18
sep
Seneste opdatering: 18/9-15 kl. 1921
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

2015-09-15, Sergels Torg. Demonstrationerne skal være tilbagevendende i flere svenske byer. Her var iflg. flere kilder omkring 500 mennesker.

Fjordman: Sveriges kollaps

Sverige har mottatt 6400 asylsøkere de siste 7 dagene, altså nesten 1000 per dag. Dersom dette fortsetter tilsvarer dette at Sverige vil motta 333.714 asylsøkere på ett år. Til sammenligning hadde Göteborg, landets nest største by, et innbyggertall på 544.285 ved midten av 2015.

Dersom frekvensen på antallet asylsøkere fortsetter som i midten av september 2015 kan Sverige motta asylsøkere fra Syria, Irak, Afghanistan, Somalia og andre land som tilsvarer et helt Göteborg på under to år. I tillegg til dette kommer de mange familiegjenforeningene for disse migrantene.

Norge, Danmark og etterhvert også Finland har alle problemer med innvandring. Sverige er derimot i ferd med å kollapse foran øynene på oss. De eneste som ikke kan se dette er politikere som Stefan Löfven, Margot Wallström, Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt eller Carl Bildt, samt spaltister i Aftonbladet og Expressen. Facebook – Se også Morten Uhrskov: Hvordan ser et sammenbrud ud? – Idag fredag skulle antallet være vokset til 2000 om dagen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Armadillo

Posted: 18 september 2015 - 14:55 - Svar

Löfven kommer inte att avgå, han sitter som en fluga på en matbit till september 2018.
Detta såtillvida att Sverige inte hamnar i allvarliga problem med den inre ordningen, med borgarkrigsliknande tillstånd i bakvattnet.
Med kring 1000 ‘nyanlända’ om dagen, människor där förvänter bra boende, bidrag och kanske med blonda svenskor, kan allt hända.
Sverige är redan knökfullt och vad bostäder, skola, bidrag anbelangar, lever Sverige på lånat tid…

  Jesper

  Posted: 18 september 2015 - 16:03 - Svar

  Alt kan tilsyneladende ske i Sverige, men er det ikke realistisk, at såfremt SD nærmer sig en vis grænse i målingerne, så giver det ikke længere mening, at fortsætte den nuværende politik. Hvis vi fx siger, at tilslutningen nærmer sig et niveau som eksempelvis 40 pct. – hvilket jo ikke er urealistisk – ja så er der jo reelt set en ny situation, hvor man ikke længere kan holde partiet ude. Min pointe er, at såfremt de stiger til et niveau deromkring, så kan man næppe opretholde det nuværende politiske regime. Grænsen kan selvfølgelige være flydende, men senest ved en sådan tilslutning, hvad enten den har materialiseret sig i et valg eller ej, vil en art kritisk masse vel være nået, hvor så stor en del af vælgerne har skiftet side, at “systemet” simpelthen også bliver nødt til det. Men måske er det ren ønsketænkning. I så fald vil jeg gerne drømme videre og sende Le Pen ind som præsident i Frankrig i 2017 også. For så har vi for alvor en ny situation i Europa.

  Peter Zichau

  Posted: 18 september 2015 - 22:04 - Svar

  Nu har vi jo snakket om Sverige i mange år her på bloggen, uden det har flyttet ret meget. Men som sagt kan tingene jo pludseligt godt gå rigtigt stærkt. Og det tror jeg vi bliver vidner til et eksempel på her.
  Sverige har, med deres fuldstændig fanatiske “holden fast” i platte, infantile dogmer, holdt en diskussion stangen, så langt det overhovedet var muligt. Men nu bliver de overhalet indenom af virkeligheden, som pludselig udmønter sig i en ren folkevandring op igennem Europa til primært Tyskland og Sverige.
  2000 nytilkomne hver dag kan deres propagandacentral altså ikke absorbere, samtidig med at alt i forvejen ligger i kaos. Så nu går venstrefløjen sgu nok snart i flyverskjul og så bryder dæmningerne sammen.

