19
sep
Seneste opdatering: 19/9-15 kl. 1935
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Vilka blir de nya européerna?

køb

Av Thomas Nydahl

Den danska dagstidningen Information skriver om Europas förändring i ljuset av vad som hände med Romarriket.

Litteraturen har altid ledsaget de store europæiske kriser. Ja, den har ikke bare ledsaget, men også i omdigtningen været med til at bestemme, hvordan krisen efterfølgende skulle forstås. Således også de kriser, der har været igangsat af store flygtningestrømme rundt på kontinentet, der har fået stater til at gå under og trukket nye grænser for folk og nationer.

Eksempelvis fortalte den antikke digter Vergil i sit store epos Æneiden om flygtningen Æneas fra Troja, der flygtede til Italien og grundlagde Rom. Hele den myte blev udnyttet politisk og har været med til at forme hele vores forståelse af, hvordan Romerriget blev til. Og på tilsvarende vis har litteraturen også ledsaget opløsningen af Romerriget som følge af de store folkevandringer i 400-tallet.

Här ser vi en typ av journalistik som inte finner sig i att gå till tryckpressen med förbundna ögon och andra filtrerande mekanismer. Det är en journalistik som vågar se det verkliga skeendet som det ser ut, och inte som man önskar att det skulle se ut. Man tar då bland annat hjälp av Uffe Østergaard som vet mer än de flesta av oss om europeisk historia.

Han siger uden tøven, at det lige nu »i sandhed er en skæbnestund for Europa«. Og han har ikke meget til overs for de historikere, der afviser at sammenligne den nuværende situation i Europa med den store Folkevandring og Romerrigets opløsning.

Han henviser til den mindre kendte romantrilogi af Stig Strömholm Dalen – Markerne – Skoven, der er oversat af Dronning Margrethe og handler om folkevandringstiden omkring 400-tallet. Værket giver en præcis beskrivelse af den europæiske kulturblanding og peger på, hvordan den efterfølgende historie med først de middelalderlige nationer, siden nationalstaterne og bagefter EU så tydeligt begynder her.

»Det er noget af det bedste, der er skrevet om, hvad folkevandringen gør ved den romerske civilisation, der både går under og bliver skabt i en ny udgave, fordi germanere og barbarer flytter ind i den romerske civilisation. Og det er det, der her vil ske inden for de næste 50 år: Europa vil bestå, men europæerne blive nogle andre. Det er spændende, om disse andre bliver sorte, brune eller gule.«

Här vågar Uffe Østergaard peka på några tämligen viktiga faktorer som kommer att bestämma Europas framtid. Tror inte att rödhåriga skåningar blir särskilt vanliga. Uffe Østergaard tycks mena att vi står inför det faktum att europén antingen blir svart, brun eller gul. Ja, det gör ju detsamma, som det heter i söndagsskolepsalmen. Men ett viktigt villkor för samhällsdebatt är ju att våga se realiteterna för det de är. Om den romerska civilisationen gick under av att germaner och barbarer tog över, varför skulle inte vår europeiska civilisation idag kunna göra det? I mina ögon finns det redan alltför många tecken på att vi är långt framme i en sådan förödande process. Och den kommer sannerligen inte att handla enbart om hud- och hårfärg utan mer om kulturella och sociala mönster.

Uffe Østergaard mener, at det er uforudsigeligt, hvad der præcis kommer til at ske og hvor voldsomt det bliver. Han peger på, at romerne holdt grænserne indtil 400-tallet. Da de brød sammen, blev Rom overtaget af latiniserede barbarer. Først med Karl den Store i slutningen af 700-tallet begynder der så at opstå en ny europæisk enhedskultur. Ligeså her i vores egen tid.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Pantherinae

Posted: 19 september 2015 - 20:19 - Svar

Informations artikler er ALDRIG værd at læse. Denne akademiske smørrebrødsseddel vælter sig i marxistisk verdensfjernt tankegods, og begrunder sin berettigelse med et højt LIX-tal.

  snaphanen

  Posted: 19 september 2015 - 20:33 - Svar

  Jeg ser den tit, og det er ikke rigtigt. Der kan være langt mellem snapsene, men de er der

   Pantherinae

   Posted: 20 september 2015 - 03:28 - Svar

   Det skal jeg ikke udelukke, læser den meget sjældent, af de årsager jeg nævner, kan ikke fordrage deres holdninger, som næsten altid stinker af ideologi frem for kritisk tænkning.

