14
aug
Seneste opdatering: 15/8-15 kl. 2150
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Denne video er blytung af symbolik, jeg måtte bruge ti minutter på at uploade den. Det er Jean Raspails roman “Le Camp des Saints” (1973), jeg tænker på, når jeg ser videoen fra Kos den 30 juli. “Tænk nu, hvis de kommer”, tænkte Raspail mens han sad på Cote d’Azur og så ud over havet. Så forestillede han sig en million. De første 50 mio er kommet til Europa, de næste mange hundrede millioner venter i de nærmeste årtier. Romanen henter sin titel fra Johannes Åbenbaring vers 20:9. Jeg citerer de omliggende vers i den apokalyptiske tekst om de sidste tider også:

Når de tusind år er omme, skal Satan slippes løs fra sit fængsel v8 og gå ud og forføre folkeslagene i alle de fire verdenshjørner, Gog og Magog, og samle dem til krig, talrige som havets sand. v9 De drog op på jordens flade og omringede de helliges lejr og den elskede by, men der faldt ild ned fra himlen og fortærede dem. v10 Og Djævelen, som forførte dem, blev styrtet i søen af ild og svovl, hvor også dyret og den falske profet er, og de skal pines dag og nat i evighedernes evigheder.

Der sidder Europa målløs på stranden i bikini. EU er på ferie, Lars Løkke og Inger Støjberg taler om ydelser til flygtninge på SU-niveau. I Johannnes Åbenbaring griber Gud ind og sørger for frelsen. Han er “ild ned fra Himlen”. Det nærmeste vi har Gud nu, er vel EU-Kommissionen. Alle store partier i Europa går i  takt på det punkt.

I det første kvartal kom 185.000 asylsøgere til EU, det kan blive op imod en million i år. Til Sverige alene kommer 2000 om ugen. Det vil være fordoblet  eller mere i 2016. Det er stilhed før stormen, det er som The Phoney War fra september 1939 til maj 1940.

Hvad tænker bikinidamerne? “Sikken herlig krig, den er jo ikke så slem.” Hendes kropssprog røber ikke en eneste følelse eller tanke. Det er som at høre svenske speakere annoncere mord, gruppevoldtægt og håndgranater. En frisk, optimistisk stemmeføring. Ikke overkompensere, så dejligt er det heller ikke. Tænk hvis personen, der optog mobilvideoen var gået ned og havde interviewet saltstøttedamen. En femmer for hendes tanker.

“Europas konstigaste regering”

Nu er IKEA-mordene sikkert ikke den store, mangearmede krise, der river Sverige omkuld, men de kunne have været det. Hvad der endelig tipper læsset, behøver ikke være voldsomt stort. Politikerne, der ikke  kunne løse simple, lavtekiske problemer som det grasserende zigøjnertiggeri, vil være ude af stand til at styre den store krise, når den kommer. Hvad  var tilbage af tillid, er høvlet effektivt bort nu. Med sig trækker politikerne pressen og politiet, hvis man ikke kan sige, de trækker sig selv.

Hvorfor har politi og presse ikke allerede igår meddelt befolkningen hvordan morderne gik til, og det omtrentlige motiv, nu hvor morderen har tilstået og ikke kan influere på mordudredningen? Hele landet sidder og gætter eller læse på Flashback og Avpixlat, de sites som SvD og TT idag kalder Hatsajter exploderade efter Ikeamorden. Hvilken dumhed, foragt og tonedøvhed. Det vil gå fra ondt til værre, og denne regering vil ikke sidde til 2018. Den vil komme til at gå af på en ydmygende og ubehagelig måde.

Bloggeren Johan Westerholm er sammen med nogle håndfulde andre svenske blogs ved at blive nationens sandsigere og sjælesørgere. Dens krisestab. Westerholm skriver i Europas konstigaste regering

Regeringens tystnad kring morden på Ikea i Västerås har varit föremål för omfattade diskussioner på nätet. Under fredagen fick varuhuset besök av Mikael Damberg, som framförde regeringens stöd i ett möte som inte aviserats på förhand utan läckte ut senare under dagen. Enligt uppgifter till Aftonbladet vände sig Mikael Damberg direkt till personalen och framförde regeringens stöd. Han ska också ha framhållit att den dramatiska händelsen på många sätt ”drabbat hela Sverige”. Besöket ska ha skett utan närvaro av media. [..]

Att Stefan Löfven dessutom är i tjänst vet vi då han under fredagen deltog i invigningen av Segerstedtinstitutet vid Göteborgs Universitet.

