17
sep
Seneste opdatering: 17/9-15 kl. 0606
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Migration War

FOREIGN POLICY DIARY – MIGRATION WAR Et ganske godt oprids af den situation, nølende europæiske politikere har draget os ind i. Det hele på ti minutter. Hvis de ikke nu forstår, at dette  kun er den spæde begyndelse, kommer Europa længere og længere ned i sølet. I 20 år har de samme  politikere ævlet om “radikale højrekræfter”, men nej, vi har næsten ikke set dem endnu. Mærkeligt nok, men det vil vi. De der kalder denne eller lignende blogs “højreradikal”, har en skrue løs, er venstrepolitiske propagandister eller begge dele. Det ene  udelukker ikke det andet.

Hvis man vil bekæmpe højreradikalisme, skal man lade være med at fodre den med argumenter, sværere er det ikke. Det er ikke desto mindre hvad Merkel, Löfvén og Juncker fortsætter med at gøre. Med den kurs tør man ikke tænke på, hvem der sidder i Europæiske parlamenter om fem år. Merkel vil komme til at savne AfD, og Löfvén vil savne SD og drømme  hede drømme om dem om natten. Se også prof. Bent Jensen: Elitens hjælpeløshed.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

39
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
31 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Maja DackeGustaWasaJostein Bjoerkmo2Niels HenriksenEH Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
GustaWasa
Guest
GustaWasa

Detta är kommunisternas sista kamp och de har sina tillhåll i Bryssel-EU och i förbundsdagen i Tyskland i och med Angela Merkel. Kommunister som Angela Merkel vet att de står på tur att dömas för “brott mot mänskligheten”. De är så rädda nu för detta att de försöker att undslippa detta “brottsmål mot kommunisterna, marxisterna och bolsjevikerna”. Att de väljer att gå till sängs med islam och tror att islam skall skydda dem eftersom de själva är en totalitär diktatur. Nu har fascismen fått stå till svar för sina brott mot mänskligheten i Haag tribunalen efter andra världskriget, men “Sovjet… Read more »

EH
Guest
EH

Rystende forestilling af Merkel. Hendes attitude er arrogant og nedladende. Hun svarer med en ligegyldighed, så man må antage at hele problemet rager hende en høstblomst. Eller KAN hun virkelig ikke se det? Hun forsøger sig med en intellektuel tilgang, men det er på trods af hendes akademiske uddannelse virkelig ikke hendes boldbane. Svarene er på et niveau, som det er almindeligt at høre en sen “fugtig” fredag aften på byens værste knejpe. Rent vrøvl og ordsalat. Fuldstændigt klædt af af Ezra Levant. Dette “kommunistiske” spøgelse styrer Europa mod afgrunden og lille Lars fra Nyhavn følger hende som en hund… Read more »

Iq
Guest
Iq

I anledning af den store dansk-svenske flygtningedebat i aften, var Lena Sundstrøm og Lars Dencik inviteret i studiet i Gomorron Sverige, hvor de konkurrede om hvem der kunne komme med flest ondskabsfuldheder om Danmark.
Hvorfor bor denne såkaldte professor i Danmark? Er han for ubegavet til er job i det fantastiske land Sverige ?
Spørger bare !

snaphanen
Guest
snaphanen

Jeg tror ikke han bor i DK mere, men i Stockholm. Han var på RUC for år tilbage

Anna Svensson
Guest

Han är säkert anställd på Södertorns högskola, där man tydligen inte har andra krav än att man måste vara politiskt korrekt.

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

Sverige är DDR2.0. Tävlar om första plats med Tyskland om att vara bästa Gutmenschenland och främst i att ljuga folket rakt upp i ansiktet. I DDR kunde man i alla fall läsa sanningen med en viss skicklighet mellan raderna i Neues Deutschland. Nu har det gått så långt att man måste vända meddelanden i SVT-SR180 grader.för att ana sanningen..Denne professor Lars Dencik är som många av dagens socialakademiker totalt vänstervriden och namnet smakar inte skandinaviskt heller.. Har Du hört talas om Södertörns Högskola? Jag förstår Ingrid Carlqvist som flyttade till Danmark. Danmark ta tillbaka Halland, Skåne och Blekinge så att… Read more »

Maja Dacke
Guest
Maja Dacke

Tyvärr, danskarna vill inte ha de här landskapen tillbaka – för mycket slödder i dem, både invandrat sydostfrån och ostnordostifrån, de senare med spissmunnar … …

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

Anar jag en avoghet mot finnar, balter och polacker? Dackefejden talar snarare för att “slöddret” kom norrifrån.

Lenn
Guest
Lenn

Godt indlæg af Bent Jensen. Merkel er jo kriminel! Det her er et overgreb på Europa, som aldrig er set tidligere i historien. Hun vil udskifte Europas oprindelige folkeslag med et udueligt, nassende og voldeligt ét af slagsen. Muslimerne bør mødes med våben og tvinges til at vende om, for de er IKKE sande flygtninge. Se denne: http://www.frontpagemag.com/fpm/260137/why-western-nations-should-only -accept-christian-raymond-ibrahim

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Det her kan simpelthen ikke passe..!
Hun aner jo intet om hvad det er, der sker i Europa i øjeblikket. Har vores patetiske “ledere” og deres spindoktorer virkelig ikke evnet, at stykke bedre argumenter, for deres totalt fejlslagne politik, sammen..?!
Hvis hun kan overleve på det infame pladder hun dér fyrede af, ser jeg sgu ingen fremtid for vores før så fantastiske kontinent..!

