24
aug
Seneste opdatering: 24/8-15 kl. 1944
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Kun resolutt personlig aksjon fra tre ubevæpnede amerikanske soldater på reise forhindret en stor massakre på et tog i Frankrike 21. august. Den bevæpnede jihadisten, en muslimsk innvandrer fra Marokko, var kjent for sikkerhetstjenestene og kan ha hatt tilknytning til militante grupper i Midtøsten. Likevel ble han ikke stoppet. Nok en gang fikk vi se at det finnes altfor mange potensielle islamske terrorister i våre land til at myndighetene kan stoppe alle. Europeiske myndigheter bør være ærlige nok til å innrømme at de har mistet kontrollen. De bør offentlig informere vanlige borgere at de er overlatt til seg selv og må beskytte sin familie etter beste evne.

Det var kun et spørsmål om tid før en muslim ville foreta et terrorangrep mot et europeisk tog. Dette blir neppe siste gang. Hvis økt sikkerhet på fly gjør det litt vanskeligere å slå til der vil jihadister søke etter andre mål med mange mennesker: Tog, busser, kjøpesentre eller konsertlokaler.

Europeiske massemedier bør erkjenne at på grunn av innvandringspolitikken de har støttet i mange år er nå transportmidler, museer, fabrikker og andre steder over hele Vest-Europa potensielle islamske terrormål. Vi må nå lære oss å leve som israelerne, en nasjon europeiske medier har pisket opp hat mot i generasjoner.

French train gunman LAUGHS as he denies terrorism and says he found his guns in a children’s playground…while his father says he is ‘a good boy’ who’d never kill anyone. – (I går truede den belgiske jihadist Abdellah Nouamane med, at også skoler og hospitaler i Belgien vil være terrormål.)

Violent riots in Asylum Home Suhl 08/19/2015

En beboer havde revet et par sider ud af en koran.

Having torn out at the initial reception in Suhl-Friedberg by a resident of a Koran and a few pages had been flushed down the toilet, the situation escalated. The Muslims rioted such that 125 police officers from Erfurt and Bayern had to be contracted, including the SWAT team to get the situation back under control. Four police officers were attacked with knives and injured. The angry crowd then vandalierte by Suhl and smashed several car windows.

In the video in detail: 0:40 Enraged Muslims in transition. 2:25 Loud discussions. 2:47 First “Allahu Akbar” calls. 3:32 systematic “Allahu Akbar” calls with cheerleaders. 3:55 First hysterical shriek. 4:10 Clothing Scraps and objects in the hallway. 5:05 toilet, there the Koran pages were probably heruntergepült.5: 48 Headscarf woman walks with her husband and toddler over stairs to lower floor, where things aloud. 6:55 policemen bars going to the “hot” area from behind the door wrangling can be seen. 8:13 A police officer holding a fire extinguisher at the ready like a weapon. 8:30 camera in “hot” area, in the hallway is violently rumgeschrieen. Policemen are being harassed. 8:50 looking out of window to the exterior front of the house, loud “Allahu Akbar” -Schreie. 9:50 headscarf woman shouts “Allahu Akbar” down. 10:30 plastic chairs are thrown out the window down. 12:09 Destruction of Interior. 12:20 Deafening screams “Allahu Akbar”. 13:25 Teambuild an angry crowd outside the house. 15:05 Massive damage in the entrance area. 15:20 demolitions continue. 15:33 quantity gets into ecstasy. 16:15 radiators and other furniture are thrown against the wall. 17:00 Deafening “Allahu Akbar” –  Schreie. 18:10  More demolitions in the entrance area. 25:55 Rhythmic “Allahu Akbar”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Pantherinae

Posted: 24 august 2015 - 17:14 - Svar

Indlysende. En grim sandhed som de fleste ikke selv kunne konkludere sig frem til.

FelixKrull

Posted: 24 august 2015 - 17:35 - Svar

Europa må blive som Israel

Det er sikkert ogsaa det, der er meningen bag galskaben: en militariseret befolkning, moden til lidt tough love.

  Armadillo

  Posted: 24 august 2015 - 17:55 - Svar

  Sandt; man får se om sit hus og kunne beskytte sig selv og familien…

  steen

  Posted: 24 august 2015 - 17:57 - Svar

  8 maj skrev Uwe Max i JP

  »Giv jøder og islamkritikere ret til at bevæbne sig«

  http://snaphanen.dk/2015/05/08/giv-joeder-og-islamkritikere-ret-til-at -bevaebne-sig/

  Der er ingen tvivl om, at politikerne i øjeblikket lader os alle drive mod en tilstand, hvor de enten gør noget radikalt for at tage magten igen over situationen, eller at folk gradvist bevæbner sig selv mere og mere. De kan synes, det er pest eller kolera, men det er alstå den situation, de har skabt ikke bare for jøder og islamkritikere. Kvinder, homoseksuelle, alle. Ved passivitet reagerer det private initiativ.

