15
sep
Seneste opdatering: 16/9-15 kl. 0126
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Moderatlederen Anna Kinberg-Batra var i SVT’s Agenda den 13.9. Den talende papegøje er hverken til at hugge eller stikke i for en journalist. Hun vil ikke bare ikke være en autoritet, hun vil slet ikke træffe nødvendige valg, hvis de er en smule risikable. Ingen 70.000 favne vand for Kinberg -Batra. Partiet vil sygne  hen som Kinberg Batra, det er ligegyldigt, ingen vil savne det.

Hun har tre pointer, som hun gentager næsten uden variation: EU’s lande må “tage større ansvar” (gentaget 14 gange), flere må i arbejde og egenforsørgning (gentaget 15 gange) og integrationen er mislykket (gentaget 4 gange.) Man spørger sig, hvordan Moderaterna stadig kan få en femtedel af stemmerne  i Sverige. Sverigedemokraterne har en fri, gratis motorvej liggende foran sig. Jimmie Åkesson om det politiska läget.

Lisa Borchs jihad-mord i Kvissel

Jeg skal da lige love for, at EB og BT her og her nedtoner islams rolle i pigens mord på sin mor. Hvorfor skal vi høre detaljerne  fra udlandet? Det er som om Daily Mail har været til stede i retten i Hjørring, og BT og EB har siddet i udlandet. Vi kan vel ikke tåle at høre det, mener  journalisterne Karsten Gøttler, Caroline Clante og Jonas Vester. Om de vil beskytte islam  eller danske politikere, er uvist, faktum er, at pigen og moderen er endnu to ofre for danske politikeres forrædderi. Jihadisten er  udvist, skaden er sket. Blonde Danish teenager, 15, murdered her mother with a kitchen knife after watching ISIS videos of the beheading of British hostages online

Post-Modern Warfare Re-Revisited

Stephen Green genlæser den ti år gamle Dhimmitude Or Diaspora?

There’s no telling just how ugly things will get in Europe before this “immigration” crisis is over. It’s safe to say though that the ugliness is just getting started. How bad could it get? So bad that the refugees might flee back to the Middle East. Let’s revisit a VodkaPundit column from January, 2005, republished here unedited and in its entirety…. Europe could very well become Bosnia on a continental scale

From tanks to civilian bombing to Hitler’s ovens, Europe has given the world more ways to kill more numbers of people than probably any other continent. In fact, Europeans named Lenin and Hitler invented those human abattoirs we call “totalitarian states.”

Not that each and every one of those items is a bad thing. Were it not for the tank, Europe might still be fighting on the Western Front, nearly 91 years after the Great War started. Civilian bombing certainly shortened that war’s popular 1939 sequel. Despite some local atrocities, it’s hard to argue that European colonialism wasn’t more civil for western Africa and the Middle East than the local governments they have in those places today. And how did European nations become global empires? In no small measure because of their talents for killing.

Anyway, that’s what popped into my head after reading the most recent post here by Will Collier. After reading an article showing that the Netherlands (former owners of Indonesia, one of the world’s largest Muslim nations) could be majority-Islamic fairly shortly, Will said:

What happens 20 or 30 years from now, when demographic trends could well result in “minority-majority” (or even outright majority) status for the Islamic cohort in western Europe? If they’re faced with the options of dhimmitude or flight, where will the native Europeans flee to?

Why, here, of course.

What Will left out is the third option.

If somewhere down the road the worst should come to worst, Europeans could always stay home and fight. And don’t think they couldn’t.

Problem is, the fight wouldn’t be the pretty kind where you see a few bold arrows drawn on the map, confidently slicing through history and the enemy lines. We’re not talking Desert Storm here, which you could draw with five arrows and lasted only 96 hours. We’re not even talking about the Liberation of France in 1944, which took slightly more arrows and just six weeks. Oh, no.

We’d be talking about city fighting. But not the kind of city fighting you saw in Saving Private Ryan, where the likable, well-trained and battle-hardened soldiers could call in an air strike just when all seemed lost. Thanks to modern Europe finally putting “ain’t gonna study war no more” into nearly full effect, they hardly have any battle-hardened soldiers. They hardly have any soldiers left at all.

