26
aug
Seneste opdatering: 27/8-15 kl. 0051
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Ezra Levant interviewer Simon Kent fra Breitbart London, et interessant medie, jeg anbefaler. Se også Foiled train attack in France a microcosm of our world. Se også Merkel buhet ud og kaldt folkeforrædder af hvad TV-Avisen kaldte “nazister”. Enhver kan se, det er helt almindelige borgere.)

Andreas Kamm’s analyse ligner min egen eller Morten Uhrskov’s for omkring to år siden. Andre har gjort den endnu tidligere. Hvorfor kommer den først nu? Mangler Dansk Flygtningehjælp midler? Folketinget stemmer på tirsdag de ny asyl-stramninger igennem. De er utilstrækkelige og forældede allerede den dag, de træder i kraft.

Efter års forsømmelser får vi nu brug for nogle vældig hurtigarbejdende politikere, ikke mindst i det hovedansvarlige EU. Hvorfor tillod de, det blev så akut, at lande er nær ved at sætte hæren ind? Hvorfor holdt EU et “topmøde” i april, der ifølge en italiensk general blot gjorde det hele værre? Endnu engang skal man huske, at dette års million kun er fortroppen. Europa’s eksistens står på spil, demokratiernes politikere har sat spørgsmål ved deres egen legitimitet, og de fleste har endnu ikke opdaget det. Til dem hører Venstre, hvis man skal dømme efter deres nye lovgivning. EU’s flygtningepolitik er på katastrofekurs – mens folkevandringen til Europa bare bliver mere og mere uoverskuelig, fyldes vi med snak

“Vi styrer derfor imod et større sammenbrud, konkluderer Dansk Flygtningehjælps mangeårige generalsekretær, Andreas Kamm. …

‘Vi risikerer, at modsætningerne mellem flygtninge og migranter på den ene side og lokalbefolkningerne på den anden går helt skævt og eskalerer, og i mine øjne står vi over for et decideret ragnarok-scenarium.’

…. svaret er ikke, at ‘Europa importerer overskudsbefolkningerne’, lyder det.

‘Vi kan ikke være forpligtet til at ødelægge vores eget samfund. Vi må stoppe før det, hvis vi overhovedet kan,’ siger han.” Sammenbrud truer flygtningesystem, Andreas Kamm: Vi kan ikke tage 60 millioner flygtninge,  Vi står overfor et ‘ragnarok-scenarium’, vi skal ikke ødelægge vores eget samfund.

I Andreas Kamm: Vi kan ikke tage 60 millioner flygtninge (ikke online) siger Kamm bla.

Permanent krise

Og hvis politikerne tror, at det flygtningepres, som vi ser i øjeblikket er et forbigående fænomen, der er ovre inden for en overskuelig årrække, tager de ifølge Andreas Kamm grusomt fejl. Han ser en helt ny fase i historien, hvor presset fra migranter forbliver permanent højt.

»Kigger vi på verden, så kan man finde belæg for at sige, at det ikke er sandsynligt, at den stærke ubalance, der er nu, bliver normaliseret.« »Noget tyder på, at vi er vidne til et paradigmeskifte.

En ny historisk fase, hvor vi herfra lever i en verden, hvor ubalancen mellem antallet af flygtninge og migranter og verdens evne og vilje til at hjælpe er meget, meget stor,« fortsætter han.

Kamm mener, at de noget tilfældige grænsedragninger, der prægede statsdannelserne i Mellemøsten vil skabe konflikter mange år frem.

Det vil medføre strømme af flygtninge. Selv hvis der kommer noget, der ligner fred i Syrien inden for en overskuelig fremtid, vil ufreden og konflikterne poppe op andre steder i området.

»Det er ikke et under, at der for eksempel i Irak, der består af kurdere, sunnier og shiaer, kommer et voldsomt spektakel – netop fordi Irak er og var en konstruktion, som er svær at få til at fungere som nation.

Det samme gælder lande som Syrien, Afghanistan og flere andre.« Dertil kommer et stigende pres fra migranter, der rejser mod Europa på grund af klimaforandringer og ressourcemangel.

Desuden kommer udfordringer med enorm befolkningstilvækst i store dele af den tredje verden. Alt sammen vil bidrage til et permanent pres mod Europa.

Det hedder forresten “et scenarie” flere “scenarier.” Relateret: Ungarn klar til at sætte hæren ind for at forsvare sin sydgrænse. Austria draws on army in migrant crisis, German Chancellor Merkel booed by anti-refugee protesters, ‘The wave has reached us’: EU gropes for answers to migrant surge, Hungary and Austria can use the army to protect its borders from illegal immigrantsSerbia overrun with 23.000 immigrants en route to Western Europe. People are leaving the Balkans for Germany in droves. Almost none will be allowed to stay. EUROPE IS BURNING Nigel Farage


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?