Det blir bara konstigare och konstigare nu eftersom jag vet att Ann Wolgers, Dambergs presskontakt, är en av de få i Regeringskansliet som har samma utbildning som jag och sannolikt även hon haft Raj Rana som lärare. Och med detta sagt så får jag inte längre ihop hur Stefan Löfven tänker längre, inte heller hur ansvarsfördelningen i regeringen fungerar. Ministrar hoppar stokastiskt in i varandras områden till synes utan sammanhang.

Se også: Landet brinner – Löfven inviger institut mot rasism


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Armadillo

Posted: 14 august 2015 - 19:20 - Svar

Vi der ligger nære på eller lidt over pensionsalderen, skal nok være glade for at vi sandsynligvis dør inden hele det multikulturelle helvede udvikler sig til en slags ‘Harmagedon’ og Europa bliver til et stort kaos.
Hvem skal stoppe det her i norden?
DF, FRP eller SD?
Toget har allerede forladt banegården, det er bare at indvente at katastrofen sker ude på skinnelegemet der ikke er fornyet under mange år.

  snaphanen

  Posted: 14 august 2015 - 20:13 - Svar

  Ja, det er du ikke den første, jeg har hørt sige

   Armadillo

   Posted: 14 august 2015 - 20:49 - Svar

   Egentlig er det jo dybt tragisk at en mand som jeg, en person der har arbejdet hårdt og gjort ret for sig, skal sidde på sin alders høst og se det man gennem sit virke har været med til at skabe, bare forsvinder som dug for solen på en klar morgen.
   Jeg der egentlig ikke er nogen studeret person, ser jo at udviklingen går helt forkert og hvad jeg ser udvikle sig skræmmer mig meget.
   At jeg skulle blive en slags ‘Nihilist’ havde jeg aldrig kunne forestille mig for bare tyve år siden.
   Nu passer jeg bare min græsplæne i kolonihaven, klapper Jockehunden fra Helvede og venter på Godot.

    tavsen

    Posted: 15 august 2015 - 13:52 -

    Det kaldes spildt arbejde. Og sørgeligt at se, hvor ihærdigt alle værdier foræres væk.
    Uden omtanke for kommende generationer.
    Videoen viser tydeligt, at invasionsstyrken i synkefri båd har turistguider parat.

    Armadillo

    Posted: 15 august 2015 - 15:30 -

    Jeg var med og bygge ude i Mjølnerparken for mange år siden, der skulle skabes gode og sunde boliger til Nørrebros arbejdere og det gjorde vi så.
    Desværre var de så dyre at den tiltænkte målgruppe, arbejderne, ikke havde råd til at bo der, så Københavns kommune fyldte disse fine boliger med indvandrer, der fik huslejen betalt.
    Resultatet ved vi alle.

    Stikvest anbefales ved en ‘tour de Mjølnerparken’ i dag.

  Birthe2015

  Posted: 15 august 2015 - 08:51 - Svar

  Jeg tror desværre du har ret … hvilket bare gør situationen endnu værre. Måske skal vi (vore børn/børnebørn) opleve Ragnarok inden vinden vender? Skræmmende, må man sige!

Jakob T

Posted: 14 august 2015 - 22:00 - Svar

I vores del af verden (den lutherske) betragter kristne ikke disse udsagn som led i et politisk projekt eller en statsideologi (som baptister og anabaptister gør). Martin Luther opererede med to regimenter med hans såkaldte to-regimentelære. Den kristne kan altså godt, ifølge Luther, erhverve sig som bøddel eller soldat.

Ifølge Luther, så lever den kristne i to riger. Det betyder, at han godt kan finde sig i al ondskab og samtidig straffe det onde. Forskellen er, om han ser på sig selv og sine egne behov, eller om han ser på næstens tarv.

Kristne er jo ikke pacifister.

  Armadillo

  Posted: 14 august 2015 - 22:22 - Svar

  ‘Kristne er jo ikke pacifister’, just det Jakob, det findes faktisk nogle kristne der er parate at forsvare sin tro og fællesskabet.

  Jakob T

  Posted: 15 august 2015 - 10:12 - Svar

  Kristne har også været uenige om dette spørgsmål i årtusinder, så det er en meget gammel debat. Men lad os se på et uddrag fra bjergprædikenen:

  “I ved, at der står: ›Du må ikke bryde ægteskabet‹. 28 Men jeg siger jer: Den, der ser på en gift kvinde og får lyst til hende, har allerede i tankerne begået ægteskabsbrud med hende. 29 Hvis nu dit øje får dig til at gøre noget forkert, så riv det ud og smid det væk. Det er bedre for dig at leve uden en enkelt kropsdel, end at hele kroppen ender i helvede. 30 Og hvis din hånd får dig til at gøre noget forkert, så hug den af og smid den væk. Det er bedre for dig at leve uden en kropsdel, end at hele kroppen kommer i helvede.”

