16
sep
Seneste opdatering: 16/9-15 kl. 2305
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 16-09-2015 215502

Svenske medier har indvendinger mod You Gov’s metode, men dog ikke  når instituttet giver gode målinger til Vänsterpartiet eller Miljöpartiet. Det bliver en dobbeltmarathon for Löfvén frem til valget i 2018, og han er allerede i elendig form. I dennne uge alene, kom der 5.200 asylsøgere til Sverige. På årsplan ville det være 270.400. “Svejseren” er tvunget til at handle, og det skal ikke vare for længe.

I den senaste väljaropinionen från Yougov, utförd på uppdrag av Metro, ställdes frågan om vilka tre politiska frågor som är viktigast just nu. Flykting- och invandringsfrågan hamnade högst upp på 53 procent, en ökning med sju procentenheter från augusti.

I Yougovs septembermätning ökar SD till 27,3 procent – ökningen är dock inom felmarginalen. Moderaterna hamnar på 20 procent och Socialdemokraterna på 21,8 procent. Sammanlagt har 1 515 intervjuer genomförts via Yougovs självrekryterade onlinepanel under perioden 10-14 september. – Det är oroväckande för Moderaterna och Socialdemokraterna. Det är stora andelar som röstade på partierna i valet 2014 som säger att de nu skulle rösta på Sverigedemokraterna, säger Sören Holmberg. Metro. Link til You Gov september 2015

70 procent av europæiske jøder skjuler sin identitet

En ny måling viser at 70 % av Europas jøder skjuler sin identitet, mot 40 % for et år siden.JP.dk

Over 70 procent af jøderne i de europæiske lande går meget stille med dørene og skilter ikke offentligt med deres religion og identitet. Det viser en meningsmåling, som de to jødiske organisationer Rabiner Center i Europa (RCE) og Europæiske Jøders Forbund (EJA) har lavet, og som den israelske netavisynetnews.com fortæller om. Dermed er der sket en stor stigning i antallet af jøder, som ikke offentligt viser deres religion, i løbet af det seneste år. For et år siden blev der foretaget en tilsvarende måling, og da skjulte 40 procent deres jødiske identitet. Document og Poll: 70% of European Jews conceal their religion


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?