17
sep
Seneste opdatering: 18/9-15 kl. 1901
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvornår ser vi væbnede kampe i Sydeuropa?

Sommeren er længere på Balkan, derfor starter asylpresset tidligere og slutter senere. Det er slemt nu, men næste forår bliver rent ragnarok. Hvornår har vi de første væbnede kampe ved Europas sydgrænse, i år eller til foråret? Så kan Europa blive overhalet af virkeligheden endnu engang. De der ikke kan komme ind, vil hobe sig op syd for grænsen over vinteren, og Balkan flyder med våben.

Jeg vil foreslå DF, at de hvis EU ikke har ageret til foråret, gør det til et kabinetsspørgsmål at Danmark tager sin skæbne i egne hænder. Venstre ville blive udryddet ved et valg, og DF ville få 30-40 procent, og med Lars Løkkes substansløse orddiarré i Deadline iaftes, ville meget få savne partiet.  Underret eventuelt Venstre om det allerede i dag, så de har lidt at pejle efter.

Løkke er måske en god håndværker, men han er en kommunal håndværker. Skæbnestunder synes han ikke kalibreret for, og denne vinter bliver vores skæbnestund, stilheden før stormen til foråret. Migrant crisis: Croatian PM says country cannot stop migrants, Watch live: refugees at the Serbia and Croatia border, Video: The Camp of the Saints video update, this time from Croatia.

“Dårlig omtale er bedre end ingen omtale” (Simon Spies)

Igår kom Novus’ opinionsundersøgelse Julia Ceasar, Media, Avpixlat och näthat, 17 september, 2015 om blandt andre jeres underdanige. For at forstå titlen udenfor Sverige, må man vide, at “näthat” og “hatsites” er noget der  kun findes der, og jeg vil råde andre end svenskere til at oversætte “had” med “kritik.” Sverige er – eller rettere var meget længe – et konsensusland, og de der befinder sig udenfor konsensus – magtens konsensus dvs. mediernes og politikernes – er dissidenter og hadefulde.

Politik er forbeholdt  de anstændige, de uanstændige omtales fortrinsvis i et moralsk, fordømmende sprog. Ikke desto mindre lykkedes det MSM i en uge at gøre bloggens og dens svenske kronikør særdeles kendt med det sprog.

Jeg er ikke ret kendt, skønt jeg ikke er anonym, som svenske medier tror og påstår. Der er forskellige lavpraktiske grunde til, at jeg ikke ønsker at være kendt. Hvilke billeder kan en fotograf f.eks. tage, hvis alle på gaden siger “Der kommer jo fotograf XX og skal fotografere.” Bare tænk på Jakob Holdt og hans nuværende billeder.

Der er mange andre grunde, blandt andre den, at man ved politikernes ufattelige visdom nu kan blive myrdet for sine synspunkter i Danmark. Jeg fatter ikke, hvorfor folk vil være  kendte, hvis ikke det er nødvendigt for deres livsophold. At miste sin ukendthed, er noget af det værste, jeg kan forestille mig. De der har arbejdet på, at Julia Caesar og jeg skal miste den, spiller bevidst på den vold, vi kan udsættes for. Det er ikke samtale, det er krigsførsel og ord kan ikke forsvare os imod den. Der må andre midler til.

Julia Caesar blev kendt som “nazist, racist,  fascist og raceteoretiker.” Det skrev de, de samme journalister der blamerede Sverige ved at invitere fantasten, “historikeren” Henrik Arnstad til debat med Danmark i går. Danskerne  måbede sikkert, jeg kender ham.

Jeg er altså snarere Simon Spies, der boller morgenbolledamer om aftenen i en brandert på Huusmans Vinstue og glæder mig over mangedoblingen  af besøgstallet. En skummel person fra Andy’s Bar med decideret dårlig smag, en transportør af snusk, og jeg skal love for 50 svenske journalister var helt enige om det. Læs fem-seks af artiklerne, og du har læst dem allesammen.

Det minder mig om Villy Sørenssens essay Forslag til Verdens Frelse, der handler om, hvor vidunderligt det er at være enig. Det er det morsommeste, den alvorlige mand har skrevet. Nemlig, hvis man ikke er enig, lader man bare som om man er, så er frelsen nær. Lige som at læse en hvilken som helst svensk avis, der fungerer som et kemsisk rensseri for konflikter og uenigheder. Læseren befinder sig i en midt i en frelsningsproces, og da frelste mennesker altid er meget kedelige, er det en dødelig gift for pressen, der da også dør efter noder.  “Julia Caesar” – nu en rikskändis, Julia Caesar kändis efter uthängning.

Efter att hon blivit uthängd i Expressen känner nu över hälften av befolkningen i Sverige till invandringskritikern Julia Caesar. Innan uthängningen var siffran endast sju procent, enligt en mätning från det vänsterorienterade opinionsinstitutet

Novus har på eget initiativ genomfört en undersökning om vad svenska folket har för kännedom om Julia Ceasar, avpixlat, snaphanen, det generella förtroendet för massmedia, samt ett försök att börja kvantifiera näthatet mot makthavare och journalister.

Undersökningen är genomförd på 10 – 15 september 2015 i Novus Sverigepanel som är en riksrepresentativ och slumpmässigt rekryterad webbpanel. Totalt har 1014 intervjuer genomförts.

Utifrån denna undersökning kan vi konstatera att andelen svenskar som delar artiklar från siter som Avpixlat och Snaphanen är mycket få. Julia Ceasar blev känd genom granskningen av DN och Expressen. Förtroendet för traditionell media förutom kvällstidningar är högt, nästan var femte har någon gång kontaktar massmedia och makthavare för att delge sin åsikt i en fråga, 2 % kan enligt egen utsago kan ha upplevts som aggressiva i sin kontakt. Endast 2 av 1014 intervjuade har inte uppgett sitt eget namn vid kontakten.

Nu op på briksen. Nogle grafikker  fra hele undersøgelsen

Indspilning i fuld skærm 18-09-2015 003245Indspilning i fuld skærm 18-09-2015 003354Indspilning i fuld skærm 18-09-2015 003319


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?