  Skal den kristne altså rive sit øje ud, hvis han ser og får lyst til at være sammen med en gift kvinde? Selvfølgelig ikke. Pointen er, at det er umuligt at leve op til Jesu bud.

  Du skal tænke på, at Jesus taler ind i en tid, hvor jøderne betragtede sig selv som gode, retfærdige og sandfærdige mennesker, som havde deres på det rene. På samme måde som det moderne menneske betragter sig selv i dag.

  Men når man læser Bibelen, så skal man hele tiden have for øje, at kristendommens pointe er, at Gud blev menneske for at tilgive mennesket dets synd, dets uretfærdighed. Så når Jesus går rundt og siger, som han gør, så er det ikke moralprædikener, men han vil, at mennesket skal forstå, at det ikke er godt, retfærdigt og sandfærdigt. Og hvorfor vil han dét? Fordi Guds tilgivelse er til uretfærdige.

  Kristendommen er jo synderne, de ugudelige, de uretfærdige og fortabtes religion. Dvs. for alle os der ikke kan leve op til de ti bud og Jesu bjergprædiken men som må forlade os på, at Gud har tilgivet os vor synd i Jesus Kristus.

  At der så er humanistiske kristne, der betragter Jesu bud som leveregler og etiske rettesnore, dét kan jeg ikke gøre noget ved.

  Jeg er med på, at du betragter denne Erasmus af Rotterdamske bibelhumanisme som sand kristendom. Men til det kan jeg kun sige; jeg er uenig.

Armadillo

Posted: 14 august 2015 - 22:20 - Svar

Jeg behøver ikke noget ‘Held og Lykke’ hvad kristendommen angår.
Den virker fint og rummer utroligt nok plads for både Farisæer og Asatroende.

Peter Buch

Posted: 14 august 2015 - 22:44 - Svar

Det umiddelbart tiltalende, for mig at se, i asetro, er “Magterne hyldes …ved at drikke en skål for dem.

Det lyder jo ganske hyggeligt. Men som ordsproget siger: Alt med måde. Der er vel ingen grund til at være hverken konstant afholdende eller altid stiv af varerne medmindre man er en slags ekstremist. Eller sært syg.

https://da.wikipedia.org/wiki/Asetro

  Armadillo

  Posted: 15 august 2015 - 00:37 - Svar

  Det der i mine øjne skiller kristendommen fra flertallet andre trosretninger, er att Kristendommen er pragmatisk og gennem reformationen, i stand til att udvikle sig i forhold til enhver tids vilkår.
  Mange andre religioner vender blikket tilbage mod en slags oprindelighed, baseret på dogmer der ikke hverken kan eller må diskuteres, selvfølgelig kan en sådan lære give en tryghed, men ofte havner de, i mine øjne, rigide religioner i en slags vakuum hvor det er meget svært at udvikle og samspille i forhold til det samfund der jo hele tiden udvikles.
  Det er ikke forkert at holde de gamle regler om et godt levende i hævd, men man bør jo have en slags vindue på klem overfor det der sker her og nu.

Peter Buch

Posted: 15 august 2015 - 04:43 - Svar

Funderen af den nationale selvforståelse.
Ja, det er godt der er noget at beskæftige sig med også om natten.

  Solvind Danmark

  Posted: 15 august 2015 - 09:53 - Svar

  Beklager at min kommentar ikke faldt indenfor normal kontortid.
  Du er hermed fritaget for at tænke videre over mine irrelevante betragtninger. Fordi jeg skrev dem om natten er de jo selvfølgelig automatisk 100% diskvalificerede. Stærk pointe. Du vinder debatten.

   Peter Buch

   Posted: 15 august 2015 - 18:15 - Svar

   Tak for det.
   Jeg vinder muligvis fordi jeg ofte tager de nødvendige forbehold, og andre årsager. Jeg skriver det er godt at der er noget at beskæftige sig med, også om natten.
   Funderen over den nationale selvforståelse er et vægtigt argument der trumfer, ja, nogle vil nok hævde, er lig decideret livsfare såfremt der ikke handles øjblikkeligt, i det virkelige liv. Som jeg opfatter begreberne.

