22
sep
Seneste opdatering: 22/9-15 kl. 0748
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Grænsen Ungarn-Østrig. Egentlig venter man sig intet af EU topmødet onsdag, på den anden side må de have en vis interesse i at bevare Schengen. Asylkvoter ser de ud til at kunne glemme alt om. Tiden begynder at blive knap. Dette var forudsigeligt for fire år siden. EU imponerer ikke. Tyskland tror åbenbart, i modsætning til hvad der stod i Washington Post i forgårs, at vi kan fordele os ud af det. Lad os se hvordan det går næste sommer og næste sommer igen.

Refugee crisis: Hungarian parliament votes to deploy army, The human tide: Waves of migrants keep coming as Hungary warns millions are ‘breaking down the doors’ of Europe and Germany says EU should only take refugees from crisis-hit areas.Muslims are transforming Europe, says Art Garfunkel in warning over dangers of mass migration. Mob Violence at the Hungarian Border

Thousands of migrants pour into Austria


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?