19
sep
Seneste opdatering: 20/9-15 kl. 1757
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her den den krig, der efterhånden bare mangler et enkelt EU-topmødes konfirmation. ‘We will trample them underfoot, Allah willing’, siger han. Det er slet ikke nødvendigt, det ordner europæiske politikere., Allah og Muhammeds gesandter. De svenske har været bedst til det. Man må takke koranen (som jeg aldrig staver med stort) og Mein Kampf’s forfattere for, at de ikke har stukket deres hensigter under stolen. At ingen har villet læse dem, er bare verdens skæve gang.

Jeg har læst dem begge én gang, – jeg mistænker det er mere end de fleste har – og det var rigeligt. De er ikke verdenslitteratur i anden forstand, end at de har ændret verden og kostet utalte millioner af stakler livet.

Imamen har fattet en vigtig ting: Man spreder og koloniserer ikke mindst med islam gennem ægteskab med ikke-muslimske kvinder. Jeg vil tro, at når europæerne beslutter sig for at begrænse islam i Europa engang,  må de gøre som  Singaporgeserne, hvor staten begrænser spredningen ved at besværligøre muslimske mænds ægteskab med vantro. Det fungerer. De styrende kinesere er pragmatikere, og det er hvad europæerne skal blive, hvis de vil overleve islam i længden. – Sheikh Muhammad Ayed i Al-Aqsa Mosskeen i Jerusalem, 11. sep. 2015 Imam tells Muslim migrants to breed with Europeans to ‘conquer their countries’

Kastholm

»Hvis den aktuelle indvandring fortsætter, vil velfærdsstaten temmelig hurtigt bryde sammen«

Hvis den nuværende indvandring fortsætter, vil velfærdsstaten temmelig hurtigt bryde sammen og med den formentlig vore politiske institutioner. Det er, hvad der står på spil i Europa. Det kræver ikke megen fantasi at forestille sig det politiske konfliktpotentiale, når vi skal til at droppe dyr medicin i sundhedsvæsenet. Ofte – tror jeg – er de, der bebrejder os, at vi ikke er endnu mere åbne over for indvandring, de samme som dem, der kræver mere og mere af den offentlige sektor og ser sort borgerlighed spøge bag ethvert forsøg på at tøjle udgifterne. Jeg tror ikke, at disse mennesker er til at tale til fornuft. Jeg tror, de skal se sammenbruddet, før de tror det.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?