    Peter Buch

    Posted: 16 august 2015 - 03:09 -

    Jeg mener rettelig omhu, når jeg skriver det.
    Hvad andre benytter af ordvalg og perspektivering er vel ligesom deres valg.

    Jeg benytter sjældent bibelcitater, det lader jeg oftest andre, som dig, om.
    For nogle år siden benyttede jeg vist nogle, (bibelcitater) på Kristeligt Dagblads religion.dk
    Jeg er ikke specielt optaget af etnicitet, det kan du vel ene om nødvendigt være optaget af.

    Jeg som Søren Kierkegaard og andre ikke her nævnt ved navne er kritiske til om vi er specielt kristne aktuelt.

    Tidligere kristne områder er muslimske da de ikke er rettelig vel forsvaret mod hedninge, synes mig det korte svar.
    Jeg ved ikke om jeg tror kristendommen ene har svar på små- og masseinvasioner.

    Jeg har nogle år tilrådet afgrænsede konstant overvågede bosættelser om muligt nær væbnede styrkers tilstedeværelse som svar på invasioner, eller som et af flere svar på de åbne grænser.
    Som kirketjener til daglig har jeg dér rigelig kristendom, hvad vi nu end definerer det som, til ogå at skulle benytte bibelcitater, og hvad af nogle kunne udlægges som specifikt kristne standpunkter i min argumenteren for hvilke praktiske handlinger jeg tilråder.
    Frygt ikke- rækker vel.

    At du som anonym skriver om kristendommens af dig hævdede katastrofale indflydelse på nordboers selvbevidsthed og identitet siger vel lidt om sagen.
    Du synes mig i ærligt talt være alvorlig i tvivl om din egen identitet og ikke ville vedgå den.

    Peter Buch

    Posted: 16 august 2015 - 06:07 -

    Der er et i for meget i nederste linje. Det første i.

Olav Ødegaard

Posted: 15 august 2015 - 13:10 - Svar

Jeg begriper ikke hvorfor vi ikke skal forsvare våre samfunn mot dette!
Istedet er det faktisk noen av våre egne som har tilrettelagt for at det skal skje..

Lenn

Posted: 15 august 2015 - 13:31 - Svar

Held og lykke med en hel – og meget, meget varm – evighed sammen med milliarder og atter milliarder af muslimer…!!

  Lenn

  Posted: 15 august 2015 - 19:49 - Svar

  Nå – følte du dig fordømt?? Det er ikke mig, der kan dømme folk til fortabelse. Du vælger det selv.

   Jakob T

   Posted: 15 august 2015 - 23:40 - Svar

   Mennesket har ikke en fri vilje til frelse eller fortabelse. Det er pelagiansk kætteri.

    Lenn

    Posted: 16 august 2015 - 15:00 -

    Vi er underkastet syndefaldet, og nej, vi kan ikke frelse os selv. Men vi kan afvise Gud og evangeliet. Luther skiftede standpunkt i diskussionen om den fri vilje, og det er et vanskeligt teologisk spørgsmål. Om Luther – http://lutherdansk.dk/Web-Guds%20frelsesvilje/Martin%20Luther.htm: “Efter 1525 møder vi således hos Luther en entydig fastholden ved Guds universelle og altomfattende frelsesvilje, hvor den eneste årsag til forskellen i menneskers udvælgelse alene ligger hos det enkelte menneske selv, nemlig i hvorvidt man i tro modtager Guds frelsestilbud eller afviser og modstår det.”

    Den norske teolog, Olav Valen Sendstad, har skrevet om det med den frie vilje: http://nytliv.serv11.powerhosting.dk/resource/guds-forudbestemmelse/
    “For det andet skal vi lægge mærke til, at Skriften med samme soleklare utvetydighed siger: Ikke en eneste sjæl går fortabt, uden det udelukkende skyldes den selv. Dette kan man overbevise sig om ved at læse, hvad Guds ord siger om det, der skal ske på dommens dag, da Herren ikke skal tillade en eneste sjæl at lægge ansvar og skyld for fortabelse over på Gud, men i stedet skal han overbevise og tilstoppe hver enkelts mund med dets egen skyld (Matt 25; Rom 2,5ff.). …. “Ingen kan komme til mig, hvis ikke Faderen, som har sendt mig, drager ham” (Joh 6,44). “”

    Jakob T

    Posted: 16 august 2015 - 17:09 -

    Men så afhænger frelsen stadigvæk af mennesket. Kristus døde derimod for de fattige i ånden, de ugudelig og fortabte. Jeg mener, at det andet ender i Indre Missionsk samarbejdsteologi.
    Guds Ord høres, hvor og hvornår Gud vil, det skal høres, og Gud giver troen gennem evangeliet.

