16
sep
Seneste opdatering: 17/9-15 kl. 0126
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Toroczkai László er borgmester i  den ungarnske grænseby Ásotthalom

I øjeblikket kaster “alvorligt traumatiserede flygtninge” ved den serbisk-ungarske grænse simpelthen store sten på de ungarske grænsetropper, fordi åbne grænser og høje socialydelser er en menneskeret for enhver kriminel, som når frem til dem. Eller hvad?  Hvordan kan Ungarn være så fræk at lukke sine grænser? Min tak går til Ungarn og Orbán, der holder sin skanse – i modsætning til de vatnisser, der regerer os! Danke Ungarn!

– Mailstorm på Ungarns ambassade: Tak, I gør Europa en tjeneste.Ungarnsk TV live. Ungarns Orban: »Vi handler for at redde Europas kristne værdier«., Eye witnesses claim fewer than a third of refugees, STATE OF EMERGENCY: RIOTING MIGRANTS CHANTING “ALLAH HU AKBAR” TRYING TO BREAK THROUGH HUNGARIAN BORDER – Man kan skrive til den ungarnske ambassade i København her: mission.cph@mfa.gov.hu

Lars Hedegaard: Vi er alene og må selv tage kampen.

Dansk Folkepartis udspil om flere flygtninge viser, at partiledelsen enten ikke aner, hvad islam går ud på, eller vælger at lukke øjnene for det.

Nu skal vi pludseligt tage flere migranter. Hvor mange flere vil Thulesen Dahl ikke fortælle, så lad os gætte på et sted mellem 50.000 og en million.

Men det er ikke noget problem, siger den nyomvendte formand, for alle disse muslimer skal bo i lejre og ikke have noget med det omgivende samfund atgøre. De skal sendes tilbage, så snart der bliver “fred” i deres hjemlande.
Det har der aldrig været de 1400 år, hvor kaoskraften islam har ødelagt menneskers muligheder for at leve et værdigt liv. Freden kommer ikke, så længe det knusende flertal bekender sig til en blodtørstig ideologi, der sætter alle andre kendte folkemordsregimer i skyggen.

Det nye er, at muhammedanerne frit kan oversvømme Europa, hvor de selvfølgelig vil behandle de vantro på samme måde, som de har gjort der, hvor de kommer fra. Vi står foran udryddelse. Dansk Folkeparti er ikke dansk og giver ikke fem flade øre for folket. Facebook (Morten Messerchmidt foreslog dog i morges opsigelse af tre konventioner: DF vil droppe aftaler: Vi skal have lov til at smide folk ud af landet)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?