8
sep
Seneste opdatering: 8/9-15 kl. 0709
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En sidste hilsen fra en “flygtning” på Hovedbanegården i Budapest inden afgangen til Tyskland. Normalt er rent og pænt sted. Efter sig trækker de et hav af affald og ekskrementer. Jeg har forgæves søgt efter flere detaljer om situationen, men ungarnsk er meget vanskeligt, selvom man engang har boet sammen med en finsk kvinde.

Relateret: Goodbye Hungary, hello Germany!, ISIS Fighters In Europe? Islamic State Extremists Exploit Refugee Flow, Waiting To Launch Attacks, Militant Operative Says, EU states increasingly say they prefer non-Muslim refugees, DANSKE ASYLAKTIVISTER TAR FLYKTINGAR TILL SVERIGE MED BÅT. 90 procent der ankommer i Serbien, siger de er syrere, men de har ingen dokumenter, der beviser det. Migrant crisis: Pakistanis, others dumping IDs to become ‘Syrian’

ZDF: Et land to verdener

Meget interessant og skræmmende reportage af venstreorienterede ZDF

One Country, Two Worlds


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jesper

Posted: 8 september 2015 - 09:36 - Svar

Der er flere ting, der ikke passer ind i situationen. De mange unge mænd, der flygter iblandet et passende antal kvinder og børn – måske for at give migranstrømmene et udseende, der mere minder om rene flygtninge. De unge mænd på Banegården i Budapest, der nægter at forlade toget og kaster med mad og vand. De er velklædte og med nye mobiltelefoner. De siger, at de er fra Syrien, men ser ikke syriske ud så vidt jeg kan bedømme det. De kunne snarere være afghanere eller pakistanere. Værst af alt er dog, at de optræder aggressivt men alligevel kontrolleret og disciplineret. Jeg tvivler på at de er flygtninge. Islamisk stat siger nu selv, at de har fået tusindvis af krigere til Europa. Det behøver selvfølgelig ikke at være sandt.

  snaphanen

  Posted: 8 september 2015 - 10:30 - Svar

  Ja. Det akut mest bekymrende er, hvor mange terrordødsfald, der direkte vil kunne tilskrives disse masser

  http://linkis.com/shr.gs/1kzMu

  ‘Just wait…’ Islamic State reveals it has smuggled THOUSANDS of extremists into Europe

invernes

Posted: 8 september 2015 - 11:08 - Svar

Ledere i Kuwait vet litt mer om syrere enn våre åndssvake politikere, de utaler at de ikke vil ta i mot en eneste syrer, syrere er psykopater i følge Kuwait`s ledere, men våre åndssvake politikere sier kom kom til Europa.

Jostein Bjoerkmo2

Posted: 8 september 2015 - 12:42 - Svar

Er det nødhjelpspakkene som tomsingene her hjemme samler inn vi ser spredd utover?

  FelixKrull

  Posted: 8 september 2015 - 12:44 - Svar

  Givetvis. Man burde bede de barmhjertige samaritanere om at komme og hente deres lort eller betale for oprydningen.

Jostein Bjoerkmo2

Posted: 8 september 2015 - 12:48 - Svar

Media i Norge feilinnformerer og mørklegger det de kan om denne saken. Det at Engelskmennene skulle ta inn 20 000 i løpet av fem år, som ikke får visum men skal sendes ut igjen senere, er endret til at de tar så mange nå. Det står heller ingen ting om at de ikke får varig opphold. Denne linja burde Norge også legge seg på. Da ville nok antallet som kommer gå ned drastisk. Tyskland skal ta imot 500 000 står det å lese. Dette er også feil. Det er kun en uttalelse fra en forvirret politiker. Det tyske folket lider slik som oss under dette trykket.

Landsmannen

Posted: 8 september 2015 - 14:52 - Svar

Nu vill Merkel (och Löfvén) tvinga resten av EU att bli islamiserat. I ännu högre grad.

Lenn

Posted: 8 september 2015 - 14:56 - Svar

Velkommen til halshugger-folket! I mødes med blomster og store velkomstkommittér! Godt, at I kunne lægge vejen forbi….

Lenn

Posted: 8 september 2015 - 15:53 - Svar

Meget interessant ZDF-docu! Jeg bemærkede især, at Canada sender ‘få tilbage’, som en mand siger henimod slutningen, og de ‘få’ udgør ml. 5.000-10.000! Det kunne vi lære noget af i både Skandinavien og Tyskland. Ud med dem, som ikke vil opgive hulemandstraditionerne!

Lenn

Posted: 8 september 2015 - 21:03 - Svar

Her er så et bevis, og man må tænke: Hvor mange andre lignende beviser er der derude i cyberspace – hvis nu vimmerbypanserne kunne tage sig sammen til at tjekke folk, fx deres mobiler og sociale medier? Dette skulle gøres med det samme. Denne lede karl er ISIS-terrorist, men nu giver han den som ‘stakkels flygtning.
….øh, billedet forsvandt for mig…. sørens!

latmask

Posted: 9 september 2015 - 09:27 - Svar

Radioprataren nämnde om hur immigraterna började lämna Keleti. Några plockade bland kvarlämnade kläder. Halshuggargesten uppmärksammades i bildtexten.
Medger att ungerska är svårt.

smiley

Posted: 10 september 2015 - 00:43 - Svar

Engang fortalte meg en egyptiske mann at syrere er de absolutt aller verste iblant Araber mht vold, krim og grådighet. Ifølge det han sa er de mer eller mindre lunatikker. Han sa at en syrer vil gjerne selge sin egen mor. Det var før borgerkrigen.

Leave a Comment