18
sep
Seneste opdatering: 19/9-15 kl. 1916
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 18-09-2015 170444
Debatten om flygtninge: Danmark møder Sverige. Det er jo TV, derfor skete der intet uventet. Jo, Jalving i to minutter ud af 60. Hans vægtfylde kunne mageligt have fyldt alle 60 minutter. Jeg var nødt til at se det, men min første tanke var, at det var helt rigtigt set af mig for 14 år siden, at droppe TV helt som informationskilde. Jeg kan se tyske TV nyheder iblandt, men aldrig danske. Svenske kan jeg se, som man studerer en medicinsk journal. Ikke én blev kogere af Clement Kjærsgaards show.

Jeg ved godt, at Fredrik Malm er en svensk tosseliberal, at Støjberg snakker teknikaliteter, at EB og Sydsvenskan snakker “tonen” og at “historikeren” Henrik Arnstad er en grænsepsykotisk fantast, der smider om sig med injurier. Tænk hvis den svenske dissens havde været inviteret: Arnstberg og Sandelin, Sanadaji, Westerholm, Gudmundsson, Jan Milld, Julia Caesar, Ingrid Carlqvist og Jan Sjunesson, men så havde det på den anden side ikke været TV. NU var Paul Bieler SD der, og sammenlignet med med Uffe Elbæk, der er tre gange ældre, virkede hun helt voksen.

Svenskarna ber Danmark om ursäkt för att Arnstad gick full Arnstad. Johan Westerholm kommenterer debatten: Torsdagskvällen där svenska och danska företrädare samman i direktsänd debatt om den rådande flyktingkrisen, var en plågsam tillställning att se på.

Ledende politikere som Stefan Löfven, Margot Wallström och Morgan Johansson havde ikke ønsket at medvirke, hvilket afslører hvor pressede de er af Sverigedemokraternes opinionscifre og floden af migranter.

Der kommer nu 2000 om dagen. Migrationsverket siger idag, der kan komme en halv million om året. Nu har svenskerne det privillegium det er, at se deres egen død i øjnene. Riskdagens reservejesusser ville næppe løfte en finger for at forhindre, at Sverige og dets befolkning vil forsvinde helt fra jordens overfalde.

Situationen er på ingen måde under kontrol, men showmasteren Clement Kjærsgaard var desværre uden forudsætninger for at stille spørgsmålstegn ved framtidsministern Kristina Perssons påstand. ”Vi klarar BRA av dem som kommer idag!” var en løgn fra den svenske regerings Potemkinkulisse, der kunne pilles fra hinanden på et halvt minut af f.eks. en Mikael Jalving, men det er  TV, så det skete ikke. Man kan læse om de helt akutte problemer her. Et af de interessanteste klip


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?