    Og nej, ikke en eneste sjæl går fortabt, uden det udelukkende skyldes mennesket selv. Men det er jo Adams skyld og derved menneskets eget ansvar. Men det betyder ikke, at mennesket har en fri vilje til at stå ved det ansvar.

    Som du siger, så er det et vanskeligt teologisk spørgsmål. Men under alle omstændigheder, så mener jeg ikke, at det er menneskets opgave at forstå hvordan og hvorledes, Gud frelser.

    Lenn

    Posted: 16 august 2015 - 17:52 -

    Godt sagt! Ja, det er et overordentligt vanskeligt spørgsmål, men jeg synes, at Valen-Sendstad også forklarer det ret godt, og her blot ét citat. “Thi Gud, der sagde: ‘Af mørke skal lys skinne frem‘, han har ladet det skinne i vore hjerter“ (2 Kor 4,6). Så er det en evig sandhed, at Gud gør og virker alt alene.” – http://nytliv.serv11.powerhosting.dk/resource/guds-forudbestemmelse/

    Jakob T

    Posted: 16 august 2015 - 20:59 -

    Valen-Sendstad skriver:

    “Om der ikke findes så meget som et fnug af ”fri vilje” i hjertet, så findes der en samvittighed, og så er også ansvaret givet. Ansvaret ligger nemlig i samvittigheden, i dens kundskab om godt og ondt.”

    Men samvittigheden har ikke kundskab om godt og ondt.
    Når slangen i paradisets have siger til Eva, at vi I spiser af æblet, så bliver I ligesom Gud til at kende godt og ondt, så er sandheden den, at slangen lyver.

    Det gentager Jesus igen og igen. Satan er løgneren, “I som har løgnen til fader” osv.

    Når Valen-Sendsted skriver, at samvittigheden har kundskab om godt og ondt, så er det fordi, han tror, slangen taler sandt. Han tror altså, at satan taler sandt. Og det kan kun betyde én ting….

    Lenn

    Posted: 17 august 2015 - 16:57 -

    Det var dog en besynderlig konklusion om Valen-Sendstad. DU siger, at samvittigheden ikke har kendskab om godt og ondt. (Men du ikke alene vide…) Det er jo ikke sandt. Det er imidlertid sandt, at vi ikke er ‘gode’, men som Gud siger: “Ikke én gør godt, end ikke én.” Før syndefaldet vidste mennesket ikke om ondskab.

    Jakob T

    Posted: 17 august 2015 - 18:16 -

    Jeg gør dig bare opmærksom på, at Jesus siger, at satan lyver (Johannes-evangeliet 8:44).
    Men hvad mener du og Sendstad med, at samvittigheden har kendskab om godt og ondt? Jeg skal bare lige være med….

   Lenn

   Posted: 16 august 2015 - 15:14 - Svar

   Skadefryd, nej! Det har du nu ikke ret i. Det har intet som helst med absent ‘politisk magt’, eller ønske om opnåelse af politisk magt, som du skriver. Men når du nu ser den onde udvikling i verden (verden har dog altid været rig og opfindsom på alskens ondskab, må man nok vedkende), og så tænker på fx profetierne, både Esajas, Jeremias m.fl. i GT, og på profetierne i Johannes Åbenbaring, vil du så ikke mene, at Bibelen har talt om og advaret os mod, hvordan det vil komme til at gå?
   “Og jeg så troner og nogle, der tog sæde på dem; de fik givet domsmagt. Og jeg så sjælene af dem, som var blevet halshugget på grund af Jesu vidnesbyrd og Guds ord, og alle, som ikke havde tilbedt dyret eller dets billede og ikke sat mærket på deres pande og hånd. De kom til live og blev konger med Kristus i tusind år.” – Johannes’ åbenbaring 20:4 – http://myislam.dk/articles/da/richardson%20r14-endetidsmartyrium.php

Lenn

Posted: 15 august 2015 - 17:22 - Svar

Interessant, at du nævner et vers fra Johannes Åbenbaring, Steen. “De Helliges Lejr” skal dog nok mere forstås som de bibeltro kristne, og den ‘elskede by’ som Jerusalem; krig mod de kristne og Israel. Her er noget andet, som er skrevet, før Lucifers disciple virkeligt manifesterede islams djævelskab i form af fx halshugninger – her et uddrag af en meget læseværdig artikel. Forfatteren Joel Richardson skrev den i 2012, og han vidste ikke, hvor meget det ramte plet – men Åbenbaringen er jo oprindelig skrevet for ca. 2.000 år siden af disciplen Johannes, da han sad fængslet på øen Patmos (husk det!): http://myislam.dk/articles/da/richardson%20r14-endetidsmartyrium.php

