19
sep
Seneste opdatering: 20/9-15 kl. 1757
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Her den den krig, der efterhånden bare mangler et enkelt EU-topmødes konfirmation. ‘We will trample them underfoot, Allah willing’, siger han. Det er slet ikke nødvendigt, det ordner europæiske politikere., Allah og Muhammeds gesandter. De svenske har været bedst til det. Man må takke koranen (som jeg aldrig staver med stort) og Mein Kampf’s forfattere for, at de ikke har stukket deres hensigter under stolen. At ingen har villet læse dem, er bare verdens skæve gang.

Jeg har læst dem begge én gang, – jeg mistænker det er mere end de fleste har – og det var rigeligt. De er ikke verdenslitteratur i anden forstand, end at de har ændret verden og kostet utalte millioner af stakler livet.

Imamen har fattet en vigtig ting: Man spreder og koloniserer ikke mindst med islam gennem ægteskab med ikke-muslimske kvinder. Jeg vil tro, at når europæerne beslutter sig for at begrænse islam i Europa engang,  må de gøre som  Singaporgeserne, hvor staten begrænser spredningen ved at besværligøre muslimske mænds ægteskab med vantro. Det fungerer. De styrende kinesere er pragmatikere, og det er hvad europæerne skal blive, hvis de vil overleve islam i længden. – Sheikh Muhammad Ayed i Al-Aqsa Mosskeen i Jerusalem, 11. sep. 2015 Imam tells Muslim migrants to breed with Europeans to ‘conquer their countries’

Kastholm

»Hvis den aktuelle indvandring fortsætter, vil velfærdsstaten temmelig hurtigt bryde sammen«

Hvis den nuværende indvandring fortsætter, vil velfærdsstaten temmelig hurtigt bryde sammen og med den formentlig vore politiske institutioner. Det er, hvad der står på spil i Europa. Det kræver ikke megen fantasi at forestille sig det politiske konfliktpotentiale, når vi skal til at droppe dyr medicin i sundhedsvæsenet. Ofte – tror jeg – er de, der bebrejder os, at vi ikke er endnu mere åbne over for indvandring, de samme som dem, der kræver mere og mere af den offentlige sektor og ser sort borgerlighed spøge bag ethvert forsøg på at tøjle udgifterne. Jeg tror ikke, at disse mennesker er til at tale til fornuft. Jeg tror, de skal se sammenbruddet, før de tror det.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lenn

Posted: 19 september 2015 - 21:08 - Svar

Man får lyst til at lægge sig ned på gulvet og grine hysterisk! De er syge og lider af storhedsvanvid, de mohammedanske æsler! Nogen skulle sende Merkl ned til Raqqah i Syrien, så hun kan tage en personlig rundtur og se, hvordan Tyskland ser ud få år. Tror ikke, der er fare for, at ISIS tar hende som sexslave….

  snaphanen

  Posted: 19 september 2015 - 21:11 - Svar

  Merkel ? Næh, tak 🙂

   Lenn

   Posted: 19 september 2015 - 22:00 - Svar

   hehe! Nej, der er vel grænser.. Berlusconi kaldte hende en “unf…… lard-arse” http://www.theweek.co.uk/europe/fall-berlusconi/2191/berlusconi-%E2%80 %98called-merkel-unfuckable-lard-arse%E2%80%99 Jeg har boet i Rom, og måske er det derfor, men jeg finder faktisk flere af Berlusconis kommentarer supersjove. Det gør mange danskere vist ikke. Han har også sagt meget passende ting om bumsen i det hvide hus…

    Jesper

    Posted: 19 september 2015 - 23:25 -

    For et par år siden var jeg ved at dø af grin over beskyldninger om at Obama var muslim – og det faktum, at en stor del af amerikanerne faktisk troede på det – indtil jeg fandt ud af, at han faktisk var muslim (hans far var muslim og derfor var /er Obama det også teknisk set). Hvordan det forholder sig i dag er mere uklart. Han gik dog på muslimske skoler i sin barndom eller på skoler hvor flertallet var muslimsk. Det er dog meget sandsynligt, at Obama i det mindste har et meget tæt forhold til islam.