  Snaphane

  Posted: 20 september 2015 - 00:11 - Svar

  Instämmer till 100%. Sverige krackelerar nu. Mkt modigt av Ingrid C att starta en ny “Pegida” i Sverige. All heder åt henne. Att försöka göra detta i Malmö ! Oh my God, Malmö, “Sveriges rövhål”, fullt med AFA & marxister(MP) plus krydda med muslimer. Se vad som hänt tidigare med SD möten, fullständigt kaos med en lamslagen polis som tittar på medan mobben förstör mötet. Lycka till säger jag från Blekinge, bodde i Malmö på 70-talet, jobbade där på 90/00 talet, nu vill jag helst inte sätta min fot där.

Lenn

Posted: 18 september 2015 - 16:08 - Svar

Superflott tale!! Det var en tale, som kommer til at gå over i svensk historie. Skulle ønske, jeg havde været med der. Flot at se, at så mange svenskere (og danskere hører man vist også) var mødt op. Godt gået af vores svenske naboer, og gid vi snart kunne samles i lignende demoer i DK, for klokken er TO minutter i tolv, og det er på høje tid at råbe op – af vores lungers fulde kraft!! Send link til alle, du kender.

  snaphanen

  Posted: 18 september 2015 - 16:17 - Svar

  Ja, det kan Ingrid virkelig. Synd der kun var 100 mennesker. Pladsen rummer flere tusinde

   niklasr

   Posted: 18 september 2015 - 16:36 - Svar

   Det var runt 500 vad jag hörde.

   adminingcarl

   Posted: 18 september 2015 - 17:41 - Svar

   Nej, inte 100. Som mest fanns 400-500 på plats för att lyssna och delta!

    snaphanen

    Posted: 18 september 2015 - 18:44 -

    godt. Videoen viser dem ikke, men det er nok med vilje

  adminingcarl

  Posted: 18 september 2015 - 17:40 - Svar

  Hej Lenn! Du kommer att få tillfälle att höra mig framöver! Dessa demonstrationer ska göras varje månad och inte bara i Stockholm. Vi kommer till Malmö också!

   Lenn

   Posted: 18 september 2015 - 18:18 - Svar

   Flott! Da vil jeg forsøge at komme også og støtte op om dig og de andre, og måske kan vi være nogle danskere, som kan lave en tur ud af det 🙂 Vi skandinaver må holde sammen, for jeg tænker ofte på, hvor unik Skandinavien er; natur, kulturelle ligheder, kristentroen, forstår hverandres sprog, ligner på hverandre osv! Jeg ønsker at se alt dette bevaret, og jeg ser med gru, vantro, sinne og djup sorg på opløsningen af Europa – især af vores engang så vakre og fredfyldte Skandinavien. Har sendt din flotte tale til andre, for den MÅ folk bare høre! Alle må våkne av tornerosesøvnen, ikke bare vi få.

    snaphanen

    Posted: 18 september 2015 - 18:43 -

    Så tar jeg til Malmø igen. Der skal noget særligt til

    adminingcarl

    Posted: 18 september 2015 - 18:53 -

    Jag ser fram emot att få träffa dig och min vän Snaphanen i Malmö!

    Lenn

    Posted: 18 september 2015 - 20:22 -

    Tusen takk 🙂 Skal forsøge at få andre danskere med, for hele situationen – også den i Sverige – berører alle vi skandinaver i høj grad.

   Rita_B

   Posted: 18 september 2015 - 18:44 - Svar

   Du är verkligen modig Ingrid! Vilket bra tal! Publiken verkade mycket entusiastisk även om det inte kom tusentals så hördes de bra och 500 är inte så dåligt.