“I Åbenbaringsbogen kapitel 20 ser apostlen Johannes et særligt selskab af mennesker. Johannes giver os en meget kort oversigt over, hvad han ser. Han beskriver tydeligt de fremtidige endetidsmartyrer:

“Og jeg så troner og nogle, der tog sæde på dem; de fik givet domsmagt. Og jeg så sjælene af dem, som var blevet halshugget på grund af Jesu vidnesbyrd og Guds ord, og alle, som ikke havde tilbedt dyret eller dets billede og ikke sat mærket på deres pande og hånd. De kom til live og blev konger med Kristus i tusind år.” – Johannes’ åbenbaring 20:4

Jeg har dvælet ved dette vers mange gange. Bibelen siger, at i de sidste dage vil halshugning være den primære metode, ved hvilken folk bliver martyrer. De vil blive dræbt “på grund af Jesu vidnesbyrd og Guds ord.” Det er et mærkeligt billede at forsøge at forestille sig. Antyder Bibelen en verdensomspændende genindførelse af guillotiner på torvene i hver en by? Hvad er det præcist, der ifølge Bibelens antydninger vil ske, som vil resultere i en verdensomspændende brug af lige netop halshugning som et standardmiddel til henrettelse af kristne? I mine forsøg på at forestille mig karakteren af de sidste tider og hvordan de vil komme til at se ud, har jeg ofte undret mig over dette vers. Der er andre passager, som er meget lig denne. De taler også om en fremtidig forfølgelse og en global tendens i retning af at henrette kristne for deres tro på Jesus:

Da skal de udsætte jer for trængsler og slå jer ihjel, og I skal hades af alle folkeslag på grund af mit navn. – Matthæusevangeliet 24:9″

“Her advarer Jesus sine disciple om, at de vil blive hadet og i sidste ende dræbt som følge af deres identificering med ham. Men så er der en profetisk udvidelse af denne forudsigelse. Jesus siger, at “I skal hades af alle folkeslag på grund af mit navn.” Jesus forudsiger udtrykkeligt et globalt element i denne fremtidige forfølgelse af kristne. De følgende vers giver os yderligere indsigt:” …. osv

  Armadillo

  Posted: 15 august 2015 - 17:33 - Svar

  Det er bare at kigge på vores flag, Dannebrog, og stå sammen under korset for at forsvare vores kultur, identitet og fællesskab.
  Enten er man med eller ikke med, det er faktisk ikke så svært at finde sine rødder og man bør forberede sig på at forsvare de værdier vi har i vores kultur.
  Det kommer til at behøves inden alt for mange år.

   Lenn

   Posted: 15 august 2015 - 17:45 - Svar

   Ja, det er en god tanke, men nok utopi. Det vil højst sandsynligt blive muslimer og danskere mod kristne. Allerede i dag ser man mange venstrefløjsere, der lefler for muslimerne. Spliddet og vanviddet vil nå nye højder, tror jeg. Vores kultur VAR kristen, men det er den ikke længere, og dermed er der ikke én identitet længere og dermed intet reelt fællesskab. Det er allerede for sent.

    Armadillo

    Posted: 15 august 2015 - 18:00 -

    Jeg ved at vores kultur ikke i dag er som inden, men det går ikke at se bort fra at hele den danske nations vurderinger, hviler på kristen-lutheransk værdigrund, det er det kittet der gennem århundreder har holdt nationen sammen.
    Desværre ser det ud som de danske skal ha trykt virkeligheden direkte op under næsen, inden de forstår at tiden for sammenhold er inde.

    Den tid kommer nok og da vil det sikkert vise sig hvor små og få de på venstrefløjen og de ‘pisseliberale’ er.
    Som man siger på en byggeplads; den dag lokummet brænder, vil man ikke kunne se røven for skosåler af de der i dag råber højest i debatten.