  Odd S. Olavssøn

  Posted: 19 september 2015 - 22:13 - Svar

  Så er det måske dette der er undtagelsen der bekræfter reglen, eller er det DIG er for sort/hvid?
  Ikke at jeg på nogen måde anbefaler Information, men selv ‘en blind høne kan finde korn’…

   Pantherinae

   Posted: 20 september 2015 - 03:27 - Svar

   Avisen er massiv manipulation og ikke alene er artiklerne søgte og idiotiske altid implicit rosende sin egen akademiske tilgang til tingene. De er fuldstændigt forblindede af at ville finde bestemte narrativer og sammenhænge i enhver historie. Jeg finder dem ortodokst dogmatiske, vil endda kalde dem religiøse og ekstremt bedrevidende om alt. Jeg finder at de altid forfølger en omvendt logik når blot de når frem til deres socialistiske synspunkter. Det er som sagt en subtil propaganda der ikke bygger på andet end at være akademisk i sin beskrivelse.

    Peter Zichau

    Posted: 20 september 2015 - 14:31 -

    Information kan ikke længere leve på gammel-kommunisterne alene. Bl.a. Weekendavisen har trukket flere af dem i retning af virkeligheden. Så derfor kan man en sjælden gang godt opleve, at de producerer en læseværdig artikel.
    Men hold dig for guds skyld væk fra kommentarfeltet. Det har aldrig gjort min dag bedre…

    Pantherinae

    Posted: 20 september 2015 - 17:57 -

    Sandt, selvfølgelig kan der være en god artikel, jeg kan godt følge jer i det, men skal jeg så læse 9 artikler hvor jeg måske overser manipulationen af mig for at finde den ene sande artikel?
    Jeg holder mig langt fra kommentarerne, som alligevel bliver slettet. Mit ip er vist også banned. Aldrig har jeg oplevet så kryptisk og fejlagtig modstand fra meddebattører

    Pantherinae

    Posted: 20 september 2015 - 18:07 -

    I øvrigt er denne systematisering af kommentarerne vi ser på nettet nu, begyndelsen på den totale censur som er på vej fra vores “folkevalgtes” side.

    Snart kan vi ikke være sikre på om andre kan læse det vi skriver eller ej.

    Peter Buch

    Posted: 20 september 2015 - 21:07 -

    I egne fantasifulde øjeblikke mener jeg det, at der ingen sikkerhed er for andre ser hvad vi skriver, allerede er en teknisk mulighed. For almindeligt udstyr.
    Men, TOR og TAILS og lignende og servere inden for samme gør det, ihukommende min ringe tekniske indsigt, svært helt at skærme og helt begrænse udvekslen af mediers indhold, men senden og modtagelse og stoppen udvekslen vil efter min viden for styren kræve særligt udstyr og spørgsmålet er om det egentlig er nok såfremt egentlige kapaciteter skulle søge at lukke en ned…

EH

Posted: 19 september 2015 - 20:53 - Svar

Uffe Østergård er historiker og sikkert en vidende og dygtig
historiker. Alt respekt for det. Men altså historiker. Han beskæftiger sig med
fortiden og det er naturlig vigtigt. Men altså fortiden. Han drager paralleler
fra historien og fremdaterer ud fra dette. Fremdaterer ud fra et meget
defaitistisk synspunkt. Jeg kigger på billedet ovenfor og mit hjerte og hjerne
vil bare ikke acceptere dette som et fait accompli. Europas befolkning er
sløvet af mange års velstand og velfærd. Lysten til (selv)forsvar på denne
truende forandring ligner meget den tøven og virkelighedsfornægtelse som var
udtalt blandt ikke mindst eliten op til 2. verdenskrig. Men virkeligheden har
det med at trænge sig på med tvang. Det samme MÅ ske denne gang. Vel har Uffe Østergård tungtvejende argumenter til fordel
for sin forudsigelse, men jeg agter nu at sætte min indsats på den kommentator
(husker ikke hvilken) som mener at “Europæerne godt kan det her med krig,
hvis situationen kræver det. Det var trods alt dem som “opfandt”
den”. Jeg kan virkelig ikke se alternativet til dette selvforsvar. Vi
taler om vores lande, vor kultur, vore børn og børnebørns fremtid. Det er ikke en option at fejle på
denne opgave. Europa´s ur skal ikke stilles 1400 år tilbage. De kristne i
Libanon har ofret et helt hav af blod
for dog at bevare et vist værdigt liv i dette plagede land, israelerne
vil dø for at forsvare deres lille land og andre steder i verden slås kristne
for deres kultur og tro. Hvorfor skulle europæerne dog lægge hovedet på bloggen
uden at have løftet så meget som en våd Berlinger for at forsvare sig? Jeg
nægter at tro det.

