22
sep
Seneste opdatering: 22/9-15 kl. 0748
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Grænsen Ungarn-Østrig. Egentlig venter man sig intet af EU topmødet onsdag, på den anden side må de have en vis interesse i at bevare Schengen. Asylkvoter ser de ud til at kunne glemme alt om. Tiden begynder at blive knap. Dette var forudsigeligt for fire år siden. EU imponerer ikke. Tyskland tror åbenbart, i modsætning til hvad der stod i Washington Post i forgårs, at vi kan fordele os ud af det. Lad os se hvordan det går næste sommer og næste sommer igen.

Refugee crisis: Hungarian parliament votes to deploy army, The human tide: Waves of migrants keep coming as Hungary warns millions are ‘breaking down the doors’ of Europe and Germany says EU should only take refugees from crisis-hit areas.Muslims are transforming Europe, says Art Garfunkel in warning over dangers of mass migration. Mob Violence at the Hungarian Border

Thousands of migrants pour into Austria


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Pantherinae

Posted: 22 september 2015 - 07:09 - Svar

Hvorfor hader de alle sig selv i EU parlamentet? Og hvorfor hader de os så meget?

  tavsen

  Posted: 22 september 2015 - 10:59 - Svar

  Fordi europæerne stemmer forkert.

  Invasionen er selvfølgelig uendelig. Stopper først, når den oprindelige befolkning er udraderet. Nøjagtig som i andre lande, som muslimerne har erobret. Findes der buddhister i Afghanistan?? Statuerne forsvandt også

   Pantherinae

   Posted: 22 september 2015 - 15:51 - Svar

   Nej. Vi stemmer ikke forkert! Vi styres af en kommunistisk partistat. Min repræsentant i EU-kommissionen hedder Margrethe Vestager. Denne evnesvage usympatiske magtliderlige korrupte kommunistiske kælling er ikke repræsentant for det danske folk. Hun var leder af de radikalt radigale i Danmark da hun blev valgt, et parti der har 5% opbakning i befolkningen, og er stærkt hadet af samme.

    Peter Zichau

    Posted: 22 september 2015 - 21:05 -

    Og derfor skal de nu også ha’ fornøjelsen af, at håndterer den muslimske tsunami der kommer væltende og som overskygger alt andet pt. Vi véd de ikke kan stikke en pind i en lort uden at ødelægge begge dele og derfor skal de nu få lov, at sidde og svede tran – til flere millioner om året – uden at ane hvad de skal stille op. Så må vi se hvor meget lort de formår at få lavet, inden de ryger for skafottet. De kan fordele og kompromisse alt det de vil, men deres børns og progressive hipster-venners fremtid er beseglet.
    Og gudskelov for det – burde man vel egentligt sige..!
    Hvis de i fremtiden prøver at stikke af fra det lort de har skabt for os andre, skal jeg personligt spænde ben for dem..!

Peter Buch

Posted: 22 september 2015 - 19:22 - Svar

Garfunkel relateret.
Faldt i Henrik Glahns “Salmemelodien i dansk tradition 1569-1973”, jeg ser lidt i under frokosten når kollegaen ser i avisen, over følgende:
…Zinck var stærkt påvirket af de tanker, som hans samtidige, komponisten og Det kgl. Testers kapelmester J.A.P. Schulz, bl.a. havde udfoldet i skriftet Tanker over Musikkens Indflydelse paa et Folks Dannelse (1790)…
p. 34

There are places I remember

All my life, though some have changed

Some forever not for better

Some have gone and some remain

All these places have their moments

With lovers and friends I still can recall

Some are dead and some are living

In my life I’ve loved them all …

https://www.youtube.com/watch?v=lN4BqEvb18M

Tiderne skifter…

   Peter Buch

   Posted: 22 september 2015 - 20:01 - Svar

   Glimrende. Tak.

   Niels Henriksen

   Posted: 23 september 2015 - 00:00 - Svar

   “Therr arr’ playcessh Ai’l rre-memmberrr allll my laif”

    Niels Henriksen

    Posted: 23 september 2015 - 00:02 -

    ROFLMAO @ 0.20 – nogen der ved, hvilken film det er fra? Hvis det da er fra en film …

    Niels Henriksen

    Posted: 23 september 2015 - 00:07 -

  Peter Zichau

  Posted: 22 september 2015 - 21:20 - Svar

  Sean Connery, Michael Caine, John Cleese, Steven Baldwin og nu Art Garfunkel har, på det seneste, prist de vestlige værdier.
  Kändisser der ikke bekymrer sig om deres omdømme eller frygter udstødelse fra sociale netværk længere..?
  Må flere komme til..!

ramonafransson

Posted: 22 september 2015 - 20:37 - Svar

Berätta för mig vilket muslimskt land som har fungerat? Ge mig ett muslimskt land som har demokrati! Ge mig ett muslimskt land där det finns pressfrihet! Ge mig ett muslimskt land där kvinnor har samma rättigheter och värde som män!Nej just det … finns inte … och varför kommer de då till väst? Här finns allt de inte själva skapat under tusentals år. Så dra av er de religiösa tygstyckena och uppför er som medmänniskor. Kom inte till våra västländer och kräv att era kvinnor ska få bada ensamma i våra skattefinansierade badhus. Men det gör ni! Kräv inte att era barn ska ha halalkött i våra skattefinansierade skolor! Men det gör ni! Kräv inte att era burka klädda kvinnor ska ha kvinnliga läkare! Med det gör ni! Kräv inte att era barn ska gå i skattefinansierade friskolor! Men det gör ni! Kräv inte att ni ska ha era sharialagar! Men det gör ni! Så vad gör ni egentligen här? Varför stannade ni inte era gudsförgätna länder som har allt det ni lämnade? Ni hade ju allt det där!

  Peter Zichau

  Posted: 22 september 2015 - 21:30 - Svar

  Problemet er ikke at muslimer er som de er. Det burde vel selv en total imbecil jo kunne stykke sammen forholdsvis hurtigt. Næ, problemet er, at mange i vores egne lande, åbenbart tror at muslimerne smider alt deres perverse tankegods fra sig, så snart de bliver velsignet af de vestlige frihedsidealer.
  Og derfor må du og jeg ikke sige hvad der er åbenlyst, fordi så risikerer vi, at grave lige præcis den grøft, der gør at muslimer fortsætter med, at være så bagstræberiske..?
  Jeg tror at mene det skulle være logikken..!

Leave a Comment