9
sep
Seneste opdatering: 9/9-15 kl. 1959
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 08-09-2015 140359

FN, EU, Merkel, Peter Sutherland og Jean Claude Juncker tror, Europa kan fordele sig ud af den menneskebølge, der nu rejser sig over over Europa. “Vi taler om mennesker, ikke tal,siger Juncker i state of the union talen i dag. Tak, vi hører det.

Sverige inkompetente statsminister tror fuldt og fast på, der findes en fordelingsløsning, hvilket må være grunden til at Sverige nu pludselig vil anvende Dublin overfor Danmark, det er ikke set tidligere. Han er ikke længere enig med almindelig sund fornuft i Sverige: Forskare: Överge FN:s flykting­konvention. Kun Gud ved, om svenskerne ‘överger’ Löfven og hans parti mere end de har gjort allerede.

Det varsler altsammen, at vi kun kan vente os kvarte løsninger fra deres hold. De er ikke indstillet på en kronisk eskalerende krise, som der ikke er nogen fordeling ud af. Næste sommer er det mere akut, og 2017 mere endnu. Og Danmark har en statsminister der venter på løsninger fra Bryssel og Merkel. Vi er uden informeret lederskab, og de informerede der er, har snørret sig selv ind i konventioner, så de ikke kan vippe med ørerne. Alene Middelhavet vil nå en lille million i år og næste år, siger UNHCR i dag. Nu forlader vi os nu alle på vinteren, som Stalin gjorde under Operation Barbarosa.

At least 850,000 people are expected to cross the Mediterranean seeking refuge in Europe this year and next, the United Nations said on Tuesday, giving estimates that already look conservative.The U.N. refugee agency UNHCR called for more cohesive asylum policies to deal with the growing numbers.

Many are refugees from Syria, driven to make the voyage by intensified fighting there and worsening conditions for refugees in surrounding countries due to funding shortfalls in aid programmes, UNHCR said.”In 2015, UNHCR anticipates that approximately 400,000 new arrivals will seek international protection in Europe via the Mediterranean. In 2016 this number could reach 450,000 or more,” it said in an appeal document.

Spokesman William Spindler said the prediction for this year was close to being fulfilled, with 366,000 having already made the voyage. The total will depend on whether migrants stop attempting the journey as the weather gets colder and the seas more perilous.U.N. says 850,000 to cross sea to Europe in 2015 and 2016 Mediterranean Crisis 2015 at six months: refugee and migrant numbers highest on record, State of the Union: Europe in the last chance saloon, warns EU president Jean-Claude Juncker

367.902 personer er kommet ulovligt over Middelhavet til Europa hidtil i år. 72 procent er mænd, fortæller UNHCR’s halvårsrapport The sea route to Europe: The Mediterranean

Grænsekontrollen fungerer ikke

Karsten Skjalm skriver på Facebook: For ca. 30 minutter siden ankom jeg til København H. med det tog, der kom fra Tyskland. Det var en temmeligt rystende oplevelse, som egentlig burde være BREAKING NEWS. Så del gerne opslaget. Nu kommer det:

1. På Rødby Færge Station forsinker Politiet toget med ca. 40 minutter, idet betjente gennemsøger toget for flygninge/migranter (det er myndighedernes opgave at finde ud af, hvem der er hvem, og om hvem der skal have asyl). Jeg antager, at flygtningene/migranterne har forladt færgen, og politikontrollen har været slap der.

2. Da toget ankommer til Vordingborg stiger en stor gruppe flygtninge/migranter på. De er selvfølgelig blevet advaret om politiets kontrol ved ankomsten til Danmark. Jeg kan ikke redegøre for, hvor politiet ikke standsede dem i Rødby , men som skrevet har de nok forladt færgen. Det må Politiet redegøre for. (jeg stod først på Næstved St., hvor en togbetjent fortæller mig, at der ikke er nogen flygtninge/migranter med toget, da Politiet undersøgte det ved afgangen fra Rødby). Men de stod altså på nogle stationer senere i Vordingborg.

Alligevel: logisk set har denne gruppe af migranter/flygninge ikke været med toget fra Tyskland. Det er mit gæt, at de landede i morges, hvor de som berettet af Ekstrabladet, ikke blev kontrolleret, men bare fik lov til at gå af landevejen nord op, hvorfra de blev samlet op af herboende, som kørte dem videre til Vordingborg.

3. På København H. står der en masse mennesker med “Welcome”-skilte.

Der er INGEN politibetjente overhovedet. Heller ikke ved trappen til hovedbygningen, eller ved nedgangen til den næste perron, den næstnærmeste osv. Først i den anden ende af hovedbygningen, omkring (ca 40 m) nedgangen til Istedgade får jeg øje på en 4-5 politibetjente, der går i en flok. Der var dog ingen politibetjente ved Istedgade-udgangen (tjekkede ikke de andre udgange).

4. Gennem folkemængden fra toget op mod hovedbygningen, bemærker jeg, at stemningen blandt en del af de fremmødte med velkomstskiltene er temmelig anstrengt. Fra det øjeblik jeg træder ud af toget, taler de meget om Vordingborg (man hører sagte tilråb, om at “de kommer fra Vordingborg”). Jeg oplever, at hvad der sker, er meget organiseret.
6. På vej mod denne udgang ser jeg, at personer ( dem der havde velkomstkilte) én ad gangen føre små grupper (omkring 2-3 ad gangen) hastigt bort, øjensynligt for at undgå at migranterne/flygtningene blev registreret.

Til hvilken destination, de førtes, ved jeg af gode grunde ikke. Formentlig de fleste til Øresundstoget mod Sverige, andre måske til et sted under jorden i Danmark.

Det er det sidste, der er min bekymring. De må for min skyld gerne tage til Sverige, hvis der sker på en ordnet måde. Men ikke under jorden i Danmark (ved godt at det kan hjælpe på asylstatistikken, men det er vel ikke meningen?)

7. Til slut fortæller jeg gruppen af politibetjente, som bare trasker snakkende rundt, i stedet for at holde opsyn, om mine oplysninger. Ved I at de er stået på på Vordingborg, og ikke i Rødby)? Ja, det var de vist blevet orienteret om. Ved I også, at flygtningene/migranterne føres hastigt bort af herboende. Nej, der ved vi ikke, sagde politibetjentene uinteresseret.

DET ER ALTSÅ DENNE MÅDE GRÆNSEKONTROLLEN OG SCHENGENS BAGLANDSKONTROL FUNGERER PÅ PÅ ET MEGET KRITISK TIDSPUNKT HVOR IS HAR UDSENDT NYE TRUSLER OM, AT DER IS’ERE BLANDT FLYGNINGE/MIGRANT STRØMMEN.

Jeg frygter, at myndighederne gambler med befolkningens sikkerhed.

LÆS Daily Express fra i dag:‘Just wait…’ Islamic State reveals it has smuggled THOUSANDS of extremists into Europe

Det burde folketingspolitikerne og pressen vide, så fortæl det endelig videre til jeres kontakter.

Se også Muslimer strømmer til Rødby for at hjælpe


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?