The city fighting we’d see in Europe would look like what we saw in Sarajevo ten years ago. You know, ragtag bands of men with no uniforms, stolen weapons, and a desire to kill anybody who looked Muslim (or on the Muslim side, European). Holland and Denmark would fare worst. They’re both tiny, both have very high (and increasing) Muslim populations, and neither country has much of a modern military tradition. In this worst-case scenario, the likelihood of ethnic mob rule a la Bosnia seems high.

Want to take the worst-case a little further? Both countries border Germany, which might feel the very legitimate need to march in to restore Ordnung. I think we all know what usually happens once the Germans start goose-stepping through their smaller neighbors.

No, the result wouldn’t be World War III (or V?). But Europe could very well become Bosnia on a continental scale, with all the devastation, mass graves, and ethnic cleansing that implies. You can bet, at best, there would be a whole lot of people put at gunpoint onto refugee boats bound for North Africa and the Levant. Assuming, of course, the Europeans win in such a scenario. If not, the poor refugees would speak languages much like our own, and be bound for our own shores – just like Will suggested.

Me, though, I’d put my money on the Europeans winning a war of mass, mechanized murder.

After all, they invented it.

Post-Modern Warfare Re-Revisited. Green følger nogenlunde samme tankespor, som Daniel Pipes gjorde i 2007 artiklen Eurabian Nights: Europe and its Muslims face three possible futures.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Gabrovitcs

Posted: 15 september 2015 - 16:42 - Svar

Varför har vi inget hört om detta? Locket på på för alla för islamister negativa nyheter så klart.
Etniska européer som konverterar är nog värst, för deras transformation är oändligt stor, och därmed är deras fanatism oändlig.

  Peter Zichau

  Posted: 15 september 2015 - 16:56 - Svar

  Det har nu været en ret stor sag herhjemme – og selvfølgelig vidste vi godt hvad der var tale om.
  En lille 15-årig dansk pige, vokset op blandt indvandrerdrenge og føleligt påvirket af én sådan situation.

  Rune Hansen

  Posted: 16 september 2015 - 12:55 - Svar

  Det var også overraskende for mig. Mens sagen kørte, fik vi danskere indtrykket af, at sagen skyldtes, at moderen ikke kunne lide datterens kæreste. Altså ren Romeo og Julie.

  På den anden side, kan det være, Daily Mail strammer den en smule. EkstraBladet har også læst deres artikel og har nogle kommentarer: Udlandet rystet over Kvissel-drab.

tavsen

Posted: 15 september 2015 - 17:59 - Svar

Det bestialske drab viste med al tydelighed, hvad ord kan udrette.

Kritikere af muslimsk indvandring er de sidste 30 år blevet kaldt onde mennesker. Den indoktrinering virkede fint

Godt du dræbte hende. Hun var ond
http://ekstrabladet.dk/112/godt-du-draebte-hende-hun-var-ond/5709024
40-årigt mordoffer var bedøvet af sovepiller, da hun blev stukket 20 gange med kniv

Dobbeltdrabet i Sorø lyder også som ISIS inspireret. Det der med ild er en muslimsk foreteelse

112/ukendte-kaster-flere-brandbomber-mod-skole-i-naestved/5700222
Selv om der blev kastet flere brandbomber mod Sjølundsskolen i Næstved, skete der kun begrænset skade

ramonafransson

Posted: 15 september 2015 - 18:10 - Svar

Hon är ingen ledare och kommer aldrig bli en ledare. En vimsig kvinna och en lögnare …

Landsmannen

Posted: 15 september 2015 - 22:31 - Svar

Det är lustigt att svenska politiker kör på “auto repeat” varje gång de framträder. Man kan ju tro att de inte har förmågan att tänka ut något vettigt att säga. Eller så är de dårar och tror att om man säger en lögn tio gånger så blir den sann…

Daanska

Posted: 15 september 2015 - 22:45 - Svar

Jeg vidste at de åbne hjerter og pengepunge til sidst ville gavne Sverige ?
Nu har de også fået Andriod politikere !
Mon ikke AKB har en fremtid som skuespiller når der skal laves en remake af Starwars ?