    Lenn

    Posted: 15 august 2015 - 18:02 -

   Lenn

   Posted: 16 august 2015 - 14:24 - Svar

   Jeg er helt enig, og jeg vil være en af de første på barrikaderne, kan jeg godt sige dig. Men vi er ikke mange, der forstår ondskaben i det, der sker nu, og jeg tror, at vores flag en dag vil blive strøget og forbudt pga. korset. Apologeterne skal nok komme på det, godt hjulpet på vej af det antikristelige EU, som sikkert vil forlange ét flag under et ‘forenet’ Europa (som de vil kalde det). Vores fælles kultur og identitet er ved at blive udvandet i multikulturens navn, og jeg føler ikke det helt store fællesskab med ikke-kristne danskere, må jeg tilstå. Det er sikkert helt gensidigt.

    Armadillo

    Posted: 16 august 2015 - 15:36 -

    Tja Lenn, man må forberede sig på lidt af hver, det er jo ikke et spørgsmål om, men hvornår gryden koger over.
    Jeg er lidt af en ‘Prepper’, ikke fordi jeg er specielt paranoid, men bare ud fra sundt fornuft, jeg klarer mig nok i et par måneder uden at handle og kan beskytte mig selv uden at bryde loven.
    Lidt snusfornuft, et lager af langtidsholdbar mad og sager der kan bruges om strømmen forsvinder, er ikke helt forkert.
    Bliver det kaos, WSHT (when shit hit the fan), bør man ha en plan inden.

    Lenn

    Posted: 16 august 2015 - 17:47 -

    hehe! Det forstår jeg godt, det med ‘prepper’! Ud af det blå kom tanken om det til mig i går, at en dag bliver det nok en god idé at ‘stocke up’ med lidt af hvert. I USA er det vist almindeligt lige for tiden.

    Lenn

    Posted: 17 august 2015 - 17:20 -

    Ligesom du antageligt ikke føler ‘det helt store fællesskab med kristne og jøder’, ikke sandt? Hvorfor går du op i det? Hvis der netop er nogen, der er patriotisk og nærer ønske om at bevare det tusindårgamle, KRISTNE Danmark, så er det netop én som mig – og mange andre kristne, forstås.
    Lad os lige gøre det klart: Nej, jeg føler intet fællesskab med afgudsdyrkende ‘negre og arabere’, som du kalder dem, hvormed jeg går ud fra, at du hentyder til muslimer? Ikke at alle sådanne er muslimer, naturligvis (nu må jeg hellere være præcis…).
    Men nej! Jeg føler heller INTET fællesskab med mennesker, der tilbeder sig selv og kun går op i tant og fjas, druk i weekenderne, selfies og FB, m.m. Dette er blevet en kultur af selv-tilbedere (og Satan-tilbedere, se blot CopenHell), og hvorfor tror du, at så få er klar over farerne ved den enorme islamiske invasion?? FORDI de har et indskrænket verdensbillede og ikke interesserer sig for – endsige fatter – noget, der vedrører religion og tro! De har ikke en bibelsk ballast, de har ikke en tro på andre end sig selv, og de lider af den næsten uhelbredeligt syge kaldet selv-tilbedelse og nydesyge: Mig-mig-mig!
    Derfor vil det være enormt nemt at indtage DK: 95 % vil blot stå måbende – med en bajer eller en Latte i hånden – og glo dumt! Så vil de sige til sig selv, at de vist hellere må gå hjem og forholde sig i ro, til det hele er drevet over. Imens de venter, kan de jo se ‘Vild med dans’….

    Solvind Danmark

    Posted: 17 august 2015 - 19:29 -

    “Hvis der netop er nogen, der er patriotisk og nærer ønske om at bevare det tusindårgamle, KRISTNE Danmark, så er det netop én som mig – og mange andre kristne, forstås.”

    Er du ualmindeligt langsomt opfattende eller bare så hjernevasket af dine mellemøstlige slavedogmer at du ikke kan forstå?

    kristendommen er en fremmed religion, påtvunget vore ædle germanske forfædre med bedrageri, løgne, propaganda, våbenmagt, massemord, vandalisme, hærværk, systematisk tortur og brutal, sadistisk forfølgelse af anderledestænkende.
    Den er uendeligt meget nærmere beslægtet med islam og jødedom end med Nordisk mytologi og Nordisk kultur i det hele taget.

    Danmark har været permanent befolket af kulturskabende germanere siden Istiderne. Årtusinder og atter årtusinder før din påtagede jødekultur kravlede ud af mellemøsten.

    https://www.youtube.com/watch?v=L2HDHrf5bcc

    Stenalderen, ældre og yngre bronzealder, jernalderen, Solvognen, Guldhornene, den oprindelige Vikingetid: altsammen eksempler på rig dansk nationalhistorie fra det ægte, før-kristne, germanske Danmark. Danmark fra før din mellemøstlige slave-religion kom hertil og forgiftede vort folk med dens sygelige, sadomasochistiske dødskult og dens åndsfordærvende idéer om arvesynd, tilbedelse af fremmede guder, tilgivelse for det utilgivelige og venden-den-anden-kind-til.

