20
aug
Seneste opdatering: 20/8-15 kl. 1901
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er stadig ikke svensk MSM, der laver den brandfarlige journalistik. Granskning Sverige overhaler dem med flere kilometer. En åbenhjertig polis fortæller, hvad et hvilken som helst svensk medie kunne have rapporteret om, hvis de tog deres journalistiske opgave alvorligere end deres politisk missionerende rolle. Når de ikke gør det, træder andre til. Fremragende lavet af Johan, der både er rapporter og sjælesørger. Han får med sin troværdighed de ærligste svar ud af denne polis, som MSM aldrig ville få, fordi enhver de interviewer, føler sig sat overfor en inkvisitionsdomstol. Det er blandt andet derfor, man ikke kan lave en voxpop på gaden i Sverige, hvad danske medier ikke har opdaget.

Over en million asylsøgere til Tyskland i 2015

Det var, hvad jeg skønnede for hele EU for to måneder siden. Nu får alle politikere tommelskruerne på. Løkke og Støjberg er allerede agterudsejlet, og EU skal på banen hvis de ikke helt vil delegitimere sig selv.

I maj måned lød det fra de tyske myndigheder, at Tyskland kunne forvente at modtage 450.000 asylansøgere i løbet af 2015. Men på ganske kort tid har meget ændret sig.Således lyder den seneste prognose, at 800.000 personer vil have søgt asyl i Tyskland, når året er omme. Det er knap dobbelt så mange som den hidtidige rekord fra 1992, hvor 440.000 søgte asyl i landet pga. krigene på Balkan.

Ifølge indenrigsminister Thomas de Maizière fra CDU modtager Tyskland dermed 40 pct. af alle asylansøgere i EU. Og selv om det nok går i år, og Tyskland i det hele taget må indstille sig på nogle år med høje flygtningetal, så er det ikke bæredygtigt med 800.000 om året på længere sigt. Nye tal: Tyskland kan nu forvente næsten én mio. flygtninge i år. Mehr als eine Million Asylbewerber in Deutschland


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?