7
sep
Seneste opdatering: 7/9-15 kl. 2344
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Granskning Sverige er en borgerradio, ikke MSM, og det her er meget godt. Det er fremragende. Nogen vil måske indvende, at journalisten er lovlig venlig, han er dog ikke meget venligere end en SR journalist er over for en politiker i Ekot’s  Lördagsinterviju. Forfatteren blev bedt om at medvirke i SR Medierne, men sagde klogeligt nej tak. De klarede at svine  hende til uden hendes medvirken.

Eva Selsing: Er det vores ansvar?

Hvornår blev det forbudt at indrømme, at danske politikere først og fremmest skal beskytte danske interesser? Og at almindelige danskere sådan set lever deres liv her og ikke i Syrien. Den enkelte borger her kan i en verden fuld af konflikter naturligvis ikke holdes ansvarlig for, trækkes forpligtende ind i eller i øvrigt afkræves aktiv deltagelse i alt det, der foregår langt fra os.

Det vil være smukt at bistå med forskellige former for hjælp i nærområderne til de stakkels fordrevne mennesker. Økonomisk, organisatorisk, personligt. Men denne gode gerning er da vel ikke noget, man kan stille som krav til de danskere, der i øvrigt ikke er en del af de konfliktramte regioner? Berlingske.

Se PETER HITCHENS: We won’t save refugees by destroying our own country


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?