    “[J]eg går ud fra, at du hentyder til muslimer?”

    Nej. Jeg hentyder til dine kristne trosfæller. Kristne. Som dig. Kristne som vægter mellemøstlige myter og fremmede folkesagn fra ørkenen højere end deres egen kultur. Kristne der ikke kender, og ikke vil kende til eget folks historie og kultur. Kristne som i uvidenhed og eftergivenhed sætter en fremmed ørken-religions dogmer højere end deres eget lands; deres eget folks forhistorie. Kristne som dig.

    Et nutidigt eksempel på kristendommens intime slægtskab med islam (de bygger jo begge på samme religiøse fundament, nemlig jødedommen, så hvem kan være overrasket?):

    https://www.youtube.com/watch?v=HtuXZpeLRwk

    Lenn

    Posted: 18 august 2015 - 13:13 -

    Du siger det jo selv: “Kristne, der ikke kender, og ikke VIL kende eget folks historie og kultur.” Vores historie og kultur har en HEL DEL med kristendommen at gøre, uanset hvor meget du vrider og vender dig. Hedningekulturen ophørte for over 1.000 år siden, med kristendommens indtog i DK.
    “Stenalderen, ældre og yngre bronzealder, jernalderen, Solvognen, Guldhornene, den oprindelige Vikingetid: altsammen eksempler på rig dansk nationalhistorie fra det ægte, før-kristne, germanske Danmark.” – citat – dig! Og hvad beror så denne ‘rige, danske, germanske nationalhistorie’ sig på?? Afgudsdyrkelse, menneskeofringer, henrettelser – ret meget som det tilbagestående islam i dag! Og hvorfra opstod den? Ud af det blå? Hedninger og afgudsdyrkere i både Sydamerika, Mellemamerika og Mellemøsten, fx Ægypten, har altid dyrket det, der lå lige for(an næsen!) – solen! Det er da osse bare clever..!
    Dengang, i ‘den go’e, gamle stenalder og jernalder’, boede folk i lerhytter, som de gør mange steder i det hedenske Afrika i dag, så ja, kristendommen ændrede (heldigvis!) på dette. Folk blev rent faktisk mere intelligente og opfindsomme…
    Det er ikke en specielt skarp observation, du der kommer med: At islam og kristendommen bygger på jødedommen. Kristendommen er en forlængelse af jødedommen, kunne man kalde den: Gammel Pagt, Ny Pagt – Gammel Testamente, Ny Testamente. At islam, som er fuld af løgn og ondskab, har hugget visse ting fra GT (og fordrejet dem), det ved enhver jo! GT er skrevet over flere tusinde år, NT er skrevet for ca. 2.000 år siden. Islam opstod flere århundreder efter NT, og islam er en ideologi og burde ikke anses for at være en religion.
    Men hvad stiller du så op med profetierne i både GT og NT? Det er jo immervæk mærkeligt, at jøderne blev lovet – af GUD – at de skulle få deres land tilbage, og det skete for blot ca. 2 generationer siden. Efter 2.000 år i landflygtighed! Pogromerne er også nøje beskrevet i GT, og Jesus talte også om dem, og de er beskrevet helt ned i detaljer til, at kvinder ville få deres hoveder kronraget og guldsmykkerne hevet af! Forfølgelsen af de kristne – især mod endetiden – er rigt beskrevet i NT. Tænk lige lidt over, at jøder og kristne gennem tiden har været så forfulgt og er det ekstremt nu…

    Lenn

    Posted: 19 august 2015 - 15:24 -

    Dit enorme had mod især de kristne og jøderne deler du med – gæt hvem: Muslimerne! De har en talemåde: “Min fjendes fjende er min ven”. Reflekter lidt over det. Det er tidsspilde, ja, for du er helt uden for rækkevidde. Jeg vil slutte med at sige: “Fri mig fra Djævelen og alt hans væsen.”

  steen

  Posted: 15 august 2015 - 17:39 - Svar

  NU ville jeg jo bare forklare titlen på en bog, jeg har nævnt ofte de seneste fire år.

  Det er klart, det er de kristne, Åbenbaringen vil frelse fra ragnarok. Den er ret gammeltestamentelig i det, en vild tekt. Jeg læste lidt op på den inden jeg postede dette

Leave a Comment