  Lenn

  Posted: 19 september 2015 - 21:27 - Svar

  Ja, især de kristne i Syrien (og Pakistan, Irak, Ægypten, Nigeria osv.) har ofret et hav af blod, og måske har ISIS dræbt op mod 250.000 kristne i Syrien siden 2013. Mange overlevende kristne syrere lever nu i landflygtighed. Hvor var de hersens ‘gooode’ medier sidste år, da kristne blev stillet op på rad og række af ISIS-djævle – selv små børn ned til 2-3 års alderen – for at blive halshugget?? Jeg ved, at der blev sendt adskillige opfordringer til dem om at sende disse historier. Europæiske medier gad ikke rigtigt rapportere om det. Nu kommer der så en tsunami af måske de selvsamme, kapable halshuggere til Europas bredder (Nemesis?). Europa vil hellere tækkes muslimerne, de kristnes mordere. Hvert 5. minut dræbes en kristen af en muslim – et eller andet sted i verden. http://www.raymondibrahim.com/in-the-media/one-every-five-minutes/

  Peter Zichau

  Posted: 19 september 2015 - 23:49 - Svar

  Jeg er også helt sten sikker på, at det her ender med en ordentlig lussing til de invaderende masser og muligvis endda nogle gevaldige tommeskruer på de mellemøstlige diktaturstater fremover.
  Men først når vi har været igennem en hel masse bøvl – for at beskrive det mildt – og nye ledere er kommet til magten.
  I øjeblikket prøver de gamle, med deres ikke-løsninger, at finde hoved og hale i deres eget selvskabte lort – hvilket ikke vil kunne lade sig gøre – og bagefter træder de “uplettede” frem på scenen og gennemfører alle selvfølgelighederne.
  Vi har stadig ekstremt overlegen militær styrke, overlegne strukturer, politi, special-enheder, efterretnings og kommandoveje, der siger spar to til alt hvad den 3.verden nogensinde vil kunne drømme om. Desuden foregår alting jo nu i real-time, så vi vel næppe længere bliver taget på sengen af fremrykkende horder ala hunnernes eller de germanske barbares pludselige indtrængen.
  Men fokus vil på et tidspunkt blive rettet mod scener, der udspiller sig hos os selv. Og så vil befolkningerne kræve, at der bliver taget mere håndfast affære. Når vi ikke mere gider at uddanne små dygtige konkurrence-poder, som straks må låse sig inde i gated Communities, eller når folk må knokle til de bliver 70, bare for at holde et velfærdssystem kørende, der mere og mere minder om Mad Max, bare man kommer over på den anden side af søerne. Så stemmer vi ikke på FN, DF eller SD mere. Så kræver vi magtanvendelse – og den vil ikke blive isoleret til Europa.

ɱØяñιηg$ʇðя

Posted: 19 september 2015 - 21:47 - Svar

Aldrig hört talas om Richard Nikolaus von
Coudenhove-Kalergi, eller den plan som bär hans namn,
– Kalergiplanen? Läsaren borde ha gjort det – utifall
Sveriges Bonnierdominerade media hade skött sitt arbete.
Kalergi var en österrikisk greve som innan det andra
världskriget började arbeta för ett politiskt enat Europa –
det vill säga långt innan EU:s mer kände fader, den
franska sprithandlaren Jean Monnet, började göra
detsamma.
EU har av sina ja-fanatiker kallats för ett
”fredsprojekt”.
Måhända kan Monnet klara sig undan med den
ursäkten, då hans aktivism blev synlig först efter andra
världskriget. Detta går inte att säga om Kalergi, vars
aktivism började långt före kriget, och för vilken EU
aldrig handlade om fred – utan är ett rasbiologiskt experiment med följande två huvudpunkter:
• Alla folkslag på planeten skall blandas ihop till en
enda röra som Kalergi beskriver som en
”eurasisk-negroid ras.”
• Enda undantaget för det planetära rasbiologiska
experimentet är judar – som Kalergi anser vara
“Europas andliga överklass”

