13
sep
Seneste opdatering: 13/9-15 kl. 2012
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Når politiet ellers slæber afsted med topløse FEMEN kvinder, har man dog aldrig set dem sparke på en liggende kvinde. Det er ikke fremmed for disse muslimske mænd, men vi ved jo fra Sverige og profeten selv, at de er gode feminister. De muslimske kvinder  havde deres egen  halvdel af salen at holde Muhammed-møde i. France: Topless Femen dragged off stage at Salon Musulman du Val d’Oise og Le Figaro, oversat.

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1
Deltag i debatten...

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
tavsen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
tavsen
Guest
tavsen

HVOR ER DET AFSKYELIGT at se en flok tapre muslimske mænd sparke løs på en kvinde, der er kastet i gulvet ÆKELT Det er virkelig modige kvinder. Gad vide om de er klar over, hvad de er oppe imod?? Her i Danmark kan de demonstrere herfra til evigheden for at amme på cafeer. For hvem ejer cafeerne?? http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/10507710 Bahram Sari, der ejer in-caféerne ‘Café Sommersko’ og ‘Café Stella’ i indre København skal i fængsel, efter han er blevet dømt for to uafhængige voldssager mod to kvinder.. Han er også dømt for meget andet. Og en kollega i Skive Fængsel for… Read more »