FelixKrull

Posted: 16 september 2015 - 00:27 - Svar

They’re both tiny, both have very high (and increasing) Muslim populations, and neither country has much of a modern military tradition.

Whoa, there.

Jeg har online snakket med flere briter der har vaeret i Helmand, og de omtaler danske soldater med en respekt der graenser til det aerboedige, en kompliment der kun bliver desto stoerre af, at den kommer fra britiske soldater.

Hvis den bataljon der foelges i Armadillo er bare nogenlunde representativ, er denne respekt helt forstaaelig.

But Europe could very well become Bosnia on a continental scale, with all the devastation, mass graves, and ethnic cleansing that implies.

Det vil gaa jihadierne som det gik bosnierne inden USA og Tyskland blandede sig: de blev massakreret af de kristne styrker.

En stemningsvideo til at falde i soevn paa:

https://www.youtube.com/watch?v=_6RQfK-7KPU

Niels Henriksen

Posted: 16 september 2015 - 06:14 - Svar

Søren Espersen: “Wollt Ihr die totale Völkerwanderung?!”

http://jyllands-posten.dk/debat/international/ECE8018723/%22Wollt+Ihr+ die+totale+V%C3%B6lkerwanderung%3F!%22/

14.09.2015 kl. 13:55

Søren Espersen, MF (DF) Formand for Det Udenrigspolitiske Nævn

“Vollt Ihr die totale Völkerwanderung?!” Nej, indrømmet, hun råbte aldrig det spørgsmål ud til det tyske folk, Angela Merkel. Givet fordi hun vidste, at hvis hun råbte det, ville det blive et rungende “Nein!”.

Og derfor havde hun så bare bestemt den totale folkevandring selv: Tyskland skulle åbne alle sine grænser og lade strømme ind 800.000 flygtninge og migranter fra Mellemøsten, Asien og Afrika. I første omgang, vel at mærke, og ikke kun for Tyskland; for kort efter gjorde hun – EUs reelt øverste leder -, klart, at hun af sine EU-partnere krævede, at de fremover simpelthen indførte bindende flygtningekvoter uden øvre loft.

Forstået på den måde, at melder der sig 2.000 nye migranter og flygtninge ved Schengens ydre grænser,
skal de straks fordeles. Og kommer der derefter 20.000 og derefter 200.000 og derefter 2 millioner, skal de også straks fordeles. Faste kvoter. Intet loft. The Sky is the Limit…!

At den magtfulde kansler så i samme stræk fik jokket på såvel Dublin-aftalen, på Schengen-aftalen, som på almindelig anstændighed overfor sine EU-partnere, betød ikke meget for hende. Lige så lidt som det betød noget for de bundter af politikere herhjemme, som bare synes, at Merkel er alle tiders. Og skulle hun blive nødt til sådan lige på en eftermiddag under et topmøde at ændre en konvention, så var det da også bare okay. For i de kredse må konventioner ikke brydes – med mindre det går i deres retning.

  Niels Henriksen

  Posted: 16 september 2015 - 06:46 - Svar

  Mikael Jalving: Blandt hipstere, hippier og andre rettroende

  http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE8020869/Blandt- hipstere-hippier-og-andre-rettroende/

  15.09.2015 kl. 09:47

  Skæbnens ironi: Blot et halvt år efter det seneste terrorangreb i Danmark står grænsen pivåben.

  Officielle kilder skønner i skrivende stund, at ca. 6.000 flygtninge, migranter og indvandrere har krydset grænsen til Danmark sydfra, og at de fleste er draget videre for at søge asyl i Sverige.
  Danske medier er tilsyneladende enedes med myndighederne om at benævne dem ”rejsende udlændinge”. Idet EU’s ydre grænser er lige så porøse som moden Gorgonzola, er de rejsende udlændinge gået durk ind i Danmark. Og er for en dels vedkommende blevet hjulpet af etniske danskere og danske muslimer med transport, forfriskninger, selfies og moralske
  sympatitilkendegivelser på de sociale medier.

