1
sep
Seneste opdatering: 1/9-15 kl. 2250
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

og “den der ikke føler medlidenhed over at se billederne, har intet hjerte”. Henryk Broder taler om, hvordan EU har siddet på hænderne. ‘”Ingen har set det komme? Grækenland, Syrien, Ukraine, Euro-krisen. Vinde tid, vinde tid, idag tager vi en pille, i mogen bliver alting værre.” Broder er Danmarks-aktuel den 26 september. Broder skriver blandt andet i Wer nur Mitleid empfindet, der hat keinen Verstand – Die Welt. (Snaphanen’s oversættelse)

Det, vi importerer til Tyskland, er ikke kun “etniske”, dvs. kulturelle og religiøse konflikter, men for at tale med Marx, også en “industriel reserve armé”, som der ikke er nogen beskæftigelse til, og vil ikke komme , morgendagen og fremtidens pjalteproletariat. Hvad slører vores dømmekraft, er de billeder, som vi ser hver dag: fra den græsk-makedonske grænse (Link:) fra Calais på Den Engelske Kanal (Link), fra Freital (Link) og Heidenau i Sachsen.

Vi har brug for indvandring, sådan lyder det fra alle sider, fordi vi ikke har nok faglærte arbejdere, og fordi den demografiske udvikling ikke lover godt. Men hvad lover imidletid den demografiske udvikling, hvis konsekvenser vi kan studere, selv i de “sociale hotspots”, og no-go områder i byerne i dag?

Desværre, argumentet at indvandrere “beriger os”, er nu forældet. Føderale, statslige og lokale regeringer skændes over hvem og i hvilket omfang skal betale for udgifterne til indvandringen. Alene i år kan det være omkring ti milliarder euro. Peanuts i forhold til de beløb, der hældt i Grækenland. Men man skal vide, at en mindreårig indvandrer koster 60.000 euro om året, hvilket er mere end en faglært arbejder koster om året.

En tysk paradis?

Omkring indvandrernes behov og ønsker, er der opstået en industri, der er knap nok er i stand til at imødekomme efterspørgslen. Producenterne af ​​telte og soveposer hamler knap nok op med produktionen ikke efter, pensionerede tjenestemænd må reaktiveres (Link) private vagtselskaber er på udkig efter nye medarbejdere og almennyttige boligforeninger overtagersocialrådgivernes arbejde.

Som om alt dette ikke var nok, lader medierne stadig oftere indvandrere komme til orde, som ikke er taknemmelige, men er skuffede. Sådan havde han ikke forestillet sig Tyskland, klagede for nylig et syrer i “Die Welt”, som ikke talte tysk, og kun meget gebrokkent engelsk. Hvordan så er man fristet til at spørge? Et paradis der flyder med mælk og honning, og folk der tjener deres penge i søvne og bare venter på at dele deres rigdom med millioner af flygtninge?

Broder henviser til filmen Angekommen – Dialog mit jungen Flüchtlingen in Deutschland

Enhver der har set det filmen, kan ikke andet end straks begive sig mod Tyskland hvor en medarbejder for migration og flygtninge vil hilse ham med at sige: “Desværre, vi er meget kede af vi er lukket på grund af overbelægning.”

Se også Evicted to Make Room for Migrants


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 1 september 2015 - 10:32 - Svar

Når mennesker ikke kan dele sig efter anskuelser og skabe nok så små
velfungerende stater med konstant overvågede grænser mod udefrakommende
samfundsundergravelse er vi som anbragt på et lokum med en bombe i en
anden har sat. Fortabte på nationalt niveau. Velkommen til virkeligheden.

jasminum

Posted: 1 september 2015 - 12:19 - Svar

Niels Henriksen

Posted: 1 september 2015 - 16:29 - Svar

Er det bare et helt tilfældigt sammentræf, at den svenske Publicist-Klubben selv
forkorter sit navn til initialerne PK … eller findes der mon en dybereliggende årsag? 🙂

http://www.publicistklubben.se/

PK-SEMINARIUM: [!!!] Mångfald & Representation

11 maj 2015

PK SÖDRA SEMINARIUM, den 18 maj

Journalistiken var länge en grabbarnas lekstuga. De infödda grabbarnas. [!!!]
Det duger förstås inte i ett modernt, jämställt, mångkulturellt samhälle. En
breddad rekrytering kan ses som en direkt rättvisefråga, där man slutar kvotera
in vita män. [!!!!!]

[ Hmm, og hvad skal alle de HVIDE MANDLIGE PK-tosser i journalistbranchen
som fx. Niklas Orrenius så foretage sig fremover? Det her var vist ikke lige med
i deres planer … ]

Men kanske också som ett sätt att få bättre journalistik. Ska vi räkna huvuden?

Vad ska vi i så fall räkna: kön, efternamn, klassbakgrund, sexuell läggning?
Och spelar det egentligen någon roll för det som sedan publiceras?

[ Problemer, problemer – og så endda alle dem man selv opfinder oveni … ;o) ]

Lazze

Posted: 1 september 2015 - 17:40 - Svar

Okay, så der er krig, helvede og elendighed og folk flygter.

De forfulgte søger sikkerhed, ønsker fred, ro og en fremtid. Forståeligt nok.

Europa er målet, en genfødsel og et liv i nirvana.

Der er to parter i spil, de der flygter og os der modtager. Spørgsmålet er om de og vi kan og vil hinanden!

Engang i mellem må man godt være lidt plat, det forstærker ligesom forståelsen fra start af og jeg hiver i
mangel af bedre derfor denne gamle, udslidte metafor op fra skuffen – It takes two to tango!

