16
aug
Seneste opdatering: 16/8-15 kl. 1731
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Læs Jalving’s Absolut Sverige på dansk eller svensk.

Länge leva mångfalden, I

Tør man kalde Dan Park’s kommentar “sort humor”? Humor må det være, for jeg blir i godt humør af Dan Park. Så kan jeg klare en ny omgang mord og voldtægt, kønsneutrale pronominer- toiletter og rablende genusprofessorer igen. Synd for Park, svenske jurister ikke deler humor med mig. Dan Park ville visne, hvis han ikke boede i et halvvanvittigt land, og måske er der en gensidig afhængighed, så Sverige behøver  Park at udgrænse. Han er stædig, anarkistisk og mangetydig, ud med ham. Som jeg har sagt, Sverige producerer dissidenter og originaler, Danmark gør ikke.

Indspilning i fuld skærm 16-08-2015 132520

Den svenske gadekunstner Dan Parks ny collage – med den mundrette titel Ikea-negeren – beskæftiger sig med to sager, der har fyldt en del i den svenske (og danske) offentlighed de seneste dage. Den ene er sagen om en afvist asylansøger fra Eritrea, der dræbte to svenskere med kniv i en Ikea-forretning. Den anden sag handler om, at hudfarvet plaster kun er tilgængeligt i en lys udgave i Sverige. Et faktum flere har aflæst som et udtryk for den allestedsnærværende svenske racisme, mens det til gengæld ikke opfattes som racisme i en svensk kontekst, når en sort asylansøger stikker to hvide svenskere ihjel. Via Uwe Max Jensen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Birthe2015

Posted: 16 august 2015 - 16:09 - Svar

Jeg er stor fan af Mikael Jalving. Han kan som ingen anden formulere sig omkring migrationsproblemet, så man fatter, hvad det drejer sig om. Han er desuden modig, ærlig, seriøs – bravo!

Skåning

Posted: 16 august 2015 - 21:11 - Svar

Dan Park är ju genialisk!

Angående RLM-intervjun med Jalving så var det ju lite synd att de inte uppmärksammade att Adamsson nyligen fått kicken från Malmö Högskola pga “fel värdegrund”. Erich Honecker smilar åt Sverige från sitt Helvete. Att lyckas med detta utan vakttorn, taggtråd och dessutom få folket att tro att de lever i en demokrati, måste ha varit hans högsta dröm.

  snaphanen

  Posted: 17 august 2015 - 08:10 - Svar

  Ja, jeg sad også are og ventede på Adamsson, nu de var inde på ham.

  Glæder mig vi er enige. Park blir bedre og bedre, jo mere vanvittigt Sverige bliver

Niels Henriksen

Posted: 16 august 2015 - 23:59 - Svar

Langt væk fra multikulturen: Her bor de kendte med ’de rigtige meninger 😉

http://www.bt.dk/danmark/langt-vaek-fra-multikulturen-her-bor-de-kendt e-med-de-rigtige-meninger

Af:
Søren Kjellberg Ishøy,
sris@berlingske.dk
16. aug. 2015 – kl. 18:52

Debattører og meningsdannere, som mener, at Danmark bør tage imod
flere flygtninge og indvandrere, undgår i vidt omfang selv indvandrerne
ved at bo i etnisk danske områder.

Det kan BT i dag fortælle.

Persongalleriet – som BT har valgt at kalde multikulturalisterne – er
desuden typisk stærkt kritiske over for Dansk Folkeparti og ‘tonen i
indvandrerdebatten’ ligesom de på hver sin måde langer ud efter
højrefløjens ‘strammerkurs’, der i øjeblikket er personificeret ved
integrationsminister Inger Støjberg (V).

Multikulturalisterne tæller blandt andet David Trads, Georg Metz,
Stine Bosse og forfatteren Carsten Jensen samt chefredaktør på Politiken
Bo Lidegaard.