  Selv Islamisk Trossamfund stod klar på perronen i Rødby og Rødekro for at gelejde deres trosfæller ind i Skandinaviens Mekka, mens kendte og mindre kendte islamister transporterede de udvalgte videre i biler og taxaer. Pludselig er det blevet hipt blandt hipstere, hippier, radioværter, tv-værter, kendisser, gymnasielærere, socialpædagoger, universelle venstrefløjsere og andre anstændige
  venligboere at være menneskesmugler for en dag.

  Det kan godt virke overraskende, men Danmark er på blot en uge blevet et slags Minisverige. Anført af en borgerlig regering, som skridt for skridt fjerner sig fra det Danmark, du var så naiv at tro, du kendte.

  Flygtningekrisen er reduceret til et logistisk problem – og mest af alt noget Rigspolitiet tager sig af. Nu handler det om at håndtere de rejsende, ekspedere dem videre og/eller fordele dem i stadig flere kommuner, ikke om at håndhæve retten over territoriet. Åbne grænser, åbner hjerter. Det er dette skred, der er så faretruende med tanke på fremtiden: At ingen har til sinds at forsvare landets grænser. At man kan vade ind, hvis blot man er tilstrækkelig mange og tilpas determineret som gruppe.

  Hvem er de ”rejsende udlændinge” egentlig? Det er der knap nok nogen, der interesserer sig for i mere end overfladisk forstand. Tv og radio slet ikke. [!!!] Betyder det noget, at de tilstrømmende er muslimer, at de fortrinsvist er unge mænd, og at de kommer til kristne lande med helt andre sæder, skikke og normer? [!!!!!] Overhovedet ikke, hvis man skal tro medierne. Det er irrelevant, nævnes slet ikke. For som kulturliberalismen, der også har ramt store dele af venstrefløjen, tilsiger, er vi alle ens, kloner af hinanden og nedstammer i øvrigt alle fra aberne. I Sverige og Danmark er kultur bare en side elle to i avisen, ikke en central del af menneskers livsform.

  ….

  Fraværende er ellers prekære spørgsmål som: Hvor mange kan/skal vi tage imod? [!!!!] Hvor længe? Hvad er risikoen, herunder risikoen for ny terror? Og hvad med asylanterne –

  skal de hjem – eller er de indvandrere? [!!!!!]

  Der gives ingen svar. Værre: Spørgsmålene stilles knapt nok.

  Som samfundsforskeren Karsten Skjalm har fremhævet, så søger flygtninge og migranter gennem flere lande mod deres endelige destination. Selv om de starter som flygtninge, konverterer de til
  migranter undervejs og ender som indvandrere, fordi opholdet oftest bliver permanent.

  Diasporaen, dvs. den religiøse diaspora [!!!], er grunden til, at Sverige og Tyskland står øverst på migranternes ønskeliste. Det er ikke kun de generøse velfærdsstater, der lokker. Det er også, fordi det er her, at den muslimske diaspora vokser hastigst og mest autonomt, Insha’Allah.
  Det er med denne vækst, at nationalstaten – med tilhørende grundlov, retsstat og social tillid – over tid og med demografiens ubønhørlige logik risikerer at blive et fremmedlegeme på egen mark og matrikel. [!!!!!]

  Kultur betyder rigtig meget og virker selvforstærkende, også i geopolitisk forstand. Men det er tilsyneladende kun muslimer, der i dag lader til at være klar over det. [!!!!!]

Keve Murkel

Posted: 18 september 2015 - 17:19 - Svar

Let us imagine western powers actually sponsored the uprising in Syria and elsewhere. The killer rebels now flee to Europe when the Russians got boots on the ground, determined to support their killer leader.
Therefore our leaders are not foreign to murder and mutilation it just have to be them doing the killing and mutilations as a righteous cause.
One murders for strict behaviour another murders for the right to do whatever. In this case the bread and circuses claim that the involved parties are IS vs liberals.
The enemy of my enemy, the friend of my financier and coke dealer.
https://www.youtube.com/watch?v=5BiQGaE5j2k

Leave a Comment