  Jeg har flere gange set en ufuldstændig liste over 400 svenskere, der er blevet dræbt af indvandrere. Jeg har genkendt de fleste sager, så jeg vurderer den er korrekt, men at det virkelige tal er højere. Det er klart, der er et latent voksende behov for at kunne forsvare sig. Det kan holdes i ave måske ti år til, men ikke evigt

  Ole Burde

  Posted: 24 august 2015 - 20:19 - Svar

  Hvad er det for en galskab du taler om ? der er mange at vælge imellem ….

   FelixKrull

   Posted: 24 august 2015 - 21:22 - Svar

   Multikultur – installationen af kulturelle parallelsamfund. Om 20-30 aar lever vi i gated communities og er ligesaa racistiske som israelerne.

    Lenn

    Posted: 24 august 2015 - 23:15 -

    Israelerne er ikke racistiske. Tværtimod. Arabere sidder i Knesset, og mange arabere i Israel er dybt glade og taknemlige over at bo og arbejde i Israel. Flere ‘palæstinensere’ flygtede sidste år fra Gaza og Vestbredden, fordi de ellers ville være blevet slået ihjel af Hamas. Men jøderne er det mest forfulgte folk igennem alle tider, så man kan ikke klandre dem for at sætte sikkerhed og beskyttelse i højsædet. Vor tids rigtige racister finder du i moskéerne og blandt venstrefløjen: Den 1. gruppe vil slå kuffaren ihjel, og den 2. gruppe hjælper – måske dog tildels uvidende derom – den 1. gruppe med at tage ladegreb, fordi den 2. gruppe vil knægte kuffarens frihed til at ytre sig kritisk.

    invernes

    Posted: 25 august 2015 - 13:28 -

    Hva f.. er det du babler om ? Israel er omringet av islamske rasister ! de er i sin fulle rett til å forsvare seg, spesielt når man vet at målet til muslimene er å utrydde Israel.

Ole Burde

Posted: 24 august 2015 - 18:25 - Svar

Hvad betyder det for europæere at ”blive som Israel” ?
Europa er ikke omringet af 100 gange større melemøstlige diktatur og-eller islamist stater som Israel er det , og derfor behøver europa ikke investere nær så meget i sit militær .
Det der med fordel kan læres af Israel er to områder : Effektiv kontrol med grænserne og Interne sikkerheds foranstaltninger . Hvad grænserne angår , har sikkerhedshegnene ikke nogen videre bivirkninger for den israelske civilbefolkning ( ud over ommostningerne ) , man kan feks i langt de fleste tilfælde køre helt hen til hegnet og se på røgskyerne fra krigen i Syrien …..herudover er det godt at have et hegn som kan forhindre , at folk som traver rundt i naturen ved et uheld havner i fjendeland .
Hvad den interne sikkerhed angår , ser det noget anderledes ud . Selvom der i de sidste 13 år har været meget få terrror angreb , bliver man stadig chekket af ved indgangen til supermarkeder , biografer og alle andre stede hvor mange mennsker er samlet i et lukket område . Hvad busser angår , har alt personale fået intensiv træning i hvordan man skal opføre sig . Det er sket flere gange at en busfører er eksploderet sammen med en terrorist UDENfor bussen ….men de sidste tilfælde af denne slags er nu snart ved at være 5-6 år gamle . Spørgsmålete er om alt det her kan lade sig gøre UDEN at hele befolkningen har tilbragt tre år i militæret ….

Armadillo

Posted: 24 august 2015 - 20:24 - Svar

Så filmen fra Suhl-Friedberg og vil bare sige at vi bør udvise alle muslimer fra Europa…
Hvorhen? Syd for middelhavet…
Det var som at se en scene fra ‘Abernes Planet’ og jeg har faktisk ikke nogen forhåbninger at disse mennesker kan tilføre Europa noget som helst.

OlofdeGothia

Posted: 24 august 2015 - 20:40 - Svar

För att informera övriga i norden om att politiken i i Sverige drivs av mindre vetande personer, vill jag publicera den här texten. De senaste åren har vi haft ett litet klientel som styrt Sverige utan reell demokratisk förankring.

