19
sep
Seneste opdatering: 20/9-15 kl. 1757
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her den den krig, der efterhånden bare mangler et enkelt EU-topmødes konfirmation. ‘We will trample them underfoot, Allah willing’, siger han. Det er slet ikke nødvendigt, det ordner europæiske politikere., Allah og Muhammeds gesandter. De svenske har været bedst til det. Man må takke koranen (som jeg aldrig staver med stort) og Mein Kampf’s forfattere for, at de ikke har stukket deres hensigter under stolen. At ingen har villet læse dem, er bare verdens skæve gang.

Jeg har læst dem begge én gang, – jeg mistænker det er mere end de fleste har – og det var rigeligt. De er ikke verdenslitteratur i anden forstand, end at de har ændret verden og kostet utalte millioner af stakler livet.

Imamen har fattet en vigtig ting: Man spreder og koloniserer ikke mindst med islam gennem ægteskab med ikke-muslimske kvinder. Jeg vil tro, at når europæerne beslutter sig for at begrænse islam i Europa engang,  må de gøre som  Singaporgeserne, hvor staten begrænser spredningen ved at besværligøre muslimske mænds ægteskab med vantro. Det fungerer. De styrende kinesere er pragmatikere, og det er hvad europæerne skal blive, hvis de vil overleve islam i længden. – Sheikh Muhammad Ayed i Al-Aqsa Mosskeen i Jerusalem, 11. sep. 2015 Imam tells Muslim migrants to breed with Europeans to ‘conquer their countries’

Kastholm

»Hvis den aktuelle indvandring fortsætter, vil velfærdsstaten temmelig hurtigt bryde sammen«

Hvis den nuværende indvandring fortsætter, vil velfærdsstaten temmelig hurtigt bryde sammen og med den formentlig vore politiske institutioner. Det er, hvad der står på spil i Europa. Det kræver ikke megen fantasi at forestille sig det politiske konfliktpotentiale, når vi skal til at droppe dyr medicin i sundhedsvæsenet. Ofte – tror jeg – er de, der bebrejder os, at vi ikke er endnu mere åbne over for indvandring, de samme som dem, der kræver mere og mere af den offentlige sektor og ser sort borgerlighed spøge bag ethvert forsøg på at tøjle udgifterne. Jeg tror ikke, at disse mennesker er til at tale til fornuft. Jeg tror, de skal se sammenbruddet, før de tror det.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Niels HenriksenPeter BuchJespertavseninvernes Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jesper
Guest
Jesper

Tænk at denne klovn er et åndeligt forbillede for millioner og atter millioner (i Europa i dag). Jeg er for alvor begyndt at tro på de biologiske teorier om nationale forskelle i iq som fx Helmuth Nyborg er fortaler for. Spørgsmålet er bare, om islam har skabt dumhed i Mellemøsten eller om det er den anden vej rundt.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Det bider simpelthen sig selv i halen – islam + fætter-kusine indavl i endeløse baner generation efter generation (!) fører til udbredt grad af dumhed, mangel på nysgerrighed, ,manglende evne til eller decideret modvilje imod at tænke selv, fatalisme ( alting, der sker, er jo Allahs vilje, så man kan alligevel ikke gøre noget selv for at ændre på forholdene, så hvorfor overhovedet prøve? ) samt aggressivitet, som igen fører til en trang til endnu mere islam etc., så man bliver altså faktisk belønnet biologisk set med overlevelse ( + masser af afkom! ) for at være dum, bagstræberisk, passiv,… Read more »

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Spot on, Hr. Henriksen..!
De mennesker har selv skabt det kaos de nu lever i. Vores brandslukning forslår som en dråbe i havet. Til gengæld er der ved at brand i vores egen hytte. Tjek gerne muslim/muslima-kommentarer på div. facebook eller twitter. Fordummelsen af vores samfund er i fuld gang – med flere danske ofre til følge..!

invernes
Guest
invernes

Europas folk må våkne opp ! vi må tilintetgjøre disse islam demonene en gang for alle.

Lenn
Guest
Lenn

Jeg er enig, men se denne artikel: http://pamelageller.com/2015/09/lawmaker-obamas-scrubbing-of-isis-terr or-intel-dates-back-to-at-least-2012.html/ Enten har Obama ikke viljen og evnerne, eller også vil han gerne se det, som han ser ske Europa nu….

invernes
Guest
invernes

Obama er IS leder, jeg setter mitt håp til Putin.

