3
sep
Seneste opdatering: 3/9-15 kl. 2044
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ungarn: Ministerpräsident Orban bezeichnet Flüchtlingskrise als deutsches Problem. Hele pressekonferencen, 31 minutter. Man ser i den, at der er betydelige uenigheder og stramme miner mellem Viktor Orban og Martin Schultz. Schultz har ikke begrebet problemets størrelse, han mener Europa kan fordele sig ud af det og bekræfter indtrykket, at EU er parat til at sælge os alle.

Det er til dette EU og Merkel, den danske regering har prisgivet os, imens den strør om sig med detajlforslag, der skal give os indtrykket, at situationen er under kontrol. Migration crisis: Hungary PM claims Europe is in grip of ‘madness’, Refugees threaten Europe’s Christian roots: Hungary’s PM Viktor Orban, We can’t cope with this tide! Europe’s despairing leaders bring back border controls with free-movement zone on brink of collapse

Debat?

Åkesson og Annie Lööf har hver tre-fire argumenter, som de hver gentager syv gange. Studieværten afbryder Åkesson ti gange og Annie Lööf nul gange. Så er de ti minutter gået. “Åkesson tørrede gulv med Annie Lööf,” siger de glade Sverigedemokrater. Det er vel ikke det mest slående ved denne tæt regisserede teaterforestilling. Jeg har en ven, som siger, at TV er det værste der er sket for demokratiet, og det indså jeg. da jeg smed mit væk for tretten år siden. Tretten år er alt for lidt, min  ven på Gates of Vienna har ikke haft TV i 42 år. Han har forresten denne slagkraftige rubrik i dag: The Digital Assassination of Julia Caesar


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?