19
aug
Seneste opdatering: 20/8-15 kl. 1626
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 19-08-2015 234456

Metro’s forside for i morgen er nu online Cifrene er Sverigedemokraterna 25,2 procent, Socialdemokraterna 23,4 procent och Moderaterna 21,0 procent. Undersøgelsen omfatter 1 527 interviews i alderen 18-74 år. Avpixlat citerer

I en kommentar till artikeln säger Sören Holmberg som är professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet att han inte är jätteöverraskad av resultatet i mätningen. Tendensen att SD ökar har varit tydlig länge. Och enligt Holmberg är orsaken till att SD ökar väldigt enkel – att halva Sveriges befolkning (enligt en annan YouGov-mätning) anser att flykting- och invandringsfrågan är den viktigaste politiska frågan just nu.Holmberg menar att en delförklaring till SD:s framgångar är att partiet också ligger nära den breda folkopinionen i sin kriminalpolitik, och hänvisar till uppmärksamheten på senare tid kring “ett antal otäcka mordfall som ibland visat sig ha involvering av flykting- och invandringsfrågan”.

Stina Morian, som kallar sig “politisk expert” antyder däremot att YouGovs undersökning skulle vara missvisande pga att den utförts under “speciella omständigheter” och syftar då på morden på IKEA i Västerås som utfördes av en asylsökande eritrean med avvisningsbeslut. Den folkliga avskyn över att personer som söker en fristad i det gästfria Sverige återgäldar detta med mord reducerar Morian till “en oerhört hätsk stämning på nätet”.

En ny Sentio måling fra idag har Socialdemokraterne på 23.5 og Sverigedemokraterne på 23.4. Der indvendes, at You Gov plejer at ligge for højt, men det undervurderede faktisk SD med to procentpoints ved valget 2014. Det har været et stående udtryk i flere år, at S og M har ageret valgarbejdere for SD, og da de intet har ændret, må man konkludere, der er handlingslammede og vil fortsætte sådan.

Jeg fryder mig. Jeg er sjældent skadefro, men i dag er jeg. Jeg hepper ikke på noget specielt svensk parti, men med SD er der en forskel. Jeg drømmer mig ind på AB og Expressen’s redaktion, ind på barerne på Sødermalm.  I har svinet partiet til, I har tiet når det blev fysisk angrebet, I har udsat dem for censur og berudsverbot.

I år 2000 inden internettet tog fart, sad I med jeres censur tungt på meningsdannelsen i Sverige. Det er kun naturligt, jeg ønsker typer som jer alt ondt, og i dag kom det så endelig. Jeg har ventet på min hævn i godt femten år. I er nogle dumme, udemokratiske svin, der troede jeres indbildte, moralske overherredømme tillod jer at tilsidesætte alle demokratiske spilleregler. Oveni er i skyld i ufattelige lidelser, det svenske folk har måttet igennem. Mord, vold og voldtægt, som I så igennem fingrene med. Medelsvensson har måttet tåle jeres tyranni, og nu får I langt om længe regningen.

Personligt ser jeg jer helst stillet for en domstol, men man kan ikke få alle sine våde drømme opfyldt. Jeg er tilfreds med mindre, det er trods alt ikke mit land (mere) , I har været travlt optaget af at ødelægge. Mange hundrede svenskere er døde som en direkte følge af indvandringen, myrdet af indvandrere. Jeg har set ufuldstændige lister med 400 navne, og jeg genkendte alle sagerne tre årtier tilbage. Det er kun rimeligt at ønske en skyld placeret for de fortiede tab af liv. Svenske politikere er direkte skyld i tab af i hundredevis af liv, og de bør ikke slippe godt fra det.

Aftonbladet har måttet publicere det: Sverigedemokraterna största parti Yougov-undersökning, man forestiller sig stemningen på bladet. Expressen har ikke set historien nu kl 00:30, men kom med kl. 00:15. SVT har endnu ikke historien kl 9, og det hedder i SR Morgonekot, at målingen er for gunstig fordi den er præget af “computerinteresserede drenge.” Metro har i formiddag artiklen: SD: Tabun kring invandringsfrågan har släppt.

Den den af det tummelumske svenske etablissement, der ser SD som “fascister”, tager selvsagt ikke nyheden pænt. Sverige er i en krise, det kunne have forudset allerede da Reinfeldt trådte til for otte år siden. Syvpartiet har fået usædvanlig lang snor af vælgerne, og nu er det endelig slut. De kunne alligevel ikke gå på vandet, da det kom til stykket. Vil man ikke høre – og de har ikke villet høre i fyrre år – så må man føle.

Reinfeldts indvandringsaftale med Miljøpartiet, der ikke var uden psykopatiske træk, holdt ikke fem år. Selvom kæden af syndere er lang og helt tilbage til Olof Palme, var Reinfeldt den værste af dem alle. Forbilledet var Tony Blair, så det giver sig selv.

Om SD kan nå 51 procent i 2018? Det skulle ikke længere være umuligt, forudsat de gamle partier fortsætter deres glimrende indsats med at ødelægge landet og styrke SD. Dette er nationalt sindede svenskeres El Alamain. “Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.” – Berlingske analyse: Analyse: Er Sverige klar til Jimmie som statsminister?

Metro1

Glæde og humor i Sverige

Sveavägen 68 er navnlig i tidligere tider en kendt adresse, Sverige’s 1600 Pensylvania Ave. så at sige

Indspilning i fuld skærm 20-08-2015 094439Indspilning i fuld skærm 20-08-2015 094625


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?