Uanset hvad, så skal disse mennesker på flugt hjælpes, de skal have en udstrakt og reddende hånd og
familierne skal frelses her og nu.

Og her er det at vores politikere, nationalt og internationalt, har mulighed for at træde i karakter
og udvise såvel dømmekraft som beslutningsdygtighed – at virkelig træde i karakter og opnå en respekt langt over det brugtbilsforhandlerniveau, de ellers roder forvildet rundt i.

Bare lidt status om EU, lige nu:

I EU-28 er vi nu 508 mio. indbyggere, hvoraf 26 mio. af os er arbejdsløse (10,6% af arbejdsstyrken).

Det vil, ceteris paribus, betyde at en tilstrømning af nye medborgere til EU her og nu vil forværre arbejdsløsheden, påvirke økonomien negativt (Ja, højere BNP totalt, men lavere per capita) og kræve store investeringer i udbygningen af infrastruktur i de enkelte lande (Sygehuse, undervisnings- og børnehaveinstitutioner, retsvæsen, ældrepleje, boliger m.v.) samt naturligvis flere offentlig ansatte til at varetage disse funktioner.

Når jeg skriver her og nu, er det naturligvis fordi det kommer til at enorme beløb og investeringer med det
samme. Hvad slutkalkulen så vil ende op i er straks et andet spørgsmål, som der nok er ligeså mange svar på som der er politikere, journalister, økonomer og ”eksperter” her på jorden, men den nærmeste sandhed er nok at ingen rent faktisk ved det – ingen, heller ikke David Trads eller Stine Bosse, kender fremtiden!

En ting er dog sikkert, det er kun rå indtægter, penge i kassen, som kan få et velfærdssamfund til at
fungere og disse klingende mønter stammer fra nogle ganske få velkendte kilder:

Eksport, Skibsfart og turisme.

Alle vi der ikke er indenfor disse indtægtsgivende erhverv er blot et led i kæden som får det hele til at fungere, bestemt ikke mindre vigtige og så absolut uundværlige.

Men vi skal erkende at vi ikke kan leve af at undervise hinanden, skrive lederartikler eller køre hinanden rundt i Taxa. Sådan er det bare, det at flytte varer og serviceydelser rundt nationalt ser flot ud på BNP, men det giver ingen penge i kassen.

Skulle samtlige ansatte på DR vælge at blive hjemme et helt år ville det betyde… Ingenting!

Så skal vi tage imod disse stakkels mennesker som flygter, så kan vi ligeså godt gøre det rigtigt og give
både dem og os den allerbedste mulighed for at få det hele til at fungere og i sidste ende få et endnu bedre samfund end det vi har i dag.

Vi starter med at bestille flybilletter hos RyanAir og sende alle illegale indvandrere tilbage hvor de kom
fra, de tager plads fra folk i nød og koster samfundet en helvedes masse penge – alene i Danmark anslår Rockwool Fonden (2013) at vi har 33.000 gående rundt i kongeriget (ikke at forveksle med afviste asylansøgere, 1686 ud af 14.792 i 2014). Og vi husker naturligvis at få fat i alle ISIS sympatisørerne, de kan for min skyld flyve på 1. klasse til deres nye kalifat og leve et langt og lykkeligt liv dér!

Dernæst sorterer og prioriterer de enkelte lande hvem der kunne tænkes at assimilere hurtigt og på bedst mulig vis. Her er flere muligheder, men jeg foreslår at vi fokuserer på religiøs baggrund.

Muslimer til (overvejende) muslimske samfund, kristne og øvrige til (overvejende) kristne samfund.

Det vil give virkelig god harmoni, at de mennesker som flygter fra deres fødeland, ankommer til nye samfundsomgivelser, som på bedst mulig vis harmonerer med den livsanskuelse og opvækst man har med
i livsbagagen.

Der er så en lille smule problemer med at fordele muslimer i Europa, da flertallet af lande fortsat har kristne
samfund, men her må EU kontakte FN og forklare, at skal dette her være langtidsholdbart, så kræver det at alle lande stiller op og er solidariske – Jeg er sikker på, at Ban Ki-moon er fuldstændig enig.

Mit eget forslag, som mange muslimer må være enige med mig i, er at dette lille udpluk af lande kunne være gode modtagerlande, de er overvejende muslimske og der er både moskeer, svineforbud og koranskoler i de fleste af dem:

Tyrkiet, Albanien, Bosnien, Kazakhstan, Turkmenistan, Aserbadjan, Saudi Arabien, Kuwait, Bahrain, UAE og Oman.

Og skulle de nævnte lande protestere og påstå, at de ikke kan klare den økonomiske belastning det vil være at modtage de mange nye flygtninge/indvandrere, så har vi heldigvis mange eksperter her i landet som kan forklare dem, at de rent faktisk står med det pure guld i deres hænder.

En win – win, som man siger!

disqus_y4x958wHdV

Posted: 3 september 2015 - 19:25 - Svar

Världen översvämmas just nu av bilder på den arme 3-årige Aylan vars fadern med berått mod tog med sig ut på havet med risk att han skulle dö. Statsminister Löfven m.fl gör ett stort nummer av hans död. Men vem bär ansvaret, Fadern borde ha tänkt sig för. Finns risk att bilden ger en falsk bild av den verkliga händelsen. I så fall hoppas jag att någon kan avslöja den.

    snaphanen

    Posted: 3 september 2015 - 19:31 - Svar

    Viktor Orban har henstillet til unganrsk TV, at de ikke viser det

Leave a Comment