8
sep
Seneste opdatering: 8/9-15 kl. 0709
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En sidste hilsen fra en “flygtning” på Hovedbanegården i Budapest inden afgangen til Tyskland. Normalt er rent og pænt sted. Efter sig trækker de et hav af affald og ekskrementer. Jeg har forgæves søgt efter flere detaljer om situationen, men ungarnsk er meget vanskeligt, selvom man engang har boet sammen med en finsk kvinde.

Relateret: Goodbye Hungary, hello Germany!, ISIS Fighters In Europe? Islamic State Extremists Exploit Refugee Flow, Waiting To Launch Attacks, Militant Operative Says, EU states increasingly say they prefer non-Muslim refugees, DANSKE ASYLAKTIVISTER TAR FLYKTINGAR TILL SVERIGE MED BÅT. 90 procent der ankommer i Serbien, siger de er syrere, men de har ingen dokumenter, der beviser det. Migrant crisis: Pakistanis, others dumping IDs to become ‘Syrian’

ZDF: Et land to verdener

Meget interessant og skræmmende reportage af venstreorienterede ZDF

One Country, Two Worlds


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?