3
sep
Seneste opdatering: 5/9-15 kl. 0005
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Medvirkende Georg Igler, Gerard Batten, Tino Sanadaji, Kent Ekeroth og Renaud Camus. Se også Robert Spencer’s This is no longer just a “refugee crisis.” This is a hijrah. (= jihad by immigration)

Mikael Jalving: Det mest bitre had er gerne de godes had

Det sidste døgns tid har der meldt sig en sporadisk eftertanke i Sverige:“Julia Caesar hängdes ut för att tystas”, Vad gott kommer ur röjandet av Caesars identitet?, Åsikterna gick isär när Expressens namnpublicering debatterades. “Blandt sadomasochistiske eliter er alt politisk og et spørgsmål om rigtigt eller forkert. Det er til at blive idiot af.”

Den berygtede skribent ”Julia Caesar”, som i årevis har skrevet begavet og pointeret og indimellem flabet imod sit lands liberale indvandringspolitik, blev afsløret. Ikke i en udokumenteret påstand. Næ, det var pseudonymet – og hendes mange læsere – der var problemet. Kunne man afsløre forfatterens virkelige identitet, kunne man muligvis uskadeliggøre hende og lukke munden på andre formastelige under foregivende af, at al debat skal foregå på en åben arena. Som om det var tilfældet i Sverige. Onsdag kunne Expressen, der aldrig har interesseret sig et dyt for indholdet af Julia Caesars bøger og blogs, triumferende annoncere hendes virkelige navn og offentliggøre et portrætfoto med denne sigende vinkling:

»Julia Caesar er en af hadsitenes flittigste og mest læste skribenter, men hun vil ikke stå frem med sit rigtige navn. Expressen kan afsløre, at det er en forhenværende journalist fra Dagens Nyheter, der står bag pseudonymet, hvis tekster går ud på at hetze mod indvandrere, politikere og journalister.« Javel, i den bedste af alle verdener ville alle og enhver stå frem med navn og ansigt, små som store. Jyllands Posten: De godes had, Berlingske: Svensk opgør mellem »Julia Caesar« og aviser ender i dødstrusler.

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Niels HenriksenArmadilloOlofdeGothiaRune HansenPeter Svan Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Der er desværre en fejl i dit link til Jalvings kronik, Steen 😉

Her er det korrekte link:

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE7993221/Det+mes t+bitre+had+er+de+godes+had/

OlofdeGothia
Guest
OlofdeGothia

I Sverige har vi tyvärr fått ett konglomerat av olika intressen. Det är politiker,journalister, en del av näringslivet, olika “tankesmedjor”, personer med visst kunnande som lever på det allmänna och vill synas i debatten. De har fått ett gigantiskt problem. Sedan 1060-talet och framöver har den svenska befolkningen fått möjlighet till utbildning. Det har gett vid handen att svenska makthavare på olika plan känt sig osäkra och har förlorat sina positioner. Med utbildning följer också normalt sett bildning. Där har inte den svenska “eliten” hängt med. Vi kan ta ett skrämmande exempel och det är den svenska statsminister.. Han kallar… Read more »

Armadillo
Guest
Armadillo

Bara ett par punkter:

Det är skillnad på bildning och utbildning.

Sen har jag sedan Expressens publicering av Julia Ceasers namn, fäst mig vid att mesta argumenten, kritiken mot Julia, mest får på formen, men inte på sakinnehållet.

Det tål att tänkas på faktisk.

OlofdeGothia
Guest
OlofdeGothia

Med utbildning på olika nivåer bör personen också kunna tillägna sig bildning.

Armadillo
Guest
Armadillo

Så sant som det är sagt Olof, dock har jag under åren (ganska många år efterhand) mött en del människor med liten utbildning där har visat sig vara bildade personer, såklart med en egen kraft i botten. Jag har enbart realskola, men är vad andre säger ganska bildad och har en stor allmänbildning, kanske det att ha jobbat i olika länder, lärt flera språk och kastat ut Tv:n för år sedan har hjälpt lite under resans gång. Innan frekventerade jag biblioteken mycket, men det är mera eller mindre lönlöst idag då biblioteken nu är ockuperade av människor där knappast kan… Read more »

OlofdeGothia
Guest
OlofdeGothia

Utbildning och bildning går inte alltid hand i hand.
För min del läser jag massor. När det inte räcker, så kräver min enastående intellektuella kvinna än mer av mig.
Parkinsons lag är fantastisk När man kan resonera om de stora tingen på få minuter.Men när det rör sig om småsaker kan man resonera flera timmar.

Armadillo
Guest
Armadillo

Ja vad ska man göra?
Ska man hylla kvinnan eller lägga henna på hyllan?
🙂

Rune Hansen
Guest
Rune Hansen

Jalvings artikel er åbenbart flyttet, men det gode er, at den så ikke længere er “Premium”, så alle kan læse den: Det mest bitre had er de godes had.

Peter Svan
Guest
Peter Svan

Europa är rökt…

invernes
Guest
invernes

Will Europe Still Be Europe? Nei ! derfor må folk i Europa nå våkne opp og begynne å kjempe.

Nicke99
Guest
Nicke99

Eftersom det finns en viss andel IS-anhängare bland de asylsökande, och eftersom IS öppet har hotat med att smuggla tränade terrorister bland dessa, så utgör all invandring i sig ett dödligt hot.

Vilken människosyn har de politiker och journalister som medvetet bidrar till att fortsätta hålla dörrarna till Europa öppna för IS? Det är ganska enkelt, eller hur?

Lenn
Guest
Lenn

Sublim artikel. Ja, ‘flygtningestrømmen’ er islamisk okkupation! Derfor vil det stærkt islamiske Tyrkiet da også gerne have så mange muslimer afsted til de dummegode, hvide kuffar, og nu hører vi FN – den muslimske loge – bræge op om, at Europe skal gøre endnu mere = tage millioner af deres uduelige fætre ind! De vil gerne have en masse muslimer ind i Europas Hus, så de kan udsuge huset økonomisk, ressourcemæssigt og mentalt! Det sker gradvis, dag for dag, og har gjort det i årtier allerede. Eksplosionen af flygtninge vil sætte yderligere gang i fejemøget nu. Luther sagde, at muslimer… Read more »

eurozone
Guest
eurozone

Julia Caesars misstag- hon tyckte synd om “fel” folk!

Kurt Rosenstrøm
Guest
Kurt Rosenstrøm

Selvfølgelig vil det ikke det. Og det skal muslimerne nok sørge for. Der er intet at gøre. Der er intet andet end at vente på min nye bog: Koloniseringen af Europa. Men Europa åbner op for borgerkrigen. Først ødelægges Nationalstaterne og sammenhængskraften, så folk holder op med at betragte sig som et folk, hvilket faktisk betyder tab af mening med tilværelsen. Derefter tabes værdier og traditioner som danskerne har opbygget gennem århundrede. Derefter vælter indvandrere fra Mellemøsten og Afrika ind i Europa, som både hader europæerne og demokratiet. Derefter dyrkes Muhamed fanatisk medens terror, fanatisme og had spreder sig på… Read more »

Nicke99
Guest
Nicke99

Nej, det är inte sjukt, utan helt logiskt. Tänk: Cui bono? Vilka har nytta och glädje av att det blir kaos och krig i Europa?