Iq
Guest
Iq

Ja, og Danmark tør ikke gøre andre end at underlægge sig Tyskland. Som sædvanligt, havde jeg nær sagt.
” DIESES LÄCHERLICHE KLEINES LAND” , var der vist en der sagde under besættelsen . Måske
Werner Best, måske en anden. Ingen ved med sikkerhed, om det er sandt.

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

Antingen “dieses lächerlich kleines Land” eller “dieses lächerliches kleines Land”.Tyska är inte så lätt som man tror.;-)

Iq
Guest
Iq

Den bestemte pronomen ” dieses ” styrer. Derfor har jeg ret. Havde der stået ubestemt “ein” , hedder det:
” Ein kleines Land”
Ja tysk er svært.

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

Land styr.

Anna Svensson
Guest

Det är korrekt.

Anna Svensson
Guest

Antingen: “Dieses lächerliche kleine Land”, eller “dieses lächerlich kleine Land”, eller “dieses lächerliche Ländchen”.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

aka. Badenregion Nord 😉

Anna Svensson
Guest

Ja, men då blir det ju “Ländle” och enbart positivt. 🙂

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Hvem har dog nogensinde troet, at tysk er let?!?! 🙂

Rune Hansen
Guest
Rune Hansen

Du tænker formentlig på Werner Best, der var tysk rigsbefuldmægtiget eller “gauleiter” i Danmark under den forrige besættelse.

Helt nøjagtigt sagde han: Dieses lächerliche Ländchen – dette latterlige lille land.

Som alt andet dårligt går udtrykket tilbage til Politiken, idet en af Politkens grundlæggere, Viggo Hørup, ofte kritiserede Danmarks lidenhed og ringhed i lignende vendinger. For eksempel i 1888: “For saa latterligt lille et Folk som det danske, der end ikke i sine vildeste Fantasier kan drømme om at ‘forsvare sit Land’, maa Politik med Nødvendighed være det samme som Bestræbelsen for ikke at blive angrebet“.

Iq
Guest
Iq

Jamen skrev jeg ikke Werner Best i min kommentar ?
Ja, nogle siger at han sagde ” Ländchen”, men min pointe er at vi altid avlyder Tyskland.
Kan man forestille sig, at Norge blev omtalt i samme nedladende tone.

Anna Svensson
Guest

Din tyska är perfekt.

Rune Hansen
Guest
Rune Hansen

Mit tyske er ikke særligt godt, men mit Google er perfekt. 🙂

Dogen
Guest
Dogen

Merkel er skremmende i sine synspunkter. Ennå mer skremmende er det at så mange lar seg diktere av en tysk, aldrende dame, som selv ikke har direkte etterkommere å ta hensyn til. Hun virket også utrolig nedlatende i denne videoen. Merkel mente at man ikke skal styres av frykt, men heller utdanne seg i kirkens historie, Pentecost etc. Skyldfølelse for kristendommens historie og 2.verdenskrigs grusomheter, skal ingen ende ta. Men, hun vil skape større forståelse for islams herjinger opp gjennom tidende frem til i dag. Nå skal vi forstå oss i hjel, bokstavelig talt. Tyskland skal også ta på seg… Read more »

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

Merkel är en maktfullkomlig kvinna som vuxit upp i det totalitära DDR, där hon var en villig medlöpare och hantlangare till STASI som IM(Inoffizielle Mitarbeiterin)”Erica”.

Anna Svensson
Guest

Förutom kriminell är hon också dum och ignorant.

Nilsv
Guest
Nilsv

Som sidste gang: Mutti vil have racekrig.

Det ligger i de kvindelige gener at sørge for, at mændene ligger i krig med hinanden, så kvinderne kan se, hvem der er stærkest og dermed bedst at parre sig med, så fremtidens slægter kan blive så vitale tom muligt.

Livmodermundens pludren i et feminiseret samfund lyder som det rene galimatias, men det er bare fordi vi mænd ikke forstår, at kvinderne har et mere langsigtet perspektiv end os, der bare vil passe på det, vi har, som om det var noget.

Lawrence
Guest
Lawrence

Du lyder jo næsten som Jack Donovan. Har du læst hans The Way og Men? Den er brillant, og et godt modtræk til den destruktive feminisering som har ødelagt Europa.

Snaphane
Guest
Snaphane

Härligt att lyssna på, bekräftar mkt som skrivits av alterna media om Tyskland.

Anna Svensson
Guest

En “Mutti” uppför sig inte som Merkel, hon är en batikhäxa av allra värsta sort och inget annat. Vilken mor vill medvetet förstöra sina avkommors framtid?

Snaphane
Guest
Snaphane

Merkel har inga barn….och hennes bakgrund är precis som Gabrovitcs skriver. Urk…

Anna Svensson
Guest

Jag vet, hon är kommunist och Stasiagent ut i fingerspetsen, jag tycker synd om hennes make.

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

Här en fin selfie!comment image

Anna Svensson
Guest

Tänk vad lycklig man skulle kunna bli 😉

Snaphane
Guest
Snaphane

Samma idiot som Mona Muslim, fattas bara hucklet.

Jostein Bjoerkmo2
Guest
Jostein Bjoerkmo2

Er det Abdulhak?

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

“Mutti” ist in Causa Merkel ein Schimpfwort geworden.comment image

Anna Svensson
Guest

Med all rätta. Tack för det fina och passande fotot. Jag orkar inte se denna – ja, vad ska man kalla henne? Hen blir nog bäst.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Ja, mon ikke det også lykkes for Tyskland at starte 3. verdenskrig? – denne gang dog med de helt modsatte intentioner ( må man formode 😉 )