10
sep
Seneste opdatering: 10/9-15 kl. 1547
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 10-09-2015 105224

De har fått nog av att se döda barn spolas i land vid Medelhavet. Emad Zand och Susanne Najafi har tagit initiativ till projektet Refugee Air som planerar att chartra plan och flyga flyktingar till Sverige.– Vi vill visa för politiker och flygbolag att det här går, säger Susanne Najafi i SVT:s Gomorron Sverige. Refugee Air ska flyga flyktingar till Sverige

Det er en kendt sag, at hvor mange er, kommer flere til. Den svenske asylpolitik, der giver ophold til otte gange flere end EU gennemsnittet, har været en gigantisk magnet for endnu flere asylsøgere. Nu begynder “nysvenskerne” at konkurrere med politikerne om at forære landet bort, og Sverige’s afskaffelse går op i turbo. “Kædeindvandring” er et ord, der takket være pressens røde hegemoni, aldrig er slået an i Sverige, og sproget former vores tanker ligesom omvendt.

Alle syrere har jo automatisk asyl i Sverige, og mon ikke der er en 18-20 millioner tilbage dernede. Så kan Annie Lööf få sin drøm opfyldt om et Sverige med 30-40 millioner mennesker.

Man må sige, at historien med den druknede dreng har været effektiv. Faderen kom ikke fra Kobane men fra Tyrkiet, han har aldrig været ombord på båden og set  sin kone  dø, og muligvis er drengen ikke engang død. THE 5 AWKWARD QUESTIONS THEY WON’T ANSWER ABOUT THE DROWNED BOY, SYRIA AND OUR ‘MORAL DUTY’ – Se SVT Rapport fra minut 2:22 og Gomorron Sverige, der kun kan ses i Sverige. Refugee Air, Let them fly.

Det er lige strengt nok, når man tænker på at mindst en fjerdedel af befolkningen er lodret imod det. Desuden truer det Sveriges indre stabilitet, hvoraf en del allerede er gået fløjten. SD er størst igen idag:

Indspilning i fuld skærm 10-09-2015 114606


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?