    Peter Zichau

    Posted: 20 september 2015 - 13:48 -

    Alle mennesker er, ifg. koranen, født muslimer. Hvis de ikke bekender sig til det faktum, er de i værste fald apologeter – men som oftest “bare” vantro.

    Hvis ens far oven i købet er troende muslim, er der slet ikke noget at rafle om.

    Her har Obama to muligheder. Enten har han frasagt sig sin tro – hvilket er det værste en muslim kan gøre – eller også udøver han Taqiyya.

    http://www.wikiislam.net/wiki/Taqiyya

    Lenn

    Posted: 20 september 2015 - 22:37 -

    Her er et meget sigende billede af mohammedaneren i Det Hvide Hus http://www.jihadwatch.org/2015/09/29-of-americans-think-obama-is-a-mus lim Jeg tænker på, hvad Jefferson ville have sagt, hvis han kunne have set ind i fremtiden og havde set en afrikansk muslim i Det Hvide Hus… Desuden tænker jeg, nu hvor jeg lige kom til at slå over på TV Selvfed med de selvfedes indsamlingsshow, at de er så håbløst naive i Europa, at det nærmest ikke kan andet end at gå under. For det første skulle de forlange, at Saudi og alle rige olielande sender penge til deres nødlidende fætre, for vi betaler i forvejen rigeligt til deres nassende og kriminelle fætre heroppe, og for det andet mener jeg, at Obama direkte har faciliteret ISIS. Sidste år talte han om, at der var vel – ‘et slag på tasken ca. 30.000 af de isis-terrorister’. Det var jo så ikke sandt, fortalte militærfolk dernedefra; det var nærmere 200.000 sidste sommer. Det tal er sikkert meget større nu. Men pointen er, at det hjernedøde Europa kunne have gjort meget mere for at udrydde den bande af bestialske mordere, men nej! I stedet lader man hele Syrien gå i opløsning og flytter hellere hele den syriske befolkning (er det 14 mio.?) herop! Clever! Det er helt ufatteligt for mig, også når jeg den anden dag læser – igen med vantro (mine øjne ender med at blive lige så store som thekopper!) – at Storbritannien mener at have dræbt 300 isis-terrorister siden sidste sommer til nu!? Hvad?! De siger forhåbentligt ikke dét med stolthed? Hvis briterne havde ageret lige så impotent under WWII, så ville den krig nok stadig have været i gang… Nu flytter man en stor del af syrerne til EU, inkl. flere tusinde terrorister, men hovedproblemet dernede kan man ikke finde ud af at håndtere! Det siger mig jo, at Europa slet ikke har nogen som helst militær formåen/indsigt, og det får det hele til at se endnu mere sort ud…

Peter Zichau

Posted: 19 september 2015 - 21:35 - Svar

Ja ja ja… Men det passer jo slet ikke hvad den uislamiske mand står der og siger, for sådan er muslimerne naturligvis slet ikke. Det er bare en meget meget lille minoritet af fanatikere, der slet ikke har noget med islam at gøre, som siger sådan noget.
Og det er kun højre-rabiate nazi-tosser der graver sådan noget frem – og tror det er sandheden…
Det er i hvert fald bestemt ikke noget vi, i medierne, gider at beskæftige os med. Vi ser nemlig det gode i alle mennesker – og alle mennesker er jo ens, uanset hvor de kommer fra…

  snaphanen

  Posted: 19 september 2015 - 21:39 - Svar

  sådan er det, selv når de hører det fra hestens egen mund 1) tror de ikke på det og agerer ikke , og 2) beskylder budbringeren for, ja du kan selv remsen

   tavsen

   Posted: 19 september 2015 - 22:28 - Svar

   Det er det sjove ved det. Alt, hvad muslimer siger, skal vi ikke tage os af

   Men hvis der falder harske ord på nettet, er Danmark ved at blive oversvømmet af højreekstremister.

   Og de gode slår 7 kors for sig og snakker om debattonen

   Peter Buch

   Posted: 20 september 2015 - 06:08 - Svar

   Kritikken der forsvandt.
   Den burde ses, men er ikke synlig mere. Usynlig kritik.

invernes

Posted: 19 september 2015 - 21:36 - Svar

Europas folk må våkne opp ! vi må tilintetgjøre disse islam demonene en gang for alle.