Jag vill hävda att vi är den sista utposten från det forna DDR. Svenska politiker från höger till vänster blev skräckslagna vad det gällde Stasiregistren. Alla hade tydligen något att dölja.

Socialdemokraterna har MÅNGA tillkortakommanden genom åren.

En av de som höjts till skyarna men är en liten person är Mona Sahlin.
Hon har under ett flertal år förnekat islamiseringen av det svenska samhället.

Hon har förnekat Ayan Hirsis Hanna Gadbans och Nalin Pekguls kunskaper.

Varför då ?
Hon har inte fått vara i centrum.

Nu helt plötsligt vill hon framträda som den mest upplysta personen vad det gäller radikaliseringen i förorten, vilket hon tidigare förnekat.

Mona Sahlin är en person som lever gott på andras problem med en god lön från det svenska samhället.

Det här har vi som är pålästa vetat i ett flertal år men då blivit betraktade som fascister och främlingsfientliga

“Forskare varnar för att radikaliseringen i miljonprogramsförorter och en tilltagande islamofobi kan bli ett hot mot demokratin. Samtidigt visar en ny rapport på stora brister i kunskaperna om radikaliseringen. – Kvinnorna blir offren i miljöerna där fanatismen växer, säger Mona Sahlin, nationell samordnare mot våldsbejakande extremism”.

Men när Mona helt plötsligt sett dagens ljus är det hon som är den mest kunniga och den bästa att lösa problemet.

http://www.svt.se/nyheter/inri

  Olav Ødegaard

  Posted: 25 august 2015 - 10:29 - Svar

  Sahlin er en av mange ansvarlig for ødeleggelsen av det svenske samfunnet. Ingen av disse ideologene vil være i stand til å reparere skadene de har påført, og fortjener heller ikke å prøve på det. De skal bort, på historiens skraphaug.

Lenn

Posted: 24 august 2015 - 23:04 - Svar

Problemet er, at Europa ikke har intelligensen og viljen til at kunne efterligne Israel. Det overskyggende problem i Europa er den misforståede ‘godhed’ og opfattelsen af frihed: Man bliver nødt til at erklære krig mod disse krigeriske muslimer, som også kaldes ‘islamister’ og ‘jihadister’, og smide dem ud på mistanken om, at de vil noget grimt. Man kan ikke sikre alle transportmidler og alle institutioner, det er jo utopi.
Men man kan – og bør – lukke alle ekstremistiske moskéer og foreninger, for vi kan ikke have en samling af galninge, som vil udrydde alle os andre, og før dén siver ind hos det velmenende og hændervridende godhedsetablissement, da vil vi bare se en øgning af terrorisme; Europa tillader det jo selv. Desuden er det helt ufatteligt, at man tillader ISIS-mordere at gå frit rundt, og at man fratager dem passet uden at spærre dem inde! De bør bures inde på ubestemt tid, for de er for farlige til samfundet og værre end seriemordere.
Enig, Armadillo! Vi bør udvise muslimerne og simpelthen begynde at deportere dem. De har intet andet end galde og ondskab at bidrage med – og udsugning af statskasserne. I Sverige siges det, at indvandrere (flest er vel muslimer?) udsuger statskassen for ca. 250 milliarder SEK pr. år. I DK vil ingen ud med det reelle tal, men det er sikkert skyhøjt. I det mindste burde Europa kunne kræve mange milliarder dollars af idiotlande som Saudi, Qatar, Kuwait m.fl., når vi nu skal brødføde deres kriminelle fætre!

Peter Zichau

Posted: 25 august 2015 - 12:50 - Svar

Gad vide hvad venstrefløjen egentligt vil gøre, når den bliver nød til at erkende, at højrefløjen havde ret..? Tja, nogen vil sikkert prøve at gøre skaden endnu større – bare for sjov (!?) – mens andre sikkert stille og roligt vil begrave hovedet i sandet…
Faktum er, at dumhed har fået lov at florerer, fordi det nu engang er dumme mennesker der er flest af. Og det har venstrefløjen i høj grad lukreret på. Men gudskelov kan selv blinde høner finde korn, så nu må slaget da snart være tabt..?!

invernes

Posted: 25 august 2015 - 13:30 - Svar

“Det här är inte Sverige” – islamiseringen av förorterna tickande bomber

http://avpixlat.info/2015/08/24/islamiseringen-av-fororterna-tickande- bomber/

Leave a Comment