22
aug
Seneste opdatering: 22/8-15 kl. 2232
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

They had a ‘pretty good go at him’: Quick-thinking heroes tackle train gunman.” – Folkevandring” er et neutralt beskrivende begreb, man kan bruge hvis ens udsigtpost er fra FN’s hovedkvarter. Fra europæernes eget perspektiv mener jeg “invasion” er det rette ord, nu vi befinder os i det første år, hvor antallet illegale fremmede for første gang overstiger en million, og hvor vores eneste modtræk – hvis vi skulle finde på at forsvare os, hvilket ikke synes at være lige oppe over – vil være militært. Snart har vi med tre, fem og ti millioner at gøre, og det vil ikke overvejende være krigsflygtninge. Invasionen af mit fædreland, kan man ikke forvente, jeg skal beskrive med et neutralt ord..

I går undgik vi igen lige akkurat en massakre på europæere i Paris-Amsterdam-expressen. Den slags angreb bliver meget almindelige på vores vej frem mod kaos og “Malmøisering”. “Der er stadig meget, der virker stabilt og genkendeligt, når man kigger ud ad vinduet i huset eller bilen,” skriver Bent Jensen, men det er ikke længe endnu, overfladisk orienterede mennesker kan bilde sig selv det ind.

Da europæiske politikere har kronisk været 20 år bagud i erkendelsen af, hvad der foregår, er der grund til at tro at mange flere europæere kommer til at dø i det kommende årti, inden politikerne muligvis vågner. Foreløbig består “beskyttelsen af de ydre grænser” i, at vi samler folk op og fragter dem i land. I Europa, altså. Bare igår var det 3000.

Vi står ved begyndelsen af en eksistenskamp, og vi vil ikke engang kalde den ved det navn. Bent Jensen vælger den mere neutrale rubrik i JP kronikken i dag: Vor tids folkevandring. Vi er vidner til vores civillisations frivillige kapitulation.

Udgangspunktet for det følgende er en begrundet opfattelse af, at de gamle europæiske nationer er i færd med at begå kollektivt selvmord

Dag og nat strømmer store menneskemængder ind over Europas ubeskyttede grænser uden identitetspapirer, eller med falske papirer. I gamle dage – dvs. for få år siden – ville de være blevet standset af politi, grænsekontrol eller forsvarsstyrker og sendt tilbage. I vore dage bruges europæiske krigsskibe til at eskortere de ulovlige indvandrere sikkert til nærmeste havn, hvor de forsynes med mad, drikke, logi og asylformularer til behagelig udfyldelse.

Myndighederne ved godt, at der blandt de uindbudte er terrorister med krigserfaring fra de organisationer, der nu i årevis har været i gang med at skære halsen over på fredelige mennesker, som de ikke bryder sig om. Men både terrorister og mere fredelige grænseoverskridere kan uhindret rejse videre til det land i EU, hvor de kan få mest ud af at slå sig ned. Og dér kan de ligeledes opholde sig frit og ukontrolleret.

Der er med andre ord ikke tale om folkevandring eller flygtninge i traditionel forstand. Der er tale om, at europæerne modstandsløst lader sig kolonisere af folk fra en fremmed kultur, der ikke hører hjemme i Europa, men gerne vil nyde frugterne af europæernes flid og skaberkraft.

Elitens falske skyldkompleks, værdinihilisme, naivitet og historieløshed er allerede nævnt. Et studium af den skræmmende udvikling i Sverige giver en stor del af svaret. Sverige er i særklasse, men den svenske syge findes i alle (vest)europæiske lande. I Sverige er det lykkedes en uhellig alliance af fromme politikere og (over for svenskerne) intolerante medier at tyrannisere befolkningen til uden at kny at se dens tidligere så velordnede land forvandlet til et område, hvor ingen længere kan vide sig sikker.

Alarm over migration is at highest level ever: Half of Britons say it’s one of most important issues facing the country. Flere videoes fra grænsen mellem Grækenland og Makedonien: Police open fire on refugees. Pajamas Media bemærker at Euopa har ladet krisen komme ud af kontrol: ‘Please Tell Brussels We are Coming, No Matter What’. Indeed!

“Allahu Akhbar” – chockerande bilder från ungerskt flyktingläger.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Armadillo

Posted: 22 august 2015 - 17:27 - Svar

Vad angår det delvis mislykkede terrorangreb på toget fra Paris til Amsterdam, har Daily Mail en lang artikel med video og billeder.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3206426/U-S-Marines-armed-gunm an-onboard-high-speed-train-Amsterdam-Paris.html

  snaphanen

  Posted: 22 august 2015 - 17:39 - Svar

  Takker. Daily Mail er altid bedst med foto og video

   Pantherinae

   Posted: 23 august 2015 - 22:29 - Svar

   Og kommentarer, over 3000

  tavsen

  Posted: 22 august 2015 - 22:06 - Svar

  Fremover hvis du vil rejse med tog i Europa, placer dig selv sammen med amerikanere. De har levet i multietnisk samfund et par hundrede år.

  DE VED lige nøjagtig, hvordan der skal handles. Europæere vil blot blive paralyseret, i total vantro. DET HER kan da ikke ske for mig.

Armadillo

Posted: 22 august 2015 - 18:56 - Svar

Undskyld ordvalget, men der er jo en Arabisk Kødtsunami på vej til Tyskland, Sverige eller måske Danmark…

  snaphanen

  Posted: 22 august 2015 - 19:00 - Svar

  Selvom det er svært at se de enektle, ville jeg tror, det overvejende er sub-saharans

   Armadillo

   Posted: 22 august 2015 - 19:19 - Svar

   Lidt svært at se, mange virker komme fra MENA området, men uanset hvad, kan dette jo ikke holde længe, det er nok bare et spørgsmål om tid inden lande som Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og andre i det område, befæster sine grænser i bedste militære stil.
   Der kom over 2600 til Sverige i enten denne eller forrige uge; 2600! Det er cirka lige så mange som der bor i min lille by, hvor skal de bo, hvad skal de lave og ikke mindst, hvad skal de leve af?
   Jeg bor alene i en trerums lejlighed på over 80 kvadratmeter; hvornår står der et par fra Migrationsverket og Kronofogden udenfor min dør og siger at jeg skal flytte over til en etværelses?
   Det er ikke uden at man har sine tanker, som det efterhånden ser ud.

TheReligiousCynic

Posted: 22 august 2015 - 20:05 - Svar

Det er ikke annet å si om menneskene som lar dette passere at enten vil de gjøre oss til mordere, eller så vil de ha oss drept. Jeg tror at når historien om vår tid en gang skrives så vil den store gåten dreie seg om hvorfor vanlige folk i så lang tid lot seg styre av mennesker som enten var rene idioter eller rene psykopater.

  steen

  Posted: 22 august 2015 - 21:23 - Svar

  Man skal ikke have for høje tanker om folkevalgtes overblik. Som Camre sagde om dem: “At køre gaffeltruck kræver idet mindste et førerbevis til den.”

Britta Due Andersen

Posted: 23 august 2015 - 09:20 - Svar

Ja det f… uhyggeligt! Jeg har delt den på min facebook-side.
Når nu grænsen mellem Ungarn og Serbien er færdig og måske kan dæmme op for invasionen der, så finde de en anden vej. Måske over til Rumænien og den vej ind i Ungarn.
( Jeg skal på ferie i Rumænien den 9. sep. og første stop er oppe i Timisoara.)

Anna Svensson

Posted: 30 august 2015 - 23:31 - Svar

Invasion är den korrekta beskrivningen.

Leave a Comment