11
sep
Seneste opdatering: 11/9-15 kl. 0955
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Dan Park ‘s seneste værk er en parafrase over venstrefløjens Refugees Welcome plakater. Med udgangspunkt i Refugees Welcome plakaten har Park skabt en Terrorist Welcome plakat, hvor den flygtende familie er udstyret med panserværnsraket, krumsabel, Kalashnikov og bombebælte ledsaget af teksten “Bring your weapons”. På Refugees Welcome’s plakater står der “Bring your families”.

Foreningen Juridikfronten har anmeldt Dan Park til politiet i Skåne på grund af billedet. Ikke for at hetze mod terrorister, men for hetz mod folkegruppe – en paragraf, der svarer til den danske racismeparagraf. Svensk politi undlod for nylig at rejse sigtelse mod Dan Park i en tilsvarende sag.Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


GOvSx

Posted: 11 september 2015 - 11:51 - Svar

Ha ha… Rett på sak om IS jihadister som lurer seg inn i Europa i dekke av å være flyktninger.

Gunnar Edlund

Posted: 11 september 2015 - 11:52 - Svar

Har flyktingar nu blivit en folkgrupp. Idiotin är gränslös.

Nilsv

Posted: 11 september 2015 - 12:26 - Svar

Der mangler et S – terroristS.

  snaphanen

  Posted: 11 september 2015 - 12:41 - Svar

  Ja, hans engelske er mindre end perfekt

   Rune Hansen

   Posted: 12 september 2015 - 11:05 - Svar

   Er det derfor, han skriver “Atension whore”? Eller er der en dybere mening?

   I øvrigt forstår jeg ikke, hvorfor der er en delfin og “Grumpy Cat”. Det virker mere som provokation for provokationens skyld.

   “Terrorist[s] Welcome” er derimod genial. Også detaljen med de to islamiske stjerner og halvmåner.

    Nilsv

    Posted: 12 september 2015 - 12:30 -

    Katten er indbegrebet af, hvad der trækker opmærksomhed på internet, den er selv opmærksomhedsluderen over dem alle, så nu er den blevet godt muggen på opkomlingen Aylan, der pludselig får alle klik og delinger. Jeg synes den sidder lige i skabet. Om Dan Park med vilje staver attention forkert ved jeg ikke, men på en måde er det jo en del af hans udtryk at være elendig, så hvorfor ikke også stave elendigt.

Peter Buch

Posted: 11 september 2015 - 17:00 - Svar

Anmelder må vel mene terrorister er en folkegruppe, der ikke må hetzes imod.
Det forekommer mig absurd, og sagen bør straks afvises.

tror ikke på dommedag..

Posted: 11 september 2015 - 18:05 - Svar

Ja skulle den såkalte “Juridikfronten” få gjennomslag her – så er ytringsfriheten i Sverige død.

ɱØяñιηg$ʇðя

Posted: 11 september 2015 - 18:51 - Svar

Med andra ord kan vi förvänta oss att Mr Park kommer att få göra tid en gång till.

Ole Burde

Posted: 12 september 2015 - 09:27 - Svar

Den har en frygtindgydende doppeltmening , fordi terroristens mest effektive våben nettop er hans familje ..

Ole Burde

Posted: 12 september 2015 - 10:49 - Svar

På engelsk er begrebet ‘chain of command’ stadig en meget vigtig ting , og det er intuitivt forståeligt at kæden intet er værd hvis et af ledene svigter .
Det er også temmelig klart at enhver form for organisation er nødt til at have en eller anden form for ‘chain of comand’ , fordi alternativet er Anarki .
PÅ dansk er ‘komandovejen ‘ et anderledes begreb , fordi man på et vejkort har mange forskellige måder til at nå det samme mål .
I krisetider må enhver nation falde tilbage på sin fundamentale ‘chain of comand ‘ , den som vi feks automatisk forventer at træde i kraft i tilfæde af alvorlige Naturkatastrofer . Den eneste måde at gøre det rigtigt på er en klart defineret ‘chain of comand’ som acepteres uden spild af livsnødvendig tid .
Det som sker nu , er at Nationen Danmarks fundamentale ‘Chain of comand’ er brudt sammen fordi det politiske led i kæden er bristet , måske uden nogen mulighed for at blive svejset sammen . Politikerne vil IKKE give nogen klare ordrerer til politi ,militær eller hjemmeværn om hvordan de skal forsvare landet mod Immi-Vasionen….måske fordi de er en flok kujoner , måske firdi de tror mere på menneskerettigheds-religionen end de tror på nationens eksistensberettigelse , måske begge dele …
Det politiske led , som er et af de første i kæden , nægter herved at tage ansvarlighed for sin funktion som en del den nationale ‘chain of comand ‘ .
Herved opstår der et Kontrol-Vacum , som allerede forsøges udfyldt af mange forskellige aktører på scenen , os selv includeret . ….men KÆDEN er som sagt bristet , den kæde som har været de europæiske nationalstaters rygrad siden den blev færdigudviklet i 1600 tallet .
Det betyder at Dannmark nu , ifølge de fleste eksisterende teorier om politisk struktur , er på vej mod Anarki i et af dets variationer . Håber det bliver en forholdvist kortvarig variation …

Henrik Petersen

Posted: 12 september 2015 - 21:11 - Svar

Riflen på billedet er ikke en AK 47 men en M 75.

Ingvar

Posted: 26 september 2015 - 23:22 - Svar

Misstänkta terrorister kan inte utvisas det tyder väl på att Sverige välkomnar dom.Dan Park-Regeringen 1-0
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=160&artikel=607535 5

Leave a Comment