17
sep
Seneste opdatering: 17/9-15 kl. 0606
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Migration War

FOREIGN POLICY DIARY – MIGRATION WAR Et ganske godt oprids af den situation, nølende europæiske politikere har draget os ind i. Det hele på ti minutter. Hvis de ikke nu forstår, at dette  kun er den spæde begyndelse, kommer Europa længere og længere ned i sølet. I 20 år har de samme  politikere ævlet om “radikale højrekræfter”, men nej, vi har næsten ikke set dem endnu. Mærkeligt nok, men det vil vi. De der kalder denne eller lignende blogs “højreradikal”, har en skrue løs, er venstrepolitiske propagandister eller begge dele. Det ene  udelukker ikke det andet.

Hvis man vil bekæmpe højreradikalisme, skal man lade være med at fodre den med argumenter, sværere er det ikke. Det er ikke desto mindre hvad Merkel, Löfvén og Juncker fortsætter med at gøre. Med den kurs tør man ikke tænke på, hvem der sidder i Europæiske parlamenter om fem år. Merkel vil komme til at savne AfD, og Löfvén vil savne SD og drømme  hede drømme om dem om natten. Se også prof. Bent Jensen: Elitens hjælpeløshed.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?