19
aug
Seneste opdatering: 20/8-15 kl. 0954
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Morten Uhrskov og Kim Møller i 24 syv – støt Dansk Samling

En hel time og til og med glimrende. Jeg tænkte, da Uhrskov nævnte at Dansk Samling endnu kun har 400 medlemmer:

“Der kommer mellem 5 og 40.000 mennesker her hver dag. Hvorfor ikke prøve at fordoble partiets medlemstal, der burde ikke være umuligt. Jeg vil bede Uhrskov holde øje medmedlemstallet og publicerer resultatet her.”

Jeg kan godt tilstå, at selvom jeg ikke er noget foreningsmenneske, meldte jeg mig ind i Dansk Samling sidste år. Jeg har aldrig været medlem af et parti før, tanken strejfede mig ikke før i 2014. Skal vi fordoble medlemstallet?

De kalder sig nationalkonservative, andre ser dem som ekstremister. Det nye højre, med partiet Dansk Samling, bloggen Uriasposten, Trykkefrihedsselskabet med flere. Søndagspolitikken taler med et par af de centrale aktører. Jesper Termansen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Statslös svensk

Posted: 20 august 2015 - 11:03 - Svar

Uppenbart fall av judehat. Mot oss svenskar. Vad säger Diskrimineringsombudsmannen?

Peter Buch

Posted: 20 august 2015 - 13:31 - Svar

Svensken og tysken er vel arvefjenderne af første grad. Set fra dansk side, og samtidigt med norske nærtstående folk hvis veje og gerninger har været til mange danskes gavn og overlevelse, forfædre såvel som
nulevende.
Gale voldelige svenske, etniske, samer og, lejesoldater, Slaget ved Lund, det der kostede flest liv i dansk kendt militærhistorie, såvel som mennesker der blot er på svensk territorie er et historisk meget gammelt fænomen.

Udsagnet at svensken, (her at forstå som- personer i Sverige, ikke alle er svenske og slet ikke nuomdage), er gale og voldelige holder, men kan naturligvis kritiseres med fantastiske argumenter om hvor fredelige svensken er og med dette forsøge at reducere virkelighedens blodige realiteter. At beskæftige sig med noget andet.
Det holder ikke rigtigt.

    Statslös svensk

    Posted: 20 august 2015 - 18:40 - Svar

    Svensken och tysken är brödrafolk. En gång i tiden skröt vi svenskar om att vi var Skandinaviens tyskar – medan norrmännen var Skandinaviens spanjorer och danskarna var Skandinaviens pirater…. 😉

Søren Ferling

Posted: 20 august 2015 - 17:02 - Svar

Ja, selvfølgelig skal vi fordoble medlemstallet 🙂

Leave a Comment