3
sep
Seneste opdatering: 3/9-15 kl. 2044
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ungarn: Ministerpräsident Orban bezeichnet Flüchtlingskrise als deutsches Problem. Hele pressekonferencen, 31 minutter. Man ser i den, at der er betydelige uenigheder og stramme miner mellem Viktor Orban og Martin Schultz. Schultz har ikke begrebet problemets størrelse, han mener Europa kan fordele sig ud af det og bekræfter indtrykket, at EU er parat til at sælge os alle.

Det er til dette EU og Merkel, den danske regering har prisgivet os, imens den strør om sig med detajlforslag, der skal give os indtrykket, at situationen er under kontrol. Migration crisis: Hungary PM claims Europe is in grip of ‘madness’, Refugees threaten Europe’s Christian roots: Hungary’s PM Viktor Orban, We can’t cope with this tide! Europe’s despairing leaders bring back border controls with free-movement zone on brink of collapse

Debat?

Åkesson og Annie Lööf har hver tre-fire argumenter, som de hver gentager syv gange. Studieværten afbryder Åkesson ti gange og Annie Lööf nul gange. Så er de ti minutter gået. “Åkesson tørrede gulv med Annie Lööf,” siger de glade Sverigedemokrater. Det er vel ikke det mest slående ved denne tæt regisserede teaterforestilling. Jeg har en ven, som siger, at TV er det værste der er sket for demokratiet, og det indså jeg. da jeg smed mit væk for tretten år siden. Tretten år er alt for lidt, min  ven på Gates of Vienna har ikke haft TV i 42 år. Han har forresten denne slagkraftige rubrik i dag: The Digital Assassination of Julia Caesar


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Armadillo

Posted: 3 september 2015 - 15:51 - Svar

Nu har jeg ikke set denne ‘debat’, men med tanke på Åkessons sommertale i Sölvesborg som jeg så på nettet, anser jeg at SD bør slibe profilen lidt og når SD-politikere er i TV, burde de faktisk sætte foden ned overfor direkte forskelsbehandling fra ordstyreren og pointere det.

Godt man ikke har hverken TV eller Radio, man må tænke på blodtrykket…

  Anna Svensson

  Posted: 3 september 2015 - 20:46 - Svar

  Om du ändå vill se “debatten” så finns den på exponerat mfl.

Breidablikk

Posted: 3 september 2015 - 19:39 - Svar

Var det ikke denne Orban som ble omtalt som rasist og antisemitt, og Ungarn som “Europas versting”, som endog pleier vennskap med Putin? Beklager alle fintfølende: endelig en statsleder med fornuft!

  Anna Svensson

  Posted: 3 september 2015 - 20:45 - Svar

  Det är ju det vanliga epiteten man belägga alla oliktänkande med. I mina ögon har det numera närmast blivit en komplimang.

GustaWasa

Posted: 4 september 2015 - 02:54 - Svar

Vad det skall svida för talmannen Martin Schultz. Han som tog plats i parlamentet på bekostnad av det största partiet i EU valet.

Martin Schultz blev den som “förlorade” mot Jean-Claude Junker om posten som kommissionens ordförande.
Då tillsatte kommissionen sig själv i parlamentet och därmed så stängdes demokratin utanför i parlamentet.

Martin Schultz som för det har varit enveten moståndare i parlamentet mot nationer och demokrati. Och genom det så blev han utsedd av makten att få vara med i det odemokratiska valet av kommissionsordförande posten.

Är det så att tiden nu har kommit ikapp förbundskansler Angela Merkel. Förbundskanslern som en gång i månaden påtalar hur bra islam är för Tyskland och därmed Europa och Norden.

putinputout

Posted: 4 september 2015 - 17:55 - Svar

Ingen vill stanna och bosätta sig i skitlandet Ungern förutom en o annan med totalitära böjelser. Ungern verkar ha glömt sin moderna historia då folk flydde eller försökte i tusentals från kommunismen. Nu söker man sig istället till dess kusin; fascismen. Ett schizzat skitland som sagt.

  urskiljning

  Posted: 7 september 2015 - 18:19 - Svar

  Verkar snarare vara ett land med otroligt sund självbevarelsedrift i dessa tider då den trojanska hästens marodörer redan står beredda på europeisk mark med rakbladsvassa knivseggar mot våra halsar.

Leave a Comment