Lenn

Posted: 18 september 2015 - 17:07 - Svar

Jeg kom til at tænke på Enoch Powells River of Blood speech, og her er nogle udpluk, som kan give kuldegysninger. De er talt for snart 50 år siden, og hvis han kunne se, hvad der foregik nu, så ville han falde besvimet om!
Powell lagde ud med disse ord: “The supreme function of statesmanship is to provide against preventable evils. …Above all, people are disposed to mistake predicting troubles for causing troubles and even for desiring troubles: “If only,” they love to think, “if only people wouldn’t talk about it, it probably wouldn’t happen.” …. A week or two ago I fell into conversation with a constituent, a middle-aged, quite ordinary working man employed in one of our nationalised industries. ..
After a sentence or two about the weather, he suddenly said: “If I had the money to go, I wouldn’t stay in this country.” I made some deprecatory reply to the effect that even this government wouldn’t last for ever; but he took no notice, and continued: “I have three children, all of them been through grammar school and two of them married now, with family. I shan’t be satisfied till I have seen them all settled overseas. In this country in 15 or 20 years’ time the black man will have the whip hand over the white man.”

Powell fortsætter…:
“It almost passes belief that at this moment 20 or 30 additional immigrant children are arriving from overseas in Wolverhampton alone every week – and that means 15 or 20 additional families a decade or two hence. Those whom the gods wish to destroy, they first make mad. We must be mad.”….
But while, to the immigrant, entry to this country was admission to privileges and opportunities eagerly sought, the impact upon the existing population was very different. For reasons which they could not comprehend, and in pursuance of a decision by default, on which they were never consulted, they found themselves made strangers in their own country.
They found their wives unable to obtain hospital beds in childbirth, their children unable to obtain school places, their homes and neighbourhoods changed beyond recognition…” osv. http://www.telegraph.co.uk/comment/3643823/Enoch-Powells-Rivers-of-Blo od-speech.html

Gabrovitcs

Posted: 18 september 2015 - 20:52 - Svar

Ingrid Ditt tal var helt enkelt super! Du har modet – det visste jag – och vältaligheten och den argumentativa skärpan, som jag aldrig hört från någon i SD ledningen där man är rädd för klarspråk.. Du var faktiskt, förlåt, litet osvensk därvidlag, men Du har ju liksom jag gammeldanska rötter; jag Bleking och Du Skånska. Du har samma driv som Tatiana Festerling i “Pegida Dresden”, hon som är Din motsvarighet i Tyskland och som faktiskt kom på 3:e plats i sommarens borgmästarval i Dresden – via Pegida(!) som “a dark horse” utanför de etablerade partierna..

GustaWasa

Posted: 19 september 2015 - 16:46 - Svar

Svenska makten dansar heller med diktaturen hos Bryssel eliten än att vara en del av folket.
Diktaturen som varken kan tillsättas eller avsättas. Makten kan ej heller tillåta att folket får tillsätta talmannen i EU parlamentet utan makten tillsatte sig själv i parlamentet med Martin Schultz som talmannen.
Det sägs att det är tyska förbundskansler Angela Merkel är den som styr Bryssel och hon styr även Tyskland. Angela Merkel som har sin bakgrund i DDR systemet. Merkel fick se sitt drömland DDR förlora striden mot demokratin. Men hon valdes in som förbundskansler i Tyskland som en gest till de som tillhörde Öst Tyskland för att enigheten skulle bli legitimt för folket, men Angela Merkel såg nu sin chans att omdana Europa till att bli det kommunistiska Sovjet II.
Makten i Sverige från statsminister Fredrik Reinfeldt till statsminister Stefan Löfven tillåter att självmordsbombaren i Stockholm (2010) till att som Stefan Löfven höll tyst om mordet hos IKEA.
“Godheten” som makten försöker att tvinga på människorna kan besvarar genom MATTEUS 24:4 Jesus svarade dem: “Se till att ingen bedrar er…ty många skall komma i mitt namn och säga: Jag är Messias och de skall leda många vilse”.
Det är detta som MATTEUS varnade människorna för och som döljer en orm i Eden som vilseleder och smickrar, så att de tror att de är goda men i bakgrunden så har maktens sina huggtänder och som är full av gift som den nu sprutar in i människorna och samhällen. Deras tungor är kluvna och den ena talar om fred medans den andra bedrar med en diktatur och dikaturens verktyg som är islamister. Makten vet att de aldrig får med sig massorna på det nya Sovjet II, och därmed så behöver de utlänska knektar från islam som kan slå folket i bojor och bringa folket död och pina.
Självmordsbombaren

Leave a Comment