BT har kortlagt, hvor multikulturalisterne bor, og mønstret er klart:

http://www.bt.dk/sites/default/files-dk/node-images/244/10/10244397-gr afik.jpeg

Iq

Posted: 17 august 2015 - 00:10 - Svar

Du har delvis ret. Jeg vil nu alligevel påstå, at Danmark er noget bedre end Sverige, som må betragtes som en katastrofe. Vi har kun os selv at bebrejde. Vi har ganske villigt udvandet vores egen kultur, og underlagt os pøbelvældet. Efter krigen fra USA , og derefter fra venstrefløjen, som fik magten. Vi kan ligesågodt se det i øjnene; vi kan ikke stå imod den massive invasion fra arabere og afrikanere. De er simpelthen for mange og for stærke. De er ikke svækket af 50 års velfærdsstat, og er villige til at kæmpe for livet. Det ville kræve et fuldstændigt stop for al muslimsk indvandring, og det kommer ikke til at ske . Det har Angela Merkel bestemt. Hun kræver, at hele Europa skal undgælde for Hitlers og Tysklands storhedsvanvid, selv om vi jo selv var ofrene.

  Peter Buch

  Posted: 17 august 2015 - 04:16 - Svar

  Hvordan defineres race og hvilket kræves for definering af et race-fremmed folkeslag?
  Hvilken markør, respektivt hvilke markører lægges til grund for at afgøre hvilke folkeslag der på videnskabeligt grundlag er tale om, om der er tale om en race-fremmed jeg ser dukke op for mit øje eller det er en af samme race, som jeg selv?

  Såfremt en eller flere af samme race, som jeg, er min(e) værste fjende(r), konfronteret med min potentielle morder, mine potentielle mordere, er race som begreb måske af mindre betydning, det vil nok være blandt mine første tolkninger såfremt jeg overlever konfrontationen.

   Armadillo

   Posted: 17 august 2015 - 07:16 - Svar

   Det er ‘jøder’ han snakker om og han er ikke alene.
   Bare gå ind på den svenske blog Exponeret, den er god inficeret med antisemitter der ser jøder overalt, reminiscenser fra SvP og andre obskure små ekstremistpartier i promillestørrelse.

    steen

    Posted: 17 august 2015 - 08:12 -

    Ja, eller Fria Tider, hvor det viser sig i de hele tiden dryppende anti-Israel historier.

    Det er noget særegent svensk i Norden, man bare må vænne sig til eller overse

    Peter Buch

    Posted: 17 august 2015 - 11:53 -

    Ja tak.

    Det er nu altid rart at få definitioner og uddybninger fra https://da.wikipedia.org/wiki/Mimers_br%C3%B8nd selv

    Armadillo

    Posted: 17 august 2015 - 15:41 -

    Nogen sætter jøde i anførselstegn, andre sætter dem i lejre…
    Tag du og læs lidt mere i Simons vises Protokol, der står jo alt om den Zionistiske verdenskonspiration.

    Statslös svensk

    Posted: 19 august 2015 - 11:34 -

    Förklara varför Peter Wolodarskis far som 24 åring född i Sovjetunionen kunde få ett chefsjobb i Stockholms stad. Förklara varför Paula Bielers farmor tvingades fly från Polen till Sovjetunionen några år under andra världskriget. Säger ordet “kollaboratör” och “bolsjevikkommunist” dig någonting? Utifall Wolodarskis och Bielers anfäder har begått oegentligheter – ska vi inte skicka tillbaka dom? Uppenbarligen saknar de giltiga skäl för att befinna sig på svensk jord.

    Armadillo

    Posted: 19 august 2015 - 14:49 -

    Jag ger fullständigt f*n i människors etnicitet, det är vad som finns i skallen där tecknar en individ!

    Statslös svensk

    Posted: 19 august 2015 - 16:52 -

    Du är en kulturmarxist. Självklart spelar etnicitet roll. Etnicitet och kultur hör samman likt ler och långhalm. Vi är alla olika – men det finns medfödda egenskaper som gör att vi blir till ett kollektiv. För övrigt tycks ju etnicitet spela roll när du ska hylla Djävulens utvalda folk – medan du väljer att betrakta oss vanliga dödliga germaner som en stor grå massa.

    Armadillo

    Posted: 19 august 2015 - 17:48 -

    Du er rasist og jeg skider fuldstændigt i dine antikke argumenter.

    Statslös svensk

    Posted: 19 august 2015 - 19:00 -

    Om vi frågar ett litet barn, oavsett land eller världsdel, så kommer merparten av barnen på frågan “vilken är din högsta dröm?” att svara “fred på jorden”. Utifrån den universella drömmen om fred på jorden måste vi svenskar betraktas som det mest fulländade folkslag på jorden. Vi har nämligen lyckats bevara fred i vårt land under 200 års tid. Du kanske ska lära dig nåt av oss etniska svenskar för en gångs skull?

