18
sep
Seneste opdatering: 18/9-15 kl. 1921
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

2015-09-15, Sergels Torg. Demonstrationerne skal være tilbagevendende i flere svenske byer. Her var iflg. flere kilder omkring 500 mennesker.

Fjordman: Sveriges kollaps

Sverige har mottatt 6400 asylsøkere de siste 7 dagene, altså nesten 1000 per dag. Dersom dette fortsetter tilsvarer dette at Sverige vil motta 333.714 asylsøkere på ett år. Til sammenligning hadde Göteborg, landets nest største by, et innbyggertall på 544.285 ved midten av 2015.

Dersom frekvensen på antallet asylsøkere fortsetter som i midten av september 2015 kan Sverige motta asylsøkere fra Syria, Irak, Afghanistan, Somalia og andre land som tilsvarer et helt Göteborg på under to år. I tillegg til dette kommer de mange familiegjenforeningene for disse migrantene.

Norge, Danmark og etterhvert også Finland har alle problemer med innvandring. Sverige er derimot i ferd med å kollapse foran øynene på oss. De eneste som ikke kan se dette er politikere som Stefan Löfven, Margot Wallström, Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt eller Carl Bildt, samt spaltister i Aftonbladet og Expressen. Facebook – Se også Morten Uhrskov: Hvordan ser et sammenbrud ud? – Idag fredag skulle antallet være vokset til 2000 om dagen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?