19
aug
Seneste opdatering: 20/8-15 kl. 0954
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Morten Uhrskov og Kim Møller i 24 syv – støt Dansk Samling

En hel time og til og med glimrende. Jeg tænkte, da Uhrskov nævnte at Dansk Samling endnu kun har 400 medlemmer:

“Der kommer mellem 5 og 40.000 mennesker her hver dag. Hvorfor ikke prøve at fordoble partiets medlemstal, der burde ikke være umuligt. Jeg vil bede Uhrskov holde øje medmedlemstallet og publicerer resultatet her.”

Jeg kan godt tilstå, at selvom jeg ikke er noget foreningsmenneske, meldte jeg mig ind i Dansk Samling sidste år. Jeg har aldrig været medlem af et parti før, tanken strejfede mig ikke før i 2014. Skal vi fordoble medlemstallet?

De kalder sig nationalkonservative, andre ser dem som ekstremister. Det nye højre, med partiet Dansk Samling, bloggen Uriasposten, Trykkefrihedsselskabet med flere. Søndagspolitikken taler med et par af de centrale aktører. Jesper Termansen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?