15
aug
Seneste opdatering: 16/8-15 kl. 1632
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Le témoignage choc d’une Calaisienne cernée par 3.000 clandestins og Disaster in Calais og dansk TV 2:Er nabo til 5000 flygtninge: Vil flytte men kan ikke sælge huset

Alle disse svenske katastrofer

Tabloiderne elsker dem, og de er flotte på film. Bare man ikke mener noget forkert om dem. Påsatte brande, mord, granater og voldtægter er beklagelig collateral damage, det er ikke et diskussionsemne. For hvis det var, ville spørgsmålet rejse sig, at nogen må have skylden for tab af værdier og menneskeliv. Og det vil “nogen” ikke. “Nogen” er en lille mediepolitisk klike, der aldrig har konfirmeret indvandringen med befolkningen. De er ikke dummere, end at de ved de potientielt står til deres livs skideballe

Bilfirma totalförstörd i brand i Eskilstuna. Polisen rubricerar händelsen som grov mordbrand. Årby er den lokale millionsprogram-ghetto. Og endnu værre: I Eksjö er den 400 år gamle by med træhuse brændt ned.

En er død. Siden IKEA har der været mindst to af de mere dagligdags mord, og DN mener Stefan Löfvén har “utmaningar.” Den ynkelige forrædder, der kommer med udtalelser, når en frituregryde sætter ild til en moské, men er tavs som graven når to af hans landsmænd myrdes af hans klienter.

Länge leve mångfladen, II

IKEA kampagne august 2008

Indspilning i fuld skærm 16-08-2015 072313

LÄNGE LEVE MÅNGFALDEN.. VÅR VISION ATT SKAPA EN BÄTTRE VARDAG FÖR DE MÅNGA MÄNNISKORNA LÄNGE LEVE MÅNGFALDEN.

Titta också presentationer från Dan Andreasson


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?