Svar

   Det rigtige ord må vel være “godme” 😉

  Niels Henriksen

  Posted: 7 august 2015 - 02:29 - Svar

  En Mona Sahlin classic 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=9KBtTkxnBVw

Leave a Comment