22
sep
Seneste opdatering: 22/9-15 kl. 0748
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Grænsen Ungarn-Østrig. Egentlig venter man sig intet af EU topmødet onsdag, på den anden side må de have en vis interesse i at bevare Schengen. Asylkvoter ser de ud til at kunne glemme alt om. Tiden begynder at blive knap. Dette var forudsigeligt for fire år siden. EU imponerer ikke. Tyskland tror åbenbart, i modsætning til hvad der stod i Washington Post i forgårs, at vi kan fordele os ud af det. Lad os se hvordan det går næste sommer og næste sommer igen.

Refugee crisis: Hungarian parliament votes to deploy army, The human tide: Waves of migrants keep coming as Hungary warns millions are ‘breaking down the doors’ of Europe and Germany says EU should only take refugees from crisis-hit areas.Muslims are transforming Europe, says Art Garfunkel in warning over dangers of mass migration. Mob Violence at the Hungarian Border

Thousands of migrants pour into Austria

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Pantherinae

  Hvorfor hader de alle sig selv i EU parlamentet? Og hvorfor hader de os så meget?

  • tavsen

   Fordi europæerne stemmer forkert.

   Invasionen er selvfølgelig uendelig. Stopper først, når den oprindelige befolkning er udraderet. Nøjagtig som i andre lande, som muslimerne har erobret. Findes der buddhister i Afghanistan?? Statuerne forsvandt også

   • Pantherinae

    Nej. Vi stemmer ikke forkert! Vi styres af en kommunistisk partistat. Min repræsentant i EU-kommissionen hedder Margrethe Vestager. Denne evnesvage usympatiske magtliderlige korrupte kommunistiske kælling er ikke repræsentant for det danske folk. Hun var leder af de radikalt radigale i Danmark da hun blev valgt, et parti der har 5% opbakning i befolkningen, og er stærkt hadet af samme.

    • Peter Zichau

     Og derfor skal de nu også ha’ fornøjelsen af, at håndterer den muslimske tsunami der kommer væltende og som overskygger alt andet pt. Vi véd de ikke kan stikke en pind i en lort uden at ødelægge begge dele og derfor skal de nu få lov, at sidde og svede tran – til flere millioner om året – uden at ane hvad de skal stille op. Så må vi se hvor meget lort de formår at få lavet, inden de ryger for skafottet. De kan fordele og kompromisse alt det de vil, men deres børns og progressive hipster-venners fremtid er beseglet.
     Og gudskelov for det – burde man vel egentligt sige..!
     Hvis de i fremtiden prøver at stikke af fra det lort de har skabt for os andre, skal jeg personligt spænde ben for dem..!

 • Peter Buch

  Garfunkel relateret.
  Faldt i Henrik Glahns “Salmemelodien i dansk tradition 1569-1973”, jeg ser lidt i under frokosten når kollegaen ser i avisen, over følgende:
  …Zinck var stærkt påvirket af de tanker, som hans samtidige, komponisten og Det kgl. Testers kapelmester J.A.P. Schulz, bl.a. havde udfoldet i skriftet Tanker over Musikkens Indflydelse paa et Folks Dannelse (1790)…
  p. 34

  There are places I remember

  All my life, though some have changed

  Some forever not for better

  Some have gone and some remain

  All these places have their moments

  With lovers and friends I still can recall

  Some are dead and some are living

  In my life I’ve loved them all …

  https://www.youtube.com/watch?v=lN4BqEvb18M

  Tiderne skifter…

 • ramonafransson

  Berätta för mig vilket muslimskt land som har fungerat? Ge mig ett muslimskt land som har demokrati! Ge mig ett muslimskt land där det finns pressfrihet! Ge mig ett muslimskt land där kvinnor har samma rättigheter och värde som män!Nej just det … finns inte … och varför kommer de då till väst? Här finns allt de inte själva skapat under tusentals år. Så dra av er de religiösa tygstyckena och uppför er som medmänniskor. Kom inte till våra västländer och kräv att era kvinnor ska få bada ensamma i våra skattefinansierade badhus. Men det gör ni! Kräv inte att era barn ska ha halalkött i våra skattefinansierade skolor! Men det gör ni! Kräv inte att era burka klädda kvinnor ska ha kvinnliga läkare! Med det gör ni! Kräv inte att era barn ska gå i skattefinansierade friskolor! Men det gör ni! Kräv inte att ni ska ha era sharialagar! Men det gör ni! Så vad gör ni egentligen här? Varför stannade ni inte era gudsförgätna länder som har allt det ni lämnade? Ni hade ju allt det där!

  • Peter Zichau

   Problemet er ikke at muslimer er som de er. Det burde vel selv en total imbecil jo kunne stykke sammen forholdsvis hurtigt. Næ, problemet er, at mange i vores egne lande, åbenbart tror at muslimerne smider alt deres perverse tankegods fra sig, så snart de bliver velsignet af de vestlige frihedsidealer.
   Og derfor må du og jeg ikke sige hvad der er åbenlyst, fordi så risikerer vi, at grave lige præcis den grøft, der gør at muslimer fortsætter med, at være så bagstræberiske..?
   Jeg tror at mene det skulle være logikken..!