Lenn
Guest
Lenn

Jep! Tror det samme og har troet det længe, for det har lugtet langt væk, at USA ikke gik hårdt ind med kampfly sidste år. Vidste du, at Pentagon selv stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor USA ikke bomber helt åbenlyse IS-treningslejre? http://www.jihadwatch.org/2015/08/pentagon-not-targeting-islamic-state -training-camps Mange amerikanere ønsker at komme af med Obama, og jeg håber, at de får lejlighed til det nu, hvor de måske begynder at fatte, at han er muslim helt ind til knoglemarven.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Ja ja ja… Men det passer jo slet ikke hvad den uislamiske mand står der og siger, for sådan er muslimerne naturligvis slet ikke. Det er bare en meget meget lille minoritet af fanatikere, der slet ikke har noget med islam at gøre, som siger sådan noget.
Og det er kun højre-rabiate nazi-tosser der graver sådan noget frem – og tror det er sandheden…
Det er i hvert fald bestemt ikke noget vi, i medierne, gider at beskæftige os med. Vi ser nemlig det gode i alle mennesker – og alle mennesker er jo ens, uanset hvor de kommer fra…

snaphanen
Guest
snaphanen

sådan er det, selv når de hører det fra hestens egen mund 1) tror de ikke på det og agerer ikke , og 2) beskylder budbringeren for, ja du kan selv remsen

tavsen
Guest
tavsen

Det er det sjove ved det. Alt, hvad muslimer siger, skal vi ikke tage os af

Men hvis der falder harske ord på nettet, er Danmark ved at blive oversvømmet af højreekstremister.

Og de gode slår 7 kors for sig og snakker om debattonen

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Kritikken der forsvandt.
Den burde ses, men er ikke synlig mere. Usynlig kritik.

Lenn
Guest
Lenn

Man får lyst til at lægge sig ned på gulvet og grine hysterisk! De er syge og lider af storhedsvanvid, de mohammedanske æsler! Nogen skulle sende Merkl ned til Raqqah i Syrien, så hun kan tage en personlig rundtur og se, hvordan Tyskland ser ud få år. Tror ikke, der er fare for, at ISIS tar hende som sexslave….

snaphanen
Guest
snaphanen

Merkel ? Næh, tak 🙂

Lenn
Guest
Lenn

hehe! Nej, der er vel grænser.. Berlusconi kaldte hende en “unf…… lard-arse” http://www.theweek.co.uk/europe/fall-berlusconi/2191/berlusconi-%E2%80 %98called-merkel-unfuckable-lard-arse%E2%80%99 Jeg har boet i Rom, og måske er det derfor, men jeg finder faktisk flere af Berlusconis kommentarer supersjove. Det gør mange danskere vist ikke. Han har også sagt meget passende ting om bumsen i det hvide hus…

Jesper
Guest
Jesper

For et par år siden var jeg ved at dø af grin over beskyldninger om at Obama var muslim – og det faktum, at en stor del af amerikanerne faktisk troede på det – indtil jeg fandt ud af, at han faktisk var muslim (hans far var muslim og derfor var /er Obama det også teknisk set). Hvordan det forholder sig i dag er mere uklart. Han gik dog på muslimske skoler i sin barndom eller på skoler hvor flertallet var muslimsk. Det er dog meget sandsynligt, at Obama i det mindste har et meget tæt forhold til islam.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Alle mennesker er, ifg. koranen, født muslimer. Hvis de ikke bekender sig til det faktum, er de i værste fald apologeter – men som oftest “bare” vantro.

Hvis ens far oven i købet er troende muslim, er der slet ikke noget at rafle om.

Her har Obama to muligheder. Enten har han frasagt sig sin tro – hvilket er det værste en muslim kan gøre – eller også udøver han Taqiyya.

http://www.wikiislam.net/wiki/Taqiyya

Lenn
Guest
Lenn

Her er et meget sigende billede af mohammedaneren i Det Hvide Hus http://www.jihadwatch.org/2015/09/29-of-americans-think-obama-is-a-mus lim Jeg tænker på, hvad Jefferson ville have sagt, hvis han kunne have set ind i fremtiden og havde set en afrikansk muslim i Det Hvide Hus… Desuden tænker jeg, nu hvor jeg lige kom til at slå over på TV Selvfed med de selvfedes indsamlingsshow, at de er så håbløst naive i Europa, at det nærmest ikke kan andet end at gå under. For det første skulle de forlange, at Saudi og alle rige olielande sender penge til deres nødlidende fætre, for vi betaler i forvejen… Read more »