Jesper

Posted: 19 september 2015 - 23:29 - Svar

Tænk at denne klovn er et åndeligt forbillede for millioner og atter millioner (i Europa i dag). Jeg er for alvor begyndt at tro på de biologiske teorier om nationale forskelle i iq som fx Helmuth Nyborg er fortaler for. Spørgsmålet er bare, om islam har skabt dumhed i Mellemøsten eller om det er den anden vej rundt.

  Niels Henriksen

  Posted: 20 september 2015 - 09:28 - Svar

  Det bider simpelthen sig selv i halen – islam + fætter-kusine indavl i endeløse baner generation efter generation (!) fører til udbredt grad af dumhed, mangel på nysgerrighed, ,manglende evne til eller decideret modvilje imod at tænke selv, fatalisme ( alting, der sker, er jo Allahs vilje, så man kan alligevel ikke gøre noget selv for at ændre på forholdene, så hvorfor overhovedet prøve? ) samt aggressivitet, som igen fører til en trang til endnu mere islam etc., så man bliver altså faktisk belønnet biologisk set med overlevelse ( + masser af afkom! ) for at være dum, bagstræberisk, passiv, konform og uvidende og for enhver pris aldrig nogensinde stille spørgsmål ved eller kritisere religionen, dens totalt dominerende rolle eller samfundets indretning – fx kønsrollerne og behandlingen af kvinderne- , og bliver derfor efterhånden over mange generationer perfekt genetisk tilpasset til et islamisk samfund og dets livsbetingelser – og derfor også med tiden genetiskt set spærret inde i denne evolutionære blindgyde. Så de kan faktisk ikke engang ( på normal vis ) slippe ud af denne situation – inden for relativt få generationer – , selv om de så rent faktisk måtte ønske det ( stik imod deres kultur og genetiske potentiale ) – , ligesom med pingvinernes forfædre, der på et tidspunkt helt “opgav” flyveevnen for at kunne færdes bedre i vandet – eller da vi selv “opgav” evnen til at klatre godt i træer for til gengæld at kunne gå bedre på jorden nede på Østafrikas savanner, efterhånden som vore fødder, kroppe og kranier gradvis blev tilpasset til oprejst gang over talløse generationer.

  For de ganske få individer i et muslimsk samfund, der gennem tiderne vovede at stille ubekvemme spørgsmål, stikke hovedet frem med kritik og altså rent faktisk havde evnen til at tænke selvstændigt og træffe deres egne valg ( i høj grad genetisk bestemt ), være kreative og visionære og så også vove at vise det offentligt og dermed eventuelt potentielt få ændret på tingenes (s)tilstand, blev nemlig typisk lynhurtigt et hoved kortere, stenet til døde eller socialt udstødte ( lav rang i flokken og derfor uattraktive som partnere ) og fik derfor i gennemsnit langt mindre afkom end alle de rettroende og “biologisk fornuftige” der bare holdt kæft, makkede ret og blindt fulgte koranens og Muhammeds befalinger uden nogensinde at tøve eller undre sig på noget som helst felt, og som som regel fik masser af børn med lignende egenskaber på stribe, endda med flere koner med nøjagtigt de samme “gunstige” egenskaber samt trang til social og seksuel underkastelse ovenikøbet.

  Det er simpelthen Darwins udviklingslære demonstreret i praksis på en temmelig alternativ måde – survival of the dumbest, least curious and misfittest ( i intellektuel forstand ) through UNnatural selection 😉

   Peter Zichau

   Posted: 20 september 2015 - 13:36 - Svar

   Spot on, Hr. Henriksen..!
   De mennesker har selv skabt det kaos de nu lever i. Vores brandslukning forslår som en dråbe i havet. Til gengæld er der ved at brand i vores egen hytte. Tjek gerne muslim/muslima-kommentarer på div. facebook eller twitter. Fordummelsen af vores samfund er i fuld gang – med flere danske ofre til følge..!

Leave a Comment