    Statslös svensk

    Posted: 19 august 2015 - 16:53 -

    Och det är vad som finns i skallen som tecknar en indvid = kvinnor och män har olika biologisk massa vilket gör att vi tänker och känner olika med vår hjärna. Samma sak mellan olika etniska folkgrupper. Du är dum som en spade, Hans Erling.

    Armadillo

    Posted: 19 august 2015 - 17:47 -

    Herregud, kan du ikke se ud over dine køns og rasbiologiske dogmer?
    En idiot, en rasist ellet en tåbe er det uanset hvilken farve personen har på huden eller hvilken stat/statsløshed der anføres.

    Statslös svensk

    Posted: 19 august 2015 - 18:57 -

    “Redan innan vi föds finns det vissa biologiska skillnader mellan könen när det gäller genuttryck i hjärnbarken. Troligen bidrar dessa genuttryck till att våra hjärnor senare utvecklas till att se lite olika ut. Det visar en ny studie av uppsalaforskarna Elena Jazin och Björn Reinius som finns publicerad i det senaste numret av tidskriften Molecular Psychiatry.” Källa: http://www.barnsidan.se/puff/konsskillnader-finns-i-hjarnan-redan-fore .htm

   Peter Buch

   Posted: 17 august 2015 - 15:55 - Svar

   Ja, tak for det.
   Dog, belægget for der er et race-fremmed folkeslag bag en folkemorderisk plan i Hollywood der udøver sin misgerning i virkelighedens verden, synes mig stadig ikke givet mange faktiske oplysninger om, andet end din påstand.

    Peter Buch

    Posted: 17 august 2015 - 22:10 -

    Det er vel altid interessant at få lidt indblik i andres verden også via deres argumenter. Morgenthau-planen kendte jeg fra historiestudiet tilbage i 1980erne.

    Peter Buch

    Posted: 18 august 2015 - 04:08 -

    Fra min side set forekommer begrebet national sammenhængskraft overvurderet.
    Der er i min tolkning tale om at det overordnet set er små grupper og enkeltpersoner, der lægger linjerne. I min meget korte version af hvordan tingene hænger sammen er der tale om grader af magt, hos individer og grupper og deres nykker lægger rammerne indenfor hvilke vi lever.
    Flertal har sjældent ytret sig eller handler specifikt for eller mod noget som helst.
    Undtagelsen, den mest tydelige for mig at se med hensyn til blot eksistensen af national sammenhængskraft, er Schweiz, med deres folkeafstemninger, så snart et vist antal kræver det. Om du nu finder alpelandet ikke er etnisk homogent nok til at være en nation, kan du vel rode med det selv, såfremt det er sagen.

    Der kan gå mange år før jeg igen ser film i biografen, jeg ser mest film på en pc for tiden. Den sidste film jeg så i en biograf var Ringenes Herre…

    Bortset fra det kan du ikke læse, eller læser som en vis læser Bibelen.
    Der er stadig ikke som jeg ser det belæg for det er et race-fremmed folkeslag, med veldefinerede betingelser opsatte for kategorisering som sådanne, dna, og karaktristika på flere områder der afviger fra andres, der står bag en folkemorderisk plan.

    Nationale donationer, og driftsomkostninger ser jeg selv hellere privatiserede i videst muligt omfang end videreført som kommunale, statslige respektivt overstatslige procedurer.

    Peter Buch

    Posted: 18 august 2015 - 18:54 -

    Arvefjenden. Typisk adfærd, rablende idioti.

    Min hypotese er at der er foregået intime forhold mellem langt de fleste gennem århundreder om ikke årtusinder og en betydende del af jøderne i Tyskland omkring 1930 var ikke til at skelne fra en tysker. Særlige sygdomme og diagnoser på diverse for jøder og tyske der i tidligere århundreder kunne observeres er på det tidspunkt for en stor dels vedkommende udlignet. Jeg ved ikke om der er materiale på området, eller om det er en hypotese der umiddelbart kan tilbagevises med vægtige kilder, nuvel en hypotese.