Saxat ur Kalergis bok “Practical Idealism”:238
Människan kommer i framtiden vara av
blandad ras. Dagens raser och klasser kommer
gradvis att försvinna som ett resultat av utrotandet av
rymd, tid och fördomar. Framtidens euroasiatiskaneger
ras kommer att påminna om antikens egyptier
och ersätta mångfalden av raser och mångfalden av
individer. Istället för att ha förstört judendomen i
Europa har Europa, mot hennes vilja, förfinat och
utbildat detta folk, och genom denna artificiella
process drivit på dem in i deras framtida roll som den
ledande nationen. Det är inte förvånande att det folk
som undkom fängelserna i ghettona blev Europas
andliga adelsklass. Europas sympatiska omsorg
skapade en nytt slag av aristokrater. Det skedde när
Europas feodala aristokrati kraschade på grund av
judarnas frigörelse [som ett resultat av åtgärder
genomförda under den Franska Revolutionen]

http://blueshift.nu/kalergiplanen-eu-okanda-agenda/

Eller Europas öde som Göran Rosenberg nyligen uttryckte sig. Men detta skrevs för omkring 90 år sedan.

  Nogger White

  Posted: 20 september 2015 - 18:51 - Svar

  Den du citerar verkar också behöva läsa in sig på greve von Coudenhove-Kalergi.

  von Coudenhove-Kalergi är känd för sina pan-europeiska ideal. Det påstått “saxade” ur “Praktischer Idealismus” (varför använder den du citerar en engelsk titel – överkonsumtion av foliehattsvideor på Youtube? ) är rent påhitt.

  von Coudenhove-Kalergi hade ingen “Kalergiplan”, åtminstone inte vad gäller rasblandning och invandring. Hans ideal som han arbetade för gällde inomeuropeiskt samarbete. Den påtalade rasblandningen hade inget med det att göra, utan var enbart von Coudenhove-Kalergis observation och profetia.

  En profetia som redan då, 1925, var välgrundad, och som tyvärr visar sig bli alltmer förverkligad. von Coudenhove-Kalergi förutspådde alltså den vite européns försvinnande, han förordade det inte.

  Den du citerar borde också läsa in sig på svensk massmedia. Den domineras mindre av Bonnier (och Goldman-Sachs, som du utelämnade från citatet) än av en journalistkår som till 80 % består av kommunister av olika schatteringar. Goldman-Sachs äger f.ö. inte svenska massmedia, det missförståndet tycks härstamma från en artikel av (om jag minns rätt) Mats Gellerfelt som inte begrep sig på ägarredovisningen av det publika aktiebolaget Schibstedt, och förvirringen spreds sedan vidare av Jan Guillou för att numera vara en populär faktoid bland judenojare på nätet.

   ɱØяñιηg$ʇðя

   Posted: 20 september 2015 - 19:22 - Svar

   Har du inget annat att komma med kalla folk för foliehattar? Kalergi-planen förverkligas mitt framför våra ögon. Stick och brinn, ditt troll!

    Nogger White

    Posted: 21 september 2015 - 14:23 -

    Försök åtminstone att läsa innehållet i inläggen du besvarar innan du far ut i otidigheter.

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 21 september 2015 - 20:37 -

    Älska du Kalergi om du vill men jag tänker då inte göra det. Du stöder uppenbarligen planen själv. Månne är du själv en hybrid som din store hjälte?

    Nogger White

    Posted: 22 september 2015 - 10:22 -

    Du fortsätter ju bara att visa att du inte har begripit innehållet i mitt första inlägg. Nu kommer du med en tolkning som är raka motsatsen mot vad jag skrev. Tog det stopp i läsningen när du såg ordet “foliehatt”? Försök igen, och lycka till!

spirild

Posted: 20 september 2015 - 00:20 - Svar

Men man må skikka de ut av Europa. Vi vil ikke blanda oss, vi vil være OSS: Dom MÅSTE reise ut av Europa.
Vi skal inte bli brune, gule eller svarte, never!

  Pantherinae

  Posted: 20 september 2015 - 03:37 - Svar

  Netop. Europæerne må sparke dem ud, men politikerne gør alt for at destruere os. Hvis vi ikke ændrer vores stemmemønstre drastisk øjeblikkeligt, så ender det galt.

Morten - - -

Posted: 20 september 2015 - 23:52 - Svar

Det Nye Europa, ja … Det var det, de åbent talte om i firserne (åttiotalet).
“Jamen, det er jo slet ikke indvandrerne, der skal integreres! Det er os alle sammen, der skal integreres – i Det nye Europa.”
– – –

Leave a Comment