16
sep
Seneste opdatering: 17/9-15 kl. 0126
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Toroczkai László er borgmester i  den ungarnske grænseby Ásotthalom

I øjeblikket kaster “alvorligt traumatiserede flygtninge” ved den serbisk-ungarske grænse simpelthen store sten på de ungarske grænsetropper, fordi åbne grænser og høje socialydelser er en menneskeret for enhver kriminel, som når frem til dem. Eller hvad?  Hvordan kan Ungarn være så fræk at lukke sine grænser? Min tak går til Ungarn og Orbán, der holder sin skanse – i modsætning til de vatnisser, der regerer os! Danke Ungarn!

– Mailstorm på Ungarns ambassade: Tak, I gør Europa en tjeneste.Ungarnsk TV live. Ungarns Orban: »Vi handler for at redde Europas kristne værdier«., Eye witnesses claim fewer than a third of refugees, STATE OF EMERGENCY: RIOTING MIGRANTS CHANTING “ALLAH HU AKBAR” TRYING TO BREAK THROUGH HUNGARIAN BORDER – Man kan skrive til den ungarnske ambassade i København her: mission.cph@mfa.gov.hu

Lars Hedegaard: Vi er alene og må selv tage kampen.

Dansk Folkepartis udspil om flere flygtninge viser, at partiledelsen enten ikke aner, hvad islam går ud på, eller vælger at lukke øjnene for det.

Nu skal vi pludseligt tage flere migranter. Hvor mange flere vil Thulesen Dahl ikke fortælle, så lad os gætte på et sted mellem 50.000 og en million.

Men det er ikke noget problem, siger den nyomvendte formand, for alle disse muslimer skal bo i lejre og ikke have noget med det omgivende samfund atgøre. De skal sendes tilbage, så snart der bliver “fred” i deres hjemlande.
Det har der aldrig været de 1400 år, hvor kaoskraften islam har ødelagt menneskers muligheder for at leve et værdigt liv. Freden kommer ikke, så længe det knusende flertal bekender sig til en blodtørstig ideologi, der sætter alle andre kendte folkemordsregimer i skyggen.

Det nye er, at muhammedanerne frit kan oversvømme Europa, hvor de selvfølgelig vil behandle de vantro på samme måde, som de har gjort der, hvor de kommer fra. Vi står foran udryddelse. Dansk Folkeparti er ikke dansk og giver ikke fem flade øre for folket. Facebook (Morten Messerchmidt foreslog dog i morges opsigelse af tre konventioner: DF vil droppe aftaler: Vi skal have lov til at smide folk ud af landet)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Søren Petersen

Posted: 16 september 2015 - 22:02 - Svar

Surrealistisk at se hvordan medierne og bl.a den tyske minister for området nu anklager UNGARN, istedet for at fokusere på de flygtninge som begår lovbrud. Det er simpelten surrealistisk – også at læse tyske aviser de seneste dag – og deres heroisering af Angela Märkel – suk suk…

Jeg nævner Tyskland fordi det er et vigtigt land i denne sammenhæng- Tysklands ELITE har smadret Europa 2 gange – og er nu på vej til at gøre det 3. gang.

Herhjemme er Politiken i disse dage også surrealistisk læsning – jeg tror ikke selv de tror på, at der er sket et reelt stemningsskifte i befolkningen men i det usandsynlige tilfælde at der måtte være det, forsøger hele redaktionen at tale et paradigmeskift op, strategien synes at være: en løgn sagt mange nok gange bliver til sandhed.

Jeg er dog grundlæggende optimistisk og med tiltro til den danske befolkning jf. http://gotfredsen.blogs.berlingske.dk/2015/09/14/folelsens-ojebliksbil lede/ jeg er nemlig enig i at det faktum at flygtninge for alt i livet ikke vil til DK, afslører jo hvor falsk det hele er… – og når – HVIS! – denne krise lægger sig i løbet at af nogle ugers tid, vil der komme nogle utrolige tømmermænd.

Jeg kan være meget mere bekymret når vi snakker Tyskland – men måske er der andre her på forumet som
kan fortælle om den tyske folkestemning – blandt menigmand?

  Lenn

  Posted: 16 september 2015 - 23:20 - Svar

  Ja, det er sygt og surrealistisk at følge med i medierne i disse dage, og heldigvis har man en masse netsider, man kan følge med i, for tv-kanalerne (især TV2 og al-DR!) er forvrængende, manipulerende og direkte løgnagtige. Tyskland har altid været god til dét med at få akutte massepsykoser, og jeg er enig i, at de nu kan starte 3. verdenskrig, de lømler! Samtidigt vil jeg mene, at tyskerne er noget mere krigeriske anlagt (end fx danskerne), og at de simpelthen ikke vil blive ved med at finde sig i Merkels dybt perfide påfund om at lade Tyskland oversvømme og islamisere. Vi har jo også både set og hørt om flere voldelige optøjer fra modstandere mod indvandringen af de vilde, muslimske barbarer. Jeg håber på en gigantisk opstand i Europa – snart, hvis vi skal kunne redde stumperne.

   Søren Petersen

   Posted: 16 september 2015 - 23:45 - Svar

   Er enig i at tysk mentalitet er mere konservativ end dansk, – men der er desværre også en anden psykologisk faktor som er væsentligt her, og det er noget a la “overdreven respekt for autoriteter”- og her ved vi jo at den tyske og svenske befolkning har nogle udfordringer – det er som om der i højere grad end i DK findes magthavere på den ene side og almindelig befolkning på den anden… (havde de aldrig en Grundvig??) så selv om 80 procent af tyskerne måtte være rygende uenig med Märkel, vil det ikke nødvendigvis vise sig i debatten…, de klapper bare i…, underlig mekanisme, men det er jo det som sker…

    Lenn

    Posted: 17 september 2015 - 00:12 -

    Ja, det kan du have ret i, men tyskerne er jo også innate ‘nationalister’, og lige i denne situation kunne det jo komme til sin ret at blive godt gal i skralden over endnu en sindssyg leder. Svenskerne har måske fået for mange bank af danskerne og nordmændene i tidens løb til, at de tør løfte en finger igen 🙂 Det Stockholmske blodbadet, du ved…

Lenn

Posted: 16 september 2015 - 23:25 - Svar

Hedegaards indlæg er godt! DF skulle have valgt en anden leder end Tullesen (Pia skulle have beholdt sin stol), det mente jeg fra dag 1, og nu kan jeg klappe mig selv på skulderen og sige, at jeg fik ret. Han er for svag og vag. Det er lige før, jeg håber, at Putin invaderer Europa og redder os fra Merkel…. Hun er en farlig galning (gad vide, om hun får lidt håndører under bordet fra wahhabierne i Saudi… http://www.jihadwatch.org/2015/09/saudi-arabia-wont-take-any-syrian-re fugees-but-offers-to-build-200-mosques-for-them-in-germany )

Søren Petersen

Posted: 16 september 2015 - 23:48 - Svar
Leave a Comment