    Er der nazister der vil have deres ejendom og job og hvad ved jeg, og det er der vel, kan man kalde en med en tiptiptip-relation jøde og vedkommene bliver som konsekvens af de nye love og den nye adfærd oftest frataget alt og var måske allerede død mens du læste dette i 1930erne.

    Höherrangige Mitglieder der NSDAP
    waren noch weit strengeren Kriterien unterworfen. Auch Mischlinge
    „fünften Grades“ (d. h. Personen mit einem jüdischen
    Urururgroßelternteil) wurden nicht geduldet.

    https://de.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrnberger_Gesetze#Kontroverse_Deut ungen

    Peter Buch

    Posted: 20 august 2015 - 21:21 -

    There had been considerable intermarriage between Jews and Christians during Weimar, and even before, and there was concern about the social disruption that
    might arise if too broad a definition of “Jew” was decreed. Furthermore, military conscription had been decreed by Hitler in early 1935 (in a complete flaunting of the detested Versailles), nd there was concern about the impact of a broad definition of “Jew” on the dramatic expansion of the new Army (with its draftees): how would
    a new recruit react to a letter from home informing him that his father was, in fact, now considered to be “Jewish” and was as a consequence no longer a citizen of the Reich?

    Before 1875, there was no civil marriage in Germany. Accordingly, in the case of a
    Jewish-Christian intermarriage, one spouse had to convert to the faith of the other. Almost without exception, the Jewish partner converted to Christianity. Holocaust and History p. 118.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Mischling_Test

    Samt

    https://en.wikipedia.org/wiki/Mischling

    Peter Buch

    Posted: 18 august 2015 - 20:12 -

    Jeg kan se en udpræget evne til at finde mad hatters.

    Peter Buch

    Posted: 18 august 2015 - 21:01 -

    Klog var jeg vel inden. Såfremt jeg var eller er det.

    Jeg er sulten og laver mad. Slap af.

    Peter Buch

    Posted: 19 august 2015 - 07:39 -

    Der er ikke fundet kilder til Hollywood, endnu:

    A 2013 study at the University of Huddersfield,
    led by Professor Martin B. Richards, concluded that 65%-81% of
    Ashkenazi Mt-DNA is European in origin, including all four founding
    mothers, and that most of the remaining lineages are also European. The
    results were published in Nature Communications in October 2013.
    The team analyzed about 2,500 complete and 28,000 partial Mt-DNA genomes
    of mostly non-Jews, and 836 partial Mt-DNA genomes of Ashkenazi Jews.
    The study claims that only 8% of Ashkenazi Mt-DNA could be identified as
    Middle Eastern in origin, with the origin of the rest being unclear.[53]

    They wrote:

    If we allow for the possibility that K1a9 and N1b2 might have a Near
    Eastern source, then we can estimate the overall fraction of European
    maternal ancestry at ~65%. Given the strength of the case for even these
    founders having a European source, however, our best estimate is to
    assign ~81% of Ashkenazi lineages to a European source, ~8% to the Near
    East and ~1% further to the east in Asia, with ~10% remaining
    ambiguous… Thus at least two-thirds and most likely more than
    four-fifths of Ashkenazi maternal lineages have a European ancestry.[58]

    https://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_studies_of_Jewish_origins

    Der er kritik af dette på linket, så slap blot af igen.

    Peter Buch

    Posted: 19 august 2015 - 18:26 -

    Jeg har ingen illusioner om jeg kan afgøre Danmarks eller Europas fremtid.
    Jeg er deltidsansat kirketjener, lykkelig uvidende om en masse.
    Jeg havde forventet, og så alligevel ikke, et udsnit af kritikken der findes på linket hvorfra jeg citerer i kommentaren foroven. Men, det forekommer mig, du skriver om andet end det videnskabeligt konstaterbare og sætter andre galninge med hatte på i flere videoer.
    Det er sygt.
    Farvel.

    Peter Buch

    Posted: 19 august 2015 - 19:39 -

    Mit medieskabte verdensbillede.
    Jeg er kirketjener, gør rent, placerer kister, fjerner blomster.

    Peter Buch

    Posted: 20 august 2015 - 15:22 -

    Indledende fandt jeg link til hvilke medier der kan være tale om i Hollywood:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Major_film_studio#The_eight_Golden_Age_m ajors

    Statslös svensk

    Posted: 19 august 2015 - 11:30 -

    Förklara varför Mel Gibson är paria bland det utvalda folket som styr i Hollywood? Jag tycker gott och väl att alla familjer som äger en bit av den filmindustri som slagit europeisk kultur i spillror kan få ta sitt straff. I fängelset.

Armadillo

Posted: 17 august 2015 - 07:01 - Svar

Grønland ør IKKE en koloni mere, men et eget land med vist samarbejde med Danmark gennem rigsfællesskabet.
At snakke om vores ‘sidste trumfkort’ er en omgang post-kolonialistisk svammel med herrefolkstoner.
Grønland kan bare sige nej til sådan noget ævl.
Hvad Danmark versus Sverige angår, kan jeg med vis ekspertise sige; jo Sverige er værre, meget værre end Danmark.
Jeg har boet i landet seks gange under en periode på fyrre år mindst 27 år, har du nogen kundskab overhovedet om Sverige?

  Armadillo

  Posted: 17 august 2015 - 15:49 - Svar

  Lite klipp och klistra och en omgång storherredravel.
  Inuiterna bestämmer tamejfan själv om de vill husa dina föreslagna lägre!

   Solvind Danmark

   Posted: 17 august 2015 - 19:58 - Svar

   … ikke så længe vi betaler gildet

  Epleguy

  Posted: 17 august 2015 - 19:43 - Svar

  “Hvad Danmark versus Sverige angår, kan jeg med vis ekspertise sige; jo Sverige er værre, meget værre end Danmark.”

  Nei, de har bare kommet lengre. Danmark er som Sverige om 10år eller mindre.

   Armadillo

   Posted: 17 august 2015 - 20:40 - Svar

   10 år er lang tid, meget kan ske og efter min erfaring, er danskerne sgu noget mere pragmatiske og bedre til at ‘carpe diem’ end svenskerne, der jo virker helt låste, ude af stand til at handle.
   Men men, ingen kender dagen og der er jo vist mange danske skvatmikler der ikke kan finde sit eget r*vhul selv med begge hænder…

    Epleguy

    Posted: 18 august 2015 - 18:37 -

    Ja, men de siste 10 årene har ikke hatt positiv utvikling. Den eneste måten dette vil stoppe på og vendes om er at et parti som Danskernes parti får igjennom ønsket sitt om å stoppe all innvandring og asyl, for å så sende tilbake de som allerede er kommet her. Skjer ikke det i våres levetid så er det Skandinaviske landene tapt…

    Armadillo

    Posted: 18 august 2015 - 18:54 -

    Jeg kan nok være enig i att der skal lukkes for dagens hovedløse invandring og att man burde sende mange hjem igen idag, selvfølgelig på en anstændig måde.
    Men Danskernes Parti har jo en partileder der næppe bliver ‘stueren’, efter sin fortid i DNSB, så uanset tidsgrænse, kan vi enkelt udelukke dette parti.
    Norge har FRP, Danmark har DF og Sverige har SD, men mon ikke udviklingen kommer at tvinge disse partier at blive mere tydelige i disse spørgsmål?

    Epleguy

    Posted: 18 august 2015 - 23:21 -

    Har ikke lest om Danskernes parti i detalj, men har merket meg at de er en av de få som snakker om hjemsendelse. Vi kan gjøre som BNP foreslo i England om å betale folk for å frivillige reise hjem og gi opp statsborgerskapet sitt.

    snaphanen

    Posted: 19 august 2015 - 01:43 -

    Altså, en mand – deres formand Daniel Carlsen – der var erklæret nazist indtil for nylig, ville jeg nok mene skulle i ti års karantæne, inden man rørte ved ham. Jeg mødte ham her på færgen til Bornholm i sommer

    http://snaphanen.dk/upload/2015/06/Bornholm-1.-12.6.2015-028.jpg

    Statslös svensk

    Posted: 19 august 2015 - 11:26 -

    Vilket är viktigast? Att göra som stenkastarvänstern och klistra epitet som rasist, fascist, nazist, homofob, judehatare osv i ansiktet på folk som har en åsikt? Eller att diskutera sakfrågan och bortse från person? Så länge som inga andra partier tar ordet “repatriering” i deras mun så är det Danskarnas parti som du får hålla dig till. Duger inte det. Jamen vänligen håll käft då.

Leave a Comment